Space mu se zaglavio na tastaturi.....Head je napisao/la: nije mi jasno koji qrac vam je furka s tom resetkom pa svaku temu usraste
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreca pa je Ojler mlad umro...
ne znamHead je napisao/la: nije mi jasno koji qrac vam je furka s tom resetkom pa svaku temu usraste
pitaj ove što tako pišu

FORZA MARŠAL !!!
ajmo svi na avatare i na fb stavvite ovaj grb!!! DO ČETVRTKA!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
KAKAV JE STATUS SESARA ,DOSADILO MI JE PISATI VIŠE , NIKO NE ODGOVARA ? 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Objasnjeno je na par stranica ranije, ali et nije mi tesko ponoviti, ima ugovor sa nama ali ne zeli da se vrati kod nas, prema pravilniku je kaznjen i najvjerovatnije je izgubio mjesto u repki...Coach22 je napisao/la:KAKAV JE STATUS SESARA ,DOSADILO MI JE PISATI VIŠE , NIKO NE ODGOVARA ?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
AHA ,PRAVI SE MALO GLUP ZNAČI,HEHE,AJD HVALA TIMrWhite je napisao/la:Objasnjeno je na par stranica ranije, ali et nije mi tesko ponoviti, ima ugovor sa nama ali ne zeli da se vrati kod nas, prema pravilniku je kaznjen i najvjerovatnije je izgubio mjesto u repki...Coach22 je napisao/la:KAKAV JE STATUS SESARA ,DOSADILO MI JE PISATI VIŠE , NIKO NE ODGOVARA ?

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Teski supljak. Sesar je skoro nasao novi klub!MrWhite je napisao/la:Objasnjeno je na par stranica ranije, ali et nije mi tesko ponoviti, ima ugovor sa nama ali ne zeli da se vrati kod nas, prema pravilniku je kaznjen i najvjerovatnije je izgubio mjesto u repki...Coach22 je napisao/la:KAKAV JE STATUS SESARA ,DOSADILO MI JE PISATI VIŠE , NIKO NE ODGOVARA ?

Ja sam čuo informaciju da će svi reprezentativci dobiti dobru svotu novca za eventualni plasman u Brazil. Ako bi igrao u Sarajevu, Sesar bi bio pozivan i u reprezentaciju...Coach22 je napisao/la:AHA ,PRAVI SE MALO GLUP ZNAČI,HEHE,AJD HVALA TIMrWhite je napisao/la:Objasnjeno je na par stranica ranije, ali et nije mi tesko ponoviti, ima ugovor sa nama ali ne zeli da se vrati kod nas, prema pravilniku je kaznjen i najvjerovatnije je izgubio mjesto u repki...Coach22 je napisao/la:KAKAV JE STATUS SESARA ,DOSADILO MI JE PISATI VIŠE , NIKO NE ODGOVARA ?
Samo naprijed Saraj'vo!
Kreten jedno vrijeme nije htio, nakon cega je Husref Upravnom odboru rekao da je Sesar sa njim zavrsio za sva vremena, te dok je na klupi da ga ne zeli ocima viditi. Sesar bi sad' i dosao, ali... Eno ga u Turskoj uziva, trazi picetine.Tele33 je napisao/la:Ja sam čuo informaciju da će svi reprezentativci dobiti dobru svotu novca za eventualni plasman u Brazil. Ako bi igrao u Sarajevu, Sesar bi bio pozivan i u reprezentaciju...Coach22 je napisao/la:AHA ,PRAVI SE MALO GLUP ZNAČI,HEHE,AJD HVALA TIMrWhite je napisao/la: Objasnjeno je na par stranica ranije, ali et nije mi tesko ponoviti, ima ugovor sa nama ali ne zeli da se vrati kod nas, prema pravilniku je kaznjen i najvjerovatnije je izgubio mjesto u repki...
Svaki klub čiji igrač igra u repki dobiva pare ako repka igra u Brazilu na svjetskom prvenstvu. Znači klub a ne igrač...pare od uefe. Mislim da se radi o 50 000 eura i nemojte da vas čudo ako klub Sesaru skine suspenziju samo radi toga.
Iako smo ljuti i razočarano..ipak dođimo na Koševo.
Samo je jedan Dom
Samo je jedan Dom
Vjerovatno bi ovo iznenadilo mnoge, ali mene uopće ne.Steph je napisao/la:#MentolJagodaNoviUkushodža je napisao/la:joj jes' se zadimilo...navalili svi na nargilu...dupluSteph je napisao/la:#MaletićMaloprijePočastioCijeliDibekUČastDogovoraSaFKS![]()
![]()
Tadejević ima dogovoren transfer u Auxerre poslije Europe, zato je Puzigaća i doveden.Shanks je napisao/la:![]()
![]()
Zašto ste svi izbacili Tadejevića iz prve postave nakon dolaska Puzigaće, čovjek uopće ne igra loše
ako je istina za Tadejevića i oxer...ponavljam , ako je istina , koliko je obeštečenje ??
1 500 000 € + bonusi(u slucaju da se Auxere plasira u visi rang)stadion je napisao/la:ako je istina za Tadejevića i oxer...ponavljam , ako je istina , koliko je obeštečenje ??
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
volim optimizam !!??
kad odbiješ 1350000..ostane 150 milja eura i to je extra
- moustapha
- Kontakt:
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ima da grmi!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!