Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

reds_forever
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la reds_forever » 10 dec 2009, 14:33

mene uzasno nervira sto se sada podize oko svega ovog prasina...dok su postojale nada za odlazak na SP ciro je vecini bio zlatan,sad kad sansi nema,ciro je ovakav,ciro je onakav,ciro prodao utakmicu,ciro ovo,ciro ono....

o ciri su sve novine pisale fino do utakmice sa portugalom,nakon te utakmice odmah se blate i on i misimovic...ko moze znati jel ciro bio na toj utakmici ? garant su iz BiH poslali 50 ljudi na sve ulaze na stadion samo da vide hoce li ciro doc :roll: a sta i ako nije :?: nije ni misimovic negirao da su se pomirili...

to je stvar izmedju njih dvojice i oni to trebaju rijesiti...ovako..sportsport.ba i svi ostali mediji izgledaju kao express,svijet i slicne novine...

mozda ciro jeste manipulator i sve ostalo i mozda bi trebao otici,al onaj ko ga blati treba se sjetiti da je nekoc ciru na sav glas hvalio....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 14:33

Karim_Madrid je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la: CIRO JE MAJSTOR...TVOJ PROBLEM STO NEPUSTUJES :lol: :lol:
Pa kad je majstor, što ne igramo na Svjetskom prvenstvu 2010 godine u Južnoj Africi. Imao je na raspolaganju najbolje i najaktuelnije igrače u Evropi...
jeli :mrgreen: a odbrana pa nije Ciro cudotvorac :lol: u nas je odbrana ocijena 2 dok sredina,napad 10 :lol: i tebi je to najbolji igraci u euro :mrgreen: ehhhhhhhh CIRO JE MAJSTOR..jer sa ovim sredinom i napadom niko nece moci bolje..pa imao ih je i MUZUR 80% ovih igraca pa sta je uradio pao na 72 mijesto :?:
Pa kako su slovenci prošli Ruse?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 15:02

Karim_Madrid je napisao/la:e kako imaju ebene srece..onaj Zlatko neigra u Bochumu skoram a vamo zabija neke smijesne golove...a istina je i da slovenija ima jacu odbranu od nas..
Oni su prošli sa lošijom ekipom od nas... to je činjenica i znači da je njihov trener MAJSTOR!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 10 dec 2009, 15:48

Ciro jeli ides? ili ostajes? koji ti je racku?
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 dec 2009, 15:59

Ako ćemo realno samo budala naku ekipu ne bi odvela u baraž.Najmanje on ima zasluga ZA USPJEH REPKE.Vidjeli smo mi njega dok je vodio Hajduk i druge hrvatske klubove.Sramotio se protiv Mađara i drugih drugorazrednih ekipa. Bio je treći u svijetu, ali ko ne bi bio sa onakvom ekipom.Gdje su većina igrača igrala u Realu, Barseloni ili Milanu.

Jednostavno htio je svoje neznanje i guranje apsolutno pogrešne taktike 3-5-2 kroz cijelo vrijeme da opravda optužujući Misimovića za prodaju iako je Miske igrao kad niko nije htio.Poznata je nama njegova politika devedesetih godina kad je sa svojim Tuđmanom djelio BiH.Sad kad su ga Hrvati odbacili nazivajući ga pogrdnim imenima došao je nam ovdje soliti pamet kako je on veliki Bosanac.Čovjek je svo vreme bio po nekim show-ima i nije bio u stanju da pogleda i jednu utakmicu nekog od naših reprezentativaca, a da ne govorim za većinu naših igrača i talenata po Evropi nije ni čuo niti se interesuje.Dobio je filmsku ulogu u Srbiji i odmah je u medijima izjavljivao kako će Srbija postati prvak svijeta. Ma to je ulizica ogromnih razmjera .Ona što se uvuče u šupak pa neće da izađe.Taj čovjek je neviđeni licemjer.

Mešu za selektora i mirna Bosna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 10 dec 2009, 16:05

Ciro je.bi mater,idi koji ti je racku

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 dec 2009, 16:24

AYAN je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la: CIRO JE MAJSTOR...TVOJ PROBLEM STO NEPUSTUJES :lol: :lol:
Pa kad je majstor, što ne igramo na Svjetskom prvenstvu 2010 godine u Južnoj Africi. Imao je na raspolaganju najbolje i najaktuelnije igrače u Evropi...
Jel se ti salis?

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 16:36

Hasrett je napisao/la:Ciro jeli ides? ili ostajes? koji ti je racku?
Ostajem :mrgreen: :mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 dec 2009, 16:44

Nikad nisam bio za Ciru jer je on davno izlapio plus djeluje totalno vulgarno i neprofesionalno i isto tako kritikuje javno svoje igrace.
Prvo je imao sukob sa Jahicem, pa Nadarevicem, pa incident sa Dzekom u autobusu, zatim sukob sa Misimovicem, pa Hasagicem, pa navodno je i Pjanic bio ljut na Ciru, pitanje je samo ko je sledeci?

