Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Okej je da ne volite nekog igrača, logično je da se ne mora svako "voljeti" iako je član reprezentacije. Mene samo zanima kako ih možete vrijeđati sa tim nadimcima ? Jesu li vam išta oni uradili da to zaslužuju ?
Ne moraš ih voljeti, no respektiraj svakog jer ipak on predstavlja našu državu.
Ne moraš ih voljeti, no respektiraj svakog jer ipak on predstavlja našu državu.
1.Fajić je doktor za Mešanovića ,Izgleda da Fajića nikad nisi gledao uživoEdol je napisao/la:Uhh, ovo je formacija po mom ukusu!Sabinho je napisao/la:ARMIRANI BETON![]()
Idealno! Volio bih da probamo nekad odigrati sa dva krila više neg' išta.
Vezano za Fajića... on će u januaru napuniti 27 godina, nije to neka perspektiva i potencijal pa da kontaš da će napraviti nekad neki veliki transfer. Ako treba za klupe, bolje zvati provjerenog Muslimovića ili mladog Mešanovića nego ovog koji igra u ligi za koju je upitno je li jača od naše.
2.Ne možeš porediti Čelik i Maribor, MARIBOR UVIJEK NA EUROSCENI
3.NEMOJ KOMENTARISATI VISE NISTA JER SE NE RAZUMIJES U FUDBAL

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
najjače mi je kad dođu neki ovdje i počnu solit pamet kako se ovdje "uvijek pljuje po drugima" i "ne smije izjasniti svoje mišljenje" , te se predstavljaju kao neutralni , i govore "vrijeme će pokazati svoje ko je u pravu a ko nije" , i onda napišu "kolašinac je gotova priča, ne zaslužuje igrat za nas..." ovo ono , i počnu pljuvat momka.
jeste vi sa njim osobno pričali ? ne . zato zašutite i ne trčite pred rudu , i to mislim na sve , i na ove koji su 100% uvjereni da će igrati za nas i ove koji su 100% uvjereni da neće . možda ga budemo psovali za par godina a možda ga budemo i hvalili za par godina , i uvijek će se jedna strana osjećati glupo na kraju.
jeste vi sa njim osobno pričali ? ne . zato zašutite i ne trčite pred rudu , i to mislim na sve , i na ove koji su 100% uvjereni da će igrati za nas i ove koji su 100% uvjereni da neće . možda ga budemo psovali za par godina a možda ga budemo i hvalili za par godina , i uvijek će se jedna strana osjećati glupo na kraju.
mesanovic je tanak u igri jedan na jedan,a to ko spic mora igrati glat makar u nasoj ligi,a kamoli na vecem nivou
Ostaje činjenica da je s ovim godinama vjerovatno na vrhuncu karijere.Coach22 je napisao/la:1.Fajić je doktor za Mešanovića ,Izgleda da Fajića nikad nisi gledao uživo
3.NEMOJ KOMENTARISATI VISE NISTA JER SE NE RAZUMIJES U FUDBAL)

Ja nisam rekao da bih sad zvao Mešanovića kao trećeg da sam selektor, jer bih ja najradije igrao s gornjom formacijom sa jednim isturenim napadačem. Ali da moram nekog zvati zvao bih Muslimovića. Samo sam naveo primjer koga bih radije zvao nego Fajića. Eto i Mahmutović igra u jačoj ligi.
Muamer Tankovic training with Fulham's first team! This young forward could be Bosnia's future.

@BigSoccerBosnia

@BigSoccerBosnia
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Fajić ima 26 godina i može još barem 4-5 sezone igrati na ovom nivou što sad igra, ako ne i boljem.A mi pričamo o trenutnom pozivu.Trenutno naš najbolji napadač, ali klasični napadač, špica, poslije Džeke i Ibiševića, definitivno.Edol je napisao/la:Ostaje činjenica da je s ovim godinama vjerovatno na vrhuncu karijere.Coach22 je napisao/la:1.Fajić je doktor za Mešanovića ,Izgleda da Fajića nikad nisi gledao uživo
3.NEMOJ KOMENTARISATI VISE NISTA JER SE NE RAZUMIJES U FUDBAL)
Ja nisam rekao da bih sad zvao Mešanovića kao trećeg da sam selektor, jer bih ja najradije igrao s gornjom formacijom sa jednim isturenim napadačem. Ali da moram nekog zvati zvao bih Muslimovića. Samo sam naveo primjer koga bih radije zvao nego Fajića. Eto i Mahmutović igra u jačoj ligi.
Ti ga vjerovatno nikad nisi gledao pa tako pričaš, možda preko youtube-a, ako nisi ni to, pogledaj

