Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
pripremne su pripremne, takmičarske su takmičarske 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Momčiću,obrati pažnju na riječi koje ti izlaze iz labrnja!!!Svako ima pravo reči za koga hoče šta o njemu misli,ja jednostavno mislim da Kolašinac nije niti če ikad biti potencijal za reprezentaciju.Vrijeme če pokazati svoje!Momak niti se zna kretati nit pasa napravit naprijed,sve što ima je borbenost!BritishCore je napisao/la:Pojedinci izgleda više mogu da seru po određenim igračima bez potrebe, nego što istih tih govana mogu pojest na godišnjem nivou.
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
evo i navijači Schalkea su više za Sea nego za Fuchsa .. valjda to nešto znači, tj. da ih je momčiluka impresionirao svojim nastupima prošle sezone, više nego Fuchs kad je igrao
inače momak je legenda, mislim na Sea

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 21 jul 2013, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
igrac koji sa 19 godina igra ligu prvaka nije potencijal za reprezentacijubarsa77 je napisao/la:Momčiću,obrati pažnju na riječi koje ti izlaze iz labrnja!!!Svako ima pravo reči za koga hoče šta o njemu misli,ja jednostavno mislim da Kolašinac nije niti če ikad biti potencijal za reprezentaciju.Vrijeme če pokazati svoje!Momak niti se zna kretati nit pasa napravit naprijed,sve što ima je borbenost!BritishCore je napisao/la:Pojedinci izgleda više mogu da seru po određenim igračima bez potrebe, nego što istih tih govana mogu pojest na godišnjem nivou.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ja, zato Vrsajevic znabarsa77 je napisao/la: Momčiću,obrati pažnju na riječi koje ti izlaze iz labrnja!!!Svako ima pravo reči za koga hoče šta o njemu misli,ja jednostavno mislim da Kolašinac nije niti če ikad biti potencijal za reprezentaciju.Vrijeme če pokazati svoje!Momak niti se zna kretati nit pasa napravit naprijed,sve što ima je borbenost!

ma šta zna Pape koji kaže da bi Seo do sada već imao 10 nastupa za repku .. uostalom, šta zna igrač koji sa 19 godina igra LP, pridobije navijače koji smatraju da treba igrati umjesto Fuchsa, dobije novi ugovor
valjda bolje znaju stručnjaci sa foruma kojima je najveći uspjeh u životu komentarisanje pojednih igrača i pljuvanje istih
valjda bolje znaju stručnjaci sa foruma kojima je najveći uspjeh u životu komentarisanje pojednih igrača i pljuvanje istih
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- BritishCore
- Kontakt:
pa kakav si ti klaun, govorit cu ti bolan sta ja hocu, ne mozes nikako reci da frajer ne zna igrati kad zna, to sto ti ne vidis dalje od svog nosa to je tvoj problem momciluko, i cuj ne zna pasa napraviti
garant je igro samo zato sto je ko međed daj ba uozbilji se molim te, tvoje mediokritetske fazone prosipaj negdje drugo, sad ce on da bude pametan i blatiće nekog BEZ RAZLOGA, a citav svijet vidi da je frajer igračina sa 20 godina, molim lijepo da iduci put kad budes pricao o Seu Rusiocu ustaneš !

garant je igro samo zato sto je ko međed daj ba uozbilji se molim te, tvoje mediokritetske fazone prosipaj negdje drugo, sad ce on da bude pametan i blatiće nekog BEZ RAZLOGA, a citav svijet vidi da je frajer igračina sa 20 godina, molim lijepo da iduci put kad budes pricao o Seu Rusiocu ustaneš !
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nemoj tako govoriti. On je trener, to je već jednom pisao. Ne znaš ti sa kakvim umom mi imamo posla.JTS je napisao/la:ma šta zna Pape koji kaže da bi Seo do sada već imao 10 nastupa za repku .. uostalom, šta zna igrač koji sa 19 godina igra LP, pridobije navijače koji smatraju da treba igrati umjesto Fuchsa, dobije novi ugovor
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
momčiluka je ubio medvjeda u dubokim šumama Sandžaka, golim rukama ga zadavio i naravno da se trener Schalkea prepao i stavio Sea da igra .. da ne bi završio kao medvjed .. momčiluka je pun snage od sudžuke i ovčavineBritishCore je napisao/la:garant je igro samo zato sto je ko međed
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo isto kao da se Avdija prepo za mjesto u ekipi koja će ići u Brazil pa kontstantno evo ima godina "pljuje" po Seu, a nisu ga jednom demantovali ni on ni Fuchs(kojeg toliko hvali)

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedan od nizu od strucnjaka i nogometnih znalaca u nasoj zemljizizu1991 je napisao/la: Nemoj tako govoriti. On je trener, to je već jednom pisao. Ne znaš ti sa kakvim umom mi imamo posla.

