FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nisam ja siguran da rasol ne bi i mater svoju prodo a kamo li Cesca. Nemoj te biti sigurni uodluke te budale. Samo znam da smo jos na 7UP odbrani i golmanu a ni na vidiku pojacanja. Kad se uz veliku pompu i medijsku pricu na kraju dovedu neki anonimusi mnogima ni tada nece biti jasno da mi nista bitno u ovom prelaznom roku nismo uradili. Pustite se vi horoza. I sa njim i bez njega nam se pise gajba 7UP-ova. Zivi bili pa vidjeli....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
pa sta ako kazu da igrac nije na prodaju111 je napisao/la:To je potvrdio i klupski potpredsjednik Bartomeu prije samo par dana, rekavši: "Uvjeravam vas da Barça neće razmatrati bilo kakve ponude za Fabregasa. Isključujemo mogućnost njegove prodaje."Saurman je napisao/la:Možda iz Barcelone i namjeravaju prodati Fabregasa jer u protivnom Utd ne bi slao ponudE.Ako to urade onda su veće budale nego što sam mislio.
Objavljeno i na oficijelnom klupskom sajtu prije dva dana (21.07.2013)
Ja ne znam ima li išta nejasno u izjaviima li nedvosmislenije izjave
![]()
Kad potpredsjednik kluba ovo jasno kaže (zapravo poruci svima da nije na prodaju) i ovi opet nešto navaljuju![]()
...pa šta više treba?? crtati im možda?

Pa šta navaljuju ako im se fino kaže da igrac nije na prodajujasmin10 je napisao/la:pa sta ako kazu da igrac nije na prodaju111 je napisao/la:To je potvrdio i klupski potpredsjednik Bartomeu prije samo par dana, rekavši: "Uvjeravam vas da Barça neće razmatrati bilo kakve ponude za Fabregasa. Isključujemo mogućnost njegove prodaje."Saurman je napisao/la:Možda iz Barcelone i namjeravaju prodati Fabregasa jer u protivnom Utd ne bi slao ponudE.Ako to urade onda su veće budale nego što sam mislio.
Objavljeno i na oficijelnom klupskom sajtu prije dva dana (21.07.2013)
Ja ne znam ima li išta nejasno u izjaviima li nedvosmislenije izjave
![]()
Kad potpredsjednik kluba ovo jasno kaže (zapravo poruci svima da nije na prodaju) i ovi opet nešto navaljuju![]()
...pa šta više treba?? crtati im možda?
za koliko se igraca govorilo da nisu na prodaja, pa ih sutradan vidis u novim klubovima. i nije mi jasno sto ti se zgadio man utd, ako zele da kupe nekog igraca
znaci i barcelona se treba svima zgaditi zato sto hoce silvu

Barca jednu zvanicnu ponudu poslala PSG u, ovi odyebali i porucili da nije na prodaju i vozdra...i više nema navaljivanja.
United vec treci put navaljuje.
Pa jel dosta, majka mu stara
Zadnja izmjena: 111, dana/u 23 jul 2013, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Vidna je nervoza navijaca vezana za to oko Cesca. Tacno rasolu niko vise nista ne vjeruje. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- majestic24
- Kontakt:
Iako i dalje mislim da je samo 1% sanse da dodje u United,smatram da se nesto desava sto mi neznamo. Ako klub jasno kaze ,nema prodaje tog igraca a taj isti suti,tu je gotova stvar. Okreni ledja i trazi drugo pojacanje.bparena je napisao/la:Vidna je nervoza navijaca vezana za to oko Cesca. Tacno rasolu niko vise nista ne vjeruje.
Ovdje imam osjecaj da ovo "nema prodaje" znaci "De podebljaj ponudu". Jer,nije United klub koji ce nesto pokusvati na silu ili se blamirati oko nekog igraca a zna da nema sanse u njegovo dovodjenje.
Takodjer,ove izjave pojedinih igraca Barcelone su smijesne (prije svega mislim na piqea). Kao da se boji da ce fabregas otici ako dodje neka dobra ponuda.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
+1majestic24 je napisao/la: Ovdje imam osjecaj da ovo "nema prodaje" znaci "De podebljaj ponudu"
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Keep walking.
O tome ti govorim. Ma ono smece treba prvo da leti iz kluba. Mislim na Rosela.
Frank Rijkaard's only club experience had been to relegate Sparta Rotterdam for the only time in their history. Pep Guardiola had had one year in charge of the reserve side. Tito Vilanova had taken Palafrugell to relegation out of the Tercera Division in his only stint as a head coach. Far more important is the philosophy. 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
UN SISTEMA MUY PARECIDO AL ACTUAL
Así jugará el Barça del 'Tata' Martino

Así jugará el Barça del 'Tata' Martino

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
zubi bio za luis enriquea a rosell i bartomeu preferirali tatu za trenera i et na kraju tata dodje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!

