SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Upravo je zabio gol za Real , da li će mu to biti i posljednji u dresu Reala ostaje da vidimo.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Citam na calciomercato.com da je cijena 40 miliona?
Sinko, jbo ti ovaj fudbal, cuj 40 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
37 mil + 3 mil bonusi haman
Ono , nije nuzno bilo da Di Laurenits kaze da ima 120 mil. za potrosit.
Pola od toga ode u Real.
Pola od toga ode u Real.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:37 mil + 3 mil bonusi haman
Pola od toga ode u Real.
40 Milona za Higuaina

De nide veze napuni kasu Reala ono momacki

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Još će mu dati 6 miliona godišnje, tj. 12. Faktički sva lova od Cavanija od na jednog igrača. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Trequartista je napisao/la:Još će mu dati 6 miliona godišnje, tj. 12. Faktički sva lova od Cavanija od na jednog igrača.
Zato je on predvidio 120 milona taman da to pokrije

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kad Higuain pocne trpat svima ce vam zacepit usta. Odlican napadac, svaka cast ADL. Ima jos 60-tak mil za pojacanja.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Pitacu vas kad Gonzalo krene trpat jel puno
Edit : Pretece me Loco

Edit : Pretece me Loco

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Nadam se da nije tačno za Higuaina,al ako jeste Napoli je s ovim pojačanjima glavni favorit za Skudeto.Još bi im ostalo nekih para 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Pored Juveta sigurno ne moze biti najveci favorit kako god okrenes.LBJ MVP je napisao/la:Nadam se da nije tačno za Higuaina,al ako jeste Napoli je s ovim pojačanjima glavni favorit za Skudeto.Još bi im ostalo nekih para
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Alejandro
- Kontakt:
Huh, čemu ovakvi negativni komentari?
Realno gledajući pričamo o jednom od najboljih napadača u Europi, a i njegove brojke u Madridu su čisti dokaz o kakvom se talentu radi. Uvjeren sam kako će Pipita biti perfektan u našem dresu, te da će ušutkati sve moguće kritičare. Neko reče kako Rafa "pokupi" čitavu klupu Madrida. Pah, ne znam što da kažem. Ima zaista tu istine, al' realno gledajući u pitanju su jako kvalitetni igrači. Albiol je definitivno masno plaćen, al' imam neki feeling kako će se ovaj branič savršeno snaći u ovom sistemu Beniteza. Callejon mi je oduvijek bio gotivan igrač, i pogledavši par njegovih partija u dresu Madrida mogu reći provjereno kako se radi o veoma zahvalnom igraču. DL zna što radi, polahko.
Realno gledajući pričamo o jednom od najboljih napadača u Europi, a i njegove brojke u Madridu su čisti dokaz o kakvom se talentu radi. Uvjeren sam kako će Pipita biti perfektan u našem dresu, te da će ušutkati sve moguće kritičare. Neko reče kako Rafa "pokupi" čitavu klupu Madrida. Pah, ne znam što da kažem. Ima zaista tu istine, al' realno gledajući u pitanju su jako kvalitetni igrači. Albiol je definitivno masno plaćen, al' imam neki feeling kako će se ovaj branič savršeno snaći u ovom sistemu Beniteza. Callejon mi je oduvijek bio gotivan igrač, i pogledavši par njegovih partija u dresu Madrida mogu reći provjereno kako se radi o veoma zahvalnom igraču. DL zna što radi, polahko.
Napoli tu per me, sei l'unio amor. Ti porterò per sempre nel mio cuor!
Un uomo saggio raccoglie più occasioni di quante ne trova. (cit. F. Bacon)
Un uomo saggio raccoglie più occasioni di quante ne trova. (cit. F. Bacon)
- francobaresi
- Kontakt:
Uz Juventus sigurno najveći favorit , ili da to malo bolje dočaram , Juve 50 % , Napoli 30 % , Milan i Fiorentina 20 % , tako bi' ja poredao favorite za Scudetto. Znači to je neko moje lično mišljenje , zasnovano na trenutnoj situaciji , odnosno dešavanju na "merkatu" . Svakako to ne znači da se neće sve to promjeniti u narednih par sedmica , jer puno još klubova nije završilo sa kupovinom.Bundesliga je napisao/la:Pored Juveta sigurno ne moze biti najveci favorit kako god okrenes.LBJ MVP je napisao/la:Nadam se da nije tačno za Higuaina,al ako jeste Napoli je s ovim pojačanjima glavni favorit za Skudeto.Još bi im ostalo nekih para
