Možda ako bi Marotta bio napušenMaGiCa je napisao/la:Zuniga je odbio da produzi ugovor i hoce samo u Juventus. Uzeti im Pelusa i kintu ili Matrija i upakovati kmecavog Kolumbijca na prvi avion za Torino.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Možda ako bi Marotta bio napušenMaGiCa je napisao/la:Zuniga je odbio da produzi ugovor i hoce samo u Juventus. Uzeti im Pelusa i kintu ili Matrija i upakovati kmecavog Kolumbijca na prvi avion za Torino.
Hvala na informacijiMaGiCa je napisao/la:@Interista02
Koliko ja znam, dok je igrao u Piacenzi, neko ga je nagrdio opasno laktom. Pola vilice mu je razbio, pa valjda radi toga.
To je i meni zapalo za oko, pa koliko se cijeni taj svemirski brod po lijevoj strani. Jedna realna ponuda bi iznosila Peluso + 3 mil. i to je da Napoli bude prestretan mada posto mi se cini da je Peluso u klubu Conteovih ljubimaca iz Atalante cisto sumnjam da ce biti upakovan u ovaj posao mislim da je ovo striktno cash deal. 6-7 mil. eura je gotov posao.Padovan je napisao/la:Možda ako bi Marotta bio napušenMaGiCa je napisao/la:Zuniga je odbio da produzi ugovor i hoce samo u Juventus. Uzeti im Pelusa i kintu ili Matrija i upakovati kmecavog Kolumbijca na prvi avion za Torino., nema smisla dati Matrija za Zunigu, jer mu naredne sezone ističe ugovor, kao takav maksimalno 6-7 miliona. Može Peluso i 1 mil ili Matri + doplata od 4-5 miliona.
Saurman je napisao/la:Lauretnis fino napuni kasu Realu za flopove.Džaba pare kad uprava Napolija nema mozga.
Bukvalno će novac od Cavanija otići na Callejona,Albiola i Higuaina.Yucca je napisao/la:Saurman je napisao/la:Lauretnis fino napuni kasu Realu za flopove.Džaba pare kad uprava Napolija nema mozga.
Potpis![]()
![]()
Albiol placen 15 milona a Higuain ce biti 35 miliona![]()
![]()
![]()
Jest u Napoliu , posudba.francobaresi je napisao/la:Je li Reina pred potpisom za Napoli , ili je to samo jedna od mnogobrojnih izmišljotina engleskih novinara ?
BegAx je napisao/la:E moj Aurelio, **** li te Higuain i Rafa zajedno. Pa Martinez se nudio za te iste pare, a ti ovog jablana dovodis. Zemljo otvori se...
Posr'o si se na sve sto si do sada uradio u prelaznom roku.
btw. Nek' Rafa dovede jos kojeg Spanca, malo ih je u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.