FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 10 dec 2009, 15:05

Vjerujem da je istina za dovođenje Stojanovića, jer već deceniju dovodimo takve prinove. Navijačima je on još uvijek ime i mnogi će na njega odmah gledati kao na pojačanje, a to što je totalno propao je većini manje važno.
Znači, dovešćemo par slobodnih bivših fudbalera i preko sudija dat' sve da izborimo Evropu. Igre nemamo već pola godine i jedina šansa da se šta promjeni su Višća i Rovčanin.
Stojanović, Spalević, Pelak, Ješe...- jadno i očekivano!
Žujin intervju je odvratan! Ne može nikako biti više iritantan u pokušajima da ostavi dojam jedinog spasitelja kojeg svi drugi povaljuju. Pa čak možda i menadžerska i advokatska mafija :roll:
Pa eto, Spasioče, bujrum spašavaj! Nisi valjda došao da plačeš po novinama i tražiš oproste dugova.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 15:09

kosewsko hill je napisao/la:
Manijakk je napisao/la:Dobar Purke... Samo kada se sjetim kako je Mulalica bacio na kosevu... ono je bilo strasno :o
Meni bi puno bolje rješenje za napadača bio ovaj Stajić(27) iz Modriče.Lik je stvarno ubojit.Ove polusezone 9 golova je dao, mada i prijašnjih sezona je dobar bio pravo.Jedan od boljih u Modriči.Ne bi volio da me shvatite da ja nešta serem koga bi ja dovodio,pošto to nije naš posao,samo onako kontam da bi dobro pojačanje bio...
A siguran sam da ljudi iz uprave već analiziraju igrače iz domaće lige ako već nisu 8-)

I da samo kažem da jedna Modriča npr. ima extra oficijelnu stranicu svog kluba...Sramota da mi još ne možemo kliknuti na svoju!!!

Ama ja se slazem s tobom 100% - u ovom trenutku jeste bolji, ali stajic je igrac pod ugovorom, treba platiti obestecenje... a Zeljo pare da placa obestecenje nema...

Meni je sega s Amarom, on dovodi igrace koji su bili aktuelni kada je on harao sa zeljom :mrgreen: , i ja sam bio skeptican za mesanovica... ali kao sto vidis, jbg isplati se...

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 15:11

Željovac je napisao/la:Vjerujem da je istina za dovođenje Stojanovića, jer već deceniju dovodimo takve prinove. Navijačima je on još uvijek ime i mnogi će na njega odmah gledati kao na pojačanje, a to što je totalno propao je većini manje važno.
Znači, dovešćemo par slobodnih bivših fudbalera i preko sudija dat' sve da izborimo Evropu. Igre nemamo već pola godine i jedina šansa da se šta promjeni su Višća i Rovčanin.
Žujin intervju je odvratan! Ne može nikako biti više iritantan u pokušajima da ostavi dojam jedinog spasitelja kojeg svi drugi povaljuju. Pa čak možda i menadžerska i advokatska mafija :roll:
Pa eto, Spasioče, bujrum spašavaj! Nisi valjda došao da plačeš po novinama i tražiš oproste dugova.

Mislim da grijesis! Pa nije nasa liga tako jaka da ovi igraci koje si nabrojao ne budu pojacanje... Pojacanje su i te kako! Posebno mislim na Spalevica i Ješe-a...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 dec 2009, 15:18

Nadam se nekom lucidnom Amarovom potezu, tipa, nekog decka iz omladinskog da prekomanduje u prvi sastav...mali colic je dokaz da mi imamo sa cim i da oni to mogu, samo treba damu da se to uradi a tersonja to ima...
Za purketa smo vec razglabali, njegovi rezultati su mjerilo njegove igre i forme...ono sto ga je krasilo, brzina i snaga, ocito je da su sa godinama dobro izblijedile...nijednu tekmu nije poceo, ulazi sa klupe, slabo daje...ipak mi trenutno imamo jednog starog napadaca, jednog van forme i jednog ljenguza koji se ne trudi da se oporavi...uh zaboravih i onog mehica...znaci nemamo gore igraca koji moze izdrzati 90minuta (mogu oni svi al sa infuzijom) i to nam je prioritet...dosta vise polovnjaka...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 dec 2009, 15:28

Evo da nabrojim nekoliko imena iz naše lige za koja bih se šokirao kad bismo ih doveli.
Stokić(Modriča), Jovanović(Slavija), Bekić(Sloboda), Jackson(Čelik)... Možda i Subašić iz Olimpika i Muhamed Mujić iz Slobode. Napisao bih i Stajića, ali se nije dokazao na Koševu, tako da je moguće da se radi o Dudiću(igraču za male klubove). A izostavio sam jedno 20 imena iz naše lige koja milion posto ne možemo dovesti(Džafić, Osmanagić, Bilbija, Škoro, Hadžić...)
Moram samo priznati da sam bio iznenađen kad smo uspjeli dovesti Višću, iako je neafirmisan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 15:31

Željovac je napisao/la:Evo da nabrojim nekoliko imena iz naše lige za koja bih se šokirao kad bismo ih doveli.
Stokić(Modriča), Jovanović(Slavija), Bekić(Sloboda), Jackson(Čelik)... Možda i Subašić iz Olimpika i Muhamed Mujić iz Slobode. Napisao bih i Stajića, ali se nije dokazao na Koševu, tako da je moguće da se radi o Dudiću(igraču za male klubove). A izostavio sam jedno 20 imena iz naše lige koja milion posto ne možemo dovesti(Džafić, Osmanagić, Bilbija, Škoro, Hadžić...)
Moram samo priznati da sam bio iznenađen kad smo uspjeli dovesti Višću, iako je neafirmisan.
Na zalost, to je sve nerealno... Nije to zeljo iz 2001. i 02. kada smo uzimali najbolje igrace iz lige... Mislim da cemo se morati zadovoljiti polovnjacima, ili sto seyo rece nekim iz omladinskig pogona... (sto je po meni bolja opcija)

