AlenHalilovic je napisao/la:On je trenutno dobro dosao kao ludom samar. Vidim ga kao idealnog nasljednik Misketa.

mali je promasaj godine, od nicka i avatara pa nadalje.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
AlenHalilovic je napisao/la:On je trenutno dobro dosao kao ludom samar. Vidim ga kao idealnog nasljednik Misketa.
Ako mislis na Alena 'Alilovica OK, al' brate dragi Izet ce i biti nasljednik Misketa..... Pravo desno krilo koje nam je trebalo jer Steva i Vili jesu dobri igraci, al' je on bolji od obojice, a taman ce i Pjanic moci napokon igrati poziciju koja mu odgovara... Igrac koji ce sigurno imati veliku karijeru..... Jer vec sada je jedan od najboljih igraca svicarske lige i traze ga timovi iz Lige Petica.... Svojevremeno ni Lula nije imao ovakve partije sa 21.god....floyd je napisao/la:AlenHalilovic je napisao/la:On je trenutno dobro dosao kao ludom samar. Vidim ga kao idealnog nasljednik Misketa.![]()
![]()
![]()
floyd je napisao/la:AlenHalilovic je napisao/la:On je trenutno dobro dosao kao ludom samar. Vidim ga kao idealnog nasljednik Misketa.![]()
![]()
![]()
onda su Xavi, pirlo i njima slicni tute od igraca, zato sto su spori...Denizli je napisao/la:Tacno tako.Porediti Misketa koji se gubi kad dodje tehnicki potkovan igrac tipa Portugal ili Francuska, ne moze da pretrci 100 metara, spor je i trom, nema kreativne sposobnosti za nesto.Kao i Hajrovic koji je eksplozivan, brz, moze da trci, igra krilo.Da, stvarno
Misimovic ce biti poguzvan ako nas zapadne Portugal ponovo u barazu a nadam se da necemo to dozivjeti
Izet Hajrovic na ovoj poziciji je za nas najbolje pojacanje i to je tako.Posebno na poziciji koju on igra.Ne treba da budes neki ekspert.Susic je rekao cim momak sredi papire oko sportskog drzavljanstva.On ce ga zovnuti
Logika je da ako igramo u Brazilu 2014.Imamo trkacu masinu tipa Izet Hajrovic mladja verzija Lulica, aka Speedy Gonzales.I imamo Misketa koji ce biti godinu dana stariji i igrat cemo.Daj samo da se to ostvari prvo.Protiv najboljih i najjacih
Da,porediti konjska kola s Maseratijem.Miske i Izet Hajrovic
To je realnost dana, a ako zelis profesora Miska.Odgledaj malo Portugala, nije ga se vidjelo u igri.Ili sta jos ne
Nama taj momak je zamjena, buducnost, igrac koji ima kalibra da raste i razvija se u igraca.Gdje Lulic bio s 21 godinu>?Igra u Svicarskoj ligi i prije ili kasnije ce u ligu 5-ice. Ovaj je pri kraju karijere mogao da predje makar u Grcku ili Hrvatsku ligu a ne da se guzovace provlaci u Kini.Ali tamo i ne trebas trcati.Tako, sve je jasno
kao sto momak iznad mene rece, njih dvojica se ni ne mogu porediti, al ne zamjeram ti, nisam ja tak'i...Denizli je napisao/la:Ja nisam s tobom koze cuvao! Ako si ti **** ili latentni ****, ne trebas spominjati.Ja samo iznosim svoje misljenje i moje misljenje.
Trenutno imam precih poslova, nego svadjaja s latentnim ****.Imam obaveza sijaset
To svako ko ima malo veci intelekt moze vidjeti.Bilo koja ozbiljnija i BRZA ekipa.Silovat ce nas i to fizicki s ''Misketom''
I to je REALNOST.
nek ebe mamu svoju sadJTS je napisao/la:Hitzfeld na tribinama gleda tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.