Adnan Zahirović

bosnas_
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la bosnas_ » 21 jul 2013, 17:53

Durden je napisao/la:Poslije svake tekme u ovim kvlalifikacijama mogo sam procitati kritike na racun Zahirovica kako je limitiran, kako smo zbog njega mogli primiti gol i da se treba Hadzic zvati, a cinjenica mi samo primili 3 gola u cijelim kvalifikacijama i imamo najbolju odbranu, a odbrana pocinje sa DMF. Jos jedan argumenat je i da nismo igrali sa ozbiljnom reprezentacijom i jakom i da bi oni pravili smjesnim Zahirovica, a neki drugi bi to odlicno odradili. Ko je garant tome? Zahirovic je dosad dobbro odradio svoj posao u kvalifikacijama i dokazao se, a taj neko drugi još se nije dokazao u repki. I komentari da on igra u nekom lošem klubu i da kao takav ne treba dobiti poziv, igra i Šamak u Arsenalu ali je za njega Adilovic igracina.
taj isti Samak je bio prvi strijelac Francuske lige,a Adilovic !? pamentom dosta...
Zahirovic je u reprezentaciji uvijek bio solidan,jer je tesko biti los kad pored tebe igraju sami asovi,bas trebas biti klanfa da ne pokazes nista... kud ces dalje kad je Susic protiv Latvije dao sansu penzioneru Rahimicu... u svakom slucaju ako se Hadzic pokaze,a kasnije i Kolasinac,to ce znaciti vjerovatno kraj reprezentativne karijere Zahirovica! ali ko zna mozda nas iznenadi pa uskoro potpise za neki prvoligaski klub ,vidjecemo....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2013, 17:56

Mogu skontati kad se neki obruse na reprezentativce koji svojom gluposcu i skoro pa namjernim greskama syebu gotovE rezultatE znaci u vise tekmi.Isto tako i one koji ocima ne mogu gledati tipove koji se do samog kraja snebivaju gdje ce igrati,i time preseravaju na repku BIH.
Ali ne kontam fakat nikako,zbog cega jedenja gofana protiv igraca koji fakat ni u kojem slucaju nisu omanuli u repci,i to samo zato sto ne igraju u nekom vecem klubu,ili su trenutno bez kluba.Sto znaci,preko noci zaborave sto je dostojno oznojio svoj dres,i svojim zalaganjem doprinio da budemo na poziciji o kojoj smo do par godina mogli sanjati.Ako oni jednoguzninadvijestolice sjedaci citaju ove forume,nije ni cudo sto bjeze od nase repke k'o djavo od krsta ili mozda obrnuto.Kad vide da imaju plodno tlo,i djubriva,tora do mile volje mogu kenjati.Da bi ih na kraju pojedinci dizali do neba,kao da nista nije bilo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jul 2013, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jul 2013, 18:02

Daleko od toga da treba sra.ti po nekom reprezentativcu, a još manje po onom koji profesionalno i korektno igra za repku i treba osuđivati takve komentare.
Ali treba priznati, na osnovu toga kako igra za repku, njegova karijera nije u skladu sa tim izadnjima i da ide nekim čudnim tokom.
Možda je tu do njega, možda do managera, ali u svakom slučaju nije dobro.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jul 2013, 18:05

