Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Damian
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la Damian » 22 jul 2013, 16:31

vidim spanjolci ubijaju mađare :shock:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 jul 2013, 16:34

samo_lijevo je napisao/la:
Damian je napisao/la:zahebani su tunizani, ali vidi se da smo mi kvalitetniji :)
Tunizani neka smanje ove glupe greske i eto belaja za Hrvate.
Imamo i mi svojih dosta.

3 razlike na poluvremenu, Ivic raspolozen sto je jako bitno. Ako ovako nastavimo bit ce uredu.
RIP CITY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jul 2013, 16:40

Ne rade mi linkovi sa BHRT :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 22 jul 2013, 16:40

Otelo je napisao/la:Ne rade mi linkovi sa BHRT :lol: :lol:
ne rade nikome sad trenutno :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jul 2013, 16:42

Poluvrijeme :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 22 jul 2013, 16:48

admir12345 je napisao/la::lol: :lol: :lol: Glupljeg komentara odavno nisam cuo cuj svjesno izgubit da bi izbjegao Francusku koja katastrofalno igra ovo prvenstvo :lol: :lol: :lol: bolje priznaj da su svabe jace :D Danas Tunis ubio Francuze i on nesto prica :lol: :lol: :lol:
Je li to govoris ya ovaj svoj komentar.Francuska igra katastrofa,Njemacka igra sjajno,a ko prodje u 1-4 finale? I ko bi bio bolji po Hrvatsku,Francuska ili Tunis kojeg vode 3 na poluvremenu? Ja rekao i opet stojim da su Hrvati izgubili da bi izbjegli Francuze.I rekao sam da bi nama vise godila Njemacka,sa Francuzima ce nam biti daleko teze.
BosnaE

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 22 jul 2013, 16:51

Moze li neko ko je pratio, da kaze nesto vise o mecu Holandija\U21 - Srbija\U21 rukomet ?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jul 2013, 16:53

Sto će nekome pasti kašika u med, na koga ide Brazil u četvrtfinalu??

markomarko
Kontakt:

Post Postao/la markomarko » 22 jul 2013, 16:54

Gledao sam sd poluvrijeme Hrvatska - Tunis, dobro se drze Tunizani, ocekivano bekovi su im glavni. A Hrvate nisam gledao ranije, i gledam sad ovaj momak sa brojem 4, desni bek, odlican igrac, dao je sad u prvom poluvremenu 3-4 gola i odem da pogledam statistiku dosadasnju momak igrao samo 50 minuta :? Zar je Sime Ivic toliko bolji? Kako onda onda on igra :D Hrvati fino igraju, cini mi se da su bas visoki, sad im se i zrijeb otvorio do polufinala i cekaju Dance ili Spance, ako ovde ne naprave gluposti pa izgube mec ...
masteRofPoker je napisao/la:Moze li neko ko je pratio, da kaze nesto vise o mecu Holandija\U21 - Srbija\U21 rukomet ?
Mec se igra veceras u 21:00h.

@Batko
Pobjednik meca Hrvatska - Tunis ide na Brazil.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 jul 2013, 16:55

hebe ih stipe 8-) 8-)

odvajamo se polako..

EDIT: vidi nam male podrske u dvorani :D
RIP CITY!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 22 jul 2013, 16:58

Batko je napisao/la:Sto će nekome pasti kašika u med, na koga ide Brazil u četvrtfinalu??
Pusti ti to, pala je tako kašika i Slovencima, pa večeras lagano pakovanje, provjeravanje jesul ostali punjači od mobitela po sobama i slobodne aktivnosti umjesto treninga :D

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 22 jul 2013, 17:00

markomarko je napisao/la:Gledao sam sd poluvrijeme Hrvatska - Tunis, dobro se drze Tunizani, ocekivano bekovi su im glavni. A Hrvate nisam gledao ranije, i gledam sad ovaj momak sa brojem 4, desni bek, odlican igrac, dao je sad u prvom poluvremenu 3-4 gola i odem da pogledam statistiku dosadasnju momak igrao samo 50 minuta :? Zar je Sime Ivic toliko bolji? Kako onda onda on igra :D Hrvati fino igraju, cini mi se da su bas visoki, sad im se i zrijeb otvorio do polufinala i cekaju Dance ili Spance, ako ovde ne naprave gluposti pa izgube mec ...
masteRofPoker je napisao/la:Moze li neko ko je pratio, da kaze nesto vise o mecu Holandija\U21 - Srbija\U21 rukomet ?