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
^^Jesi siguran da je bolji od Muslimovića? Uz dužno poštovanje prema NK Zavrč i drugim njihovim protivnicima, biti dobar u slovenskoj ligi nije veliko postignuće. U čitavoj godini ozbiljne utakmice im se svode na Olimpiju i nekoliko evropskih duela. Ostale ekipe protiv kojih Fajić igra su nivo naše lige ili ispod. Vjerovatno je tu negdje sa Mahmutovićem.
-
- Kontakt:
U ovom trenutku je bolji od obojice.
Ronaldo - Isco - Bale
Da Safet sluša razne forumske stručnjake mi nikad ne bi bili 14. reprerezentacija svijeta. Što se tice Kolasinca on do sad nikad nije dao direktnu izjavu za medije da želi igrati za BiH, sve preko nekih posrednika. Begić nek ode i vidi njegov status nek jasno kaže DA ili NE, nema puno dileme, ako da se izjasni 'pa et mogo bih, samo da vidim sta ce biti sa Njemačkom itd' prekrizi ga za sva vremena, vazda bi te muljo i sa tim njegovim stavom mogli bi naškodit ugledu reprezentacije i time bi pokazali da nismo ozbiljna repka i da nas svako može levatit. Ako odgovori potvrdno, bice prijateljski utakmica i tu se može testirati i nek se tu dokaze. Sad ce neko napisati sta se ima dokazivati igra u Šalkeu. Ako igrac igra u nekom boljem timu ne mora znaciti da je bolji od onog sto igra u nekom losijem.
Kolasinac treba dobit ultimatum: ili ces predati papire do tog i tog datuma, ili vise niakd neces dobiti priliku da igras za BiH.
Glavonja radi ono sto je Savovic u kosarci. Koketira s nama , ne bi li iznudio poziv zeljene reprezentacije/Njemacke.
Nek materu zajebaje.
Glavonja radi ono sto je Savovic u kosarci. Koketira s nama , ne bi li iznudio poziv zeljene reprezentacije/Njemacke.
Nek materu zajebaje.
nemoj tako o sea govorit molim te predace papire cim se najede sandzacki sudzuka i ufati s rukama dva medvjeda u lovu jer momak je inace legenda
SI AMO CONte!!!
momčiluko , igraš se opasnih poslovaMitar je napisao/la:nemoj tako o sea govorit molim te predace papire cim se najede sandzacki sudzuka i ufati s rukama dva medvjeda u lovu jer momak je inace legenda

Odavno ja ovo isto govorim....Mulja lik zivotom....floyd je napisao/la:Kolasinac treba dobit ultimatum: ili ces predati papire do tog i tog datuma, ili vise niakd neces dobiti priliku da igras za BiH.
Nek materu zajebaje.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
meni nije jasno da on nikada licno nije nista izjavio da ce za nas igrati, zasto ovi nasi novinari ne odu do njega napraviti intervju?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ma nece on intervju, jer ako javno na videu kaze da zeli igrati za BiH zagarantovano je popusio poziv u A elf...vest je napisao/la:meni nije jasno da on nikada licno nije nista izjavio da ce za nas igrati, zasto ovi nasi novinari ne odu do njega napraviti intervju?
Po svemu sudeci koristi se paunovom metodom privlacenja paznje njemackog selektora...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Jasmin Scuk opet ga metnu
Vidim da je vezni, je li defanzivni ili ofanzivni? Ako je ovo prvo, mogao bi nam bit od koristi.tulln je napisao/la:Jasmin Scuk opet ga metnu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Defanzivni 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mogao bih ga Pape isporbati na toj poziciji smo naj slabiji ili nam igraci nemaju kluba (Zahirovic, Sesar) ili su u poznim godinama (Rahimic), opcije su Hadzic i/ili ScukCartman je napisao/la:Vidim da je vezni, je li defanzivni ili ofanzivni? Ako je ovo prvo, mogao bi nam bit od koristi.tulln je napisao/la:Jasmin Scuk opet ga metnu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.