Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Otkud to @JTS ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo i Njemci prenijeli:
16.19 Uhr: Bahnt sich da ein Wechsel eines alten Bekannten an? Zvjezdan Misimovic will offenbar in die Bundesliga zurück. Genauer gesagt zum 1. FC Nürnberg. Laut "sport.ba" hofft der bosnische Mittelfeldspieler, dass sein derzeitiger Arbeitgeber Guizhou Renhe F.C. einer Vertragsauflösung zustimmt. Mal sehen, was da noch kommt ...
Sudeci po izvoru, nista od ovoga
16.19 Uhr: Bahnt sich da ein Wechsel eines alten Bekannten an? Zvjezdan Misimovic will offenbar in die Bundesliga zurück. Genauer gesagt zum 1. FC Nürnberg. Laut "sport.ba" hofft der bosnische Mittelfeldspieler, dass sein derzeitiger Arbeitgeber Guizhou Renhe F.C. einer Vertragsauflösung zustimmt. Mal sehen, was da noch kommt ...
Sudeci po izvoru, nista od ovoga

- Omerbavarac
- Kontakt:
Na TM-u se takodjer prica o ovome i mogucnost transfera je ocigledno veoma izvjesna. Za nadati se da ce Miske promijeniti sredinu i vratiti se u Nurnberg u kojem je igrao sa dosta uspjeha i iz kojeg je na kraju krajeva otisao u Wolfsburg i tamo zaradio status legende.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bice to extra ako zavrsi u Nimbergu....
Mi nikad vise necemo imati igraca kao Misketa, da je Pjanic igra protiv Grcke mi sigrno nebi bili sad prvi u grupi...
Mi nikad vise necemo imati igraca kao Misketa, da je Pjanic igra protiv Grcke mi sigrno nebi bili sad prvi u grupi...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kad je otisao u Kinu pomislio sam da je dio pomladjivanja repke u kojoj Zahirovic, Pjanke i ekipa mjenjaju Rahimica, njega i ostale starije igrace reprezentacije...
Naravno ocekivao sam i dalje da zove Zvjezdana jer je ipak najveca legenda u historiji nase reprezentacije i nemamo kvalitetnijeg kreatora igre iako je u 30-im godinama.
Ali od igre nisam puno ocekivao jer iskreno ko u Kinu ode i napusti lige 5-ice ne stavlja formu na prvo mjesto nego nesto drugo.
Ali Miske je odradio pripreme sa Guizhou Rehne i pruzio mozda i najbolju partiju za Reprezentaciju od Belgije 2009.
Povratkom u drugu najjacu ligu svijeta moze postati jos bolji i da nam u Brazilu ako Bogda bude bolji nego ikad.
Naravno ocekivao sam i dalje da zove Zvjezdana jer je ipak najveca legenda u historiji nase reprezentacije i nemamo kvalitetnijeg kreatora igre iako je u 30-im godinama.
Ali od igre nisam puno ocekivao jer iskreno ko u Kinu ode i napusti lige 5-ice ne stavlja formu na prvo mjesto nego nesto drugo.
Ali Miske je odradio pripreme sa Guizhou Rehne i pruzio mozda i najbolju partiju za Reprezentaciju od Belgije 2009.
Povratkom u drugu najjacu ligu svijeta moze postati jos bolji i da nam u Brazilu ako Bogda bude bolji nego ikad.
+1gringobih je napisao/la:Mi nikad vise necemo imati igraca kao Misketa.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Duboki naklon, velikom gospodinu! Na put oko svijeta za reprezentaciju.zivio!
Mene je cudilo zasto hoce da dodje sad 14tog na utakmicu mozda ima kakve veze sa transferom u NJemacku jer nemojte mi reći samo srce da je u pitanju kad ima 2 dana posle utakmicu sa Gughzijem..
Odgođena je utakmica.zgembo89 je napisao/la:Mene je cudilo zasto hoce da dodje sad 14tog na utakmicu mozda ima kakve veze sa transferom u NJemacku jer nemojte mi reći samo srce da je u pitanju kad ima 2 dana posle utakmicu sa Gughzijem..
DRUG NEBI TI PUNCA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igraju obojica.
Evo link: http://www.soccer4you.info/europafootball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link: http://www.soccer4you.info/europafootball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakva asistencija za treći gol, i ona duga lopta kod drugog gola kada je Muslim zabio za 2:0.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i sinoc dominacija opet
..ne mozemo mi bez njeg dzaba je