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Da ce ga dovest za 20-25 miliona to bi bio sjajan posa, jer Higuain je super igrac.ElLoco7 je napisao/la:Kad Higuain pocne trpat svima ce vam zacepit usta. Odlican napadac, svaka cast ADL. Ima jos 60-tak mil za pojacanja.
Medjutim, lik jednostavno ne vrijedi 37 miliona, jer kad kupis covjeka za 37 miliona ocekujes od njeg da trpa redovno, da asistira i da razigrava tacnije da nosi ekipu.To Higuain ne moze.
Kad vidis da je jedan Gotze 37 miliona, igrac koji radi sve, od razigravanja, davanja golova i asistiranja a toliko vrijedi odnosno mozda ce da vrijedi transfer Higuaina u Napoli, onda je jasna razlika.
Trpat ce on po Italiji, uvjeren sam, al jedan Di Natale u 35 godini u Serie A bez problema trpa, bit je da Higuain ne vrijedi ove pare pa trpao on i 20 golova po sezoni.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
@Enzo Znamo da se tržište promjenilo , da cijena nijednog igrača nije realana pa ni za Gotzea ni za Higuaina. Međutim , situacija je trenutno takva i to se neće i ne može promjeniti. Možda 40 mil. € jeste puno para , ali u današnje vrijeme je to postala normalna cifra. Uvjeren sam da će Higuain biti i više nego dobar u Napoli-u.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
treba priznati da je nakon dugo vremena real napravio dobar posao sa prodajom igraca. mislim, daleko od toga da higuain nije dobar igrac i da se nece snaci u u novom klubu ali realno gledano napolitanci su ga debelo preplatili jer za te pare su mogli dovesti i napadaca i lijevog beka (u slucaju prodaje zunige).
40 miliona za Higuaina je opasan rizik. Ovo moze ili da bude kupovina capocannoniera ili masivni fail.
Ali, nije ADL insistirao na tome, vec Benitez. ADL je hteo Damiaoa i bio je spreman da da i 25 miliona evra, ali je Benitez zahtevao Higuaina.
Ali, nije ADL insistirao na tome, vec Benitez. ADL je hteo Damiaoa i bio je spreman da da i 25 miliona evra, ali je Benitez zahtevao Higuaina.
Kakvih ba jos 60 miliona ,gdje, u Seriji A je danas tesko bilo kome izdvojiti 100 miliona na transfere ,jer racunaj Napoli je vec potrosio oko 15 miliona(Callejon i Mertens) i ako dovedu Albiola za 15 m i Higaina za 35 to ti je ukupno 65 miliona za transfere a to su ti otprilke i novci koje je Napoli dobio od Cavanija ,i jedino na taj nacin se danas ja mislim u Seriji A moze kupovati ,znaci ako prodas dobrog fudbalera za dosta para onda ces moci i taj novac potrositi na druga pojacanja,eh sada DeL-a je vjerovatno u ovih 60 miliona uracunao plate za ove fudbalere ,a ne da potrosi na transfere tih jos 60 miliona eura .Zar ne @Magica jesam li upravu ? Ili moguce je da je De Laurentis otvorio kesu.ElLoco7 je napisao/la:Kad Higuain pocne trpat svima ce vam zacepit usta. Odlican napadac, svaka cast ADL. Ima jos 60-tak mil za pojacanja.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
E prosjecnom timu Serije A ,taj tim je u vrhu Serije APupi04 je napisao/la:S obzirom na ponudu na trzistu i realne mete mozda i nabolje rjesenje za Napoli, a o cijeni je danas smijesno vise bilo sta pisati.
Kad jedan momak nakon dobre sezone u prosjecnom timu Serie A vrijedi 35m onda igrac sa preko 100 golova u dresu Reala vrijedi ove pare.
Llorentea ima smisla hvaliti zato sto je dzabe, a porediti njega i Gonzala ipak su dva razlicita nivoa.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ovaj forum iz dana u dan tone sve dublje. Porede se Gotze i Higuain 
@Meho potrosili su nekih 60-70mil dosad i to su pare koje je ADL dao za transfere a sad imaju jos 60 od Cavanija koje ce potrosit na mercato.

@Meho potrosili su nekih 60-70mil dosad i to su pare koje je ADL dao za transfere a sad imaju jos 60 od Cavanija koje ce potrosit na mercato.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.