FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

emir18
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la emir18 » 21 jul 2013, 21:23

gerdmuller je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Pa sta je sa Gotzeom ? Nema ga ni na klupi ..
Gledao sam 2. poluvrijeme i izgleda to dosta mocno. Pressing kakav samo Guardiola zna odraditi, odbrana visoko stoji, lijepe akcije se prave i zavrsavaju golovima.
Bice hebeno u LP.
Samo 2 kluba mogu pomrsit racune masineriji da obrani naslov.Dortmund i Barcelona.
a Real nista,sto volim kad nas podcjenjuju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 jul 2013, 21:32

real :lol:
pa vas nizerazredni dortmund natambura, a vamo bi da se porede sa najjacim klubom u vasioni i sire. :lol:

sto se tice ostalih velikana, ne vjerujem da neko od njih moze parirat ovom bayernu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 jul 2013, 22:10

Iako su još uvijek pripreme ovo izgleda odlično. Pep nastavlja tamo gdje je stao Juup vidi se da je u sstem igre malo ubacio svoga tako da sistem Juppa još bolje funkcioniše kakva tika taka kod Bayerna kakvi bakrači. Želja mi je da naši igrači budu što manje povrijeđeni u ovoj novoj sezoni a ostalo će doci sigurno oni to nam garantuju

MIA SAN MIA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jul 2013, 23:18

Bayern je tokom vikenda izgledao savrseno i tesko ce bilo koja druga ekipa osim BVB-a moci oteti bodove Bayernu u Bundesligi...Ja licno mislim da ostali timovi jedino imaju sanse ukoliko se Bayern bude odmarao za utakmice LP (sve zavisi od toga u kakvu ce grupu upasti) i kada budu imali los dan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 21 jul 2013, 23:28

amerosm je napisao/la:Bayern je tokom vikenda izgledao savrseno i tesko ce bilo koja druga ekipa osim BVB-a moci oteti bodove Bayernu u Bundesligi...Ja licno mislim da ostali timovi jedino imaju sanse ukoliko se Bayern bude odmarao za utakmice LP (sve zavisi od toga u kakvu ce grupu upasti) i kada budu imali los dan.
hehe ma sta cemo odmarat kad imamo dvije postave jednake tako da sto se toga tice ne brigaj jedno da bude los dan pa da ne bude islo nista a protivniku da udje i ono sto ne osuta po golu kao leverkusen proslu sezonu u minhenu :D Kakva smo samo pojačanja uboli ove 2 sezone dante martinez madnzo gotze thiago i PEP.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 jul 2013, 23:29

Sta reci za danasnju tekmu ,fenomenalno jupova kuhnja ,uz malo tika taka zacina ,neprocjenjivo.Ovo sto su momci pokazli je nevjerovatno a do pocetka sezone forma ce biti jos veca ,e onda ne smijem ni pomisliti sta ce biti po ostale klubove zaista ,iako je mozda rano donositi konacna zaljucak na osnovu prve dvije malo jace tekme ,one su upravo pokazale da bayern ima namjeru nastaviti gdje je stao od prolse sezone,zaista.Tesko i da BVb moze nesto znacanije uciniti ,pogotovu dolaskom tiaga gjde smo jos jaci postali ,zaist apredvidjam apsolutnu dominaciju u BL.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 jul 2013, 23:36

Moze BVB Vama parirati jer ima sistem, odlicnog trenera i odlicne igrace i njima jedino sto nedostaje je malo veca sirina na klupi gdje Bayern u odnosu na njih ima prednost.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 jul 2013, 23:42

amerosm je napisao/la:Moze BVB Vama parirati jer ima sistem, odlicnog trenera i odlicne igrace i njima jedino sto nedostaje je malo veca sirina na klupi gdje Bayern u odnosu na njih ima prednost.

Ja nesto ne vidjeh da je bayernu iko prosle sezone posebno parirao kako u domacim takmicenjima pa tako i u evropi pa i sam dortmund koji je bio nadigran u svim mecevima sa bayernom,a pogotovu tekso da ce sada nakon dolaska tiaga i jude kako ga domuzari zovu,gdje smo sigurno za 30 % jaci.Mislim sezeona je pored nama,ali ovo sto bayern pokazuje na pripremama nagodvjestava reprizu proslogodinje dominacijae ako ne i vece .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 jul 2013, 01:21

Telekom Cup ✔
Uli-Hoeneß Cup
Audi Cup
Deutscher Supercup
Europäischer Supercup
Bundesliga
DFB Pokal
Klub WM
Champions League

Jos Supercup,Bundeska i odbrana trofeja LP i sto se mene tice ja prezadovoljan,treba malo ostavit i za druge :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 jul 2013, 01:25

Ovo kako je krenulo od pocetka do kraja sezone necemo znati prvih 11,a ni formaciju koja ce se igrati.

Sve izgleda impresivno za sad,ali tek su predsezonske utakmice.Ovo je sigurno najbolja Bayernova generacija i gledamo najbolji Bayern ikada.
Nazalost,ne znam kako je to izgledalo 70-tih godina,ali nema ni jednog kluba u Europi da se ne boji Bayerna sada.
#miasanmia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2013, 01:45

slika

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Još Gotze-a nema :twisted:

Ovo je najjači Bayern svih vremena. Doslovno se igraju fudbala. Došli smo do toga da je Robben počeo asistirati.

