Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

storm_raider
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la storm_raider » 23 jul 2013, 16:34

Ma ne zelim ni da se mijesam, nit' imam ikakve ovlasti na ovom forumu, ali dodje covjek s' posla da pogleda kako malci igraju i ima li sta novo, kad licna prepucavanja... Svi smo na istoj strani ljudi.
Sport je lijek za tijelo i duh.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jul 2013, 16:36

neno#4 je napisao/la:
floyd je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Crnjaaakk..Nedim Buza je samo prangijas, gdje ces mu dati loptu. Sramota. Joj, kad se sjetim sta si pisao za malog prosle godine, tacno me stid bude :lol: :lol: Jao, jaoooo...A taj Buza ode i hop petorka Eurolige. Nice. Ali, jos nisi naucio lekciju, moj Telecomovac, jos...
Tako je , pokazi koliko si frustriran jer sam te lani naguzio sto si potrcko saveza :lol: Pokazi da ne prastas, amorfna maso bez svog misljenja.

Mali, veze ti s mozgom nemas. Samo ovim provincijalcima mozes izigravat neku velicinu.

Inace, omano si hiljadu puta, ali nisam sujetan poput tebe da prozivam i veselim se propasti nekog naseg igraca. Jer da nisi, Buza bi vec bio u nekom euroligasu, kao sto si nam pricao da bira ponude, a ne potpisao za Sparse, moj savezlijo. Ali meni nije ni na kraj pameti da stavljam ego ispred interesa repke/drzave, popute tebe, jadnice.

Krivo mi je sto se Buza, zbog povrede, nije ispromovisao na ovom turniru.

Pozdrav iz Telekoma. Idemo prvi, dajemo vise. :lol:
Ajde floyde, mozes ti jos bolje. Ove uvrede su nista za tebe :lol: :lol:
Buza je decko koji ce vrlo skoro otici i potpisati za nekog Euroligasa, ali i tada tebi nece biti dovoljno da vidis neke stvari. Dzaba to je tako. Cuj ja se veselim propasti nekog igraca :lol: :lol:
Znas li nekada sta pricas bolan?
Sve si ovim postom pokazao, koliko si malen. Moj floyde, idi vidi sa Rusmirom Halilovicem, nemoj da odajem ko si i sta si.
Pa hajde napisi. Provali se. :lol: Veze s kosarkaskopm djelatnoscu nemam, osim kao obicni simpatizer. ( i to vise NBA)

Jesi to dobar, momak? Patis od paranoje, albioni na sve strane...

Zar Buzi nije bilo dovoljno sto je bio MVP turnira u Moskvi? Meni ne bi bilo drago da je potpisoa za Caju, to tvrdis?? :?

O cemu ti trabunjas, momcicu?

Kakav pacenik.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 jul 2013, 16:37

Floyd ima stvari za koje si u pravu ali takve ko ti ne bi želio ni blizu reprezentacije a kamoli maldih. Provincijalac pravi. Najmanje sam se nadao na temi košarke da vidim da se neko ovako izražava. ne slažem se ni ja sa @nenom u nekim stvarim ali ga nikad nisam vrijeđao.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jul 2013, 16:40

storm_raider je napisao/la:Ma ne zelim ni da se mijesam, nit' imam ikakve ovlasti na ovom forumu, ali dodje covjek s' posla da pogleda kako malci igraju i ima li sta novo, kad licna prepucavanja... Svi smo na istoj strani ljudi.
Ovdje kritika nije dobro dosla. Sad ce ispasti da kriticari tjeraju Nenada i bog zna sta jos.

Sto ce rani albioni seiriti zbog ove katastrofe, nema veze. Bitna je neka prozivka koja nema veze s mozgom.

Sto se tice tekme, naravno da ovo nije realan odnos snaga, jer smo osakacen povredama i izostancima, mada i Srbiji fali nekolicina.

Spremam se lagano za Kosevo, hebes ovo.

bobica
Kontakt:

Post Postao/la bobica » 23 jul 2013, 16:41

Naravno da smo svi mi skupa najednoj strani, ali je neno4 4 na drugoj, vjerovatno zbog toga sto sparsima vrti oko web stranice i u savezu se uvlaci. ****. ti ovaj forum kad je on lik glavni. Floyde idolu moj veliki pozdrav. Ljudi doviđenja zauvijek!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jul 2013, 16:43

bobica je napisao/la:Naravno da smo svi mi skupa najednoj strani, ali je neno4 4 na drugoj, vjerovatno zbog toga sto sparsima vrti oko web stranice i u savezu se uvlaci. ****. ti ovaj forum kad je on lik glavni. Floyde idolu moj veliki pozdrav. Ljudi doviđenja zauvijek!
Pa haj vec jednom kreni onda :?: . covjece saljes mu pozdrav svaki post. Okej je hahah svi smo razumili. :lol:

Dosta vise ove glupe rasprave..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 23 jul 2013, 16:44

bobica je napisao/la:Naravno da smo svi mi skupa najednoj strani, ali je neno4 4 na drugoj, vjerovatno zbog toga sto sparsima vrti oko web stranice i u savezu se uvlaci. ****. ti ovaj forum kad je on lik glavni. Floyde idolu moj veliki pozdrav. Ljudi doviđenja zauvijek!
idite na kaficu,pa se istracajte :lol:

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jul 2013, 16:46

zaboljisportuBiH je napisao/la:Floyd ima stvari za koje si u pravu ali takve ko ti ne bi želio ni blizu reprezentacije a kamoli maldih. Provincijalac pravi. Najmanje sam se nadao na temi košarke da vidim da se neko ovako izražava. ne slažem se ni ja sa @nenom u nekim stvarim ali ga nikad nisam vrijeđao.
Nigdje ga ne vrijedjam. Samo sam konstatovao da ima ego i osvetoljubiv je. Satro on zna ko sam ja...jos treba i da pocne prozivat neke ljude i izblamira se. Bujrum.

