Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 jul 2013, 15:17

bhsport

Upravu je za Izeta, njegova prirodna pozicija je desni vezni, jer je tu najucinkovitiji. Nesto ko Robben :mrgreen: Ali fakat Izo ima strasnu ljevicu :shock: Jos kad dodamo one nase "svabe" Hadzica i fit Husejinovica, onda bi bilo svega :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 15:22

Da, imali bi sasvim pristojnu klupu za razliku od ove sad.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 jul 2013, 15:29

Da se ne lazemo, sad nam je klupa katastrofa. Ova generacija 92-93-94 je izuzetno talentovana. Ima tu dosta momaka koji bi se mogli razviti u dobre igrace, pa kako god da okrenemo, buducnost ce nam biti dobra. Imam osjecaj da ce ta generacija za par godina biti bolja od ove sad :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 jul 2013, 16:18

Hajrovic je igrao desno krilo jucer. Meni se cini kao igrac sa vise mogucnosti od Stevanovica. Ali vjerovatno ni njemu centarsut nije jaca strana.

Dok je god Miske aktivan, Pjanic igra lazno desno krilo. Stevan i Izmet su dzokeri s klupe.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 jul 2013, 16:34

Njega je syeb'o onaj period u Sevilli. Itekakav potencijal posjeduje, samo mu je potrebno da igra redovno.
Nisam pratio nešto Hajrovića da budem iskren, tako da mogu samo pretpostaviti kakve su njegove mogućnosti.
Mada je sigurno da posjeduje veliki potencijal.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 jul 2013, 16:49

Nisam ni ja gledao Hajru do jucer.
Ima veliku startnost, ne boji se da ide 1 na 1...zvrk. O sutu sve znamo. Tu je definitivno bolji do Stevanovica.

Mogao bi se on prodat u jauaru. Mozda bas u Lazio, gdje bi zajedno sa Lulicem, sacinjavao vrlo potentan krilni tandem.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jul 2013, 17:44

Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara :( )....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jul 2013, 19:24

gringobih je napisao/la:Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara :( )....
Pjanic je bio nas najbolji igrac protiv Latvije i Litvanije na svom. Otvorio ih je sam. Ne znam sta si zapeo za covjeka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jul 2013, 19:32

Cartman je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Ako Izet zaigra za nas bice to najveci dobitak nase repke nakon Pjanica(mada me on uvijek iznova razocara :( )....
Pjanic je bio nas najbolji igrac protiv Latvije i Litvanije na svom. Otvorio ih je sam. Ne znam sta si zapeo za covjeka.
Mogu i ja biti najbolji protiv znj klase...Nikad za ovo godina taj igrac u bitnoj(jakoj) tekmi nama nije doprinjeo nista...

Siguran sam da je bio u sastavu protiv Grka da bi mi imali pusionu...Igrac manje u odbrani.... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jul 2013, 19:35

gringobih je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mogu i ja biti najbolji protiv znj klase...Nikad za ovo godina taj igrac u bitnoj(jakoj) tekmi nama nije doprinjeo nista...

Siguran sam da je bio u sastavu protiv Grka da bi mi imali pusionu...Igrac manje u odbrani.... ;)
Gluposti pricas, Pjanic je u 2012. godini bio najbolji igrac u reprezentaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jul 2013, 19:36

Cartman je napisao/la:Gluposti pricas, Pjanic je u 2012. godini bio najbolji igrac u reprezentaciji.
Izvini jesu gluposti :roll:
Inace je najjaci protiv Konobara, Pekara .......
Ozbiljan fudbal je za muskarce ne za baletane...
Neimar je carobnjak pa mu je Barca "naredila" da nabaci 5-6 kila mase... 8-)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jul 2013, 20:29

dežurni kritičari na forumu se ponovno javljaju izgleda , naravno kada igrači koji su kritikovani krenu u formu i odigraju najbolje partije , njih nema nigdje ..
ti pričaš kao da je Pjanić oduvijek sranje igrač , nikada nije dobro igrao itd .. i SVAKO će to vidjeti u tvojim postovima , bez obzira da li ti to misliš ili ne. u redu , ja se slažem da je Pjanić trenutno u lošoj formi , ali kada uhvati formu , nema igrača koji mu može parirati .. najbolju formu je imao pred kraj 2012 i na početku 2013 godine , tada je nekoliko utakmica zaredom bio najbolji u Romi a i u repki . Utakmice protiv Litvanije i Slovenije je sam praktično riješio , po dvije asistencije i gol , a sjećam se kako je zabrinjavajuće izgledalo protiv Litvanije , ništa nismo konkretno radili sve dok Miralem nije stupio na scenu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jul 2013, 23:55

KAd je bio najjači u Lyonu i uvaljivo REal-u gol na BErnabeu Ćiro ga nije koristio,posle toga imam osjećaj da nije napredovao uzlaznom putanjom koju smo zamišljali..NAkon toga klupa u Lyonu,Roma povrede,treneri i eto..

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 27 jul 2013, 20:01

slika

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 jul 2013, 20:10

Jel opet dao gol? Jel treci? Sta ce to biti...hm...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2013, 20:12

Znaci opet, pa dobro je ipak, mozda da prenese ovu formu nekad na repku pa mu se raja smiluje i oprosti bahatost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jul 2013, 20:15

kako dobro izvodi kornere covjek..nego kakav je gol,nisam vidio? ako ovako nastavi mozda bude prvi strijelac lige iako je krilni igrac...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 jul 2013, 20:16

pa kad će stat čo'ek više :D
a najjače , nema pozicije i daljine iz koje lik ne šuta :mrgreen: :lol:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 jul 2013, 20:31

Moj drug ga vise put gledao uzivo i kaze da je tip masina ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 jul 2013, 20:34

viKK je napisao/la:a najjače , nema pozicije i daljine iz koje lik ne šuta :mrgreen: :lol:
takav igrač u repki nam treba, nemamo šutera .. Miske igra sve manje, Mire ne šutira mnogo, igra nam se bazira na napadanju preko bokova i ubacivanjem u šesnaesterac .. tako da, ovakav igrač će nam odlično doći .. ajde što šutira često, nego što zna šutirati :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aldin-8, Goalgetter, lol89, Rimes87, sagitarius, Sport90 i 53 gosta.