I ja ga gledam los je skroz jbg ima strasne osilacije u albi da moze igrati konstanto na onom nivou od prije par dana kroz 2 god bi bio ponovo u barci XD ali mlad je on jos jest da je isuvise iskusan da ovo radi ali opet mlad jeMonolog je napisao/la:Uh kako loše igra Đedović protiv Efesa. Ne pamtim kad je bio ovako indisponiran. Mislim da je prodao barem 5 lopti. Evo sad je s trice dobacio do linije za slobodna bacanja.
Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Nihad Đedović
21 poen Đedovića protiv Panathinaikosa 

dobro je sto je odigrao ovakvu dobru partiju (jeste steta sto su izgubili) poslje onakve lose protiv EFESABenop je napisao/la:21 poen Đedovića protiv Panathinaikosa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- vedofeelgood
- Kontakt:
gledo ga ja danas,odlicno se otvarao, pravili su mu prostora u reketu, i namještali mu šuteve, nije loš bio ni u odbrani 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Đedović igra sve bolje i bolje, problem je što ga malo ostatak ekipe koči al bice to dobro. Samo nek u ovom ritmu nastavi. I volim Nihada jer koristi mozak kad igra, uopste ne igra napamet, a to je odlika velikih igrača 

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
bravo majstore,,,protiv unikahe za sad 16 poena 5 skokova 1 asist,,,jos 8 minuta do kraja
- Kiselikrastavci
- Kontakt:
Dobra sezona za sada, ali posle male krize i kritika upucenih na njegov racun poslednji mjesec dana zaista igra na vrhunskom nivou, odogovorio na jedini ispravan nacin na kritike, ucinkom na parketu i iskazuje ono sto se ranije i nagovjestavalo kada je on u pitanju. Od svih BH-reprezentativaca, on mi je od sviju najdrazi, prije svega njegovo poimanje kosarkaske igre, djecko igra glavom ne gurajuci svoje fizikalije u prvi plan kada je vlastiti napredak u pitanju, nego citanje igre, a takvih je krilnih igraca sve manje, trend u evropskoj kosarci je jednostavno takav poslednjih godina. Od BH-igraca u Evropi se izdvaja zajedno sa Rajtom i Bajramovicem, ma sta neko mislio od ovog poslednjem, jer mislim da igra vrlo dobro sezonu u turskom Banvitu i da je za pohvalu, kao i Djedovic.
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Emiliano Carchia
Emiliano Carchia @SportandoBasket about 6 minutes ago
Alba Berlin did not pick up the option on Djedovic's contract, Bayern seem interested in him sportando.net/eng/europe/ger… thanks to @KramerSBTR
Zanimljivo,s obzirom da je Nihad nedavno izjavio da ostaje u Albi...
Emiliano Carchia @SportandoBasket about 6 minutes ago
Alba Berlin did not pick up the option on Djedovic's contract, Bayern seem interested in him sportando.net/eng/europe/ger… thanks to @KramerSBTR
Zanimljivo,s obzirom da je Nihad nedavno izjavio da ostaje u Albi...

I ja se odmah sjetih toga od prije par dana ..
Bas me zanim sta ce dalje ako se ne varam i obradovic je napustio albu ?
ne bih rekao da je obradovic napustio albu.grgr je napisao/la:Bas me zanim sta ce dalje ako se ne varam i obradovic je napustio albu ?
po stilu igre mislim da bayern vise odgovara djedovicu. alba igra prilicno sporo i duge napade. bayern vise trci i brze igra. tu bi djedovic postizo sigurno 5-6 poena vise u prosjeku, ako bi imo istu minutazu.
Samo da se nadovezem na pisanje iznad.
Kako javlja suedeutsche zeitung i ****.de Nihad Djedovic prelazi u redove Bayern Minhena te ce potpisati ugovor na dvije godine.
Alba nije povukla opciju za produzenje ugovora sa Nihadom tako da ce karijeru najvjerovatnije nastaviti u Bayernu.
Evo i linkova.
http://www.sueddeutsche.de/sport/basket ... -1.1727906" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.de/de/basketball/bask ... 51944.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako javlja suedeutsche zeitung i ****.de Nihad Djedovic prelazi u redove Bayern Minhena te ce potpisati ugovor na dvije godine.
Alba nije povukla opciju za produzenje ugovora sa Nihadom tako da ce karijeru najvjerovatnije nastaviti u Bayernu.
Evo i linkova.
http://www.sueddeutsche.de/sport/basket ... -1.1727906" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.de/de/basketball/bask ... 51944.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicna stvar za njegovu karijeru. Radit ce sa Karijem, igrati u uredjenom klubu koji ce biti sve jaci i jaci. Kari ce od njega napraviti jos boljeg igraca.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Masala ovo je za mustuluka, ostaje u Njemackoj, liga je sve jaca, trener je odlican.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
sve su ovo jos uvijek spekulacije. cim se pojacila vijest, da alba nije produzila ugovor, njemacki mediji su poceli pricati o tome, da ce djedovic u bayern. znaci ima sigurno 2-3 sedmice. jos to nista nije sigurno. **** je samo prenio informaciju iz novina.
dok se zvanicno ne potvrdi, ne treba se previse radovati. ma da, gdje ima dima..
sudeci po onom kako je djedovic opusten u intervjuu, moglo bi se reci da se ne sikira za angazman.
bayern je extra klub sa visokim ambicijama. vidjecemo koliko djedovic pase u svu tu pricu..
dok se zvanicno ne potvrdi, ne treba se previse radovati. ma da, gdje ima dima..
sudeci po onom kako je djedovic opusten u intervjuu, moglo bi se reci da se ne sikira za angazman.
bayern je extra klub sa visokim ambicijama. vidjecemo koliko djedovic pase u svu tu pricu..
eh sad je zvanicno.Sapce je napisao/la:sve su ovo jos uvijek spekulacije. cim se pojacila vijest, da alba nije produzila ugovor, njemacki mediji su poceli pricati o tome, da ce djedovic u bayern. znaci ima sigurno 2-3 sedmice. jos to nista nije sigurno. **** je samo prenio informaciju iz novina.
sretno!
Pesic njega hvali od 16 godine,evo prilike da ga nesto i nauci.
Zasad najbolji igrac ovog prvenstva.
I danas briljantan.Zna nekad zasrljati bespotrebno,ali lik ima muda do poda.
Naklon.
I danas briljantan.Zna nekad zasrljati bespotrebno,ali lik ima muda do poda.
Naklon.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
OD iduce sezone, novi stanovnik NBA i Amerike. Momak je mudonja, ko sto Stipan kaze, ore na parketu za BiH.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ne mogu ni zamisliti kakva bi ovo igracina bila da ima sut
svaka cast i naklon do poda 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.