Stadion je sagrađen pod mrtvim kutom.bagrcavi je napisao/la:Stadion ko onaj lik iz vica što mu je treba namignula dok su klanjali teraviju pa se on zbunio i počeo ikindiju klanjat.Tako i ovaj isto.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- samoposteno
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Stadion ko onaj lik iz vica što mu je treba namignula dok su klanjali teraviju pa se on zbunio i počeo ikindiju klanjat.Tako i ovaj isto.

Kupci ili ti ga "ovce" proslaviše 5 titula u 4 godine,a "mangupi" puše istu priču svake godine i opet ostanu suhe ćune,pa ti sad skontaj ko je "ovca" u toj priči.
ali nema para,sve se rastalilo....
Jeli ti stvarno mislis da ce jedan od najbolji i sigurno najspreminiji igrac Tadejevic tako hladno na klupu?htcxone je napisao/la:BegAx je napisao/la:Hajd' nek neko napravi formaciju, da vidimo kako bi to moglo izgledati. Mrsko mi se peglati sad'.
ovo je sa POTPISANIM igracima do sad
jos tu dodas travancica, (maletica), kovacevica i jos nekoliko igraca sa klupe..KARICA, strašno!
Ma nije vas dzaba UEFA spominjala...i onaj jadni travnik..AllGunsBlazing je napisao/la:Zabio Hadzija, zato ste u 2 utakmice jedan bod osvojili. Kad se sjetim plakanja onog kaze lik protiv Zelje spustite gace a protiv nas zapinjete![]()
![]()
. Vi ste prvaci prva 3-4 kola, bez brige, zabijati ce Trava.

vrijeme ti je za "trecu" u mitalusamoposteno je napisao/la:vidim vi ste saida zadrzali 5 godstadion je napisao/la:Garantujem da iako je potpisao(Kajkut) ..to je recimo ne duze od godinu a onda pa-pa nicaze. Al ispo je glup , kod nas je mogo biti u izlogu. Jbg , tekma protiv ukrainaca mu je mogla otvoriti vrata nekog kluba u njihovom ligi.A mogo se deal napraviti pa nesto i celiku kanuti od tog eventualnog transfera...al et , zavrsena prica...ipak vidjecete ode on vrlo brzzo , mozda vec na zimu..i mozda bas KOD NASsmijesan si lik brines se za celik a sesar vam pod ugovorom nece da igra za sarajevo
vi niste u mogucnosti niti pricati sa Saidom a kamoli ga dovesti u tome je fol
- samoposteno
- Kontakt:
nas jesu spominjali al sto se tice stadiona uvjek nas obilazestadion je napisao/la:Ma nije vas dzaba UEFA spominjala...i onaj jadni travnik..AllGunsBlazing je napisao/la:Zabio Hadzija, zato ste u 2 utakmice jedan bod osvojili. Kad se sjetim plakanja onog kaze lik protiv Zelje spustite gace a protiv nas zapinjete![]()
![]()
. Vi ste prvaci prva 3-4 kola, bez brige, zabijati ce Trava.
![]()

Nas uprava nikad nije nazvala kupcima tj ovcama (sto li vas zovu ??) a u evropi se vidi kakve su vam ove domace titule. Jedva remi sa celikom na grbi pa odmah 0-3 protiv radnika u Bijeljini sa kolko ono rez igraca. Naravno sad reci...moze se. Vidjeces trasu naverce...mozel se...kupacTarantino je napisao/la:Kupci ili ti ga "ovce" proslaviše 5 titula u 4 godine,a "mangupi" puše istu priču svake godine i opet ostanu suhe ćune,pa ti sad skontaj ko je "ovca" u toj priči.
Sta ste se navili na ovoj temi, ovi iz Celika nas nisu dugo posjecivali dok im nismo uzeli igraca u kojeg su sezonama ulagali najvise i smatrali ga majstorom, a sad kad je clan FKS odmah paljba kako on nema pojma. Koliko znam nema tog igraca koji je dosao iz Celika da kod nas nije bio igrac koji nadmasi ovu ligu. Anid sigurno zna igrati lopte samo je poenta sto ga treba smiriti i spustiti na zemlju dobili smo odlicno pojacanje sasvim sigurno.
