Viper je napisao/la:Elegant je napisao/la:Super bi stvar bila ugostiti ta dva velika kluba u BiH, tj. Zenici.
Siroki bi igr'o pred praznim tribinama, jedva i na Pecaru dodje 500 ljudi

Gledajuci ove ljude po Zepcu, za koga navijaju nakon raspada kluba, pola Zepca bi doslo i na Zrinjski i na Siroki

. Doci cu i ja ako budu igrali u Zenici, dosao bi i na Celik, ali ovo mi je sigurnije, lakse cu do karti nego da je Celik u pitanju
stadion je napisao/la:Edol je napisao/la:Šteta za Željezničar što je BATE ispao. To bi bio protivnik koji bi čak ostavio neke minimalne šanse za plasman u grupe LP. Ovako Dinamo kao najgori mogući protivnik (uz Partizan) u nosioce.
Mislis na onaj Bate sto je strasnog Bayerna devastiro i utrpo im 3 kom...aaaa, taj Bate !!??
Taj BATE je ispao od prvaka Kazahstana. Sad oni ispadose strasni. I ja mislim da Zeljo nebi prosao BATE-a, ali sad spominjati Bayern je smijesno, to je bilo prije godinu dana, a koliko su strasni pokazali su malo prije.
Dobra stvar je to da je prosao Kalju, jer mislim da je HJK ipak ekipa s kojom bi se Zeljeznicar teze nosio. S prvakom Estonije nebi trebalo biti problema, samo moraju proci dalje sto im ja od srca zelim.