Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2013, 02:06

Okej je da ne volite nekog igrača, logično je da se ne mora svako "voljeti" iako je član reprezentacije. Mene samo zanima kako ih možete vrijeđati sa tim nadimcima ? Jesu li vam išta oni uradili da to zaslužuju ?

Ne moraš ih voljeti, no respektiraj svakog jer ipak on predstavlja našu državu.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 22 jul 2013, 02:07

Edol je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:ARMIRANI BETON :D

slika
Uhh, ovo je formacija po mom ukusu! 8-) Idealno! Volio bih da probamo nekad odigrati sa dva krila više neg' išta.

Vezano za Fajića... on će u januaru napuniti 27 godina, nije to neka perspektiva i potencijal pa da kontaš da će napraviti nekad neki veliki transfer. Ako treba za klupe, bolje zvati provjerenog Muslimovića ili mladog Mešanovića nego ovog koji igra u ligi za koju je upitno je li jača od naše.
1.Fajić je doktor za Mešanovića ,Izgleda da Fajića nikad nisi gledao uživo
2.Ne možeš porediti Čelik i Maribor, MARIBOR UVIJEK NA EUROSCENI
3.NEMOJ KOMENTARISATI VISE NISTA JER SE NE RAZUMIJES U FUDBAL :))
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jul 2013, 08:58

najjače mi je kad dođu neki ovdje i počnu solit pamet kako se ovdje "uvijek pljuje po drugima" i "ne smije izjasniti svoje mišljenje" , te se predstavljaju kao neutralni , i govore "vrijeme će pokazati svoje ko je u pravu a ko nije" , i onda napišu "kolašinac je gotova priča, ne zaslužuje igrat za nas..." ovo ono , i počnu pljuvat momka.
jeste vi sa njim osobno pričali ? ne . zato zašutite i ne trčite pred rudu , i to mislim na sve , i na ove koji su 100% uvjereni da će igrati za nas i ove koji su 100% uvjereni da neće . možda ga budemo psovali za par godina a možda ga budemo i hvalili za par godina , i uvijek će se jedna strana osjećati glupo na kraju.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 jul 2013, 11:07

mesanovic je tanak u igri jedan na jedan,a to ko spic mora igrati glat makar u nasoj ligi,a kamoli na vecem nivou

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 22 jul 2013, 11:16

Coach22 je napisao/la:1.Fajić je doktor za Mešanovića ,Izgleda da Fajića nikad nisi gledao uživo
Ostaje činjenica da je s ovim godinama vjerovatno na vrhuncu karijere. ;)
Ja nisam rekao da bih sad zvao Mešanovića kao trećeg da sam selektor, jer bih ja najradije igrao s gornjom formacijom sa jednim isturenim napadačem. Ali da moram nekog zvati zvao bih Muslimovića. Samo sam naveo primjer koga bih radije zvao nego Fajića. Eto i Mahmutović igra u jačoj ligi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 jul 2013, 13:33

Muamer Tankovic training with Fulham's first team! This young forward could be Bosnia's future.

slika

@BigSoccerBosnia
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 13:40

Edol je napisao/la:
Coach22 je napisao/la:1.Fajić je doktor za Mešanovića ,Izgleda da Fajića nikad nisi gledao uživo
Ostaje činjenica da je s ovim godinama vjerovatno na vrhuncu karijere. ;)
Ja nisam rekao da bih sad zvao Mešanovića kao trećeg da sam selektor, jer bih ja najradije igrao s gornjom formacijom sa jednim isturenim napadačem. Ali da moram nekog zvati zvao bih Muslimovića. Samo sam naveo primjer koga bih radije zvao nego Fajića. Eto i Mahmutović igra u jačoj ligi.
Fajić ima 26 godina i može još barem 4-5 sezone igrati na ovom nivou što sad igra, ako ne i boljem.A mi pričamo o trenutnom pozivu.Trenutno naš najbolji napadač, ali klasični napadač, špica, poslije Džeke i Ibiševića, definitivno.
Ti ga vjerovatno nikad nisi gledao pa tako pričaš, možda preko youtube-a, ako nisi ni to, pogledaj ;) Niko ne kaže da Fajić treba u prvih 11 :mrgreen: ali da nam treba rezerva za Dzeku i Ibisevica treba, a trenutno jedina dostojna rezerva za njih je on.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 22 jul 2013, 15:06

