FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Cautinho
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Tocno tako.Meni se sve cini da su svugdje cijene visoke samo u Barci kada prodaju neki kikiriki,bezcijenje.
Villa 2.1 mil. a onaj kloc Higuain ode za 35. miliona. Fuck logic.
Ako za Balea dajete 60-80 milja Cesc vrijedi onda 70 minimalno.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Villa 2.1 mil. a onaj kloc Higuain ode za 35. miliona. Fuck logic.
Ako za Balea dajete 60-80 milja Cesc vrijedi onda 70 minimalno.
Keep walking.
Smiješna bi bila u bilo kojem drugom klubu, ali za Barcu je sasvim realna ,cak i iznadprosjecna.M4kaveli je napisao/la:Ma nece United gledati situaciju u Barceloni, njihovo je da iskoriste svaku mogucu sansu i probaju dovesti bilo kojeg igraca. Eto bili su itekako gospodski kada su dogovoarali za Thiaga, ali Guardiola je prekrsio dato obecanje i odveo ga sebi u Munchen.111 je napisao/la:United se ispostavlja kao nizak i ljigav klub....ne poštuju Barcu ni sekudne, koriste haos u klubu, koriste novonastalu situaciji bez trenera i na foru hoce da se docepaju Fabregasa, pišu po svojim medijima svakodnevno da ga dovode....jako niski pokušaji destabilizacije katalonskog giganta.
Samo ova ponuda od 30-35 miliona za Fabregasa je smijesna. Ako cemo gledati po danasnjem modernom trzistu vrijedi najmanje 70.
Ljudi vidjeli da idioti iz uprave prodaju Villu za 5, Thiaga najveceg talenta za 20 - pa se vode tom logikom.
Jer je Rosell tim transferima ozvanicio ramazanske popuste i rasprodaju igraca za bagatelu.
Sad ovi love u mutnom i za male pare dovode igrace iz Brace sebi.
Pa tako je uvijek bilo. Real i Barcelona placaju dodatni bonus, ali zato prodaju za kikiriki.
Samo sto je ove sezone doslo do preokreta i Madrid je uspio Albiola koji skoro nikako i ne igra nit je neki igrac Napoliju uvaliti za 12 miliona.
Za Higuaina hoce 35 minimalno. Pa eto neka nesto i Rosell nauci.
Fabregasova otkupna klauzula je 200 miliona.
Samo sto je ove sezone doslo do preokreta i Madrid je uspio Albiola koji skoro nikako i ne igra nit je neki igrac Napoliju uvaliti za 12 miliona.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Vjeruj da je Real uspio prodati izvjesnog Pedro Leona Getafeu (igraca koji nije odigrao dvije tekme za Real) za 6 miliona, a mi Villu (najboljeg strijelca Španije svih vremena) za 5M4kaveli je napisao/la:Pa tako je uvijek bilo. Real i Barcelona placaju dodatni bonus, ali zato prodaju za kikiriki.
Samo sto je ove sezone doslo do preokreta i Madrid je uspio Albiola koji skoro nikako i ne igra nit je neki igrac Napoliju uvaliti za 12 miliona.Za Higuaina hoce 35 minimalno. Pa eto neka nesto i Rosell nauci.

