FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel zeza il ozbiljno...lik ima 36 godSteph je napisao/la:#HotaTakođerBioNaTreningu

Ne znam druze, nisam ja bio. Da na Kosevu treniraju pa bi i otisao da pogledam ove nove. Ovo je ipak predaleko.stadion je napisao/la:Vec doso a trebo je sutra. Jesil bio na treningu..kakav jeBegAx je napisao/la:Komazec odradio prvi trening.
Takodjer, cuo sam da bi nam se Hota trebao prikljuciti. E sad' da je bio na treningu to ne znam.
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 21 jul 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
- moustapha
- Kontakt:
Sutra mu je rodjendan! 37 godina ima.stadion je napisao/la:jel zeza il ozbiljno...lik ima 36 godSteph je napisao/la:#HotaTakođerBioNaTreningu

#divovi
#IskustvoJePotrebnoZaNašuLigustadion je napisao/la:jel zeza il ozbiljno...lik ima 36 godSteph je napisao/la:#HotaTakođerBioNaTreningu
ma laze pusti gastadion je napisao/la:jel zeza il ozbiljno...lik ima 36 godSteph je napisao/la:#HotaTakođerBioNaTreningu
Ma sve ok ali ipak 37 god..pa nije Totti koji zivi sportskim zivotom i dan danas se bori ko prije 7-8 god. Svi znamo kakve je adventures u svom zivotu Hota imao. Od cuge , kocke do treba....mislim da nam on nije potreban i da je (ako je istina) ovo fula nase uprave...
Ne vjerujem u ovo ni sekunde
Ne vjerujem u ovo ni sekunde
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav crni Hota pa razmisljajte malo ljudi!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma jok ba lozi ovaj sto je postavio. Radi to ima 3-4 dana unazad. kakav ba Hota , ja mislim da je presto igrati ...ionako nije trco ni prije , sad ne bi nikako...kakvo ba iskustvo...smijesnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakav crni Hota pa razmisljajte malo ljudi!

#DanasTreniraoSaPrvimTimomstadion je napisao/la:Ma jok ba lozi ovaj sto je postavio. Radi to ima 3-4 dana unazad. kakav ba Hota , ja mislim da je presto igrati ...ionako nije trco ni prije , sad ne bi nikako...kakvo ba iskustvo...smijesnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakav crni Hota pa razmisljajte malo ljudi!![]()
#DošaoDaZavršiKarijeru
stadion je napisao/la:Ma jok ba lozi ovaj sto je postavio. Radi to ima 3-4 dana unazad. kakav ba Hota , ja mislim da je presto igrati ...ionako nije trco ni prije , sad ne bi nikako...kakvo ba iskustvo...smijesnoSarajlijc@ je napisao/la:Kakav crni Hota pa razmisljajte malo ljudi!![]()

Jel' Puric slobodan igrac?

cini mi se 1+1simon je napisao/la:Zna li neko na koliko je potpisao Komazec ??
da su nasi mogli iskipati vise para mogli su traziti minimalno 2-3 god
ovako ovo je realnost
Dobili ste strasnog igraca za ovu ligu, predvidjam 15 plus golova da ce postici.

Zadnja izmjena: Vlado PD, dana/u 30 nov 2013, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Jel na Komazeca mislis ??Vlado PD je napisao/la:Dobili ste strasnog igraca za ovu ligu, predvidjam 15 plus golova da ce postici.
stadion je napisao/la:Jel na Komazeca mislis ??Vlado PD je napisao/la:Dobili ste strasnog igraca za ovu ligu, predvidjam 15 plus golova da ce postici.
Da, definitivno ce biti najbolji napadac lige po mojim predvidjanjima, BRZ, jak, nezgodan za cuvanje, odlican osecaj za prostor, ako se prilagodi na zivot i trening vidjecete ono o cemu pricam.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I meni se cini da je ovaj Komazec masina iako mozda statisticki i ne izgleda tako... Ali svejedno ekipa vam je neuigrana i imat' ce te nekih bezveznih kikseva u prvenstvu, dok u Evropi mislim da zapinjete kod Metalurh Donetska, ne zato sto su oni prejaki, vec zato sto ste vi neuigrani i naravno da su igraci losiji, ali to nece biti potop sigurno... Zelji ce trebati 100 x u utakmici neke srece pa samo uz ludu srecu mozemo nesto... Sretno i vama i nama, a u prvenstvu se zna da je Željo dominantan... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Lavovska borba u odbrani je potrebna. Ako vam igraci "padnu u sevdah" onda ste najebali, nesto k'o mi protiv Besiktasa. Hladne glave se mora uci u mec.Baja_Zvjerka je napisao/la:I meni se cini da je ovaj Komazes masina iako mozda statisticki i ne izgleda tako... Ali svejedno ekipa vam je neuigrana i imat' ce te nekih bezveznih kikseva u prvenstvu, dok u Evropi mislim da zapinjete kod Metalurh Donetska, ne zato sto su oni prejaki, vec zato sto ste vi neuigrani i naravno da su igraci losiji, ali to nece biti potop sigurno... Zelji ce trebati 100 x u utakmici neke srece pa samo uz ludu srecu mozemo nesto... Sretno i vama i nama, a u prvenstvu se zna da je Željo dominantan...

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bas tako, euforija navijaca i njihova hladna glava, tesko spojivo ali ne i nemoguce, isto je i kod vas protiv Metalurga, sa tribina treba ludilo, a igraci da igraju strpljivo i pametno a i jedni i drugi moraju ostaviti srce na terenu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nemaju ni nasi ni zeljini igraci psihicku stabilnost. Onakva tekma ko protiv Besiktasa u Istanbulu ili ova zeljina u Plzenu , nase ekipe igraju jednom u 20 god. Mislim da Plzen ide dalje. A mi da smo dobili imalo ozbiljniju ekipu od ovih sipaca , ostali bi na ovom 2 predkolu...BegAx je napisao/la:Lavovska borba u odbrani je potrebna. Ako vam igraci "padnu u sevdah" onda ste najebali, nesto k'o mi protiv Besiktasa. Hladne glave se mora uci u mec.Baja_Zvjerka je napisao/la:I meni se cini da je ovaj Komazes masina iako mozda statisticki i ne izgleda tako... Ali svejedno ekipa vam je neuigrana i imat' ce te nekih bezveznih kikseva u prvenstvu, dok u Evropi mislim da zapinjete kod Metalurh Donetska, ne zato sto su oni prejaki, vec zato sto ste vi neuigrani i naravno da su igraci losiji, ali to nece biti potop sigurno... Zelji ce trebati 100 x u utakmici neke srece pa samo uz ludu srecu mozemo nesto... Sretno i vama i nama, a u prvenstvu se zna da je Željo dominantan...
Trenutno korisnika/ca: keli, MaroonBjelave, rimljanin90, skoJaa i 71 gost.