harishp je napisao/la:Mogu skontati kad se neki obruse na reprezentativce koji svojom gluposcu i skoro pa namjernim greskama syebu gotovE rezultatE znaci u vise tekmi.Isto tako i one koji ocima ne mogu gledati tipove koji se do samog kraja snebivaju gdje ce igrati,i time preseravaju na repku BIH.
Ali ne kontam fakat nikako,zbog cega jedenja gofana protiv igraca koji fakat ni u kojem slucaju nisu omanuli u repci,i to samo zato sto ne igraju u nekom vecem klubu,ili su trenutno bez kluba.Sto znaci,preko noci zaborave sto je dostojno oznojio svoj dres,i svojim zalaganjem doprinio da budemo na poziciji o kojeoj smo do par godina mogli sanjati.Ako oni dvoguzni sjedaci citaju ove forume,nije ni cudo sto bjeze od nase repke k'o djavo od krsta ili mozda obrnuto.Kad vide da imaju plodno tlo,i djubriva,tora do mile volje.
momcicu BIH je 15 na svijetu i za nju je ponizenje da u prvih 11 ima igraca kojeg ne zeli ni drugoligas iz Rusije,kuzis!? uostalom Susic mu je pokazao koliko ga interesuje kad je protiv Latvije dao sansu penzioneru Rahimicu a ne Zahirovicu,jer po rjecima Susica nezamislivo je da igrac sa 22 godine nije standardan u nekom ZLJ klubu,ili ti ga poluamaterskom klubu,kuzis! uostalom Zahirovic u reprezentaciji nije nikad bio pretjerano los,ali on je igrao samo zato sto na toj poziciji nije imao ko drugi! mozda ce i dalje igrati ako ne budemo imali drugo rjesenje,mada je izvjesno da on nece dobiti pozic za utakmicu protiv SAD,sto je po njega itekako los znak... u svakom slucaju sudbina je takva da na toj poziciji nemamo boljeg igraca trenutno i to je to,cim dodje bolji ovaj vise reprezentacije vidjeti nece,u to nema sumnje..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2013, 18:08

ceze je napisao/la:Daleko od toga da treba sra.ti po nekom reprezentativcu, a još manje po onom koji profesionalno i korektno igra za repku i treba osuđivati takve komentare.
Ali treba priznati, na osnovu toga kako igra za repku, njegova karijera nije u skladu sa tim izadnjima i da ide nekim čudnim tokom.
Kad se Spahicu,nakon svake ''pauze i pitanja gdje ce igrati''shralo do besvjesti da bi se usutili ko hinje kad ovaj ode u klubcine, onda nije ni cudo sto su Zahirovic i takvi na udaru.
Biti selektor i igrac BIH repke je ponekad teze nego biti u rovokopu oko Banovica.
@bosnas ne pametuj mi ti sa tim momcicu svega ti.
Da BIH je je petnaesta na listi,a jedan od standardnih i vrlo zasluznih igraca za tu poziciju je i Zahirovic.Bilo tebi to po volji ili ne.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jul 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 jul 2013, 18:10

Gledam utakmicu Sturma Hadzic igra odlicno moze sigurno pomoci nasem veznom redu :D :D

PS: nosi broj 10 u Sturmu :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jul 2013, 18:15

harishp je napisao/la:
ceze je napisao/la:Daleko od toga da treba sra.ti po nekom reprezentativcu, a još manje po onom koji profesionalno i korektno igra za repku i treba osuđivati takve komentare.
Kad se Spahicu,nakon svake ''pauze i pitanja gdje ce igrati''shralo do besvjesti da bi se usutili ko hinje kad ovaj ode u klubcine, onda nije ni cudo sto su Zahirovic i takvi na udaru.
Biti selektor i igrac BIH repke je ponekad teze nego biti u rovokopu oko Banovica.
Ako se ovaj post odnosi konkreno na mene molim te ne generalizuj.

Nit sam ikad srao po bilo kojem reprezentativcu niti sad to radim kad je u pitanju Zahirović.
I sam imam osjećaj da će sada otići u neki dobar klub, iskreno, ali ne možeš mi reći da ova karijera nije u čudna.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2013, 18:21

Nije Zahirovic jedini,bio je to slucaj sa Grujicem koji nije mogao sastaviti sezonu u klubovima a u repci je fakat do tancina ispunjavao svoje obaveze.Slucaj Vranjesa,kad izuzmemo ono prvo poluvrijeme protiv Grka u Atini fakat vise nego odlicno,ima tu jos igraca koji su predobri u repci ali u klubovima nesto ne stima.
Da bi se ko lesinari pojedinci sjatili i zaboravili svaku tu dobru tekmu i sjetili da je ovaj na klupi,dobio crveni ili bez kluba.
A isto tako je bilo igraca koji su fenomalno igrali u svojim klubovima da bi u repci bili zestoki kikseri,ili tek sa ponekim blijeskom.Ali ne,njih nije smio niko dirati.
P.S@ceze post se nije odnosio na tebe,tako da ne kontam sto si se ti nasao prozvanim,ili mozda si i ti mazao istim maslom kruh? :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 jul 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jul 2013, 18:29

Ljudino,od proslosti se ne zivi,onda bi Nemanja Supic takodjer trebao biti u reprezentaciji,jer je imao par odlicnih rola u repci,je li to hoces reci? Nemanja Supic i Adnan Zahirovic su trenutno tu negdje,imali solidne nastupe u reprezentaciji,a oba bez kluba -hocemo obojicu zvati u reprezentaciji jednog za kapitena a jednog za zamjenika kapitena!?