^^Jesi siguran da je bolji od Muslimovića? Uz dužno poštovanje prema NK Zavrč i drugim njihovim protivnicima, biti dobar u slovenskoj ligi nije veliko postignuće. U čitavoj godini ozbiljne utakmice im se svode na Olimpiju i nekoliko evropskih duela. Ostale ekipe protiv kojih Fajić igra su nivo naše lige ili ispod. Vjerovatno je tu negdje sa Mahmutovićem.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 15:09

U ovom trenutku je bolji od obojice.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 22 jul 2013, 15:41

Da Safet sluša razne forumske stručnjake mi nikad ne bi bili 14. reprerezentacija svijeta. Što se tice Kolasinca on do sad nikad nije dao direktnu izjavu za medije da želi igrati za BiH, sve preko nekih posrednika. Begić nek ode i vidi njegov status nek jasno kaže DA ili NE, nema puno dileme, ako da se izjasni 'pa et mogo bih, samo da vidim sta ce biti sa Njemačkom itd' prekrizi ga za sva vremena, vazda bi te muljo i sa tim njegovim stavom mogli bi naškodit ugledu reprezentacije i time bi pokazali da nismo ozbiljna repka i da nas svako može levatit. Ako odgovori potvrdno, bice prijateljski utakmica i tu se može testirati i nek se tu dokaze. Sad ce neko napisati sta se ima dokazivati igra u Šalkeu. Ako igrac igra u nekom boljem timu ne mora znaciti da je bolji od onog sto igra u nekom losijem.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 jul 2013, 16:14

Kolasinac treba dobit ultimatum: ili ces predati papire do tog i tog datuma, ili vise niakd neces dobiti priliku da igras za BiH.

Glavonja radi ono sto je Savovic u kosarci. Koketira s nama , ne bi li iznudio poziv zeljene reprezentacije/Njemacke.

Nek materu zajebaje.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 22 jul 2013, 16:16

nemoj tako o sea govorit molim te predace papire cim se najede sandzacki sudzuka i ufati s rukama dva medvjeda u lovu jer momak je inace legenda
SI AMO CONte!!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jul 2013, 16:17

Mitar je napisao/la:nemoj tako o sea govorit molim te predace papire cim se najede sandzacki sudzuka i ufati s rukama dva medvjeda u lovu jer momak je inace legenda
momčiluko , igraš se opasnih poslova :lol: pazi da te ne uhvate monolog ili admin dok propovijedaš o seu :lol:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jul 2013, 17:47

floyd je napisao/la:Kolasinac treba dobit ultimatum: ili ces predati papire do tog i tog datuma, ili vise niakd neces dobiti priliku da igras za BiH.

Glavonja radi ono sto je Savovic u kosarci. Koketira s nama , ne bi li iznudio poziv zeljene reprezentacije/Njemacke.

Nek materu zajebaje.
Odavno ja ovo isto govorim....Mulja lik zivotom....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 22 jul 2013, 19:00

meni nije jasno da on nikada licno nije nista izjavio da ce za nas igrati, zasto ovi nasi novinari ne odu do njega napraviti intervju?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 jul 2013, 19:16

vest je napisao/la:meni nije jasno da on nikada licno nije nista izjavio da ce za nas igrati, zasto ovi nasi novinari ne odu do njega napraviti intervju?
Ma nece on intervju, jer ako javno na videu kaze da zeli igrati za BiH zagarantovano je popusio poziv u A elf...
Po svemu sudeci koristi se paunovom metodom privlacenja paznje njemackog selektora... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 22 jul 2013, 20:14

Jasmin Scuk opet ga metnu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jul 2013, 20:52

tulln je napisao/la:Jasmin Scuk opet ga metnu
Vidim da je vezni, je li defanzivni ili ofanzivni? Ako je ovo prvo, mogao bi nam bit od koristi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 jul 2013, 20:53

Defanzivni ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 22 jul 2013, 23:30

Cartman je napisao/la:
tulln je napisao/la:Jasmin Scuk opet ga metnu
Vidim da je vezni, je li defanzivni ili ofanzivni? Ako je ovo prvo, mogao bi nam bit od koristi.
Mogao bih ga Pape isporbati na toj poziciji smo naj slabiji ili nam igraci nemaju kluba (Zahirovic, Sesar) ili su u poznim godinama (Rahimic), opcije su Hadzic i/ili Scuk

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 21 gost.