KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Mene trenutno jako zanima sta oni to rade na treninzima pa svake sedmice neko nastrada.
Sad oped ivanovic,nece igrati protic cibone i ovim su nam umanjene dosta sanse.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- lolo d pitar
- Kontakt:
otkud sad todzenan01 je napisao/la:Mene trenutno jako zanima sta oni to rade na treninzima pa svake sedmice neko nastrada.
"Dobru atmosferu u timu bh. prvaka malo su narušile povrede ključnih igrača. Ivan Ivanović ima problema sa bolom u koljenu i sigurno neće putovati u hrvatsku prijestonicu, dok je nekoliko treninga propustio Nikola Vučurević, koji će biti u sastavu."
Veliki hendikep predstavlja Ivanovićev izostanak jer je u posljednje vrijeme pružao odlične partije, jer njegovih 15-tak poena po meču će biti teško nadomjestiti pprotiv Cibone, a neizvjestan je i nastup protiv Krke .
Ovim izostankom pod košem imamo samo Zimića,Hajrića i Suljagića, uz mogućnost uvođenja Klinca na par minuta u taktičkom smislu, da se odmore Zimić ili Suljagić u slučaju ličnih grešaka.
Šteta, jer se je sa Cibonom, moglo dobro nositi poslije ovog teškog meča i poraza u zadnjim minutama protiv Maccabija u Tel Avivu.
Veliki hendikep predstavlja Ivanovićev izostanak jer je u posljednje vrijeme pružao odlične partije, jer njegovih 15-tak poena po meču će biti teško nadomjestiti pprotiv Cibone, a neizvjestan je i nastup protiv Krke .
Ovim izostankom pod košem imamo samo Zimića,Hajrića i Suljagića, uz mogućnost uvođenja Klinca na par minuta u taktičkom smislu, da se odmore Zimić ili Suljagić u slučaju ličnih grešaka.
Šteta, jer se je sa Cibonom, moglo dobro nositi poslije ovog teškog meča i poraza u zadnjim minutama protiv Maccabija u Tel Avivu.
- Silvester071
- Kontakt:
Gdje i uvijekmahalac je napisao/la:Zna li se ima li gdje online praćenje tekme u Nedelju?

Pozdrav!
To smo mi
- http://klocevi.****/

danas gledam tekmu Kepez-Galatasaray koja je odgodjena zbog problema sa semaforom pri rezultatu 4-0...Kazu komentatori da je Bavka do sada najvece razocarenje prvenstva s obzirom na to zbog cega je doveden i sta se ocekivalo od njega....
I feel devotion!!

...kad sam pitao za praćenje tekme mislio sam na tv link

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ja nisam siguran da ima online prenosmahalac je napisao/la:Čudi me to za Bavčića
![]()
poceo sa radom novi forum kk bosne http://kkbosna.forumotion.com/forum.htm
hajde ljudi angazujte se malo da ga brzo dignemo na noge
You are someone else I am still right here
ja sam se danas angazovao i pozvao na jos nekoliko forumafera je napisao/la:ja nisam siguran da ima online prenosmahalac je napisao/la:Čudi me to za Bavčića
![]()
poceo sa radom novi forum kk bosne http://kkbosna.forumotion.com/forum.htm
hajde ljudi angazujte se malo da ga brzo dignemo na noge
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
imal igdje prijenos utakmice na tv-u
cudo da je tako, sada nema "dusmana sa tribina" zbog kojih je pruzao lose partije prosle godine, sta li mu sada smeta, boja stolica, parket u dvorani, vlaga u zraku ....ipsa je napisao/la:danas gledam tekmu Kepez-Galatasaray koja je odgodjena zbog problema sa semaforom pri rezultatu 4-0...Kazu komentatori da je Bavka do sada najvece razocarenje prvenstva s obzirom na to zbog cega je doveden i sta se ocekivalo od njega....
covjek ima psihicki problem i treba ga rijesiti, tek tada moze biti za ono sto se prodaje - PROSJECAN KOSARKAS za euro uslove
Cuva Bog Zelju svog!
upravo tako, a ne ko sto neki po forumu pricaju da je publika ta koja ga je ovdje sputavala i da ce konacno moci pokazati ono sto zna negdje drugo..doduse ima puno bosanaca po turskoj , mozda su sada oni "novi dusmani s tribina" koji mu ne daju da igra!!mirzza je napisao/la:cudo da je tako, sada nema "dusmana sa tribina" zbog kojih je pruzao lose partije prosle godine, sta li mu sada smeta, boja stolica, parket u dvorani, vlaga u zraku ....ipsa je napisao/la:danas gledam tekmu Kepez-Galatasaray koja je odgodjena zbog problema sa semaforom pri rezultatu 4-0...Kazu komentatori da je Bavka do sada najvece razocarenje prvenstva s obzirom na to zbog cega je doveden i sta se ocekivalo od njega....
covjek ima psihicki problem i treba ga rijesiti, tek tada moze biti za ono sto se prodaje - PROSJECAN KOSARKAS za euro uslove
I feel devotion!!
20:17
20:20,Burrel najbolji u Bosni!
20:20 fino se drzimo za sad
Dajte mi link za pracenje,molim vas.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
23-20,kraj cetvrtine
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
23:20 vodi Cibona...Tesko cemo mi ovdje nesto napraviti,nemamo visokih igraca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.