FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 22 jul 2013, 23:29

AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj, kakva ba licenca? Celik nije dobio licencu zbog proslih uprava, koje su igracima obecavali svasta, a to nisu ispunjavali pa sad dosao red da se isplati. Medjutim nije bilo moguce da se vrati nekoliko stotina hiljada maraka odjednom.

Drugo, plate jesu redovne, o tome se nema sta pricati, za Sarajevo niti znam niti me interesuje.
Trece, Sarajevo dovelo tri(brojem 3) Celikova otpadka. Karic(nije uspio u Celiku)Puzigaca(bio smijesan za onih 6 mjeseci) te Travancic(zar je potrebno o njemu pisati).

I po cemu je to Sarajevo bolje? Sto igra u Evropi? Da, i sta dalje? Samo to? Igracki nije puno jace(ako je uopste jace) od Celika, o stadionu necemo ni pricati glupo je, finansijski u malo boljoj situaciji. Zar to niej u istim **** kao i mi?

I da, na kraju niko i ne bi ulazio na ovu temu, da nije pojedinih debila u vasim redovima koji provociraju.

Odoh se ubit'
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 jul 2013, 23:31

AGB nisi upravu samo cu ti reci provalio si se pravo sad. :roll:
04.10.2009 !!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jul 2013, 23:33

Head je napisao/la:

Odoh se ubit'
Ucini uslugu drustvu :)
Celik!3,2,2.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 22 jul 2013, 23:35

AllGunsBlazing je napisao/la:
I po cemu je to Sarajevo bolje? Sto igra u Evropi? Da, i sta dalje? Samo to? Igracki nije puno jace(ako je uopste jace) od Celika, o stadionu necemo ni pricati glupo je, finansijski u malo boljoj situaciji. Zar to niej u istim **** kao i mi?
Samo taj stadion i imate od svega što si ti naveo (mada je Koševo po kapacitetu prvo, a po svemu ostalom odmah iza BP), imali ste sezonu iz snova (za vaše standarde) i opet ispod Sarajeva, a i naredne sezone ćete da budete ispod nas.Tako da je glupo i pitati po čemu je to Sarajevo ispred Čelika, jer dok se naši igrači spremaju za Evropu, vaši igraju sa Cibalijom i mole Boga da bude licence dogodine. ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 jul 2013, 23:35

Head je napisao/la:

Odoh se ubit'
Ucini uslugu drustvu :)
hajde živ bio popusti malo
Sarajevo ljubavi moja!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 22 jul 2013, 23:46

AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj, kakva ba licenca? Celik nije dobio licencu zbog proslih uprava, koje su igracima obecavali svasta, a to nisu ispunjavali pa sad dosao red da se isplati. Medjutim nije bilo moguce da se vrati nekoliko stotina hiljada maraka odjednom.

Drugo, plate jesu redovne, o tome se nema sta pricati, za Sarajevo niti znam niti me interesuje.
Trece, Sarajevo dovelo tri(brojem 3) Celikova otpadka. Karic(nije uspio u Celiku)Puzigaca(bio smijesan za onih 6 mjeseci) te Travancic(zar je potrebno o njemu pisati).

I da, na kraju niko i ne bi ulazio na ovu temu, da nije pojedinih debila u vasim redovima koji provociraju.
Pricas nam o nekim otpadcima, i nabrajas one koji nisu mogli da igraju jer je vama Kuduzovic najveca krampa BH fudbala bio idol pa ste ga gurali i prije Puzigace i ostali a lik je izgubljen u vremenu i prostoru. Mi volimo da kupimo vas otpad sreca pa smo uzeli truhlog Hadziju i Matka, a iskreno da ti kazem ako nam bude trebalo doci cemo opet do vas da vam uzmemo sto zelimo. Sve vam fol Travancic ne valja pa se pitam sto li je njega Vlado zvao u repku, vjerovatno su neki talovi bili spremni al mali nije bio za kompromis.Opet ti kazem vi igracki ni po cemu niste blizu FKS jedino sto vrijedi su Mesanovic i Kajkut, osim ako onu Olivu od kapitena ne smatrate nekim igracem.

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 22 jul 2013, 23:50

Shanks je napisao/la:
Samo taj stadion i imate od svega što si ti naveo (mada je Koševo po kapacitetu prvo, a po svemu ostalom odmah iza BP), imali ste sezonu iz snova (za vaše standarde) i opet ispod Sarajeva, a i naredne sezone ćete da budete ispod nas.Tako da je glupo i pitati po čemu je to Sarajevo ispred Čelika, jer dok se naši igrači spremaju za Evropu, vaši igraju sa Cibalijom i mole Boga da bude licence dogodine. ;)
e bolje za cibalijom vec gubiti od kurkesa i sramotit cjelu BH a vi mislite da ste nesto bolji od celika sto igrate evropu pa niste ljudi zadrzite se tu 4 tekme maximalno i dobijete 500000km i to je to nista opet ste u sivilu bh nogometa pa nemoj molim te pisati da je sarajevu nesto bolje od ostali kad smo svi k,a,r,i,n,e to ti evropske tekme dokazu.
Robijasi 1988

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2013, 23:51

Da nema repke Zenica ne bi vidjela evropske utakmice. :D
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jul 2013, 23:52

:lol: :lol: :lol: Uredu mi igracki ne valjamo, vi igracki prejaki, u 2 utakmice zato osvojite jedan bod protiv slabe ekipe iz Zenice. Ta Oliva je imala jacu sezonu od Kajkuta, samo sto je stoper pa se to slabo primjeti.
Celik!3,2,2.

