RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 22 jul 2013, 13:47

kada bi moglo to ekstra pojačanje sletiti u Mostar?

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 22 jul 2013, 17:10

sto se tice tih pojacanja o kojima se bruji toliko moram da kazem da od toga nema nista,,,ostaje ova ekipa koja je sada na raspolaganju i to je to.. ;)

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 22 jul 2013, 17:21

Ma i da ne dodje taj famozni igrac ova trenutna ekipa je extra za ovu nasu ligu, sigurno mozemo izborit evropu, sto se tice napadaca u spicu ce igrat najvjerovatnije Jusufbasic i Okic ili Cemalovic, a po krilima ima Letic, Hajdarevic ili... Rasevic
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 22 jul 2013, 17:40

opet bi neki uvodili red na RA tribini preko foruma, pa gospodo zasto nekad ne stanete iza gola, zar je vazno imas li 15, 20, 30 ili 40 godina da bi stao iza gola na tribinu, i zasto ste uopste onda dopustili da iza gola stoji vecinom mladja raja? :roll: ..ali jok, vecini vas je na neki nacin i sramota stat s tom djecom iza gola, ako uopste i idete na utakmice...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 22 jul 2013, 19:30

VFCB je napisao/la:opet bi neki uvodili red na RA tribini preko foruma, pa gospodo zasto nekad ne stanete iza gola, zar je vazno imas li 15, 20, 30 ili 40 godina da bi stao iza gola na tribinu, i zasto ste uopste onda dopustili da iza gola stoji vecinom mladja raja? :roll: ..ali jok, vecini vas je na neki nacin i sramota stat s tom djecom iza gola, ako uopste i idete na utakmice...
Bravo decko u pravu si 1000%. Samo ja sam dzuturum i moja tribina je old school dedarska tako da sam onu iza gola prepustio svom sinu koji je prije 10 godina dobio instrukcije i kodeks ponasanja i navijanja na RA tribini. Vecina RAje koja se nalazi na njoj dijeli isto misljenje i na toj vecini je da stanu tome u kraj
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jul 2013, 19:56

Znam,kazaćete kako se Velež bodri i u dobru i zlu.znam.
Ali isto tako treba poznavati naš mentalitet(bez sredine).Samo neka dođu rezultati pa ćete da vidite...i staro i mlado,svi u cirkus Colorado...Sve će da dođe na svoje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 22 jul 2013, 20:02

tepsija je napisao/la:Znam,kazaćete kako se Velež bodri i u dobru i zlu.znam.
Ali isto tako treba poznavati naš mentalitet(bez sredine).Samo neka dođu rezultati pa ćete da vidite...i staro i mlado,svi u cirkus Colorado...Sve će da dođe na svoje.
Tepsija isao bi na svako gostovanje ko da mi je 18. Samo rezultati nam fale. Vise smo umorni od hrkljusa

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 jul 2013, 21:07

Ma sve ja vas razumijem,ali ima tu i objektivnih razloga zbog čega neki ne dolaze na utakmice.Ja dođem kad mi se poklopi radno vrijeme sa utakmicom.Ne možeš očekivati da sad kao familijaran čovjek bježim s posla jer ja od toga izdržavam porodicu.Bio sam na BB na prvoj utakmici poslije rata,od Kiseljaka,Kaknja, i drugih gostovanja i zato mogu pisati i po forumu jer ne izmišljam, već iznosim činjenice.Kad mogu dođem kad ne mogu pratim kako god mogu(radio,internet i sl.)Pozdrav
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 jul 2013, 21:19

Potrebni su neki razultati da bi se cijeli RA vratio. Velez ima ogromnu armiju navijaca, to nije upitno uopste, ali raja je navikla vise da se svake sezone borimo za opstanak i vazda 12-13 mjesto pa vise niko nema volje to da gleda kad svi znaju da cemo obezbjedit opstanak zadnja 2-3 kola. Treba neki razultatski iskorak, zaredat nekoliko finih rezultata i odmah se pune tribine.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 jul 2013, 00:04

Nisu rezultati isključivo ono što tjera RAju na tribine. Jeste jedan od faktora, al također mladim momcima se od malena ne usađuje u glavu kult Veleža. To je ono što fali od prije.

