Nista, sad kad je jedna i jedina ispala iz turnira navijanje je na strani Svedske i iskreno se nadam da ce ovi "moji" (

) i osvojiti prvenstvo. Kolko se rukomet igra u Svedskoj to je smijesno govoriti, imo sam i sam priliku da igram turnire po skoloma gdje smo uvjek osvajali tako da znam i donekle koliko je istinski jak mladi rukomet u ovoj zemlji. Sve u svemu, svedjanima sretno i da aBd podignu zlatni pehar u Zetri uskoro!
Sto se tice nase reprezentacije moram reci da mnoge od ovi momaka do sad nisam gledo, tacnije receno nisam imo priliku gledati no dosta sam pozitivno iznenadjen mnogima. Mislim da ima nekolko igraca koji se "moraju" vec sada racunati kao A-reprezentativci dok isto tako ovdje ima mnogi igraca koji nisu jos za tu stepenicu.
Sve u svemu mnogo sam iznenadjen pogotovo igrama Josipa Perica koji je pokazo sta je lider. Momku svaka cast i zelim mu iskreno jednu veliku karijeru. Nek bude nas Ivano Balic

Takodjer moram istaknut i Malinovica koji je znao ponekad biti izgubljen kao i Milas no (obadvojica) su veliki talenti i siguran sam veliki doprinos A-reprezentaciji posto su vec upisali nastupe a vjerujem da ce tu i ostati.
A sta reci za naseg buduceg Mirzu Dzombu

Josipa Eresa, nisam znao da je 95:o al kad sam to sazno jos sam vise impresioniran bio njegovim igrama. Boriti se nako, gurati, probijati, gadjati sa momcima dvije, tri godine starijim, iskusnijim i jacim je stvarno za svaku pohvalu. Takodjer moram istaci i pivota Gradjana koji me odusevio sa svojom borbenosci. Ima ogroman potentical.
Za kraj, znaci mora se istaknuti Enidov nasljednik na golu, Serdarevic! Wow samo cu reci. Wow. Nek ga samo ozljede zaobidju i nek se fino razvija i ovaj ce momak za koju godinu preci u neki top klub. Nisam bas gledo dosta utakmica sem nasi na prvenstvu al mogu sigurno reci da je jedan od najbolji golmana ovog prvenstva. Samo naprijed majstore!
Bice vise prilika. Ovo je "samo" pocetak (nadam se). A sad laku noc...