Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Adinjo » 09 dec 2009, 20:32

don Ciro je napisao/la::lol: :lol: Prvo nisi interesantna..drugo vidis da je ovo tema o CIRI..napravis temu.."KRITIKE NA CIRU HAJMO RAJA" pa neka ti se pridruze takve osobe kao ti..nemoras da udras svaku covijece pa tebi je sve crno de skini te naocale :lol: :lol: 8-)a tebi ako oci nisu vec ispale onda neznam sta da kazem ti..ocigledno je da si vrlo zavisan jer nikad neces uspijeti nsita u zivotu osim biti negativan lik :lol: jesi sad svatio..kratko i jasno...CIRO JE MAJSTOR

Ma dobro to ba, bla bla bla, maltis u mjestu nikako da se pomjeris, nego nisi mi odgovorio na pitanje?????
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 dec 2009, 20:37

Adinjo je napisao/la:
don Ciro je napisao/la::lol: :lol: Prvo nisi interesantna..drugo vidis da je ovo tema o CIRI..napravis temu.."KRITIKE NA CIRU HAJMO RAJA" pa neka ti se pridruze takve osobe kao ti..nemoras da udras svaku covijece pa tebi je sve crno de skini te naocale :lol: :lol: 8-)a tebi ako oci nisu vec ispale onda neznam sta da kazem ti..ocigledno je da si vrlo zavisan jer nikad neces uspijeti nsita u zivotu osim biti negativan lik :lol: jesi sad svatio..kratko i jasno...CIRO JE MAJSTOR

Ma dobro to ba, bla bla bla, maltis u mjestu nikako da se pomjeris, nego nisi mi odgovorio na pitanje?????
Vidi se je Cirin "sin" :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 dec 2009, 10:46

A da otvoris temu "Pohvale na Ciru, Hajmo raja" pa svrsavate tamo svi zajedno na njegovo ime...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 10 dec 2009, 12:23

Ciro je donio dobru atmosferu u ekipu..........Ciro ju je i pokvario!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 12:27

Ja bi više želio da ostane Miske u Reprezentaciji... :?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 10 dec 2009, 13:35

ovaj don Ciro 10 akaunta napravio za podrsku Ciri!
Tuzno ;) ;)

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 10 dec 2009, 13:36

doci je napisao/la:ovaj don Ciro 10 akaunta napravio za podrsku Ciri!
Tuzno ;) ;)
a ti brate protiv cire :D :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 dec 2009, 13:40

Nemogu shvatiti kako ste sada svi protiv Cire,dok ste prije mjesec-dva dana uzdizali ga u nebesa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 10 dec 2009, 13:44

majestic24 je napisao/la:Nemogu shvatiti kako ste sada svi protiv Cire,dok ste prije mjesec-dva dana uzdizali ga u nebesa.
ma pusti ih moj jarane njima niko nikad nije valjo niti ce im iko ikad valjati znas kakav je nas narod

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 13:45

majestic24 je napisao/la:Nemogu shvatiti kako ste sada svi protiv Cire,dok ste prije mjesec-dva dana uzdizali ga u nebesa.
Ćiro je dobar, ali ipak mislim da je Miske bolji...
Željo i samo Željo...

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 10 dec 2009, 13:46

malo po malo vidim i urednici sa sportsport.ba dolaze tobe sto bi se reklo, i konacno vide koga mi imamo za selektora.

na ove komentare djece (ciji je IQ tek u razvijanju) ovdje na forumu koji ga hvale i podrzavaju ne vrijedi trositi vrijeme ali isto tako drago mi je vidjeti da ima i tu ljudi koji su sa zdravim razumom i normalnim razmisljanjem ;)

ovdje bih samo spomenuo otvoreno podrzavanje, toga moram ga nazvati klasicnog levata blazevica m., ljudi u savezu, prije svega usanovica a i ostale garniture, od kojih se svi mi bosanci i hercegovci zgrazamo pri samom pomenu tih imena, da ne govorimo dalje. u najmanju ruku je isti kao i oni, cak i gori, jer jedno misli, drugo radi, trece prica, sasvim nesto peto izvodi.... a rezultata nema osim bla bla bla. jer kome je baraz uspjeh i u svakodnevnom zivotu je tipicni nas bosnjacki mentalitet: nek ja imam sta pojest i popit a sutra sta bude. zadovoljimo se mrvicama, nemoj molim te da se trznem malo za svoje bolje sutra. :geek:

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 10 dec 2009, 13:48

AYAN je napisao/la:
sve je to u redu sto ti kazes da je miske bolji ali netreba im dozvolit da oni odlucuju o treneru previse su se ufurali............pa kad bi doveli fergusona on bi reko necu ja da igram zato sto on zvace zvaku non stop...........miske je ba ko curica samo se ljuti trebamo mi dovest zensko za trenera da mu moze davat sise na polu vremenu