- Martino je jedan od onih trenera koji donose čast ovoj profesiji. Također, postoje ljudi koji joj žele samo naštetiti, no neću ih navoditi. Zato nisam iznenađen zašto je Tata u vrhu svjetskog nogometa. Pretvorio je Newell'se iz momčadi koja se bori za opstanak u momčad koja igra najbolji nogomet u Argentini. Kao igrač, bio je jako važan za svoju ekipu, a svoj stil i znanje sada prenosi u druge ekipe – izjavio je bivši trener Barçe, Menotti.
Nek vrati pressing iz Guardiolinog perioda, napuca ih kondiciono i pohara jos koji put Evropu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma ja presing je najvazniji ,to nek povrati i to je to ,ostalo se vjerujem nece dirat,taktika ce biti ista 

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Osnovna formacija kojom se koristio u Argentini bila je izuzetno ofenzivna 4-1-4-1, koja se u fazi napada brzo transformira u 4-3-3. U Barci bi svakako mogao pokušati i sa 3-4-3, nečime što je oduvijek bila Bielsina opsesija, a i Guardiola je s time eksperimentirao u više navrata. No ključna riječ, i možda ključna promjena koju Martino može donijeti, je tzv. 'verticalidad', bielsistički postulat da 'igrač koji je u posjedu lopte mora u svakom trenutku imati barem tri opcije dodavanja prema naprijed'.
Keep walking.
[youtube][/youtube]
u prvih nekoliko minuta utakmice sa spanijom vidi se kako martino insistira na presingu i kako i spanija bar na pocetku nije imala rijesenja za taj presing gdje su mnogo puta morali nazor nabijati loptu
u prvih nekoliko minuta utakmice sa spanijom vidi se kako martino insistira na presingu i kako i spanija bar na pocetku nije imala rijesenja za taj presing gdje su mnogo puta morali nazor nabijati loptu
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Ako ponovo uspostavi visoki presing,Triple je neminovnost.
Znači možemo očekivati da i omladinci dobiju svoje prilike,a ne samo da budu statične zamjene.
E tu sam te ček'o.praktikuje napadački, kreativni fudbal. Sve ekipe koje je vodio bile su dosta konkurentne. Također, ovaj trener je poznat po visokom pritisku na igrače protivničke ekipe te vrlo često značajne uloge namijeni igračima koji dolaze iz omladinskog pogona.
Znači možemo očekivati da i omladinci dobiju svoje prilike,a ne samo da budu statične zamjene.
Keep walking.

Javier Faus danas potvrdio da je barca sezonu 2012/2013 zavrsila sa profitom od 32 miliona eura
(491 milion eura prihoda )
faus je dodao :
"nemamo posebna imena koja hocemo da dovedemo za pojacanja ekipe,imamo spreman novac i cekamo odluke novog strucnog staba ,uglavnom ima dovoljno novca za pojacanja koja budu trazili"
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ovako se vec igra godinama tako da to nije nista novo. Guardiola je dosta tih caka pokupio od Bielse.Cautinho je napisao/la:Osnovna formacija kojom se koristio u Argentini bila je izuzetno ofenzivna 4-1-4-1, koja se u fazi napada brzo transformira u 4-3-3. U Barci bi svakako mogao pokušati i sa 3-4-3, nečime što je oduvijek bila Bielsina opsesija, a i Guardiola je s time eksperimentirao u više navrata. No ključna riječ, i možda ključna promjena koju Martino može donijeti, je tzv. 'verticalidad', bielsistički postulat da 'igrač koji je u posjedu lopte mora u svakom trenutku imati barem tri opcije dodavanja prema naprijed'.
Faus potvrdjuje ono sto je Bartomeu izjavio prije par dana.
''Bilo koji transfer da trener zamisli mi smo u mogucnosti platiti''.
- Consigliere
- Kontakt:
hoce li igrati prvi sastav protiv Bayerna?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma kakvi, 11 koji su igrali Kup konfederacija su na odmoru jos.Consigliere je napisao/la:hoce li igrati prvi sastav protiv Bayerna?
Igrat ce Messi s djecom a vjerovatno ce i Guardiola izvesti mladice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.