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 10 dec 2009, 15:33

ma treba i povjerenje vratiti igracima...zalosno ali istinito nasi igraci iz PL ako vec moraju preci iz jednog u drugi premijerligaski klub onda svi gledaju da pobjegnu u siroki ili zrnjski :evil:
19TM87 to sam ja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 dec 2009, 15:39

Bolja opcija za mozda sljedecu sezonu, ali "niko" nije strpljiv da se pravi ekipa za sljedecu sezonu i trebaju nam radi ostvarenja cilja (europe) stariji igraci, iskusniji...zamisli da dovede nekog decka i mali pogrijesi par puta, "poznavaoci fudbala" bi ga unistili...bboy je rekao da su sredstva obezbjedjena, ali se malo zakomplikovalo oko bube sa parama, sto smo culi iz naricanja u San-u :mrgreen:

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 15:42

Seyo_TM je napisao/la:Bolja opcija za mozda sljedecu sezonu, ali "niko" nije strpljiv da se pravi ekipa za sljedecu sezonu i trebaju nam radi ostvarenja cilja (europe) stariji igraci, iskusniji...zamisli da dovede nekog decka i mali pogrijesi par puta, "poznavaoci fudbala" bi ga unistili...bboy je rekao da su sredstva obezbjedjena, ali se malo zakomplikovalo oko bube sa parama, sto smo culi iz naricanja u San-u :mrgreen:
Nisam rekao da sada pravimo kompletnu ekipu iz omladinskog pogona, nego 2 - 3 igraca da se bace u vatru! Znam kakvi su nasi "poznavaoci fudbala" koji vrse pritisak i na iskusnije igrace, a kamo li na djecaka od 17 - 18 godina... A to da su obezbjedjena sredstva - jbg iskreno sumnjam...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 dec 2009, 15:48

Odavno su obezbjedjena, al vidjet cemo sta ce biti zbog ovog duga...

Edit: nisam neki pacenik i nije mi bas bitno kolko postova stranica itd...ali preko pola miliona puta je pogledan ovaj pdf za godinu i po...nije mala stvar :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 10 dec 2009, 16:16

haha seyo ako ti nisi ko je onda??

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 dec 2009, 16:20

samir_tm87 je napisao/la:haha seyo ako ti nisi ko je onda??
kad si vidio da ja govorim da je pdf mrtav, da nam fali jos malo do na primjer 400 postova, da smo se usutili, da sam napisao 100 postova itd...dobar pokusaj ;)

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 10 dec 2009, 16:21

Seyo_TM je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:haha seyo ako ti nisi ko je onda??
kad si vidio da ja govorim da je pdf mrtav, da nam fali jos malo do na primjer 400 postova, da smo se usutili, da sam napisao 100 postova itd...dobar pokusaj ;)

:D,brao MI!! xd

edit:111 post :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 dec 2009, 16:35

Željovac je napisao/la:Vjerujem da je istina za dovođenje Stojanovića, jer već deceniju dovodimo takve prinove. Navijačima je on još uvijek ime i mnogi će na njega odmah gledati kao na pojačanje, a to što je totalno propao je većini manje važno.
Hoces da ti Messija dovedemo,Henrya, Xavi, :?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 dec 2009, 18:04

Molim vas da od sada uvijek blagovremeno najavite koji clanak "SAN"-a je istinit a koji nije jer sam sada totalno zbunjen :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 dec 2009, 18:13

bistrikboy je napisao/la:Molim vas da od sada uvijek blagovremeno najavite koji clanak "SAN"-a je istinit a koji nije jer sam sada totalno zbunjen :roll:
Ovo je intervju bio, tako da sumnjam da ce lazirati odgovore na pitanja...a pitanja su naravno dogovorena...
A svako njihovo misljenje, info iz provjerenih izvora i "rekao nam igrac koji zeli biti anoniman" su stvari o kojima ne treba trositi rijeci :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 dec 2009, 18:30

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Molim vas da od sada uvijek blagovremeno najavite koji clanak "SAN"-a je istinit a koji nije jer sam sada totalno zbunjen :roll:
Ovo je intervju bio, tako da sumnjam da ce lazirati odgovore na pitanja...a pitanja su naravno dogovorena...
A svako njihovo misljenje, info iz provjerenih izvora i "rekao nam igrac koji zeli biti anoniman" su stvari o kojima ne treba trositi rijeci :mrgreen:
Pa o tome i govorim,kada se jadikuje onda su kao pouzdani a kada kritikuju klub nisu,izgleda da nije svakom jasno da je ovaj intervju lakrdija obicna...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 dec 2009, 19:33

Situacija nije bas takva kako su je htjeli predstaviti u tom intervju.Samo opusteno :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 10 dec 2009, 19:49

Au bogami komsije, izgleda da su vama ovaj dugogodisnji očaj i beznađe opasno metastazirali u nesto jos gore. Ja kako zakljucujem, ovaj vas vec sad trazi alibi ...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 10 dec 2009, 20:01

junuz23 je napisao/la:Au bogami komsije, izgleda da su vama ovaj dugogodisnji očaj i beznađe opasno metastazirali u nesto jos gore. Ja kako zakljucujem, ovaj vas vec sad trazi alibi ...
Junuze pametnije bi ti bilo da ides da cuvas ovce. :mrgreen:

Junuze cobane ovce te zovu nemogu bez tebe :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.