i Fuchs i Vršajević su izmislili fudbal za ovog igračića!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Fuchsa i Svrsko? Pa ne bih rekao 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nije.BritishCore je napisao/la:ma pun mi je qrc ovakvih, i opcenito mrzim kad neko priča o nečemu o čemu veze s vezom nema, mnogi ljudi pljuju po Seadu Kolasincu zato sto nije još izvadio yebeni pasoš, pa sačekajte malo, ako je frajer rekao da će igrati za nas 100% dajte im priliku da dokazu i pokazu te svoje rijeci, a ne odma' on je vakav nakav nista od njeg' nece biti, et nek ce od tebe biti nesta nekad u zivotu ccc
et pogledaj komentara, pa yebem te maloumna dal' si normalan?i Fuchs i Vršajević su izmislili fudbal za ovog igračića!
[youtube][/youtube]barsa77 je napisao/la:i Fuchs i Vršajević su izmislili fudbal za ovog igračića!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tipično za naše podneblje i naš mentalitet.Čim neko ima drugačije mišljenje od drugih odma je izdajica,budala,nenormalan...Ne znam čemu služe forumi...?Možda da se kompleksi liječe tako što češ se istresati na druge ako misli drugačije od tebe,ili je to mjesto gdje svako može iznijeti svoje mišljenje.Povlačim se na vrijeme,izvanjavam se što sam povrijedio vaše visoko mišljenje o Sei,nisam kao pojedini da razvlačim g...a po ustima tako što ču omaložavati drugog.Vrijeme če pokazati svoje ko je u pravu a ko nije.Ja bih volio da nama talenti niču svakog dana i igraju ligu prvaka,a onda rasturaju po repki.OVAJ to nažalost nije! Sportski pozz
- BritishCore
- Kontakt:
Sportski odsvjetlucaj.barsa77 je napisao/la:Tipično za naše podneblje i naš mentalitet.Čim neko ima drugačije mišljenje od drugih odma je izdajica,budala,nenormalan...Ne znam čemu služe forumi...?Možda da se kompleksi liječe tako što češ se istresati na druge ako misli drugačije od tebe,ili je to mjesto gdje svako može iznijeti svoje mišljenje.Povlačim se na vrijeme,izvanjavam se što sam povrijedio vaše visoko mišljenje o Sei,nisam kao pojedini da razvlačim g...a po ustima tako što ču omaložavati drugog.Vrijeme če pokazati svoje ko je u pravu a ko nije.Ja bih volio da nama talenti niču svakog dana i igraju ligu prvaka,a onda rasturaju po repki.OVAJ to nažalost nije! Sportski pozz
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Prosli savez nije nista radio i izlezavao se na suncu.Ovaj savez je krenuo da radi nesto.Tu je razlika
Sto se tice ''slucaja'' Kolasinac.Ja vjerujem da i ovi iz saveza nece zeliti da pricaju oko ovog previse.Sam dolazak Begica u Njemacku daje nam do znanja, da ce se afera Kolasinac zavrsiit ili povoljno ili nepovoljno za nas.I da ce se sve znati, najvjerovatnije prije naseg susreta s Amerikom.I dosta je bilo vise zaj.... oko tog i novinarskih patki od prica, kako ce ili samo sto nije zaigrao za nas.Tek cemo znati na cemu smo, i to uskoro
Od ovih potencijalnih.Imate Dilavera, vrijedi gledati i njega.Fajic je opet igrac koji zabija u Mariboru, a razlika izmedju Maribora i naprimjer Zelje se je pokazala i to nedavno.Zar ne.Ako momak predje u jacu ligu od Slovenacke, pa cak i ako nastavi da zabija ovako.Zasluzuje poziv.Inace, Salvatore Skilaci je najbolje igrao poslije 30 te.Neki igraci se kasnije razvijaju od drugih, ali ovdje ljudi ocekuju nekog super spica od 21 godinu.Nacekat cemo se mi za takvo sta
Sto se tice ''slucaja'' Kolasinac.Ja vjerujem da i ovi iz saveza nece zeliti da pricaju oko ovog previse.Sam dolazak Begica u Njemacku daje nam do znanja, da ce se afera Kolasinac zavrsiit ili povoljno ili nepovoljno za nas.I da ce se sve znati, najvjerovatnije prije naseg susreta s Amerikom.I dosta je bilo vise zaj.... oko tog i novinarskih patki od prica, kako ce ili samo sto nije zaigrao za nas.Tek cemo znati na cemu smo, i to uskoro
Od ovih potencijalnih.Imate Dilavera, vrijedi gledati i njega.Fajic je opet igrac koji zabija u Mariboru, a razlika izmedju Maribora i naprimjer Zelje se je pokazala i to nedavno.Zar ne.Ako momak predje u jacu ligu od Slovenacke, pa cak i ako nastavi da zabija ovako.Zasluzuje poziv.Inace, Salvatore Skilaci je najbolje igrao poslije 30 te.Neki igraci se kasnije razvijaju od drugih, ali ovdje ljudi ocekuju nekog super spica od 21 godinu.Nacekat cemo se mi za takvo sta
Realno kad izbacimo Svrsajevica,Svraku i Sesara a ubacimo Bicakcica,Kolasinca,Hadzica,Husejinovica i Hajrovica imamo strasnu reprezentaciju,al bas strasno.Ekipa koja moze proci grupu u Brazilu to je sigurno uz povoljan zrijeb.
1946
- Rockefeller
- Kontakt:
I ovakvi možemo proći grupu uz povoljan žrijeb.
Neka nama naših igrača. Svaki će pomoći.
Najveća mi je želja da na par pozicija dobijemo po dva dobra igrača iz dobrih klubova, za sada imamo tek po jednog a na nekim mjestima i nijednog.
Imamo dva dobra čista napadača, al' tu taj broj nije dovoljan i na ofanzivnom veznom imamo dva dobra igrača (Pjanić i Misimović), ostalo je još uvijek potanko.

Neka nama naših igrača. Svaki će pomoći.

Najveća mi je želja da na par pozicija dobijemo po dva dobra igrača iz dobrih klubova, za sada imamo tek po jednog a na nekim mjestima i nijednog.
Imamo dva dobra čista napadača, al' tu taj broj nije dovoljan i na ofanzivnom veznom imamo dva dobra igrača (Pjanić i Misimović), ostalo je još uvijek potanko.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], kakarut, Rimes87, zastitaIdentiteta i 48 gostiju.