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 10 dec 2009, 13:52

smijesni_ste je napisao/la:
ma pusti ih moj jarane njima niko nikad nije valjo niti ce im iko ikad valjati znas kakav je nas narod
Nemam obicaj komentarisat niti se upustat u diskusiju al evo , imas sve moje postove i lijepo ces vidjeti koga sam uzdizao i koga sam branio i do koga mi je stalo!
Ciro je jedan vrsni manipulator ,lazov, licemjeran i puno toga!
I ovu ekipu nije sastavio Ciro nego gospodin Kodro kojem su bili stali igraci pa je letao po Europi za njima,a ne kao vrsi glumac Ciro snima filmove i prica lazi o pomirenju da mi skrenuo pricu o Munibu Usanovicu!
S kim si takav si tako da Ciro uz Muniba si i tak da si za mene jos gori nego on!
Cinjenice bole a to ce se uskoro sve otkriti!
Ciro i Munja ADIO!
;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 13:52

AYAN je napisao/la:
sve je to u redu sto ti kazes da je miske bolji ali netreba im dozvolit da oni odlucuju o treneru previse su se ufurali............pa kad bi doveli fergusona on bi reko necu ja da igram zato sto on zvace zvaku non stop...........miske je ba ko curica samo se ljuti trebamo mi dovest zensko za trenera da mu moze davat sise na polu vremenu
Miske je naš najvažniji igrač (Mozak ekipe), a njemu selektor kad kaže da je kriv za žute kartone drugih igrača i da je prodao utakmicu... ja bi da sam na njegovom mjestu tom selektoru sve po spisku sasuo, naravno nebi mu ni sina izostavio kojeg je tata sa sobom poveo da vrbuje igrače da im bude menađer.

I to nebih čekao da se smire strasti oko Portugala, nego odmah bi to reko...
Željo i samo Željo...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 10 dec 2009, 13:57

doci je napisao/la:
Nemam obicaj komentarisat niti se upustat u diskusiju al evo , imas sve moje postove i lijepo ces vidjeti koga sam uzdizao i koga sam branio i do koga mi je stalo!
I ovu ekipu nije sastavio Ciro nego gospodin Kodro kojem su bili stali igraci pa je letao po Europi za njima,a ne kao vrsi glumac Ciro snima filmove i prica lazi o pomirenju da mi skrenuo pricu o Munibu Usanovicu!
S kim si takav si tako da Ciro uz Muniba si i tak da si za mene jos gori nego on!
Ciro i Munja ADIO!
;)
sve to stoji sto si ti napisao drug ali isto kosto je ciro stao na stranu usanovica tako je isto stao i misimovic i ostali igraci jer da nisu nebi igrali svi su kodri okrenuli ledza znaci isti je i ciro i sve i jedan reprezentativac koji igra trenutno

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 14:00

Ideš iz krajnosti u krajnost...
Željo i samo Željo...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 10 dec 2009, 14:01

AYAN je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Miske je naš najvažniji igrač (Mozak ekipe), a njemu selektor kad kaže da je kriv za žute kartone drugih igrača i da je prodao utakmicu... ja bi da sam na njegovom mjestu tom selektoru sve po spisku sasuo, naravno nebi mu ni sina izostavio kojeg je tata sa sobom poveo da vrbuje igrače da im bude menađer.

I to nebih čekao da se smire strasti oko Portugala, nego odmah bi to reko...[/quote]
svatam ja tebe jarane u potpunosti ali jesi li to gledo da je ciro izjavio ili si cito sta piskaraju novinari pa vidis bolan da samo lazu isto sto pisu hoce da kupi dzeku ovaj hoce onaj a na kraju nidze veze nece ni jedan da ga kupi pusti bolan sta piskaraju novinari ja dok nevidim da izjavi na televiziji ja nevjerujem.......ja znam da je izjavio da misimovic nije bio na nivou i da je igrao kako zna igrati da bi mi prosli i jeli to ista lose

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 10 dec 2009, 14:05

[/quote]
Ciro i Munja ADIO!
;)[/quote]
sve to stoji sto si ti napisao drug ali isto kosto je ciro stao na stranu usanovica tako je isto stao i misimovic i ostali igraci jer da nisu nebi igrali svi su kodri okrenuli ledza znaci isti je i ciro i sve i jedan reprezentativac koji igra trenutno[/quote]
Nije tacno! Spaha,Salihovic i vecina njih ili skoro svi su da se mjenja nesh u savezu vjeruj mi,Sada jedino sto je Sasa Papac ostao dosljedan svojih rijeci stoji al isto tako iako su zaigrali ostali su pri tome da MUnja,Iljo,Sulejman (Slatko Cose) ne valjalju!
Misimovic je ovim potezom sto je otkrio neke stvari podigao se u ocima(bar meni) jer trebamo biti realni i pricat realno a ne pisat 100 postova za redom Ciro je Majstor kao neki!
;) zivio

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 14:19

Karim_Madrid je napisao/la: CIRO JE MAJSTOR...TVOJ PROBLEM STO NEPUSTUJES :lol: :lol:
Pa kad je majstor, što ne igramo na Svjetskom prvenstvu 2010 godine u Južnoj Africi. Imao je na raspolaganju najbolje i najaktuelnije igrače u Evropi...
Željo i samo Željo...

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 10 dec 2009, 14:28

CIRO JE MAJSTOR...TVOJ PROBLEM STO NEPUSTUJES :lol: :lol:

ubuduce gasi CAPS LOCK!
;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.