CIRO NAPOLJE! :!:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 16:49

Pauk je napisao/la:Nikad nisam bio za Ciru jer je on davno izlapio plus djeluje totalno vulgarno i neprofesionalno i isto tako kritikuje javno svoje igrace.
Prvo je imao sukob sa Jahicem, pa Nadarevicem, pa incident sa Dzekom u autobusu, zatim sukob sa Misimovicem, pa Hasagicem, pa navodno je i Pjanic bio ljut na Ciru, pitanje je samo ko je sledeci?

Sine dobar trener mora da bude sef..hoceli biti da igraci kritike daju treneru... e moj mali :mrgreen: jos ti pure trebas da jedes..da bih davao kritiku CIRI :D

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 dec 2009, 16:53

don Ciro je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Nikad nisam bio za Ciru jer je on davno izlapio plus djeluje totalno vulgarno i neprofesionalno i isto tako kritikuje javno svoje igrace.

Sine dobar trener mora da bude sef..hoceli biti da igraci kritike daju treneru... e moj mali :mrgreen: jos ti pure trebas da jedes..da bih davao kritiku CIRI :D
Izvuci svoju malu glavicu iz Cirine guzice, pa bi vidio da nijedan trener, na svijetu, javno nece nikad kritikovati svoje igrace putem medija nego uvjek ce ih brani cak i kad su zasluzili kritiku.
To je profesionalac, a kad treba kritikovati to se radi face to face a ne putem medija.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 16:56

Pa kritikovao je Low i Fringsa i Ballacka preko medija..Capello Beckhama :lol: :lol: Lusi Aragones :arrow: Raula...ma daj :mrgreen: smijesan si...samo nekoliko primjera sam ti dao

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 dec 2009, 17:00

Ciro **** ! :mrgreen: Nije ti ovo Milijunas "jeste li sigurni da je to vas konacan odgovor"! :| :roll:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 dec 2009, 17:02

don Ciro je napisao/la:Pa kritikovao je Low i Fringsa i Ballacka preko medija..Capello Beckhama :lol: :lol: Lusi Aragones :arrow: Raula...ma daj :mrgreen: smijesan si...samo nekoliko primjera sam ti dao
PS-don Ciro ako ode Blazevic hoces li mijenjat nik :lol: :D

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 10 dec 2009, 17:11

Upravu si da su i drugi kritikovali svoje igrace...al jel ciroP kritikovo ili svaljivao,optuzivao,ponizavao igrace??? neznam stvarno ljudi kako vam oci mogu tako maglovite biti pa da nevidite neke stvari...

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 17:15

nime_tm87 je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Pa kritikovao je Low i Fringsa i Ballacka preko medija..Capello Beckhama :lol: :lol: Lusi Aragones :arrow: Raula...ma daj :mrgreen: smijesan si...samo nekoliko primjera sam ti dao
Ostajem sa nickom..zahvalan sam CIRI ono malo sto je dao sa vodjenjem ove drzave..dok su isti ti mu zahvaljivali sada ga pljuju..cucemo se na forumu opet kad budemo pusili bodove protiv Moldavije kod kuce a Malte u gostima...daj boze da novi uradi nesto bolje..al nemoze kod naseg naroda uvijek se nadje mana i da nevalja..koda smo mi neka velesila fudbala..zahvalan sam Ciri jer je repku podigao na veci nivo i svi imaju respekt prema rep.. :cry:drugi sto ga nemaju prema Ciri boli me kuraccc

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 17:18

nixo je napisao/la:Upravu si da su i drugi kritikovali svoje igrace...al jel ciroP kritikovo ili svaljivao,optuzivao,ponizavao igrace??? neznam stvarno ljudi kako vam oci mogu tako maglovite biti pa da nevidite neke stvari...
ali je cudno zar ne...kako moze nakon 3 dana da igra za repku...hvala Misketu na sve.ali da on nije Miske da nije dao toliko repki u klfk..svi bi ga kritikovali i govrli bi pa kako moze da igra samo 2,3 dana nakon tekme kad je govri istu onu noc pred BHT da je povreda ozbiljna :roll: itdddddddd da je on IBRICIC npr i da je bilo tako citava BOSNA bi skocila na njega..da je :lol: :lol:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 10 dec 2009, 17:22

Ovaj nikad da ode :P
× Plava krv ispod koze ×

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 17:25

MaliMemo je napisao/la:Ovaj nikad da ode :P
Ma gdje cu sine u BIH mije najljepse..

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 dec 2009, 17:26

don Ciro je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Ostajem sa nickom..zahvalan sam CIRI ono malo sto je dao sa vodjenjem ove drzave..dok su isti ti mu zahvaljivali sada ga pljuju..cucemo se na forumu opet kad budemo pusili bodove protiv Moldavije kod kuce a Malte u gostima...daj boze da novi uradi nesto bolje..al nemoze kod naseg naroda uvijek se nadje mana i da nevalja..koda smo mi neka velesila fudbala..zahvalan sam Ciri jer je repku podigao na veci nivo i svi imaju respekt prema rep.. :cry:drugi sto ga nemaju prema Ciri boli me kuraccc
Al' fakat je malo i nerealno sa njegove strane da nas sviju zayebava, najblaze receno ,i svakih pet minuta se predomislja :roll: DA-NE. ,, "hoos" / "nees" ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.