SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la francobaresi » 21 jul 2013, 21:54

Upravo je zabio gol za Real , da li će mu to biti i posljednji u dresu Reala ostaje da vidimo.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 21 jul 2013, 21:56

Citam na calciomercato.com da je cijena 40 miliona? :D Sinko, jbo ti ovaj fudbal, cuj 40 :?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 jul 2013, 22:03

Nije ba 40, nije Čingrinski.
Allegri je gospodin!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 jul 2013, 23:46

37 mil + 3 mil bonusi haman

Ono , nije nuzno bilo da Di Laurenits kaze da ima 120 mil. za potrosit.
Pola od toga ode u Real.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 jul 2013, 23:50

Raul_64 je napisao/la:37 mil + 3 mil bonusi haman

Ono , nije nuzno bilo da Di Laurenits kaze da ima 120 mil. za potrosit.
Pola od toga ode u Real.

40 Milona za Higuaina :o :o :lol: :lol:

De nide veze napuni kasu Reala ono momacki :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 21 jul 2013, 23:53

Još će mu dati 6 miliona godišnje, tj. 12. Faktički sva lova od Cavanija od na jednog igrača. :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 jul 2013, 23:54

Trequartista je napisao/la:Još će mu dati 6 miliona godišnje, tj. 12. Faktički sva lova od Cavanija od na jednog igrača. :mrgreen:

Zato je on predvidio 120 milona taman da to pokrije :lol: :lol: :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 22 jul 2013, 00:02

Kad Higuain pocne trpat svima ce vam zacepit usta. Odlican napadac, svaka cast ADL. Ima jos 60-tak mil za pojacanja.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 jul 2013, 00:04

Pitacu vas kad Gonzalo krene trpat jel puno ;)

Edit : Pretece me Loco :mrgreen:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jul 2013, 00:15

Nadam se da nije tačno za Higuaina,al ako jeste Napoli je s ovim pojačanjima glavni favorit za Skudeto.Još bi im ostalo nekih para :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 jul 2013, 00:48

LBJ MVP je napisao/la:Nadam se da nije tačno za Higuaina,al ako jeste Napoli je s ovim pojačanjima glavni favorit za Skudeto.Još bi im ostalo nekih para :roll:
Pored Juveta sigurno ne moze biti najveci favorit kako god okrenes.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Alejandro
Kontakt:

Post Postao/la Alejandro » 22 jul 2013, 08:47

Huh, čemu ovakvi negativni komentari?
Realno gledajući pričamo o jednom od najboljih napadača u Europi, a i njegove brojke u Madridu su čisti dokaz o kakvom se talentu radi. Uvjeren sam kako će Pipita biti perfektan u našem dresu, te da će ušutkati sve moguće kritičare. Neko reče kako Rafa "pokupi" čitavu klupu Madrida. Pah, ne znam što da kažem. Ima zaista tu istine, al' realno gledajući u pitanju su jako kvalitetni igrači. Albiol je definitivno masno plaćen, al' imam neki feeling kako će se ovaj branič savršeno snaći u ovom sistemu Beniteza. Callejon mi je oduvijek bio gotivan igrač, i pogledavši par njegovih partija u dresu Madrida mogu reći provjereno kako se radi o veoma zahvalnom igraču. DL zna što radi, polahko.
Napoli tu per me, sei l'unio amor. Ti porterò per sempre nel mio cuor!
Un uomo saggio raccoglie più occasioni di quante ne trova. (cit. F. Bacon)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 jul 2013, 09:10

Bundesliga je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Nadam se da nije tačno za Higuaina,al ako jeste Napoli je s ovim pojačanjima glavni favorit za Skudeto.Još bi im ostalo nekih para :roll:
Pored Juveta sigurno ne moze biti najveci favorit kako god okrenes.
Uz Juventus sigurno najveći favorit , ili da to malo bolje dočaram , Juve 50 % , Napoli 30 % , Milan i Fiorentina 20 % , tako bi' ja poredao favorite za Scudetto. Znači to je neko moje lično mišljenje , zasnovano na trenutnoj situaciji , odnosno dešavanju na "merkatu" . Svakako to ne znači da se neće sve to promjeniti u narednih par sedmica , jer puno još klubova nije završilo sa kupovinom.
-Rui Costa-

