Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Yucca
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Yucca » 21 jul 2013, 18:03

hroni je napisao/la:Priznajem srao sam zestoko po momciluku kad je zaigro za Svicu,,ali u medjuvremenu me je ubijedio da je igracina i da ce igrati srcem za BiH,,,Izo majstore mene si kupio 8-) .................i njega Pape nema sta pratiti,ovaj je vec dokazan igrac za razliku od recimo, Hadzica,,,,

Gledam utakmicu Sturma Hadzic igra odlicno vode 1:0 odlicno prati igru prekinuo je hrpu protivnicki napada a zna i podvaliti loptu bice sigurno dobitak za nas vezni red :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 21 jul 2013, 18:07

Yucca je napisao/la:
hroni je napisao/la:Priznajem srao sam zestoko po momciluku kad je zaigro za Svicu,,ali u medjuvremenu me je ubijedio da je igracina i da ce igrati srcem za BiH,,,Izo majstore mene si kupio 8-) .................i njega Pape nema sta pratiti,ovaj je vec dokazan igrac za razliku od recimo, Hadzica,,,,

Gledam utakmicu Sturma Hadzic igra odlicno vode 1:0 odlicno prati igru prekinuo je hrpu protivnicki napada a zna i podvaliti loptu bice sigurno dobitak za nas vezni red :D
odlicno,,nisam uzeo dobar primjer,,samo tako majstore

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 21 jul 2013, 18:28

aferim momciluko

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jul 2013, 18:36

Mora se priznati da ima strasnu lijevu nogu,jos kad ga covjek gleda kako lomi protivnicke igrace spustajuci se s desnog krila,pa kroz sredinu kako ce to samo dobro doci nasoj Reprezentaciji nismo ni sami svjesni 8-) 8-) 8-)

Sut iz driblinga,brzina itd.... jedva cekam da vidim kako ce to funkcionisati u Reprezentaciji....

Ako se samo prisjetimo kako smo cekali da Lulic zaigra za Repku nakon sjajnih par nastupa za Young Boys ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 21 jul 2013, 18:38

Hajrovic stariji se opasno namece a legao bi nam ko budali samar.Nadam se da ce sto prije rijesiti proceduru i zaigrati za Zmajeve.On ce nam svakako dati jos jednu dimenziju vise u nasoj igri.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 jul 2013, 19:15

Da je samo da zavrsi vise to sportsko drzavljanstvo pa sigurno je bolji od Svrake,Sesara,Višće,ZAhirovića,Ibričića uzimam ih sve u obzir jer su vezni izgraci..

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 21 jul 2013, 19:31

Evo drugi gol u dvije utakmice Izeta ove sezone.
Za one koji nisu vidjeli.

[youtube][/youtube]
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 21 jul 2013, 21:36

Yucca je napisao/la:Sto otvori temu o svicarcu tj pakasu :oops: :oops:
Zato sto sam vjerovao u kvalitet momka, sto se je i pokazalo tacnim.Tek mjesec dana je proslo otkako sam otvorio temu, a vec zavidnih 20 stranica.Pa, rasturam

Veoma dobro pojacanje, i nadam se sto prije da ce zaigrati za nas.Cak bih ga bacio protiv Lihtenstajna punih 90 minuta ako treba.Jos je rano za Slovake, ali nadam se da ce imati papire do tad

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 jul 2013, 21:57

Denizli je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Sto otvori temu o svicarcu tj pakasu :oops: :oops:
Zato sto sam vjerovao u kvalitet momka, sto se je i pokazalo tacnim.Tek mjesec dana je proslo otkako sam otvorio temu, a vec zavidnih 20 stranica.Pa, rasturam

Veoma dobro pojacanje, i nadam se sto prije da ce zaigrati za nas.Cak bih ga bacio protiv Lihtenstajna punih 90 minuta ako treba.Jos je rano za Slovake, ali nadam se da ce imati papire do tad

