Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Odlican izbor ako dodje. Nisam bas u toku sa vestima, ali sumnjam da cemo ici po Soldada, niti se taj uklapa, niti je jeftin, a i precenjen je od strane Valencie. Aly je nekako suptilniji izbor za Brendanov sistem, ali videcemo koliko ce da igra ako dodje pored El Toroa...
Meni se cini da je PES jer je ono CL logo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Garant je uzeo BvBRolex312 je napisao/la:Suarez sam igra Fife, cini mi se sa Realom protiv BvB.![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Otelo je napisao/la:Meni se cini da je PES jer je ono CL logo
Onako je kad dobijes karton. Garant igra career mode i ujeo nekog pa dobio karton.

Nad nama nebo ima da gori!
Igrao sam FIFU al sve me vuce na neki CL golRolex312 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Meni se cini da je PES jer je ono CL logo
Onako je kad dobijes karton. Garant igra career mode i ujeo nekog pa dobio karton.

Mozda je girao career mod sa Liverpoolom

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cissokho je 99% vas,ali da sam na vasem mjestu ne bih se previse radovao
.Ovo je barem po vecini dobra prevara Valencije jer ce za njega moci od vas uzeti na kraju oko 8-10 miliona,a realno Cissokho tesko da vrijedi vise od pet miliona.Tehnika mu je nula,od 100 pokusaja on jednom uspije probiti po lijevoj strani,a centarsut mu je blago receno katastrofalan.Nije nesto ni siguran u obrani,ali tko zna mozda Premiership bude bolji za njega

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Procitao sam danas dosta informacija o njemu al nigdje nisam vidio to da cemo dat 8 mil.
Valencia ce dobit 800k za posudbu I 3.5mil ako odlucimo da ga kupimo.
Valencia are willing to allow Cissokho to move on loan for £850,000 with a permanent deal for £4 million next summer. (The Times)" to je to.
Valencia are willing to allow Cissokho to move on loan for £850,000 with a permanent deal for £4 million next summer. (The Times)" to je to.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Aly je mogao biti najbolji bek al odlaskom u Lyon totalno se izgubio, i nije bio ni sjena onog igraca iz Porta. Valjda ga kod nas krene 

Nema sanse da ce Valencia pristati na 3,5 miliona.Razlog je sto su ga od Lyonakupili za 5,5 miliona eura.Znaci to bi bio gubitak nekoliko miliona,a na to nece sigurno pristati.Primjer ti mogu navesti Gaga kojeg su kupili za 3,5 miliona,a nedaju ga recimo Boci za 2,5 jer ne zele biti ni jednog miliona na gubitku s prodajom.Uz to ce jos vjerovatno morati oko jednog miliona dati Lyonu jer ima cuvena klauzula o slucaju napustanja kluba koliko ide od transfera procenta Lyonu.neurofunk je napisao/la:Procitao sam danas dosta informacija o njemu al nigdje nisam vidio to da cemo dat 8 mil.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Tako pisu pouzdani izvori. Vidjet cemo ako deal bude zavrsen, ja kazem da nema sanse da Liverpool da tolike pare za njega.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Nema pouzdanijeg izvora za igrace Valencije od novina Superdeporte.Medijski pokrovitelj Valencije su vec nekoliko godina,tako da oni imaju informacije iz prve ruke.Uglavnom,vidjet cemo koja ce cijena biti.Ja sam siguran da ce biti 100% veca od 6 milionaneurofunk je napisao/la:Tako pisu pouzdani izvori. Vidjet cemo ako deal bude zavrsen, ja kazem da nema sanse da Liverpool da tolike pare za njega.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cissokho je kopija Enrique imaju iste osobine i jedan i drugi igraju na snagu i brzinu nista vise.....
kad se samo sjetim Taiwo-a
koliko je trazen bio na ovoj temi a na kraju zavrsi kao najveci otpad....
kad se samo sjetim Taiwo-a

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Upravu si, Benzema dao gol.Otelo je napisao/la:Igrao sam FIFU al sve me vuce na neki CL golRolex312 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Meni se cini da je PES jer je ono CL logo
Onako je kad dobijes karton. Garant igra career mode i ujeo nekog pa dobio karton.![]()
Mozda je girao career mod sa Liverpoolom

Nad nama nebo ima da gori!
I treći transfer Liverpool danas odradi. Ne mogu da vjerujem da niko nije objavio ovaj transfer na temi.

Conor Coady na posudbi od 6 mjeseci u Sheffield Unitedu.

Conor Coady na posudbi od 6 mjeseci u Sheffield Unitedu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Gledajuci zadnje dvije sezone pozicija lijevog beka je bila poprilicno dobra, tj Enriqe je bio jedan od boljih igraca i sada se kupuje ovaj Sisokho, a npr pozicija defanzivnog veznog koja je unazad 2 godine havarija, ostaje na onom klocu što gore bilijara igra 

nema potpisa
Ova tema je kao zena,uvijek u nekakvim ciklusima:Em se raspravlja o Rodgers vs Kenny,em o transferima,em o sadasnjim igracima.
Ne bi to bilo nista cudno al se ovo pojavljuje u ovom redosljedu u isto vrijeme i traje uvijek otprilike isto.
S iznimkom da se nakon rasprave Rodgers vs Kenny javi neko ko prati temu 2 godine al mu se nije dalo reg.
Ne bi to bilo nista cudno al se ovo pojavljuje u ovom redosljedu u isto vrijeme i traje uvijek otprilike isto.
S iznimkom da se nakon rasprave Rodgers vs Kenny javi neko ko prati temu 2 godine al mu se nije dalo reg.
A Fiorentina danas dovede Marco Alonsa besplatno iz Boltona.Admir_Sa je napisao/la:Gledajuci zadnje dvije sezone pozicija lijevog beka je bila poprilicno dobra, tj Enriqe je bio jedan od boljih igraca i sada se kupuje ovaj Sisokho, a npr pozicija defanzivnog veznog koja je unazad 2 godine havarija, ostaje na onom klocu što gore bilijara igra

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
vidim neki nikako da skontaju da je aly dosao da bude zamjena joseu, s znamo da je Jose sklon povredama
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.