Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Cartman » 19 jul 2013, 23:33

xinxee je napisao/la:
Head je napisao/la:Nakon kornera koji je Said izveo Dinamo postize gol.
Trci li Said ? i jel smrsavio ? :mrgreen:
Sto se tice fizicke spreme nema vise nikakvih problema kod Saida. Dinamo je jedini ozbiljni klub iz bivse Jugoslavije i oni su to sredili, a i on je naravno pokazao veliku zelju da se vrati na pravi put. Gledao sam ih malo protiv onih amatera u utorak i lik je bio u punom sprintu u 80 i nekoj minuti. Citavu utakmicu je trcao i dobro se kretao. Evo sta danas Jurcic kaze:
Protiv takvih ekipa treba biti malo življi što mi danas nismo bili; posebno u prvom dijelu. Kada se utakmice "otme kontroli" onda nastaju problemi pa sam morao posegnuti za nekim igračima koje danas nisam htio opterećivati, no na koncu je najbitnija pobjeda.
Znaci Said je vec dobio toliki respekt da ga odmaraju u malo manje vaznim utakmicama i onda ubace ako zatreba. Zasluzio je Husejinovic repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 jul 2013, 23:43

Cartma moj covjek. :D
1946

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 jul 2013, 15:26

Cartman je napisao/la:
xinxee je napisao/la:
Head je napisao/la:Nakon kornera koji je Said izveo Dinamo postize gol.
Trci li Said ? i jel smrsavio ? :mrgreen:
Sto se tice fizicke spreme nema vise nikakvih problema kod Saida. Dinamo je jedini ozbiljni klub iz bivse Jugoslavije i oni su to sredili, a i on je naravno pokazao veliku zelju da se vrati na pravi put. Gledao sam ih malo protiv onih amatera u utorak i lik je bio u punom sprintu u 80 i nekoj minuti. Citavu utakmicu je trcao i dobro se kretao. Evo sta danas Jurcic kaze:
Protiv takvih ekipa treba biti malo življi što mi danas nismo bili; posebno u prvom dijelu. Kada se utakmice "otme kontroli" onda nastaju problemi pa sam morao posegnuti za nekim igračima koje danas nisam htio opterećivati, no na koncu je najbitnija pobjeda.
Znaci Said je vec dobio toliki respekt da ga odmaraju u malo manje vaznim utakmicama i onda ubace ako zatreba. Zasluzio je Husejinovic repku.
Gledao sam ih i ja cijelu tekmu i dobar je Said bio.
Samo mi se ne sviđa što je igrao na poziciji zadnjeg veznog koliko sam upratio i što je lopte slao samo na stranu u većini slučajeva.
Čim krene malo naprijed puno je opasniji, imao par lijepih proigravanja u prostor i driblinga.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 jul 2013, 22:59

Topcagic odigrao cijelu tekmu za AC Wolfsberg protiv Rapida B. (2-2), Fajic isto odigrao cijelu tekmu za Maribor u pobijedi od 3-0 postigao jedan Gol! Dilaver odigrao cijelu tekmu za Austriju B. pobijedili 2-0!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 jul 2013, 23:33

to mora da je Senad Karahmet iz MEchelena 21 godina krilni igrač ??

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 21 jul 2013, 00:10

2. kolo SNL
Rudar Velenje - Maribor 0:3 (0:2)
Tavares 7'
Fajić 44'
Mendy 78'

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jul 2013, 00:21

zgembo89 je napisao/la:to mora da je Senad Karahmet iz MEchelena 21 godina krilni igrač ??
Da da, desni bek inace. 92 godiste. Nadam se da ce osigurati mjesto u prvi 11 iduce sezone.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 jul 2013, 11:39

Opet Fajić trese mreže neumoljivo. Izgleda da ga ona ozlijeda nije omela u njegovim navikama na sedmičnoj osnovi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 21 jul 2013, 15:10

zizu1991 je napisao/la:Opet Fajić trese mreže neumoljivo. Izgleda da ga ona ozlijeda nije omela u njegovim navikama na sedmičnoj osnovi.

190 cm,26 godina. fizicki jak iz Bosanske Otoke.Ako nastavi ovako.Prodat ce se ili u Svicarsku/Belgiju.Ili cak ide u ligu petice.Poznato je da dobri igraci Maribora se mnogo brze prodaju, nego iz nasih liga.Super

Ja bih ozbiljno razmisljao o pozivu doticnog, kao potencijalni treci napadac.Zapravo.Pa, mi i nemamo treceg napadaca, ipak necemo Svraku racunati u takvo sta.Veoma dobro, i ohrabrujuca vijest.Jos samo da neko eksplodira kao napadac.Ili Fajic ili Atajic.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jul 2013, 16:22

Denizli je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Opet Fajić trese mreže neumoljivo. Izgleda da ga ona ozlijeda nije omela u njegovim navikama na sedmičnoj osnovi.

190 cm,26 godina. fizicki jak iz Bosanske Otoke.Ako nastavi ovako.Prodat ce se ili u Svicarsku/Belgiju.Ili cak ide u ligu petice.Poznato je da dobri igraci Maribora se mnogo brze prodaju, nego iz nasih liga.Super

Ja bih ozbiljno razmisljao o pozivu doticnog, kao potencijalni treci napadac.Zapravo.Pa, mi i nemamo treceg napadaca, ipak necemo Svraku racunati u takvo sta.Veoma dobro, i ohrabrujuca vijest.Jos samo da neko eksplodira kao napadac.Ili Fajic ili Atajic.
Svraka je centralni vezni.
Jedini u ekipi koja je pozivana u zadnje vrijeme kao napadač može igrati Ibričić, pored Edina i Vedada naravno.