@Batko
Smijesan ili ??

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 jul 2013, 17:01

Gledao sam sd poluvrijeme Hrvatska - Tunis, dobro se drze Tunizani, ocekivano bekovi su im glavni. A Hrvate nisam gledao ranije, i gledam sad ovaj momak sa brojem 4, desni bek, odlican igrac, dao je sad u prvom poluvremenu 3-4 gola i odem da pogledam statistiku dosadasnju momak igrao samo 50 minuta :? Zar je Sime Ivic toliko bolji? Kako onda onda on igra :D Hrvati fino igraju, cini mi se da su bas visoki, sad im se i zrijeb otvorio do polufinala i cekaju Dance ili Spance, ako ovde ne naprave gluposti pa izgube mec ...
Vuglac je to. Odlicno danas igra. On i Mandalinic paraju mreze. Sto nije igrao moras pitat Goluzu :mrgreen:
RIP CITY!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 jul 2013, 17:04

gotovi su 8-) 8-)
RIP CITY!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 jul 2013, 17:04

Hrvatska je uvijek na pocetku igrala slabo ali kako odmice prvenstvo sve bolje i bolje.To je odlika velike ekipe.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jul 2013, 17:05

masteRofPoker je napisao/la:
markomarko je napisao/la:Gledao sam sd poluvrijeme Hrvatska - Tunis, dobro se drze Tunizani, ocekivano bekovi su im glavni. A Hrvate nisam gledao ranije, i gledam sad ovaj momak sa brojem 4, desni bek, odlican igrac, dao je sad u prvom poluvremenu 3-4 gola i odem da pogledam statistiku dosadasnju momak igrao samo 50 minuta :? Zar je Sime Ivic toliko bolji? Kako onda onda on igra :D Hrvati fino igraju, cini mi se da su bas visoki, sad im se i zrijeb otvorio do polufinala i cekaju Dance ili Spance, ako ovde ne naprave gluposti pa izgube mec ...

@Batko
Smijesan ili ??
http://sportsport.ba/tabela/Svjetsko-pr ... uniori/643" onclick="window.open(this.href);return false;

Isfur :lol: :lol:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 22 jul 2013, 17:07

Zna li iko onog celu na tekmi Hrvatska - Tunis? Kad' ukljucite stream ne mozete da ga ne primjetite. Da to nije slucajno onaj lik sto bude na tekmama RK Bosne i repke, ne znam mu tacno ime. Budala.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 22 jul 2013, 17:08

Nek si mi rekao. Lijepo je znati.

High

Post Postao/la High » 22 jul 2013, 17:09

BegAx je napisao/la:Zna li iko onog celu na tekmi Hrvatska - Tunis? Kad' ukljucite stream ne mozete da ga ne primjetite. Da to nije slucajno onaj lik sto bude na tekmama RK Bosne i repke, ne znam mu tacno ime. Budala.
Ibro?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 jul 2013, 17:10

BegAx je napisao/la:Zna li iko onog celu na tekmu Hrvatska - Tunis? Kad' ukljucite stream ne mozete da ga ne primjetite. Da to nije slucajno onaj lik sto bude na tekmama RK Bosne i repke, ne znam mu tacno ime. Budala.
Ma jasta je nego on,i ja sam ga primijetio u prvom poluvremenu.Nema ko drugi biti.Goluza i on(ne zelim ga imenovati),ko li je veci strucnjak?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.