Primjetio sam i da ima ovih par deckica, mahom iz provincije, koji mu se ulagaju, samo zbog kompleksa male sredine. Ali nije vazno...Samo sam navijac/patriota repke, tako da ne beri brigu.

Kako rekoh, hebes ovo. Treba zadrzat pozitivnu energiju za ovo veceras.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 23 jul 2013, 16:46

Volio bih da sutra protiv Litvanije u beznacajnom mecu za nas,priliku dobiju najmladji,prvenstvo Gacic.
Zadnja izmjena: NG1, dana/u 23 jul 2013, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 23 jul 2013, 16:47

Lotus je napisao/la:
Ili pred ogledalo, pa zar ne kontate da je ovo jedan te isti lik :S
Anfernee "Penny" Hardaway #1

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jul 2013, 16:49

Tracy3McGrady je napisao/la:
Lotus je napisao/la:
Drug niko (barem ja) i ne obraca paznju na vake trollove.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 23 jul 2013, 16:51

ma najgore je to sto ti jedan ovakav dodje i napravi bezveznu raspravu...ovamo se nerviramo sto gubimo,a on jos vise uspaljuje atmosferu,smisljeno...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jul 2013, 16:51

Ne trebas imat idole. Skeptizam i razvijeno kriticko, outside the box razmisljanje je puno korisnije.

Svako moze ponavljat fraze onih s vrha.

Posto vidim da Gacic ne ulazi, ne bi se iznenadio da se momak i naljutio i ko zna hoce li dogodine doci. (naravno, sve ce se zataskat)

Žeeeeeljoooooooooo

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 jul 2013, 16:51

(51 : 77) Polutak 16 poena, Alic 11 poena.. Na kraju i "dobar" rezultat.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 23 jul 2013, 16:54

sajo10 je napisao/la:
Lotus je napisao/la: idite na kaficu,pa se istracajte :lol:
Drug niko (barem ja) i ne obraca paznju na vake trollove.
Iskreno ni ja, na forumu sam od pocetka a ukpono sam zapamtio desetak ljudi sto pisu normalno, one ostale ne pamtim, a vjerujem d ai mene samo poznaju oni sa NBA-tema, ali mi zapade za oko ovo njegovo pozdravljanje samom sebi i to u vise navrata :|

PS: Bar smo presli 50 poena, i zadnju cetvrtinu dobili.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jul 2013, 16:55

Lotus je napisao/la:
slika

Sherlcok, prekuco. :lol:

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 23 jul 2013, 16:55

Velika steta sto nismo imali Imrana prosle sezone na kadetskom, siguran sam da bi sad Djedovica, Atica i drustvo gledali u A diviziji.

Sto se kritika na Nenin racun tice, mislim da one nisu opravdane. Neno je u prvoj fazi izvukao maksimum iz ove ekipe sto broj skokova i odbrana pokazuju. Dosta igraca iz ˙95 godista su ofanzivno limitirani, i tu Neno, kao i bilo ko drugi ne moze pomoci.

Sandro ima zdravstvenih problema sto je i jucer objavio na twitteru.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 jul 2013, 16:57

Kuko je napisao/la:Velika steta sto nismo imali Imrana prosle sezone na kadetskom, siguran sam da bi sad Djedovica, Atica i drustvo gledali u A diviziji.

Sto se kritika na Nenin racun tice, mislim da one nisu opravdane. Neno je u prvoj fazi izvukao maksimum iz ove ekipe sto broj skokova i odbrana pokazuju. Dosta igraca iz ˙95 godista su ofanzivno limitirani, i tu Neno, kao i bilo ko drugi ne moze pomoci.

Nadat se da je tako.

basketg
Kontakt:

Post Postao/la basketg » 23 jul 2013, 16:59

Ovdje kritika nije dobro dosla. Sad ce ispasti da kriticari tjeraju Nenada i bog zna sta jos.

Sto ce rani albioni seiriti zbog ove katastrofe, nema veze. Bitna je neka prozivka koja nema veze s mozgom.

Sto se tice tekme, naravno da ovo nije realan odnos snaga, jer smo osakacen povredama i izostancima, mada i Srbiji fali nekolicina.

Spremam se lagano za Kosevo, hebes ovo.[/quote]

Ovo je upravo realan odnos snaga,Srbiji hvali 5 prvih igraca iz ove generacije (Ristic,Rebic,Jokic,Salic,Radicevic) i Srbija ima najacu 95 generaciju u evropi,i da igra i Buza bilo bi opet 20 za srbiju.Ovo je nas maksimum,i nadam se da ce se izboriti da sledeca generacija do 18 godina igra A diviziju jer bi to mogla biti dobra generacija i mogli bi napraviti rezultat,mada je rezlutat najamanje bitan ovde.Ali bi stvarno bilo steta da Djedovic,Atic i ostali ne igraju A diviziju

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 jul 2013, 17:06

Kuko je napisao/la:Velika steta sto nismo imali Imrana prosle sezone na kadetskom, siguran sam da bi sad Djedovica, Atica i drustvo gledali u A diviziji.

Ma jok, Neno ga ne voli, drazi mu je Zahiragic, prijatelju moj. Ako ikome na svijetu, menadzeri, mufljuzi, lopovi ne mogu nametnuti nesto to je Nenad Markovic.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BobRock, MElloo i 32 gosta.