@samoposteno
Pa sta ako je Sesar pod ugovor a nece da igra? Ima pravo na to i zna koliko novca mora donijeti on i menadjer da se opravdaju za ovo sto rade. Da ne pricam koliko je sad u minusu doticni igrac jer mu se odbijalo po propisima za nedolazak na trening pa do utakmica koje nije igrao. Sam je sebe zajebao, al opet Sesar je igracina dok su kod vas Kuduz i slicni isli na probe dok su bili sa vama pod ugovorom pa fol suspendovani. Vama je Elmir Kuduzovic idol bio i to sve govori, o tome kakvim kapacitetom ste raspolagali i raspolazete jer tu osim Mesanovica i Kajkuta nema igraca, ako je onaj kapiten oliva igrac onda sam i ja. Prijatno i zaobidji nas.
@samoposteno
Pa sta ako je Sesar pod ugovor a nece da igra? Ima pravo na to i zna koliko novca mora donijeti on i menadjer da se opravdaju za ovo sto rade. Da ne pricam koliko je sad u minusu doticni igrac jer mu se odbijalo po propisima za nedolazak na trening pa do utakmica koje nije igrao. Sam je sebe zajebao, al opet Sesar je igracina dok su kod vas Kuduz i slicni isli na probe dok su bili sa vama pod ugovorom pa fol suspendovani. Vama je Elmir Kuduzovic idol bio i to sve govori, o tome kakvim kapacitetom ste raspolagali i raspolazete jer tu osim Mesanovica i Kajkuta nema igraca, ako je onaj kapiten oliva igrac onda sam i ja. Prijatno i zaobidji nas.
Stani ba stadion sya ti meni odgovori.nidje veze bolan.pricas mi bajke o saidu ,gubis se...
Pa ja ti reko frajer je majstor ,I sta sad ti pricas.
Eto nisam ja ni trener ni igrac,ali pitam vas na cemu temeljis ti I svi ostsli pricu o syrasnoj ekipi.haj nenoj biti ogranicen,fino sam napisao pricamo ljudski ,ne bitno sto navijam za zelju.
Sad ja mogu pitat kakvi ste vi strunjaci pa pisete da je ekipa strasna.molio sam bez debilnih konstatacija a ti cijeli post u tom fazonu.
Ok ako se prica svodi na to jesi ti trener da sudis,pitam te onda opet na cemu temeljis tezu o strasnoj ekipi.na temelju sto si ti pitar pa je to tako jel.daj bolan nauci se konverzaciji ,ostavi navijacka prepucavanja
Eto nisam ja ni trener ni igrac,ali pitam vas na cemu temeljis ti I svi ostsli pricu o syrasnoj ekipi.haj nenoj biti ogranicen,fino sam napisao pricamo ljudski ,ne bitno sto navijam za zelju.
Sad ja mogu pitat kakvi ste vi strunjaci pa pisete da je ekipa strasna.molio sam bez debilnih konstatacija a ti cijeli post u tom fazonu.
Ok ako se prica svodi na to jesi ti trener da sudis,pitam te onda opet na cemu temeljis tezu o strasnoj ekipi.na temelju sto si ti pitar pa je to tako jel.daj bolan nauci se konverzaciji ,ostavi navijacka prepucavanja
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- samoposteno
- Kontakt:
cuj sezonama ulagali u njega a on odigro 3 utakmice u cijeloj sezoni sve ostalo proveo na klupi ili na tribinama....i niste ga jos uzeli u celiku je pod suspenzijom samo mozete doci pregovarat oko dovodjenja on sad samo trenira sa vama i dabogda vam igro isto dobro kosto je igro u celiku al po kafanama1L8F9C2 je napisao/la:Sta ste se navili na ovoj temi, ovi iz Celika nas nisu dugo posjecivali dok im nismo uzeli igraca u kojeg su sezonama ulagali najvise i smatrali ga majstorom, a sad kad je clan FKS odmah paljba kako on nema pojma. Koliko znam nema tog igraca koji je dosao iz Celika da kod nas nije bio igrac koji nadmasi ovu ligu. Anid sigurno zna igrati lopte samo je poenta sto ga treba smiriti i spustiti na zemlju dobili smo odlicno pojacanje sasvim sigurno.