I ja sam za to da se pozove Fajić, a tu su još Muslimović i Zec.
Po nekom pravilu za svakog igrača na terenu potrebna je zamjena, dakle ako igramo sa dva napadača potrebna su još dva.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 21 jul 2013, 17:08

Fajić je sa mnom trenirao i igrao prije 5,6 godina u Nk Sloga Bos.Otoka ,extra je igrač koji radi puno na sebi pored fixni treninga , ima gradju dobru i brzinu ,mislim da bi se uklopio kao treći špic ... :)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 21 jul 2013, 17:59

vrebac86 je napisao/la:Topcagic odigrao cijelu tekmu za AC Wolfsberg protiv Rapida B. (2-2), Fajic isto odigrao cijelu tekmu za Maribor u pobijedi od 3-0 postigao jedan Gol! Dilaver odigrao cijelu tekmu za Austriju B. pobijedili 2-0!

imam osjecaj da ce ovaj izrasti u solidnog igraca ala Mujdza,,,trebali bi ga pripratiti,,ne znam jel ikad ista izjavio u vezi BiH reprezentacije

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 21 jul 2013, 18:26

Dario Dumic standardan za Brondby,,,al je garant u rangu Mravca

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 jul 2013, 18:35

Milan Đuric bivsi reprezentativac U-21 igrac talijanske Parme 23 godine igrao prosle kvalifikacije za U-21 zabio Hat trick Njemackoj na Kosevu poceo pripreme sa Parmom ali ga Parma poslala na posudbu u Seriu B tj u ekipu Trapani Calcio :D :D

https://it-it.facebook.com/pages/Trapan ... 9811299860" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 21 jul 2013, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 21 jul 2013, 18:40

Sabinho je napisao/la:ARMIRANI BETON :D

slika
Uhh, ovo je formacija po mom ukusu! 8-) Idealno! Volio bih da probamo nekad odigrati sa dva krila više neg' išta.

Vezano za Fajića... on će u januaru napuniti 27 godina, nije to neka perspektiva i potencijal pa da kontaš da će napraviti nekad neki veliki transfer. Ako treba za klupe, bolje zvati provjerenog Muslimovića ili mladog Mešanovića nego ovog koji igra u ligi za koju je upitno je li jača od naše.

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 21 jul 2013, 19:16

gringobih je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Anel Džaka: Kolašinac je odlučio da igra za BiH!

Anel Džaka, bh. internacionalac u njemačkom Koblenzu nedavno je razgovarao sa Seadom Kolašincem koji mu je potvrdio da će igrati za Bosnu i Hercegovinu...

"Kolašinac je odlučio; igrat će za BiH! Razgovarao sam sa njim. Oduševio me. Pričali smo prije i poslije utakmice. Schalke je gostovao kod nas, dobili su nas 4:1. Bio je spektakl, veliki događaj, dobra utakmica, koju sam iskoristio da popričam sa Kolašincem. Priznao mi je da će igrati za Bosnu i Hercegovinu!"

"Obradovalo me to. I ja sam ga podržao. Ispričao sam mu svoj primjer; šta sam sve prošao i šta sam izgubio. Nije mogao imati bolji primjer. I ja sam igrao za njemačku mladu reprezentaciju. Baš u njegovim godinama. Tada sam igrao za Bayer. Kolašinac je jedan od najboljih defanzivaca u Bundesligi. BiH će dobiti puno sa njim. I sa Bičakčićem. Nadam se da Savez i selektor Safet Sušić znaju kakvog imaju kapitalca- izjavio je Anel Džaka, prvo ime Koblenza, koji je prije desetak godina bio najveća nada Bayer Leverkusena.
Smrdi ovo oko Kolasinca, jeli on gluhonjem pa ne moze dati intervju...Smrdi , smrdi..... :?
Cini se da on ovim samo skrece paznju selektora A repke Svabije....
Ma đaba se diže ovolika halabuka oko ovog Kolašinca,kakav on i reprezentacija!Nema njega ni blizu prve postave šalkea kako se oporavio Fuks,garantujem vam da če dobijat mizerne minute u sljedečoj sezoni a onda če propast do prosječnog igrača,đaba ste ga napuhali.Pa da vrijedi njemci bi se otimali za njeg.On je kod njih u mladoj repki treči izbor na lijevom beku,a na štoperskoj i defanzivnom veznom nije ni u razmatranju.
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 21 jul 2013, 19:20

Pojedinci izgleda više mogu da seru po određenim igračima bez potrebe, nego što istih tih govana mogu pojest na godišnjem nivou.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jul 2013, 19:21

prije bih rekao da je Fuchsa povreda koštala mjesta u ekipi .. Seo se dokazao, trener ga je nahvalio, dobio je produženje ugovora i on će da gazi na lijevom beku narednih sezona .. a čak i da Fuchs upadne na lijevog beka, Seo može kao def vezni da igra :D

nema zime za Sea, on će biti standardan u svakom slučaju :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 21 jul 2013, 19:24

JTS je napisao/la:prije bih rekao da je Fuchsa povreda koštala mjesta u ekipi .. Seo se dokazao, trener ga je nahvalio, dobio je produženje ugovora i on će da gazi na lijevom beku narednih sezona .. a čak i da Fuchs upadne na lijevog beka, Seo može kao def vezni da igra :D

nema zime za Sea, on će biti standardan u svakom slučaju :D
Prati malo pripremne tekme šalkea i sve če ti biti jasno!Evo upravo sad igraju protiv bešiktaša,Kolašinac klupa,Fuchs lijevi bek.
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, COYGBiH, dedo26, kakarut, Proximic, Serha, Sveti i 51 gost.