Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

M4kaveli
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la M4kaveli » 22 jul 2013, 23:35

@Goodison igra li Deulofeu ikako ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 jul 2013, 00:27

Nije igrao nikako.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 jul 2013, 22:05

U prijateljskoj utakmici Mirallas s jednim i Jelavić sa dva gola riješili Blackburn s rezultatom 1:3.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 28 jul 2013, 17:30

Goodison je napisao/la:U prijateljskoj utakmici Mirallas s jednim i Jelavić sa dva gola riješili Blackburn s rezultatom 1:3.
Jel produžio Jelavić ugovor?

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 28 jul 2013, 20:34

unhallowed je napisao/la:
Goodison je napisao/la:U prijateljskoj utakmici Mirallas s jednim i Jelavić sa dva gola riješili Blackburn s rezultatom 1:3.
Nije. Juče mi neko posla link da se i za Juve veže ali vidjet ćemo. Ne bi mi mrsko bilo da ostane ali da malo digne formu, da se uozbilji a sigurno da može biti prava mašina za golove.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 31 jul 2013, 11:14

Goodison je napisao/la:
unhallowed je napisao/la:
Nije. Juče mi neko posla link da se i za Juve veže ali vidjet ćemo. Ne bi mi mrsko bilo da ostane ali da malo digne formu, da se uozbilji a sigurno da može biti prava mašina za golove.
To oko forme se definitivno slažem, nema smisla da nam svake sezone najbolji strijelac ekipe bude veznjak. Vrijeme da malo proradi ofanziva.

Večeras, tj. četvrtak u ranim jutarnjim satima tačnije u 05:00 po našem vremenu se igra utakmica Juventus - Everton u okviru International Champions kupa. Fin test ako mene pitate, vidjet ćemo. COYB

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 31 jul 2013, 11:15

Pobjednik ide na pobjednika meča Real Madrid- LA Galaxy. Inače, evo čitam da se Barton nudi Evertonu ali u 99% navijača ne podržava njegov dolazak.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 01 avg 2013, 09:18

Prošli Juventusa na penale, a rezultat regularnog dijela 1:1, strijelac bio Mirallas.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 avg 2013, 11:31

Dobra tekma sinoc :D
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 avg 2013, 12:26

Odlični vam dresovi i čestitam na izbacivanju Juventusa. Sve to stoji da je prijateljska utakmica, ali Juve je Juve. :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 avg 2013, 18:35

Očekivano Real prošao LA Galaxy i sad slijedi meč protiv njih. Valjalo bi i njih izbaciti da igrači pojačaju samopouzdanje na jedan veći nivo.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 avg 2013, 14:52

Poraz od Reala 2:1 i po onome sto se da vidjeti iz klipa odbrana je losa. Jednostavno nacin na koji igra Real je nesto cemu se Evrton ne moze suprotstaviti sad trenutno.

[youtube][/youtube]
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 06 avg 2013, 12:10

I jedna i druga ekipa mogu puno bolje, Everton dok sam gledao puno više držao loptu i lagano prijetio golu a Real Madrid na kontre pokušavao s kojim je riješio utakmicu.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 07 avg 2013, 14:11

Nastup na proteklom turniru zatvorili porazom od Valencie 1:0. Nisam gledao utakmicu, spavao jer sam bio mrtav umoran. Evo čitam da je United zapeo za Fellainia, valjda ne ide.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 12 avg 2013, 02:24

Jelavić i Andersen autogolom donijeli pobjedu Evertona nad Betisom u prijateljskoj utakmici odigranoj jučer. Utješni gol za Špance postigao Rodriguez u 93-oj minuti. Nisam gledao utakmicu tako da nemam šta komentarisati u vezi iste ali hajde raduje pobjeda nad ipak jednim dobrim španskim prvoligašem koji je ove godine izborio Ligu Evrope. Kao da se Nikica budi. :)
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 avg 2013, 16:05

Upravo to, pobjeda je pobjeda. Medjutim sto se Nikice tice nisam jos uvijek optimistican jer u premijer ligi je vise poznat nego u SPaniji tako da ce u Engleskoj vise paznje odbrambenih igraca dobit tako da hmhm..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 13 avg 2013, 03:20

Može to Nikica. :)

Sljedeći vikend počinje najjača liga na svijetu, nadam se da će se kao i prošle godine otvoriti sezona što se tiče Evertona. Gledajući neke pripremne, sad se otvorenije igra i uz koja zakrpu i ozbiljnost u odbrani može se odigrati možda čak i bolja sezona nego što je prošla bila.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 16 avg 2013, 14:49

Goodison u Fifi 14.... :) :)
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 16 avg 2013, 16:06

ipetm je napisao/la:Goodison u Fifi 14.... :) :)
Dosta je više bilo Ivy Lanea. :)

Evo kako će izgledati Goodison Park na novoj Fifinoj igrici.
slika

Sutra lagano počinje sezona, gostuje se Norwichu koji se dobro pojačao. Nimalo lagana utakmica ali vjerujem u ove momke. Lijepo bi bilo odmah ubilježiti 3 boda na gostujućem terenu.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 17 avg 2013, 13:44

Dugo i predugo se cekao ovaj dan,ha??
Kao prvo pozz Evertoniensima i ostalim dobrim ljudima :D ...iskreno se nadam da čemo u ovoj sezoni svjedočiti nekom drugom i boljem Evertonu. Iskreno se nadam. A sve je tu...novi trener, novi grb, neki novi mentalitet među igračima,novi teren (jedan od samo nekoliko vrhunskih u EPL...Wembley,Villa Park,Emirates...)nekoliko novih igraca (Alkaraz, Robles, Kone, Deloufeu) i nitko od bitnijih igraca nije napustio Goodison. U redu...iskreno protiv ovo prvo dvoje navedenih sam bio nekako narogušen i protiv (protiv grba sam i dalje -nekako je "stripovska " izvedenica policijske značke NYPD) ali me Roberto Martinez ( u daljem tekstu RM) pozitivno i lagano pridobijao svojim optimizmom ,poznavanjem onoga što radi i za koga radi -kažu da je sjeo i pročitao cijelu historiju Everton FC da zna o čemu i sa kim ima posla ;) - i sa nekom smirenošču, a i sa naznakam a nekog drugog stila igre tima za razliku od Davida Moyesa. Pa da vidimo -danas to trebamo i dokazati...Norwich u gostima, Carrow Road jedno od težih gostovanja-zapravo sad su sva gostovanja teška...u ovoj sezoni če se sve više i više brisati granice između "Velikih" i "malih" klubova...ova sezona...rusvaj :lol:
Moje predviđanje za ovu sezonu je ,ali samo moje, neko mjesto između 5. i 8. i finale jednog od dva kupa. I da,pobjeda u OBA Merseyside Derby-a i završičemo ispred lfc i ovu sezonu.
Tako.
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.