FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JosipBukal
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JosipBukal » 21 jul 2013, 14:45

[quote="kvalitet"]Draži vam klub od naše reprezentacije? Od reprezentacije države za koju se ginulo toliko puta u historiji? Država koja je starija od Želje stotinama godina je vrijednija i treba biti duplo više poštovana! Da li vas je stid? A dobro, vidim da ste djeca, pa i donekle razumijem...žalosno

Naravno da mi je draži Željo nego reprezentacija a za Bosnu sam srcem i dušom, Šta je tu čudno. Da igraju ozbiljnu takmičarsku utakmicu ( naravno hipotetički ) normalno da bi svaki al prvi željovac navijao za Želju.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 21 jul 2013, 14:57

slavko njegus je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:@avlami, mislim da si ti pitao negdje (jucer sam procitao ali ne stigoh napisati) vezano za stadion kako do da opet prave projekat? Opstina je finansirala IDEJNI, a sad se traže pare za IZVEDBENI. Izvedbeni ide do najsitnijih detalja i poslije njega bi se trebala znati i prava cijena i sve. Bolje je mozda da neko ko je stručnjak u tome kaže sve razlike između ova dva projekta da nešto ne lupim, ali oba se moraju uraditi.
Ukratko
- idejni je samo prezentacija ideje - na osnovu njega se dobija urb.saglasnost. Sluzi vise da privuce investicije i mora biti ilustrativan iz tog razloga
- izvedbeni - podrazumijeva obimnu dokumentaicju uradjenu do najsitnijih detalaj na osnovu koje se nesto gradi - izvodi. Osim tehnickog opisa, predmjera radova, crteza, detalja, sadrzi i staticke i dr. proracune, projekat vode, kanalizacije, struje.....itd itd....Cijena izrade ovog projekta je u BiH znatno veca...

Problem BiH je sto se u vecini slucajeva gradi najcesce na osnovu idejnog a veoma cesti i bez ikakvog projekta....
Ne bih se složio s tim da se radi na osnovu idejnog, a pogotovo bez ikakvog, otiđi malo na neko gradilište pa pogledaj na osnovu čega se radi
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 21 jul 2013, 14:59

black64 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Pa jeboga nije valjda da ćemo mi sa strana ostati bez juga :o
nema vec skoro sve nestalo

by: thedictator ;)
ja sam maloprije bio na Grbavici, il sam pobudalio, il neradi udruženje :roll:
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 21 jul 2013, 15:05

Pa sta ces u udruzenju .Karte su kupuju u plavom salonu.
PONOSNO I HRABRO

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 jul 2013, 15:07

hule_barca je napisao/la:Ima li kakvih pregovora o TV prijenosu?
Bice ba prenos nesekiraj se.Cekaju da se sve karte talnu,pa da objave da ce biti prenos.Slicno je bilo prije par godina kada se derbi igrao.Sve lafo nema prenosa,a onda 20 minuta prije tekme objavise na BHT-u ili FTV-u (nisam 100% siguran na kojem je kanalu bio prenos) da su uspjeli odkupiti tekmu.Uz to siguran sam da ce i sami Cesi htijeti pogledati tekmu.Ipak je rezultat gurav.Bilo kako bilo nadam se da ce mi se u utorak moci poklopiti neke stvari,pa da uspijem doci na tekmu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 21 jul 2013, 15:07

roleeee je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Ima li kakvih pregovora o TV prijenosu?
za sad nema nista
sta vam je ba naravno da ce biti prijenosa nego je to politika kluba ceka se zadnji dan bice bice no sikiriki imam ja havera iz Bht-a to vam je 100%

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 jul 2013, 15:08

Pola 7 opet trening?? Molim potvrdu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 21 jul 2013, 15:13