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Još samo da malo poradi na kondiciji, već je oko 60' pao.ultrasstyle_tz je napisao/la:i sinoc dominacija opet..ne mozemo mi bez njeg dzaba je
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
a Boga mi i na kilaziSaurman je napisao/la:Još samo da malo poradi na kondiciji, već je oko 60' pao.ultrasstyle_tz je napisao/la:i sinoc dominacija opet..ne mozemo mi bez njeg dzaba je

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovaj covijek mora podhitno mjenjati sredinu i naci kvalitetan klub i ligu. Godinama igrati za jednu od najboljih reprezentacija Evrope i imati angazman u Kini je nedopustivo u buducnosti. Nije mi jasno kako nijedan jedini klub iz lige petice pored onih silnih asistencija i golova za repku nije odlucio da ga angazuje, u cemu je problem da Zvjezdan igra u Kini, meni nije jasno. Zar bas ni jedan jedini klub nema interesa za njega, dok je kod nas alfa i omega, ne znam cudno je to.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Covjek u godinama otisao da uzme pare i ja to postujem,ako moze neka pomogne neka igra ali mislim da se opet udebljaoDonCorleone je napisao/la:Ovaj covijek mora podhitno mjenjati sredinu i naci kvalitetan klub i ligu. Godinama igrati za jednu od najboljih reprezentacija Evrope i imati angazman u Kini je nedopustivo u buducnosti. Nije mi jasno kako nijedan jedini klub iz lige petice pored onih silnih asistencija i golova za repku nije odlucio da ga angazuje, u cemu je problem da Zvjezdan igra u Kini, meni nije jasno. Zar bas ni jedan jedini klub nema interesa za njega, dok je kod nas alfa i omega, ne znam cudno je to.

- Cautinho
- Kontakt:
Covjek dobro igra u klubu,jedna je i od najvecih zvijezda same lige,i sto je najvaznije,kada igra za reprezentaciju pruza izvrsne partije.
Neka ga tamo,igra dobro i ustalio se,prva postava uvijek.
Neka ga tamo,igra dobro i ustalio se,prva postava uvijek.
Keep walking.
gdje god igrao on je majstor...kako mi ga je bilo zao sad protiv SAD-a...kakve je zamisli imao, ali ga onaj lulic nista ne konta, i propadne akcija...njega najbolje dzeko razumije...a potom pjanic...
ne moze svako asistirati...a miske je u tome najbolje...
klasa ostaje...ne mora ni trcati, ali njega trebamo na terenu...
ne moze svako asistirati...a miske je u tome najbolje...
klasa ostaje...ne mora ni trcati, ali njega trebamo na terenu...
miske se može pokazati sjajan protiv malo sporijih i statičnijih reprezentacija , kao što je to bilo protiv defanzivne grčke . protiv reprezentacija koje puno trče i koje su brze , kao što je bilo protiv SAD-a, miske ne može doći do izražaja , jer on je takav fudbaler koji jako malo trči .. bez obzira na to , sa dovoljno prostora može nešto uraditi , kao što je bilo u toj utakmici protiv SAD-a , kada je upisao asistenciju .
međutim , ima drugi problem , meni se čini kao da se opet udebljao ..
međutim , ima drugi problem , meni se čini kao da se opet udebljao ..

-
- Kontakt:
Miske Bog, otac, Allah, i on je tu samo da dijeli lopte a ne da trci, jer nema niko zadnji pas ko Miske dzaba njihovo letanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.