[/quote]
Nemam obicaj komentarisat niti se upustat u diskusiju al evo , imas sve moje postove i lijepo ces vidjeti koga sam uzdizao i koga sam branio i do koga mi je stalo!
Ciro je jedan vrsni manipulator ,lazov, licemjeran i puno toga!
I ovu ekipu nije sastavio Ciro nego gospodin Kodro kojem su bili stali igraci pa je letao po Europi za njima,a ne kao vrsi glumac Ciro snima filmove i prica lazi o pomirenju da mi skrenuo pricu o Munibu Usanovicu!
S kim si takav si tako da Ciro uz Muniba si i tak da si za mene jos gori nego on!
Cinjenice bole a to ce se uskoro sve otkriti!
Ciro i Munja ADIO!

[/quote]
sve to stoji sto si ti napisao drug ali isto kosto je ciro stao na stranu usanovica tako je isto stao i misimovic i ostali igraci jer da nisu nebi igrali svi su kodri okrenuli ledza znaci isti je i ciro i sve i jedan reprezentativac koji igra trenutno[/quote]
Nije tacno! Spaha,Salihovic i vecina njih ili skoro svi su da se mjenja nesh u savezu vjeruj mi,Sada jedino sto je Sasa Papac ostao dosljedan svojih rijeci stoji al isto tako iako su zaigrali ostali su pri tome da MUnja,Iljo,Sulejman (Slatko Cose) ne valjalju!
Misimovic je ovim potezom sto je otkrio neke stvari podigao se u ocima(bar meni) jer trebamo biti realni i pricat realno a ne pisat 100 postova za redom Ciro je Majstor kao neki!

zivio