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 22 jul 2013, 23:53

Head je napisao/la:Da nema repke Zenica ne bi vidjela evropske utakmice. :D
ako je evropa SAN MARINO I ALBANIJA eto vam evropa :D
Robijasi 1988

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2013, 23:57

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Uredu mi igracki ne valjamo, vi igracki prejaki, u 2 utakmice zato osvojite jedan bod protiv slabe ekipe iz Zenice. Ta Oliva je imala jacu sezonu od Kajkuta, samo sto je stoper pa se to slabo primjeti.
Inace sezona se sastoji od 2 utakmice.
Znaci tom logikom priznajes da je Leotar bolji od vas? :mrgreen:

@zenica1985

znam da bi dao guza da odes do vatikana,al qrca graha,jedva dobijete licencu i da se takmicite u ligi,tek na drugostepenoj komisiji. :mrgreen:
1946

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 jul 2013, 00:00

Ma stipi Njanjare,tripuju se da su neka ekipa a pekare ne mogu dobiti,tricu primise,.

Jbt,kao da je neko slijep i ne vidi da je Comor obicno drvo,Melunovic i onaj bek smijurija od igraca,za kantona jbt..

Bice prilike u petom kolu da vidimo ko je gdje pa onda o tome mozemo kenjati i jedni i drugi,.

Trazili Kajkuta,dobili alkoholicara,bajno :mrgreen: I sta zeteka,nece Kajkut na dvije godine al Said je mogao i na pola :? Ni Hadziju nisu mogli zadrzati a ovdje sole nekom pamet,s konobarima se jedva izborise a Trava im predstavlje kao Mesi jbt..

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 jul 2013, 00:01

ljudi pustite se prepucavanja sa robijasima ovde nece niko da bude realan realno je da im nismo uspjeli maznuti kajkuta realnost je da po meni imaju najboljeg igraca lige a to je mesanovic...ali isto tako cinjenica da smo im uzeli veliku nadu travancica na sto ce oni reci nema od njega nista...a sad celik ima zadnjih godina najacu ekipu pa se ljudi nadaju svemu i svacemu i kakvi bi bili navijaci da sad kazu da se ne nadaju imaju finog trenera ja im zelim puno srece i ako ocete ja im zelim da budu prvi odma iza sarajeva...a sad kako je danas odigrao osmanagic ko je gledao utakmicu dali ima mjesta uz prvom timu a ovaj komazec kako je odigrao osim sto je promasio penal i dali je bandovic bio na golu ako nije kakav je ovaj nas rezervni...:D
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 23 jul 2013, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Sarajevo

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 23 jul 2013, 00:01

Kad vam je to dosao Travancic, nisam to nesto upratio ? Je li potpisao, zar nije bio pod ugovorm sa Celikom ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jul 2013, 00:03

Naravno da je bolji, mi smo najgora ekipa premijer lige. Niko i nije rekao da se liga sastoj iz dvije utakmice, ali ako poredimo igrace dva kluba onda najbolje pogledati te dvije utakmice. A plasman na kraju sezone ne zavisi samo od igraca.

I opet ponavljam, ja nisam rekao da je Celik bolji(kao klub) vec da je Sarajevo u istim **** kao i Celik.
Celik!3,2,2.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 jul 2013, 00:04

Guarin14 je napisao/la:Kad vam je to dosao Travancic, nisam to nesto upratio ? Je li potpisao, zar nije bio pod ugovorm sa Celikom ?
jest bio pod amaterskim ugovorom sa Čelikom,mislim da samo odšteta za treniranje ide Čeliku..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 jul 2013, 00:07

zgembo89 je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Kad vam je to dosao Travancic, nisam to nesto upratio ? Je li potpisao, zar nije bio pod ugovorm sa Celikom ?
jest bio pod amaterskim ugovorom sa Čelikom,mislim da samo odšteta za treniranje ide Čeliku..
Ide osteta ako sarajevo potpise profesionalni ugovor ako potpise amaterski ne ide osteta (mislim da je tako nisam siguran 100%).

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jul 2013, 00:08

Kako se igra liga po ovom sistemu Celik je samo jednom bio bolje plasiran od Sarajeva.
Sarajevo jeste u go*vnima,to ne sporim al svake godine igramo evropu,dok se za vas to ne moze reci.Vama bi bilo godra da ste u go*vnima k'o mi,da se ne borite da dobijete licencu da nastupate u ligi,evropa je misao.

Sarajevo je u svakom pogledu 5 koraka ispred Celika.
1946

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 jul 2013, 00:09

chily-rz je napisao/la:Ma stipi Njanjare,tripuju se da su neka ekipa a pekare ne mogu dobiti,tricu primise,.

Jbt,kao da je neko slijep i ne vidi da je Comor obicno drvo,Melunovic i onaj bek smijurija od igraca,za kantona jbt..

Bice prilike u petom kolu da vidimo ko je gdje pa onda o tome mozemo kenjati i jedni i drugi,.

Trazili Kajkuta,dobili alkoholicara,bajno :mrgreen: I sta zeteka,nece Kajkut na dvije godine al Said je mogao i na pola :? Ni Hadziju nisu mogli zadrzati a ovdje sole nekom pamet,s konobarima se jedva izborise a Trava im predstavlje kao Mesi jbt..
Ima li te licence? Dje je zapelo, da nije u parama mozda? :mrgreen:
#divovi

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 23 jul 2013, 00:11

Celikovci vi ste se brukali koliko se sjecam u evropi od nekih anonimusa ispadali,za nas se nemoj brinut vidimo se u 3 pretkolu,pa da vi dodjete do 3 pretkola,il da dodjete do 3 kola lige prvaka,il play offa euro lige pa vi bi slavili to kao da ste prvaci svijeta

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, mnon46, SamoDaKazeem i 47 gostiju.