Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ako mislis u toku sezone, mozes mijenjati tim ali ces za svaki taj transfer gubiti bodova. A i cijena igraca ce se mijenjati iz utakmice u utakmicu.Unofficialpage je napisao/la:Kako sm ja ovo shvatio. Napravim tim, prema novcu kojeg imam. i cekam da krene liga i prema ucinku igraca u real toliko bodova dobijem. Jesam li dobro shvatio? mogu ekipu mjenjati u svakom trenutku shodno novcu kojeg imam?
A kad je transfer period, januar?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako mislis u toku sezone, mozes mijenjati tim ali ces za svaki taj transfer gubiti bodova. A i cijena igraca ce se mijenjati iz utakmice u utakmicu.Unofficialpage je napisao/la:Kako sm ja ovo shvatio. Napravim tim, prema novcu kojeg imam. i cekam da krene liga i prema ucinku igraca u real toliko bodova dobijem. Jesam li dobro shvatio? mogu ekipu mjenjati u svakom trenutku shodno novcu kojeg imam?![]()
Ja znam da ce ovaj Persie da raseta sljedece sezone, ali puno 14 za njega u pm.
Hajd' napravi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni je najgore kada imam pravo solidan tim, a igrace ne ide. Treba biti lud, staviti 2 u sredinu jaka i 2 u napad, koji ce trpati i asistirati non stop, a ostalo napuniti buranijom pa ako bude bodova bude.Sad cu pokusati nesto, pa recite svoje misljenje.
Ja sam brate stavio i nick i imesoxx je napisao/la:Hajmo malo se igrati zayebanog.![]()
Ko ne promjeni ime il prezime u nick sa foruma biti ce suspendovan od strane mene (FA-a)
My Account > Update Your Account
Bravo!!soxx je napisao/la:Hajmo malo se igrati zayebanog.![]()
Ko ne promjeni ime il prezime u nick sa foruma biti ce suspendovan od strane mene (FA-a)
My Account > Update Your Account
Sta mislis da stavis da se ne moze igrati ispod 500 postova zakljucno sa danasnjim danom?soxx je napisao/la:Ne trebaju igrati oni koji nisu sa foruma. Posto se uglavnom vecina prijavila koja konta igrat. Kontam zatvoriti ligu, tj. Da nema ulaska. Pa nek se javi ko zeli onda meni na pm da do pocetka bude sve cisto![]()
Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.