@samoposteno

Zadnja izmjena: samoposteno, dana/u 22 jul 2013, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
mala ispravka kolega "doskorašnji trećeligaši"bagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHAH e nevjerica kolko si ti nahlađenstadion je napisao/la:Nas uprava nikad nije nazvala kupcima tj ovcama (sto li vas zovu ??) a u evropi se vidi kakve su vam ove domace titule. Jedva remi sa celikom na grbi pa odmah 0-3 protiv radnika u Bijeljini sa kolko ono rez igraca. Naravno sad reci...moze se. Vidjeces trasu naverce...mozel se...kupacTarantino je napisao/la:Kupci ili ti ga "ovce" proslaviše 5 titula u 4 godine,a "mangupi" puše istu priču svake godine i opet ostanu suhe ćune,pa ti sad skontaj ko je "ovca" u toj priči.S' kim ste vi igrali u četvrtak i kako ste prošli ? Vi jufke oni doskorašnji drugoligaši i honoranrni pekari.
glupo je kako pojedinci pokasavaju travancica predstavit kao najboljeg igraca celika,mladog igraca,u kojeg je nesto kao ulagano,oslanjanlo se na njega i slicno a znaju i i sami da to nije tacnoIgraca kojheg ste koa ukrali pred nosom(a ne pitate se sto je vec uakrjeri barem mu tako pise nastupoao za dinamo,hajduk,lokomotivu i jos 5 klubova).Evo da vas pustimo da vjerujete da je tako i pitacu vas za pola godine sta mislte o njemu?
Pokusavte predstavit stanje u FKS ljepsim nego sto je ,sami sebe lazete i kad vam se ukaze na to onda se ljutite.Mi smo svjesni stanaj u nasem klubu i ne ku*** se.i ovim za Saida mislim da nije nesto cime se treba hvalit.Da je tu ulazio u formu i skido kile godinu dana i da nakon toga nije bio spreman za dinamo nego mu trebalo jos pola godine za nabijanje forme.Nit kakvog psotenog uspjeha ,rezultata,nit para.Al dobro ako vi u tome ne vidie problem uredu je.
Pokusavte predstavit stanje u FKS ljepsim nego sto je ,sami sebe lazete i kad vam se ukaze na to onda se ljutite.Mi smo svjesni stanaj u nasem klubu i ne ku*** se.i ovim za Saida mislim da nije nesto cime se treba hvalit.Da je tu ulazio u formu i skido kile godinu dana i da nakon toga nije bio spreman za dinamo nego mu trebalo jos pola godine za nabijanje forme.Nit kakvog psotenog uspjeha ,rezultata,nit para.Al dobro ako vi u tome ne vidie problem uredu je.
Jeste opet kazem godinama prije sezone najvise nada u njega polazete al se njemu izgleda ne igra kod vas, ocigledno je nije ni cudo sto su mnogi pobjegli od vas i dosli igrati za FKS ima tu nesto.
Meni bi srce puklo da odem na temu Celika ili Zeljeznicara i uspijem o drugom klubu napisati ovakav post.ciza je napisao/la:glupo je kako pojedinci pokasavaju travancica predstavit kao najboljeg igraca celika,mladog igraca,u kojeg je nesto kao ulagano,oslanjanlo se na njega i slicno a znaju i i sami da to nije tacnoIgraca kojheg ste koa ukrali pred nosom(a ne pitate se sto je vec uakrjeri barem mu tako pise nastupoao za dinamo,hajduk,lokomotivu i jos 5 klubova).Evo da vas pustimo da vjerujete da je tako i pitacu vas za pola godine sta mislte o njemu?
