Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Kakav je gol 

wauuu,kakav gool Hajrovica,svaka cast igracino! zaista fenomenalan igrac....
nisam ni ja vidio gol .. al' valjda si naučio do sada da Izet zabija samo golčineGoalgetter je napisao/la:Kakav je gol

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Turi ga Izo posteno i kulturno
Dobar,pravo dobar Izet..ne zbog gola, nego momak zaista dobro igra...mislim da bi mogao biti baš pravo,osjetno pojačanje za repku...
Goalgetter je napisao/la:Kakav je gol
Sa lijeve strane iz kosa sa nekih 15 metara je punim je razvalio u malu mrezicu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ode Izmet u januaru kod Petka.
Mozda ga sad Hifco opet presalta.
Mozda ga sad Hifco opet presalta.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
izadjem 5 min. na zrak i ne vidim gol. Pu yebem ti 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
evo dobar link za utkamicu, slika ko mlijeko
http://blinertvppv.ucoz.ru/sf2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ljudi moji niste ni svjesni kako ce nam ovaj decko dobro doci u repki, pravo pojacanje
nesmijem ni zamisliti kako bi to sve izgledalo sa hajrovicem, kolasincem, bicakcicem i hadzicem. perverzija.
http://blinertvppv.ucoz.ru/sf2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ljudi moji niste ni svjesni kako ce nam ovaj decko dobro doci u repki, pravo pojacanje
nesmijem ni zamisliti kako bi to sve izgledalo sa hajrovicem, kolasincem, bicakcicem i hadzicem. perverzija.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
ahahaha, sviđa mi se ovaj Izet .. nebitno odakle je slobodnjak, puca na gol 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo prije 5 minuta sam poceo gledati, i ako je ovako igrao citavu utakmicu (po komentarima vidim da jeste), odlican je igrac 

evo sad gola iz slobodnjaka, pazite kad vam kažem 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:evo sad gola iz slobodnjaka, pazite kad vam kažem
Da ga hoce Petkovic dovesti kod vas u Lazio sad do kraja prelaznog roka
nema mjesta kod nas, iako bih ga ja volioYucca je napisao/la:JTS je napisao/la:evo sad gola iz slobodnjaka, pazite kad vam kažem
Da ga hoce Petkovic dovesti kod vas u Lazio sad do kraja prelaznog roka

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto vadi Hajrovica iz igre 

Da mije neko rek' o da cu pratit Izmeta preko streama...
Evo se izgleda povrijedio. Za ovo malo sto sma ga gledao, cini se kao zvrk. Bolji od Stevana.

Evo se izgleda povrijedio. Za ovo malo sto sma ga gledao, cini se kao zvrk. Bolji od Stevana.
prije ove utakmice je imao laksu povredu,ali je stisnuo zube i odigrao 65 minuta.. zaista odlican igrac,komentator ne moze prezaliti sto je odbio Svicarsku.
Ne kontam ,pa čini mi se da je bio među boljima na terenu.Pošto gledam na Sport Club Prime, a neki komb.prenos nisam čuo šta je u pitanju,ili je regularna izmjena ili da nije kakva sitna povreda,udarac i slično...Goalgetter je napisao/la:Zasto vadi Hajrovica iz igre
aqarius je napisao/la:Ne kontam ,pa čini mi se da je bio među boljima na terenu.Pošto gledam na Sport Club Prime, a neki komb.prenos nisam čuo šta je u pitanju,ili je regularna izmjena ili da nije kakva sitna povreda,udarac i slično...Goalgetter je napisao/la:Zasto vadi Hajrovica iz igre
Bio je vec povrijeden prije utakmice ali je zaigrao pa ga trener zamijenio preventivno nista strasno kaze komentator

Priznajem srao sam zestoko po momciluku kad je zaigro za Svicu,,ali u medjuvremenu me je ubijedio da je igracina i da ce igrati srcem za BiH,,,Izo majstore mene si kupio
.................i njega Pape nema sta pratiti,ovaj je vec dokazan igrac za razliku od recimo, Hadzica,,,,

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Proximic i 37 gostiju.