Mogao bi Mandžo ostati bez mjesta u prvih 11 kad se Gotze vrati.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 jul 2013, 01:46

schweinsteiger je napisao/la:ali nema ni jednog kluba u Europi da se ne boji Bayerna sada.
Jedno je respekt a drugo strah, respekt svi imaju ali garantujem da nijedna ekipa nece skinut gace ovom Bayernu u LP sto naravno ne znaci da se nece opet prosetat do finala.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 jul 2013, 03:00

10DelPiero je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:ali nema ni jednog kluba u Europi da se ne boji Bayerna sada.
Jedno je respekt a drugo strah, respekt svi imaju ali garantujem da nijedna ekipa nece skinut gace ovom Bayernu u LP sto naravno ne znaci da se nece opet prosetat do finala.
Pa, ako mene pitaš, to je ustvari i veliki plus.Pogotovo ako se te ekipe budu otvarale.Ovom Bayernu ne treba strah i bunker protivnika nego upravo suprotno.

Nego, ovo izgleda fantastično za sada.Čast Juppu ali usudit ću se (već) da kažem da je ovaj Bayern jedno 30% jači od onog prošlosezonskog 8-) Što znači, ako smo prošle sezone osvojili treble šta onda očekivati sada :? :twisted:
Nije mala stvar imati najbolju ekipu na svijetu i onda joj dodaš najvećeg Njemačkog, te najvećeg Španskog talenta.I što je "najgore", Pep mi ne izgleda nešto prezadovoljan ni nakon ovakvih partija ;)

Moram da se dotaknem i pojedinaca.Dvije utakmice su pokazale da smo dobili velikog igrača u Thiagu a Goetzea još nismo ni vidjeli.Pored njega moram spomenuti najbolji krilni dvojac na svijetu.Znali smo svi da je Ribery jedan od najboljih igrača na svijetu trenutno, ali, malo ko je znao da to još nije njegov maksimum, barem tako sada izgleda.Ne znam šta tačno ima ovaj uticaj na njega(da li je to novi trener koji njemu više "leži" ili nova uloga na terenu, ili oboje) ali je činjenica da sada djeluje još bolje.
Da zna sve s loptom, u to nije bilo sumnje.Ali da zna onako da otvara prostor i ubacuje se iz sredine to je već nešto drugo.Dvije utakmice posljednje su to odlično pokazale.Prvo gol Mandžukića HSV-u(Gdje, ruku na srce, Hrvat nije "ništa" uradio) a onda i ovaj današnji/jučerašnji njegov Gladbachu.
Robben, s druge strane, nije isti igrač nakon osvajanje klempe.Imam utisak da je ogromni teret spao s njegovih leđa i da će ove sezone on (ponovno) biti "najvažnija" karika(ako će takvih u ovom Bayernu i biti).Igra (barem u ovim pripremnim utakmicama) s takvom lakoćom da je to fascinantno.Svugdje se nalazi, dijeli perfektne lopte i proigrava sa cijelom ekipom.Veliko "pojačanje" ćemo dobiti u njemu u narednim godinama i mislim da priče kako će on izgubiti mjesto padaju u vodu ;)
Tu je i Boateng.Mnogo smo ga kritikovali ali djeluje mi veoma sigurno sada a i u napadu je dosta opasan nakon prekida, uz, neizostavan, ogroman(za jednog stopera) tehnički potencijal.Trenutno mislim da je on prvi izbor što se stoperske pozicije tiče.
Ostale neću spominjati sada, većinu ste i sami rekli a i sve se, uglavnom, zna.
Rubrika u kojoj "kudim" nekoga, trenutno je prazna :P
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2013, 03:24

Jeste li primjetili da je Arjen stalno nasmijan ? 8-)

Dobro si to Sylare napisao.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 22 jul 2013, 09:41

Sve upucuje na to da ce Boa igrati u prvih 11 na poziciji stopera, a ne Martinez kao sto mnogi predvidjaju. Tako i treba da bude, Boa dijeli pasove ko rukom, a nekad napravi neki start zbog kojeg dobije crveni karton, al uglavnom zbog lose procjene sudije 8-). Imam osjecaj da Guardiola takodje dosta cijeni Shaqa, mogao bi se i on naigrat ;).
NEUER
Martinez Boa Dante

Lahm Schwajni Alcantara Alaba

Robben/Muller/Shaq Gotze/Muller Ribery/Kroos/Muller

Stavio sam Robbena u prvu, al stvarno nmg da se odlucim izmedju njega i Mullera. I ako Muller ne bude u prvih 11, on ce se sigurno naigrati jer ce biti prva izmjena u vecini situacija :)
Zadnja izmjena: supermario, dana/u 22 jul 2013, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jul 2013, 09:43

slika 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 22 jul 2013, 09:44

Saurman je napisao/la:slika 8-)
hahahahahahahhaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D jos prvi i jos cudan
srcu draga boja plava

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 22 jul 2013, 09:44

Saurman je napisao/la:slika 8-)
Ovo je on naucio od svo starijeg saigraca. Muller 8-)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 22 jul 2013, 09:52

ovaj put od mogucih 102 boda idu 100 mozda samo remi protiv bvb-a na signal iduni
srcu draga boja plava

adikristal
Kontakt:

Post Postao/la adikristal » 22 jul 2013, 11:38

samo se vi nadajte :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.