Haveru ti poce prvi uporedjivati. Ne znam iz kojeg razloga...procjena strucnjaka sta li. na osnovu cega ti sudis da je ova ekipa sarajeva losija od one prosle god. Nisam ja uporedjivo tvoje ekipe...pa te ponovo pitam na osnovu cega ?? Na to pitanje ti nisi odgovorio. Kad odgovoris , mozemo daljebarbarez je napisao/la:Stani ba stadion sya ti meni odgovori.nidje veze bolan.pricas mi bajke o saidu ,gubis se...
U vezi Saida...sjeti se vasih debilnih postova iz proljeca ove god u vezi njega. Prosjek mrtvi , da je valjo igro bi xy ekipi , ma valja pitarima i nikom vise itd....sta je sad odjednom , Said majstor za Maletica . Darko bivsi igrac repke a ovaj se nije ufatio za steku repke....skaces sam sebi u usta haveru i to debelo skaces ...!!
-
- Kontakt:
FK Sarajevo - FK Famos 5-2
Plakalo : Branio cijelu utakmicu nije imao puno posla
Puzigaća :U prvom poluvremenu covjek nije dodao tacan pas,izgledao spor trom i totalno nespreman u najmanju ruku katastrofa.U drugom pol uhvatio se hladovine i uspio je dodati par tacnih pasova ..
Kovacevic :odigrao citavu utakmicu dosta dobro i sigurno .
Trivunovic :Pravi vodja na terenu stim sto je odigrao samo poluvrijeme zbog problema sa zuljevima.
Čulov :Momak me odusevio jednostavnoscu,prvo pol odigrao za deset u drugom je dobio udarac te odigrao laganije
Huseinbasic : Pokusavao probiti po desnoj strani medjutim previse kontakata sa loptom i nepotrebno zamahivanje bez adekvatnog centarsuta,,
Radovac :dosta dobar decko sa najvise tacnih dodavanja i uspio je upisati lijepu asistenciju
Osmanagic :trudio se trcao s tim sto je imao takav i zadatak da odigra samo poluvrijeme uz maksimalnu trku
Karic : Nista danas taj momak nije pokazao osim sto je imao jednu pogodjenu stativu s tim da se namjestao na sut nekih desetak sekundi sto je u ozbiljnijim utakmicama to izblokiran sut .
Komazec :Solidan vidi se ppo kretanju i dodavanju da je momak zaista dobar igrac (ne sekirajte se bolji je od Melunovica duplo ) al mu treba malo vremena za adaptaciju ,Pogodio i stativu iz penala
I neki DINO nez prez srednja zalost navodno iz Njemacke decko
Rezerve ;
Travancic :Odmah da vam kazem da smo dobili bar po meni odlicno pojacanje u njemu ;Momak odlicno spreman jak na lopti i ima odlicnu lljevicu
Muharemovic solidan
Hrelja ocajan sto prije uruciti ispisnicu
Plakalo solidan
Aganspahic dobar za juniora
Plakalo : Branio cijelu utakmicu nije imao puno posla
Puzigaća :U prvom poluvremenu covjek nije dodao tacan pas,izgledao spor trom i totalno nespreman u najmanju ruku katastrofa.U drugom pol uhvatio se hladovine i uspio je dodati par tacnih pasova ..
Kovacevic :odigrao citavu utakmicu dosta dobro i sigurno .
Trivunovic :Pravi vodja na terenu stim sto je odigrao samo poluvrijeme zbog problema sa zuljevima.
Čulov :Momak me odusevio jednostavnoscu,prvo pol odigrao za deset u drugom je dobio udarac te odigrao laganije
Huseinbasic : Pokusavao probiti po desnoj strani medjutim previse kontakata sa loptom i nepotrebno zamahivanje bez adekvatnog centarsuta,,
Radovac :dosta dobar decko sa najvise tacnih dodavanja i uspio je upisati lijepu asistenciju
Osmanagic :trudio se trcao s tim sto je imao takav i zadatak da odigra samo poluvrijeme uz maksimalnu trku
Karic : Nista danas taj momak nije pokazao osim sto je imao jednu pogodjenu stativu s tim da se namjestao na sut nekih desetak sekundi sto je u ozbiljnijim utakmicama to izblokiran sut .