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jul 2013, 18:29

Ma nisam se našao prozvanim nego citiraš moje postove pa mi čudno.
Slažem se u dosta toga što si rekao.
A jedino što sam loše rekao za bilo kojeg reprezentativca je to da Vršajević nije kvalitet (možda za neki širi spisak) i stojim iza toga.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 21 jul 2013, 18:35

Kao sto je kolega bosnas napisao za reprezentaciju BiH koja je objektivno vrlo jaka ponizavajuce je da standardni clan iste nepozeljan cak i u ruskom drugoligasu.Tu je poenta price a ne da neko ima nesto protiv Zahirovica.Jednostavno ne moze to,nema logike ni opravdanja.Nikakvog.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jul 2013, 18:42

harishp je napisao/la:Ako oni jednoguzninadvijestolice sjedaci citaju ove forume,nije ni cudo sto bjeze od nase repke k'o djavo od krsta ili mozda obrnuto.Kad vide da imaju plodno tlo,i djubriva,tora do mile volje mogu kenjati.Da bi ih na kraju pojedinci dizali do neba,kao da nista nije bilo.
Svakog profesionalnog sportistu treba nabit' na onu stvar ako mu smetaju postovi na forumu ili komentari po kojekakvim fb stranicama.
Sjeti se Medunjanina i Begovića te postove dvaju Harisa oko našeg reprezentativnog dvojca. :P
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2013, 18:46

Monolog je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ako oni jednoguzninadvijestolice sjedaci citaju ove forume,nije ni cudo sto bjeze od nase repke k'o djavo od krsta ili mozda obrnuto.Kad vide da imaju plodno tlo,i djubriva,tora do mile volje mogu kenjati.Da bi ih na kraju pojedinci dizali do neba,kao da nista nije bilo.
Svakog profesionalnog sportistu treba nabit' na onu stvar ako mu smetaju postovi na forumu ili komentari po kojekakvim fb stranicama.
Sjeti se Medunjanina i Begovića te postove dvaju Harisa oko našeg reprezentativnog dvojca. :P
Zato Izmeta,glavonja zvanog momciluk ce jos biti na pretek.
Njima to ne smeta,cak sta vise godi im.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 21 jul 2013, 18:53

Klosari pljuvaci svega sto valja u nasoj reprezentaciji. Zahirovic je standardan reprezentativac koji je u 19 utakmica odigranih za repku zakazao samo u jednoj i to onoj protiv Portugala kada ga je Pape na beka stavio. Momak svaku utakmicu pogine na terenu, kad ga hvale Dzeko, Spaha, Miske i Pjana onda znaci da jest za reprezentaciju.

Ima ugovor jos jednu godinu sa Nalcikom koji ima velike finansijske probleme i zele ga prodati jer im je trenutno jedan od najskupljih igraca u klubu. Ne sumnjam da ce brzo preci u dobar klub jer momak je ispravan u glavi, ponasa se kao pravi sportista, uporan je i uspjet ce siguran sam.
Limvo Likce

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2013, 19:40

Jest meni smijesno ovo, kazu ljudi sramota da 14. reprezentacija na svijetu ima i sad bla bla bla. Pa ljudi ne igra sramota, ne igra cast, igraju igraci. Cuj sramota, oj u kakvoj mi drzavi zivimo. Vala jedino pametno je pobjeci odavde glavom bez obzira. Fakat ne mogu da vjerujem da je problem to sto je SRAMOTA sto je on u tom klubu.