Voli on više popit' ( bubam ) 3 puta kafu u Fejićevoj, nego otić' na utakmicu. To je ono što nas koči. Svako ko istinski voli Velež, neće pitat' ni za rezultate, ni za igrače, ode da gleda jednostavno ono što simbolizuje nešto što on voli, cijeni, poštuje, idealizira, itd.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 jul 2013, 13:44

to ekstra najavljivano pojačanje kako sam danas cuo je trebao biti Mario Carević..bivši fudbaler Hajduka ..izgleda nista od toga jer trazi puno para...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 23 jul 2013, 14:35

carević ima 31 godinu i bogatu igracku karijeru iza sebe,,od stuttgarta preko lokerena,itd,itd..i malo mi je to nevjerovatno da on dodje sada u velez ,a i ako su ga kontaktirali tesko da bi dosao takav igrac i da igra za platu od 1000 km ili malo vise...pustimo vise mahalske price i okrenimo se ovom kadru koji trenutno imamo... ;)

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 jul 2013, 15:00

blackmundir je napisao/la:carević ima 31 godinu i bogatu igracku karijeru iza sebe,,od stuttgarta preko lokerena,itd,itd..i malo mi je to nevjerovatno da on dodje sada u velez ,a i ako su ga kontaktirali tesko da bi dosao takav igrac i da igra za platu od 1000 km ili malo vise...pustimo vise mahalske price i okrenimo se ovom kadru koji trenutno imamo... ;)
Pa nebi bilo baš 1000KM ali nema veze.Možda bi mu naši mogli do 100k za sezonu dat, ali možda je on i duplo tražio.Nema veze, i ovako imamo dobru ekipu i trebali bi biti u gornjem dijelu tabele.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jul 2013, 15:26

ma nek nam dođe osman-beg i puna šaka brade... :lol:

nego šta je s trojcem mrva, kajtaz i škaljić? koliko vidim nisu otišli iz kluba, ili jesu?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 jul 2013, 15:38

Navodno je Carevic tražio 60 000 eura za sezonu (ili polusezonu nisam siguran) ali to mu naši nisu bili spremni dati...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jul 2013, 15:42

mostar_mo je napisao/la:Navodno je Carevic tražio 60 000 eura za sezonu (ili polusezonu nisam siguran) ali to mu naši nisu bili spremni dati...
je li on normalan... :lol: :lol: :lol:

pa prije rata, kada je donekle sve bilo OK, igrači nisu imali ovolika primanja...

bolje te pare ostaviti za plate igračima, ili uložiti u infrastrukturu, barem znaš da si u nešto investirao....

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 23 jul 2013, 15:59

misljenja sam da ne treba sad bas po svaku cijenu doviditi nekog tamo igraca...ne treba se sad ono "bacati na glavu" samo da bi se neko doveo...ako neko dodje super..a ako ne dodje, Boze moj...imamo sta imamo..i idemo dalje..prelazni rok svakako jos kod nas traje tako da ima jos vremena da se neko i naknadno dovede...naravno bilo bi super da se dovede neki igrac onako pred pocetak sezone ali ako se neke stvari ne mogu poklopiti..kao sto rekoh..Boze moj, sta se moze..ne treba raditi stvari po svaku cijenu...

mario carevic je dobar igrac..bar ga kao takvog ja pamtim i uvijek mi se svidjao kao igrac..ako je uopste istina da se radi o njemu...ali ako je takodjer istina ovo sto citam da je trazio 60.000 eura za godinu dana...to znaci da bi mu mjesecna plata iznosila 10.000 maraka..iskren da budem sumnjam da IKO u nasoj ligi ima toliku platu...sto se mene licno tice, da mi je iz oka ispao nebi mu ja dao te pare..te pare bi se mogle utrositi puno pametnije za neke druge stvari..a mario carevic, ponavljam ako je uopste istina da se o njemu radi, sumnjam da nam moze garantovati toliki napredak u igri u odnosu na iznos te njegove mjesecne plate...

u svakom slucaju..vidjet cemo u narednim danima sta ce se desiti...a sto se nas, sviju nas tice, eto nama Slavije za 4 dana..hajde da o tome prvenstveno razmisljamo..evo je vrijeme super...termin za utakmicu takodjer super...subota, 17:30...raspolozenje u gradu je dosta pozitivno vezano za Velez(bar u poredjenju sa onim kakvi mi negativci znamo biti, a tu ubrajam i sebe :) )..tako da nas nista ne sprijecava da dodjemo na utakmicu i nadam se na pravi nacin otvorimo ovu novu sezonu..naravno tu mislim na pobjedu..sa ili bez Carevica...

FORZA VELEZ

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 jul 2013, 16:11

upravo cuo vijest da je majkic otiso u slovacku na probu,danas nije bio na treningu veleza.i to odlazi iz kluba kao slobodan igrac ako zadovolji
molim vas ako moze neko da provjeri pa da javi.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jul 2013, 16:16

nema ništa na portalima...ako ode, onda je izvjestan dolazak osmanagića...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 23 jul 2013, 17:12

Dovest Maria Carevica a napravit ugovor o isplati na kraju sezone i onda negdje 27-28 kolo zapalit torcin trans. Otiso bi lik bez marke :lol: :lol: :lol: oni iz nase uprave neznaju ni nazigu igraca :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.