Komazec :Solidan vidi se ppo kretanju i dodavanju da je momak zaista dobar igrac (ne sekirajte se bolji je od Melunovica duplo ) al mu treba malo vremena za adaptaciju ,Pogodio i stativu iz penala
I neki DINO nez prez srednja zalost navodno iz Njemacke decko
Rezerve ;
Travancic :Odmah da vam kazem da smo dobili bar po meni odlicno pojacanje u njemu ;Momak odlicno spreman jak na lopti i ima odlicnu lljevicu
Muharemovic solidan
Hrelja ocajan sto prije uruciti ispisnicu
Plakalo solidan
Aganspahic dobar za juniora
Zadnja izmjena: Pinturicio, dana/u 22 jul 2013, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
stadion je napisao/la:Nas uprava nikad nije nazvala kupcima tj ovcama (sto li vas zovu ??) a u evropi se vidi kakve su vam ove domace titule. Jedva remi sa celikom na grbi pa odmah 0-3 protiv radnika u Bijeljini sa kolko ono rez igraca. Naravno sad reci...moze se. Vidjeces trasu naverce...mozel se...kupacTarantino je napisao/la:Kupci ili ti ga "ovce" proslaviše 5 titula u 4 godine,a "mangupi" puše istu priču svake godine i opet ostanu suhe ćune,pa ti sad skontaj ko je "ovca" u toj priči.
Znači ako te nisu nazvali znači da nisi kupac?A šta si ako nisi kupac?valjda ako više kupuješ karata,suvenira,šalova,dresova..itd pomažeš klubu,ili ja možda griješim?što si bolji kupac i što više kupuješ stvari time više pomažeš klubu,ili to u tvom bolesnom umu znači da si ovca?ako je tako onda ne treba ni da budeš navijač,batali sve,zavali se u fotelju tv,kokice i opušteno.
Head je napisao/la:Sutra igraju odlucujucu tekmu al' su dosli ovdje da sole pamet.
Znaju da je to "kwaj pwice" ...

po ko zna koji pu
@Stadion
Iskuliraj, pregorices.
Evo maloprije na drugoj temi napisase Zeljo je pobjedio Zvezdu kada je bila prvak Europe i Svijeta...dal to znaci da je Zeljo bio najjaci na svijetu.
Eh toliko su jski tvoji argumenti. Znaci uzmes nesto koje nema veze u datom trenutku ni sa cim i na osnovu toga formiras misljenje i branis svoje stsvove.
Ako hoces da sd prepires sa osobom koja je je fudbalski i intelektualno na nekom malo vecem nivou onda moras prvo sjesti i vidjeti kako to drugi rade. Skontati ko je jak pregovarac,a ko srozava kvalitet foruma, jer komunikacija se uvijek svodi na nivo onog ko manje zna, s obzirom da ga u tom trenutku niko ne moze ubijediti u suprotno.
U o
Iskuliraj, pregorices.
Evo maloprije na drugoj temi napisase Zeljo je pobjedio Zvezdu kada je bila prvak Europe i Svijeta...dal to znaci da je Zeljo bio najjaci na svijetu.
Eh toliko su jski tvoji argumenti. Znaci uzmes nesto koje nema veze u datom trenutku ni sa cim i na osnovu toga formiras misljenje i branis svoje stsvove.
Ako hoces da sd prepires sa osobom koja je je fudbalski i intelektualno na nekom malo vecem nivou onda moras prvo sjesti i vidjeti kako to drugi rade. Skontati ko je jak pregovarac,a ko srozava kvalitet foruma, jer komunikacija se uvijek svodi na nivo onog ko manje zna, s obzirom da ga u tom trenutku niko ne moze ubijediti u suprotno.
U o
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, MSOZ101, N3R3D, nedimmmm1337, Proximic i 56 gostiju.