Mi nismo normalni. I volio bih da se nikad nigdje ne plasiramo jer to ne zasluzujemo. Isto to tvrdim i za svoj Celik, ko ne vjeruje nek pogleda zadnje 2-3 stranice. Fakat ne mogu vjerovati koliko imamo seratora, i kojima smetaju neke gluposti koje nemaju veze sa vezom. I cak onda kad je sve savrseno(sto je trenutno u reprezentaciji SUDECI PREMA REZULTATIMA) pokusava se naci nesto.
Celik!3,2,2.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 21 jul 2013, 19:48

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest meni smijesno ovo, kazu ljudi sramota da 14. reprezentacija na svijetu ima i sad bla bla bla. Pa ljudi ne igra sramota, ne igra cast, igraju igraci. Cuj sramota, oj u kakvoj mi drzavi zivimo. Vala jedino pametno je pobjeci odavde glavom bez obzira. Fakat ne mogu da vjerujem da je problem to sto je SRAMOTA sto je on u tom klubu.

Mi nismo normalni. I volio bih da se nikad nigdje ne plasiramo jer to ne zasluzujemo. Isto to tvrdim i za svoj Celik, ko ne vjeruje nek pogleda zadnje 2-3 stranice. Fakat ne mogu vjerovati koliko imamo seratora, i kojima smetaju neke gluposti koje nemaju veze sa vezom. I cak onda kad je sve savrseno(sto je trenutno u reprezentaciji SUDECI PREMA REZULTATIMA) pokusava se naci nesto.
Zamisli da smo u TOP5 na svijetu.
Pa bilo bi sramota što Begović brani u Stokeu. SAMO. :mrgreen: :mrgreen:
Treba u Real da ide, da izgura Casillasa iz prve postave. Diego Lopez je pokazao da to nije nemoguce. :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jul 2013, 23:15

U opciji je više klubova sa kojima kontaktira agencija koja me zastupa i očekujem da će situacija brzo biti poznata“, kaže Zahirović koji svakodnevno u Zenici vježba po posebnom planu i programu.
Sa 18 reprezentativnih nastupa i trogodišnjim stažom u selekciji koju predvodi Safet Sušić, iako su mu tek 23 godine Zahirović spada u red iskusnijih „Zmajeva“. Menadžment Spartaka iz Nalčika svjestan je da u svojim redovima ima „kapitalca“ koji će narednog ljeta nastupati na Mundijalu u Brazilu, te i poduzetni Rusi iz Adnanovog transfera žele dobro profitirati.
Eto, a neki bi rekli da je bez kluba.
Celik!3,2,2.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 23 jul 2013, 12:45

AllGunsBlazing je napisao/la:
U opciji je više klubova sa kojima kontaktira agencija koja me zastupa i očekujem da će situacija brzo biti poznata“, kaže Zahirović koji svakodnevno u Zenici vježba po posebnom planu i programu.
Sa 18 reprezentativnih nastupa i trogodišnjim stažom u selekciji koju predvodi Safet Sušić, iako su mu tek 23 godine Zahirović spada u red iskusnijih „Zmajeva“. Menadžment Spartaka iz Nalčika svjestan je da u svojim redovima ima „kapitalca“ koji će narednog ljeta nastupati na Mundijalu u Brazilu, te i poduzetni Rusi iz Adnanovog transfera žele dobro profitirati.
Eto, a neki bi rekli da je bez kluba.
Njegov klub odavno igra utakmice i trenira..... Sto sa njima ne trenira, bolje i to nego individualno, ne mora igrati utakmice.... Ma ne bi me cudilo da su ga sutnuli i da cekaju samo prvo ponudu da ga zamotaju u kakav papir.... Al' ko ce krampu... Ni rodjena njegova majka ga nece....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jul 2013, 18:54

Adnan Zahirovic se od danas nalazi na probi kod VfL Bochuma i kada bi s njima uspio potpisati ugovor mislim da bi to za njega bio odlican potez, kao i za reprezentaciju.
Adnan Zahirovic nahm am Mittwochmorgen am Mannschaftstraining teil. Der 23-jährige bosnische Nationalspieler, der zuletzt für Dinamo Minsk in Weißrussland die Stiefel schnürte und seit dem 1. Juli vereinslos ist, spielt den Verantwortlichen vor. Auch in den kommenden Tagen wird der defensive Mittelfeldspieler am Training teilnehmen.
http://www.vfl-bochum.de/site/_home/akt ... nheitp.htm
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jul 2013, 18:57

Treba gledati to sa pozitivne strane, 100x puta bolje je nego 2. Liga Rusije ili Bjelorusija (mada ni ovo nije optimalno za standardnog reprezentativca), ali mislim da bi Bochum bio dobar za njega.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.