Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

skyisthelimit

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la skyisthelimit » 23 jul 2013, 00:22

mirzatele je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da u rukometu sudije nemaju mogucnost da pogledaju snimak..Pa to ima u kosarci,tenisu,evo odnedavno cak i u odbojci..tesko je sudiji da prosudi kad su u pitanju stotinke,zato postoji ponovljeni snimak koji sudije gledaju i onda nema nepravde.VI STE VI STE PONOS DRZAVE PONOS DRZAVE

+1

Sto se tice rukometa tu vladaju najgluplja pravila od svih sportova. Takodjer i mene zanima ko garantuje da je do kraja ostalo samo nekoliko sekundi, mozda je u pitanju puna minuta i tu u rukometu uopce nema pravila sto se tice vremena, sudije zaustavljaju kad hoce, prekidaju napade kad hoce, pa tako dok se protivnik valja na terenu ceka se odluka sudija da zaustave vrijeme wtf. Dok golman ode do lopte koja je van terena prodje jos nekoliko sekundi iako je lopta van terena. Ogranicenje napada ne postoji vec se to ogranici kako kome tj kako je sudiji q ceif i mnogo mnogo drugih propusta cisto da se pokaze ono da je sport na koji sudije najvise mogu utjecati svojim odlukama..
15.10 - 15.06 ...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 23 jul 2013, 00:22

Svaka čast momcima na nadljudskim naporima, ostavili su doslovno srce na teren.Ali srce nekada nije dovoljno treba uključiti i mozak. Igrali smo bezglavo bezidejno, izgubili smo od lošije ekipe od nas. Što se tiče sudija sudile su po pravilima nismo imali pomoć ali nisu nas ni oštetili. Zadnji gol u regularnom dijelu je opravdano poništen jer pravilo je da lopta mora ući gol prije isteka vremena.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 jul 2013, 00:30

Ponos države.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 23 jul 2013, 00:39

Sami sebe pobjedili + katastrofalna igra u napadu u prvom poluvremenu. Ipak, kapa do poda, borbenost je neupitna.
Željezničar za život cijeli!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 23 jul 2013, 00:39

Sudija me totalno izbacio iz takta, onoliko sedmeraca zaredom pa znači PREOFIRNO suđenje, ovi što govore da nije navlačio Egiptu, izvinite molim vas, ali koju ste vi utakmicu gledali ?

jbm ti sunce ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da smo prosli, atmosfera bi u 1/4 napravili da bude jos jača ne sumnjam u to,ali ovako ostaje zal za onim krajem **** ti sto sisa flasa doslo mi bilo da placem allaha mi :SSSSS

VI STE VI STE PONOS DRZAVE PONOS DRZAVE !!!
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 23 jul 2013, 00:47

Posto nisam do sada pratio nesto posebno ovu generaciju, ovaj nas srednji bek razvaljuje pa frajko nas je nosio večeras uz Građanina takodjer i onog žutog ne znam mu ime. Odlični igrači.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 23 jul 2013, 00:52

dobro te ba, dosta reklame postavio si 15 miliona linkova, ako ko hoće da te subskrajba uradit će to nakon prvog, a ne nakon dvjestotridesetpetog linka
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 jul 2013, 00:56

Svaka cast momcima za sve utakmice. Bilo je gresaka, imaju vremena da uce iz njih, ali ja nisam pozalila ni za jedan dolazak u Zetru, jer su dostojno predstavljali BiH svojom borbenoscu :!: Sudije su bili idioti, ali jednostavno, i mi smo imali previse prokockanih sansi i to je to :(
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2013, 00:58

samo_lijevo je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Spas bh. rukometa je daleko nekoliko stotina kilometara od Sarajeva. Njegovo ime je Irfan Smajlagic. Skupiti lovu, otici u Rijeku, popusit mu ako treba i dati mu sve ovlasti. Od pionirske do seniorske selekcije. Prepustiti mu da izabere trener u svim selekcijama, a on da bude nesto kao savezni selektor.
Ovo treba ponavljati svako malo!