Ja nikad nisam napisao nista lose o njegovom kvalitetu niti to sporim nego o njegovom ponasanju tj odbijanju drzavnog dresa i pljuvanju Dzeke itd... kad se skonto onda se ujeo za jezik pa odlucio igrati za nas
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jul 2013, 23:17

Ima dobar udarac, mora se priznat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 22 jul 2013, 00:25

slika

:mrgreen:

Hu iz ju!? 8-)
shandrlike-tandrlike

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 22 jul 2013, 00:28

Yucca

Mahalske price, imas li ti dokaz da je on to pricao? .Nemas.Znaci mahalske price.On je takodjer rekao i prije nego sto ga je Svica zvala.Da ce izabrati Bosnu ako dobije poziv.Nije tad dobio poziv, i sta.Gori je slucaj Seferovic, ali eto

U nasem je interesu da imamo njega do Slovaka.Znaci pocetak Septembra bi trebali da ga imamo kao makar klupu.Ovo je strasno pojacanje za nas, nema tu sumnje.Ima udarac, a i krilni je igrac, znaci.Ne moze biti bolje

I sad je u formi, zato iskoristi takvo sta.Ako budemo trebali da ga uvodimo protiv Slovaka, ako ne bude islo kako treba,a valjda ce ici.I tu moramo da imamo.Sirinu igraca Susic nema.Neko se ozlijedi, ti uvodis Sesara, Svraku, Vrsajevica, ili Pandzu.Ne ide to tako

Moramo imati najbolje i na klupi za svaki slucaj

Ovo je bijeli 2pac 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 jul 2013, 00:39

Ovaj opasno krenuo u sezonu. Dva gola u prve dvije utakmice, nije lose. Sigurno ce biti nekih trzavica dok se ne uklopi u ekipu, ali siguran sam da ce nam biti itekako od koristi u reprezentaciji. Igramo mi dobro, ali nemamo na raspolaganju dovoljan broj kvalitetnih igraca za najvece domete. Sada kada tu dodju Bicakcic, Hajrovic, Kolasinac, Hadzic i mozda jos neko od ovih potencijalnih, to ce izgledati veoma dobro.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2013, 01:57

Strašnog igrača smo dobili, hvala Bogu. Ljevak sa jako dobrim šutom, a uz to je brz.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 jul 2013, 12:53

Izet je nasa buducnost, dobili smo paklenog igraca.
Krila Lulic i Izet lijevo a Stevke i Visca desno uhhh
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 22 jul 2013, 12:58

jednostavno ubica 8-)

[youtube][/youtube]

prvog gola u golmanog ugao i to ko projektil u raslje
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 jul 2013, 13:38

bhsport je napisao/la:Izet je nasa buducnost, dobili smo paklenog igraca.
Ja bih to ipak ovako transformisao. Vidi se da je prirodna pozicija Izetu RMF, a ne LMF, mada može igrati i LMF. Tako da bi to išlo ovako : Lulić / Višća LMF, Stevke i Izet RMF, jer je Višći također prirodna pozicija LMF, a ne RMF.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jul 2013, 13:50

Sejo ga učio pucati slobodnjake :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 jul 2013, 15:11

zizu1991 je napisao/la:
Ja bih to ipak ovako transformisao. Vidi se da je prirodna pozicija Izetu RMF, a ne LMF, mada može igrati i LMF. Tako da bi to išlo ovako : Lulić / Višća LMF, Stevke i Izet RMF, jer je Višći također prirodna pozicija LMF, a ne RMF.
Otkud ti da je Visca lijevo krilo majke ti, lik izraziti desnjak, dok vidim da Izet ima ljevicu kraljevsku?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jul 2013, 15:16

bhsport je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
Otkud ti da je Visca lijevo krilo majke ti, lik izraziti desnjak, dok vidim da Izet ima ljevicu kraljevsku?
Visca cijelu svoju karijeru igra lijevo krilo.Sta si ti gledao kod njega?Nema veze sto je desnjak....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.