Callejon prodat duplo skuplje u Napoli (za 10 miliona).
Pa Barca se sama piša po svojim igracima, ne cijeni ih ni malo.... pa onda ne možemo ocekivati da United ili Bayern cijeni naše igrace , da nude pristojne cifre pri transferu i slicno - kad vide da Barca sama ne cijeni svoje igrace. Normalno je sad da ce te United ponižavati sa tim ponudama od 30 miliona za Fabregasa.
Sasvim normalno nakon svega viđenog.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 22 jul 2013, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
To je to. Evo citam da je ipak odbijena i ta druga ponuda Uniteda za Fabregasa.
Afellay bi mogao na posudbu u Malagu. Nece momka nikako, povrede ga unistise.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Cautinho
- Kontakt:
Ne vjerujem da netko u klubu zeli zayebati klub,posebno Rossel.
Mislim da oni igraju na kartu kako najbolje prija igraču.
Villa je izrazio zelju da igra za Atleti i da ostane u domovini i bori se za mjesto u Furiji na SP.
Atletico je ponudio nesto sitno,ne znam zasto.
Onda Thiago,jasno je rekao da zeli da prati Pepa u Bayern i tako je i bilo.
Jos puno primjera.
Previse se igra na kartu MSUC.
Treba nekad i pokazati zube i prodati igrača za prave pare.
Mislim da oni igraju na kartu kako najbolje prija igraču.
Villa je izrazio zelju da igra za Atleti i da ostane u domovini i bori se za mjesto u Furiji na SP.
Atletico je ponudio nesto sitno,ne znam zasto.
Onda Thiago,jasno je rekao da zeli da prati Pepa u Bayern i tako je i bilo.
Jos puno primjera.
Previse se igra na kartu MSUC.
Treba nekad i pokazati zube i prodati igrača za prave pare.
Keep walking.
ko iz Barce ode na posudbu taj se ne vracaM4kaveli je napisao/la:To je to. Evo citam da je ipak odbijena i ta druga ponuda Uniteda za Fabregasa.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- RickBlaine
- Kontakt:
Citam United ponudio 190 miliona za Fabregada, Roselj hladno odbio :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Cautinho
- Kontakt:
Nesto bi volio da ostane Affelay.
Moze bit dobra zamjena a mozda se momak proigra.
Zato je dobro sto dolazi novi trener.
Mozda netko od ovih polovnjaka dobije neku sansu.
Moze bit dobra zamjena a mozda se momak proigra.
Zato je dobro sto dolazi novi trener.
Mozda netko od ovih polovnjaka dobije neku sansu.
Keep walking.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@111 eno i Liverpool ''ukrao'' Sergija Canosa Barceloni. Vole englezi ovu djecu od Barce klepat. 

Mancini sam sebe predložio za trenera Barcelone i dobio odbijenicu

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ono sto sam i prizeljkivao,Tata Martino novi trener Barse!Odličan stručnjak,bas ono sto nam treba,i ne obazirite se na zle komentare da ce zavrsiti kao i Luksemburgo kada je preuzeo Real jer kvai strucnjaci smatraju da je i doticni vodio samo ekipe po Sudamericani pa je zavrsio kako je zavrsio!
-
- Kontakt:
po cemu je ovaj Tata dobar svega ti,te anonimuse samo mi mozemo da dovedemoharis10 je napisao/la:Ono sto sam i prizeljkivao,Tata Martino novi trener Barse!Odličan stručnjak,bas ono sto nam treba,i ne obazirite se na zle komentare da ce zavrsiti kao i Luksemburgo kada je preuzeo Real jer kvai strucnjaci smatraju da je i doticni vodio samo ekipe po Sudamericani pa je zavrsio kako je zavrsio!
Odlican izbor !
Tatine ekipe igraju agresivno i zustro bas ono sto je potrebno Barci.
.
Tatine ekipe igraju agresivno i zustro bas ono sto je potrebno Barci.
.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ja zadovoljan. 'Tata' je potpisao na 3 godine.
- Cautinho
- Kontakt:
Gerardo, el 'Tata', Martino ya es el nuevo entrenador del Fútbol Club Barcelona. El técnico argentino llegó a un acuerdo para dirigir a la entidad azulgrana las próximas tres temporadas.El ex entrenador de Newell's Old Boy llega al club catalán acompañado de dos de sus habituales colaboradores, Elvio Paolorroso y Jorge Pautasso, ayudante y preparador físico respectivamente.El técnico sudamericano se hace cargo del Barça después de que Tito Vilanova se viese forzado a abandonar su puesto al no poder compatibilizarlo con el tratamiento al que se está sometiendo para luchar contra el cáncer.
.............
Tekst sa Marce.
Izgledaju poprilicno sigurno,a mozda samo bacaju bombe.
Nista,ako je tako zaista,svu srecu mu zelim i dobrodosao.
.............
Tekst sa Marce.
Izgledaju poprilicno sigurno,a mozda samo bacaju bombe.
Nista,ako je tako zaista,svu srecu mu zelim i dobrodosao.
Keep walking.
Gotovo je to.
ne da mi se objasnjavat jer imam puno da ti kazem o Ttati!samo cu ti reci da mi vjerujes jer sam jako jako dobar poznavatelj fudbala u Juznoj Americi!bacelonafan je napisao/la:po cemu je ovaj Tata dobar svega ti,te anonimuse samo mi mozemo da dovedemoharis10 je napisao/la:Ono sto sam i prizeljkivao,Tata Martino novi trener Barse!Odličan stručnjak,bas ono sto nam treba,i ne obazirite se na zle komentare da ce zavrsiti kao i Luksemburgo kada je preuzeo Real jer kvai strucnjaci smatraju da je i doticni vodio samo ekipe po Sudamericani pa je zavrsio kako je zavrsio!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.