Hocemo imperatora!!!
Ponovo da napomenet i necu vise pisati.

EDIT:izvini kralju za sekundi si bio brzi.Ostaviti cu nadam se da ti nece smetati.
Hocemo imperatora, da nam sve najbolje igrace odvede u Hrvatsku. Imperatoru vrati se, opuljaj nas jeeaa

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 23 jul 2013, 00:58

fanatic1991 je napisao/la:Ogrijesio sam se ko niko vcrs....
Ko ja nisi sto posto brate.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jul 2013, 01:00

slika

Mamu im smetljarsku :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sve dok BIH ne bude imala nekoga u vrhu svjetske rukometne organizacije ovo ce se desavati svaki put :twisted: :twisted:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 jul 2013, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 jul 2013, 01:02

BritishCore je napisao/la:Posto nisam do sada pratio nesto posebno ovu generaciju, ovaj nas srednji bek razvaljuje pa frajko nas je nosio večeras uz Građanina takodjer i onog žutog ne znam mu ime. Odlični igrači.
Građanina :mrgreen:
Perić je kao što je već neko napisao, potencijal da postane svjetska klasa, Malinović je taj žućo, osim što ima top u ruci, sjajno djeli lopte, što je noćas pokazao, samo što naši to i nisu baš najbolje iskoristili.A o Perićevim asistencijama je suvišno išta reći..Uz to preuzima kada je potrebno, sjajan igrač zaista.Šteta samo što nije koji centimetar viši, ali nadoknađuje to gore navedenim.
Građan je mene lično iznenadio, realizacija mu je odlična, također može imati sjajnu karijeru ako ga povrede zaobiđu.
Zatim mali Ereš, koji je s 18 godina bio jedan od najboljih i dokazao da je izuzetno perspektivan budući krilni igrač nadam se nekog Bundesligaša. :D
Miličević je dosta kritikovan, ma da je i on imao svjetlih tačaka na ovom prvenstvu, ali mladi su još dečki, još je puno prostora za napredak, i ovo takmičenje im je sigurno mnogo pomoglo.
Milas po meni je pokazao najmanje (uopšte nije bio loš, ali najmanje s obzirom da on može mnogo više).U odbrani je bio dosta dobar, ali prema napred ispod prosjeka.Ima on jako dobar šut, samo on zna zašto ga nije išlo.
Sve u svemu, jedna dobra generacija, koja obećava i koje će nam, nadam se, donijeti dosta uspjeha, i radosti.Da mogu, to svakako.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 jul 2013, 01:05

Sve četiri ekipe iz grupe D su prošle u četvrtfinale.
Čelik Zenica 1945

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 23 jul 2013, 01:08

Ma znam, namjerno sam rek'o Građanin tako ga mi zovemo, nesta nam zgodnije nego samo ono Građan. Ma koliko god to glupo zvucalo. :lol:

Al su momci fakat borbeno odigrali, mene glava evo boli od onog UUUUAAAAAAA kad je napad egipta, al zato nema navijanja ako nisi blizu fanatikosa. 8-)

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 23 jul 2013, 01:15

AgresivnoDjubre je napisao/la:Egipat prolazi.
Zenica je imala sta gledati.Svedska,Brazil,Spanija i Egipat. ;)
Nadam se da ce Egipat imati srece i proci sljedeceg protivnika.
Samo hrabro Zenica je uz vas trenutno.

Jel sad kljucamo temu po sto je BiH ispala ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 jul 2013, 01:37

AgresivnoDjubre je napisao/la:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Egipat prolazi.
Zenica je imala sta gledati.Svedska,Brazil,Spanija i Egipat. ;)
Nadam se da ce Egipat imati srece i proci sljedeceg protivnika.
Samo hrabro Zenica je uz vas trenutno.

Jel sad kljucamo temu po sto je BiH ispala ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sto bi kljucali?Sada vi ispali od Nizozemske i hoces kljucati. :lol:
Koji su termini za srijedu,kada igra lijepa nasa?
Gdje mi je onaj Damian.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.