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 22 jul 2013, 09:14

ElLoco7 je napisao/la:Kad Higuain pocne trpat svima ce vam zacepit usta. Odlican napadac, svaka cast ADL. Ima jos 60-tak mil za pojacanja.
Da ce ga dovest za 20-25 miliona to bi bio sjajan posa, jer Higuain je super igrac.
Medjutim, lik jednostavno ne vrijedi 37 miliona, jer kad kupis covjeka za 37 miliona ocekujes od njeg da trpa redovno, da asistira i da razigrava tacnije da nosi ekipu.To Higuain ne moze.
Kad vidis da je jedan Gotze 37 miliona, igrac koji radi sve, od razigravanja, davanja golova i asistiranja a toliko vrijedi odnosno mozda ce da vrijedi transfer Higuaina u Napoli, onda je jasna razlika.
Trpat ce on po Italiji, uvjeren sam, al jedan Di Natale u 35 godini u Serie A bez problema trpa, bit je da Higuain ne vrijedi ove pare pa trpao on i 20 golova po sezoni.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 jul 2013, 09:19

@Enzo Znamo da se tržište promjenilo , da cijena nijednog igrača nije realana pa ni za Gotzea ni za Higuaina. Međutim , situacija je trenutno takva i to se neće i ne može promjeniti. Možda 40 mil. € jeste puno para , ali u današnje vrijeme je to postala normalna cifra. Uvjeren sam da će Higuain biti i više nego dobar u Napoli-u.
-Rui Costa-

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 jul 2013, 09:23

treba priznati da je nakon dugo vremena real napravio dobar posao sa prodajom igraca. mislim, daleko od toga da higuain nije dobar igrac i da se nece snaci u u novom klubu ali realno gledano napolitanci su ga debelo preplatili jer za te pare su mogli dovesti i napadaca i lijevog beka (u slucaju prodaje zunige).

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jul 2013, 11:45

40 miliona za Higuaina je opasan rizik. Ovo moze ili da bude kupovina capocannoniera ili masivni fail.
Ali, nije ADL insistirao na tome, vec Benitez. ADL je hteo Damiaoa i bio je spreman da da i 25 miliona evra, ali je Benitez zahtevao Higuaina.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 jul 2013, 12:28

ElLoco7 je napisao/la:Kad Higuain pocne trpat svima ce vam zacepit usta. Odlican napadac, svaka cast ADL. Ima jos 60-tak mil za pojacanja.
Kakvih ba jos 60 miliona ,gdje, u Seriji A je danas tesko bilo kome izdvojiti 100 miliona na transfere ,jer racunaj Napoli je vec potrosio oko 15 miliona(Callejon i Mertens) i ako dovedu Albiola za 15 m i Higaina za 35 to ti je ukupno 65 miliona za transfere a to su ti otprilke i novci koje je Napoli dobio od Cavanija ,i jedino na taj nacin se danas ja mislim u Seriji A moze kupovati ,znaci ako prodas dobrog fudbalera za dosta para onda ces moci i taj novac potrositi na druga pojacanja,eh sada DeL-a je vjerovatno u ovih 60 miliona uracunao plate za ove fudbalere ,a ne da potrosi na transfere tih jos 60 miliona eura .Zar ne @Magica jesam li upravu ? Ili moguce je da je De Laurentis otvorio kesu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 jul 2013, 12:47

Pupi04 je napisao/la:S obzirom na ponudu na trzistu i realne mete mozda i nabolje rjesenje za Napoli, a o cijeni je danas smijesno vise bilo sta pisati.
Kad jedan momak nakon dobre sezone u prosjecnom timu Serie A vrijedi 35m onda igrac sa preko 100 golova u dresu Reala vrijedi ove pare.

Llorentea ima smisla hvaliti zato sto je dzabe, a porediti njega i Gonzala ipak su dva razlicita nivoa.
E prosjecnom timu Serije A ,taj tim je u vrhu Serije A ;) ,nista licno samo nemoj Milan nazivati prosjecnim timom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 22 jul 2013, 13:12

Ovaj forum iz dana u dan tone sve dublje. Porede se Gotze i Higuain :roll:

@Meho potrosili su nekih 60-70mil dosad i to su pare koje je ADL dao za transfere a sad imaju jos 60 od Cavanija koje ce potrosit na mercato.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.