Meni je odlična, nikad bolja i draža.terabajt je napisao/la:Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za desetkenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni je odlična, nikad bolja i draža.terabajt je napisao/la:Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za desetkenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj.
Sve je i više nego odlično, karte idu, clanske idu, godišnje idu, bilbordi po graduu...terabajt je napisao/la:Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za desetkenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj.
[youtube][/youtube]kenant je napisao/la:Sve je i više nego odlično, karte idu, clanske idu, godišnje idu, bilbordi po graduu...terabajt je napisao/la:Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za desetkenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj.
![]()
euforično
Pa kupuju ljudi po 5-6 karti, normalno, jaranu, bratu, komšiji... šta misliš koja bi gužva bila da svi posebno jednu po jednu dodju kupiti ?anonimni je napisao/la:ObezbijeđenNuma i Dino u Plavom salonu, nema pauze ni za jednog
![]()
Samo mi nije jasno što kupuju ljudi po 5-6 karata, ja krenuo da uđem u Plavi salon, kad tamo lik 5-6 karata kupio, nije ni čudo što bi sve moglo brzo nestati radi takvih (a u utorak bi pred utakmicu te karte mogle da se prodaju)...
anonimni je napisao/la:ObezbijeđenNuma i Dino u Plavom salonu, nema pauze ni za jednog
![]()
Samo mi nije jasno što kupuju ljudi po 5-6 karata, ja krenuo da uđem u Plavi salon, kad tamo lik 5-6 karata kupio, nije ni čudo što bi sve moglo brzo nestati radi takvih (a u utorak bi pred utakmicu te karte mogle da se prodaju)...
Znam dvojicu likova koji su ove sezone možda bili jednom ili dvaput na utakmici Želje a palili su baklje. Ajd sve to, ali isti ti poslije kažu, ma loš Željo, ovaj ovakav onaj onakav, nema pojačanja 10 godina i sl.pa je.. ti mater svoju (njemu govorim), dođeš jednom na utakmicu, zapališ baklju i napraviš štetu klubu od par hiljada i onda još imaš obraza tako pričati. ccc Neki stvarno idu iz krajnosti u krajnost što se toga tiče.tu i tamo je napisao/la: o bakljama necemo na ovom forumu, jedino mogu reci ako smo se dogovorili da se ne pale baklje onda neka ne bude niti jedne tokom cijele utakmice...ako se nismo dogovorili onda hajde da zapalimo Kosevo.
najgore moguce je zbog par debila da platis kaznu a nista nisi dobio.
Baklje se neće paliti i to je to.Anonimac je napisao/la:Znam dvojicu likova koji su ove sezone možda bili jednom ili dvaput na utakmici Želje a palili su baklje. Ajd sve to, ali isti ti poslije kažu, ma loš Željo, ovaj ovakav onaj onakav, nema pojačanja 10 godina i sl.pa je.. ti mater svoju (njemu govorim), dođeš jednom na utakmicu, zapališ baklju i napraviš štetu klubu od par hiljada i onda još imaš obraza tako pričati. ccc Neki stvarno idu iz krajnosti u krajnost što se toga tiče.tu i tamo je napisao/la: o bakljama necemo na ovom forumu, jedino mogu reci ako smo se dogovorili da se ne pale baklje onda neka ne bude niti jedne tokom cijele utakmice...ako se nismo dogovorili onda hajde da zapalimo Kosevo.
Ovako je bilo i prije desetak godina kad su "neki" rezervisali hotele, ali im je Željo pomrsio račune.Mislim da mnogi znaju o čemu se radi.corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu
Brate mili sto ih ne prijavis policiji?? Imamo mi vecu moc nego sto zelimo priznati.Anonimac je napisao/la:Znam dvojicu likova koji su ove sezone možda bili jednom ili dvaput na utakmici Želje a palili su baklje. Ajd sve to, ali isti ti poslije kažu, ma loš Željo, ovaj ovakav onaj onakav, nema pojačanja 10 godina i sl.pa je.. ti mater svoju (njemu govorim), dođeš jednom na utakmicu, zapališ baklju i napraviš štetu klubu od par hiljada i onda još imaš obraza tako pričati. ccc Neki stvarno idu iz krajnosti u krajnost što se toga tiče.tu i tamo je napisao/la: o bakljama necemo na ovom forumu, jedino mogu reci ako smo se dogovorili da se ne pale baklje onda neka ne bude niti jedne tokom cijele utakmice...ako se nismo dogovorili onda hajde da zapalimo Kosevo.
Ova me utakmica sve vise podsjeca na tu tekmu sa Lilestromom.Nadam se istom scenariju,samo neka umjesto Bukija bude Kerla,pa da mu konacno halalim onaj pokusaj ispaljivanja u Deutchlandbagrcavi je napisao/la:Baklje se neće paliti i to je to.Anonimac je napisao/la:Znam dvojicu likova koji su ove sezone možda bili jednom ili dvaput na utakmici Želje a palili su baklje. Ajd sve to, ali isti ti poslije kažu, ma loš Željo, ovaj ovakav onaj onakav, nema pojačanja 10 godina i sl.pa je.. ti mater svoju (njemu govorim), dođeš jednom na utakmicu, zapališ baklju i napraviš štetu klubu od par hiljada i onda još imaš obraza tako pričati. ccc Neki stvarno idu iz krajnosti u krajnost što se toga tiče.tu i tamo je napisao/la: o bakljama necemo na ovom forumu, jedino mogu reci ako smo se dogovorili da se ne pale baklje onda neka ne bude niti jedne tokom cijele utakmice...ako se nismo dogovorili onda hajde da zapalimo Kosevo.
corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu
Ovako je bilo i prije desetak godina kad su "neki" rezervisali hotele, ali im je Željo pomrsio račune.Mislim da mnogi znaju o čemu se radi.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Hrasno15, Paromlinac i 37 gostiju.