Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- badblueboylivno
- Kontakt:
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Ma realno ljudi su bolji , zao mi momaka dali su 200% od sebe...
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Sta psujes lepinu maloumnice jedan!JTS je napisao/la:je l' treba komentar na ovaj primljeni gol Serdarevića?uvijek bilo i bi'će, **** ti hljeb i ramazansku lepinu aaaaaaaaaaaaa
Ajmo se kurcit pa domacinu ponistit cisti gol u zadnjoj sekundi.
Pa ***** vam mater slijepima i mutavima.Dabogda nikad piste u ruke ne uzeli.
Pa ***** vam mater slijepima i mutavima.Dabogda nikad piste u ruke ne uzeli.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bekovi ništa iz vana nisu pogodili zadnjih pola sata. Nisu čak ni šutali. Protok lopte dosta slab, umor, promašeni ziceri. Sami su sebe pobijedili, šteta.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne cudi me da ovako gubimo (bilo koji sport)......
J.ebote grom

J.ebote grom
imal iko sliku trnutka kad je sutirao nas igrac???? u zadnjoj sekundi?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31

BRAVO SUDIJA!

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Oduzeta nam pobjeda. U svakom sportu je nama ovako, uvijek nas sudije uniste a sta mo toliko svima skrivili pa da svi protiv nas sude?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- masteRofPoker
- Kontakt:
i kaze sreca prati hrabre, ma prati **** moj,prati one koji imaju sile tame iza sebe. Kunem se Bogom da je gol regularan, pa pogledaj snimak sudijsku ti majku, jaoooooo.
Ovi momci su ponos ove nase Bosne i Hercegovine, od Ljubuskog pa sve do Save !
Ovi momci su ponos ove nase Bosne i Hercegovine, od Ljubuskog pa sve do Save !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Vi ste, vi ste ponos države, ponos države!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Nije je tebi opsovao, prosetaj....KrajPrice je napisao/la:Sta psujes lepinu maloumnice jedan!JTS je napisao/la:je l' treba komentar na ovaj primljeni gol Serdarevića?uvijek bilo i bi'će, **** ti hljeb i ramazansku lepinu aaaaaaaaaaaaa
Ima li iko sliku u trenutku ispustanja lopte??
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne mogu da vjerujem da je na ovaj nacin sve zavrsilo. Ne stidim se za ove momke reci da su mi suze krenule jer ovo nije smijelo vako zavrsiti. Nije smijelo... nije..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A ne vjerujem, svaka cast momcima dali su sve od sebe, bilo je nekih bezveznih grešaka ali šta ćemo, dali su sve od sebe, odlican uspjeh postigli, svaka im čast za borbu do kraja i to je to...
A jbg sport je sport....Nema veze,svaka cast momcima..bili su autsajderi u vecini meceva...Glavu gore i aBd bit ce nesto .....
Egiptu cestitke,valjda ce dogurati daleko..Navijam za njih do kraja sampionata...
Egiptu cestitke,valjda ce dogurati daleko..Navijam za njih do kraja sampionata...
Lakše ti je kad vidiš da su ispali:Njemačka,Slovenija,Danska,Srbija...
U 60:01 lopta je bila u golu 
Momcima svaka cast.Borba do zadnje sekunde.Ponos drzave

Momcima svaka cast.Borba do zadnje sekunde.Ponos drzave

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- skyisthelimit
i ovaj Suko mater **** bogaljsku vazda njemu daju da komentarise odlucujuce utakmice i na kraju i tim budemo pokradeni. **** ti zivot
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
Ma daj bjezi, ovo nema nigdje. Sutao je Malinovic prije isteka vremena, lopta jeste mozda stigla kasnije, ali bitan je samo trenutak kad je on ispustio loptu. Supci litvanski. Ali ne mogu da vjerujem da osim Malinovica i Perica niko drugi ne smije osutati. Na Malinovicu onaj igrao odbranu na 10m, znali su i oni ko je najopaasniji, zato je vise bilo prostora za Perica i Milasa i Ajkunica. Ali ne razumijem zasto nije Bezbradici li Jankovicu dao sansu u napadu?
Malinovic im dijelio pasove kao lud, ali dzaba kad Eres i Milicevic ne mogu nista pogoditi. I ono na kraju prvog poluvremena Gradjan promasi zicer. Promasili 2 penala. Jbg, sta reci poslije ovakvog poraza.
Malinovic im dijelio pasove kao lud, ali dzaba kad Eres i Milicevic ne mogu nista pogoditi. I ono na kraju prvog poluvremena Gradjan promasi zicer. Promasili 2 penala. Jbg, sta reci poslije ovakvog poraza.
Onaj gol je morao biti regularan, ZAKLEO bi se da je opucano prije zavrsetka !
Ali meni je nevjerovatno kako mi kao domacini nemamo apsolutno nikakve protekcije od sudaca, cak sta vise nas jebu !
Ali meni je nevjerovatno kako mi kao domacini nemamo apsolutno nikakve protekcije od sudaca, cak sta vise nas jebu !

pi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.