BiH vs Zeljo
glupa rasprava... Zeljo ima hajmo reci 200 000 navijaca i “navijaca“od tih 200 000, mozda 30 000 voli Zelju i tu i tamo posjecuje utakmice ili bar prati rezultate.
od tih 30 000 Oko 10 000 Sigurno vise se poistivjecuje sa Zeljom nego sa BiH, volim i ja BiH, mozda i vise nego sto treba. ali ja sam na prvu Zeljinu utakmicu otisao sa 6~7 godina a na prvu utakmicu BiH sa 20...
i ti sad pricas sa onih 5% koji vise vole Zelju nego Repku. i nemoj mjesati pojam Repka sa drzava, molim te, jer ja bih poginuo za opstanak BiH ali i Zelje... ali ne bih za Reprezentaciju, smijedan si.
Kako god.
danas sam ispunio gradjansku duznost...oko pola 2. Clanske idu solidno. do tad je bilo 650+...
ja sam uzeo godisnju sjever 180+(Sjever).
Ali karte idu nenormalno, znaci ja sam se zadrzao 20min oko par prijavnica...i niko nije usao a da ne uzme minimum 3juga... pa mislim da je za manje od 20 min otislo 100 karata.
samo ide.. 4“juga“..5Jug, 3Istok, 6Jug itd
i da napomenem uopste nisu preprodavaci vec vidi se da kupuju za svoju ekipu, porodicu, itd.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2013, 15:15

Preprodavci ce se pojaviti na dan utakmice ako nestane neke tribine tad ce sigurno biti i falsifikovani karata. Karte samo KUPOVATI NA OVLASTENIM MJESTIMA NIKAKO KOD OVIH LJUDI STO CE IH NUDITI NA ULICI ILI ISPRED STADIONA.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 jul 2013, 15:18

Semir BAYERN je napisao/la:
black64 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Pa jeboga nije valjda da ćemo mi sa strana ostati bez juga :o
nema vec skoro sve nestalo

by: thedictator ;)
ja sam maloprije bio na Grbavici, il sam pobudalio, il neradi udruženje :roll:
Sta ces u udruzenju??? :lol:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2013, 15:20

Dobar klip pravo
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 21 jul 2013, 15:23

No: 0655 :D
juniori dosli do jedno 170
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 15:28

Ultras1921 je napisao/la:No: 0655 :D
juniori dosli do jedno 170
Koliko li goldovih i silverovih ima,na njih se ceka :D :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 21 jul 2013, 15:28

Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 jul 2013, 15:28

tu i tamo je napisao/la:BiH vs Zeljo
glupa rasprava... Zeljo ima hajmo reci 200 000 navijaca i “navijaca“od tih 200 000, mozda 30 000 voli Zelju i tu i tamo posjecuje utakmice ili bar prati rezultate.
od tih 30 000 Oko 10 000 Sigurno vise se poistivjecuje sa Zeljom nego sa BiH, volim i ja BiH, mozda i vise nego sto treba. ali ja sam na prvu Zeljinu utakmicu otisao sa 6~7 godina a na prvu utakmicu BiH sa 20...
i ti sad pricas sa onih 5% koji vise vole Zelju nego Repku. i nemoj mjesati pojam Repka sa drzava, molim te, jer ja bih poginuo za opstanak BiH ali i Zelje... ali ne bih za Reprezentaciju, smijedan si.
Kako god.
danas sam ispunio gradjansku duznost...oko pola 2. Clanske idu solidno. do tad je bilo 650+...
ja sam uzeo godisnju sjever 180+(Sjever).
Ali karte idu nenormalno, znaci ja sam se zadrzao 20min oko par prijavnica...i niko nije usao a da ne uzme minimum 3juga... pa mislim da je za manje od 20 min otislo 100 karata.
samo ide.. 4“juga“..5Jug, 3Istok, 6Jug itd
i da napomenem uopste nisu preprodavaci vec vidi se da kupuju za svoju ekipu, porodicu, itd.
Rasprava u rangu one: koga više voliš mamu ili tatu ? :mrgreen:

Nešto kontam sad, dosta raje posti tako da ne treba biti zabrinut kad u utorak ne bude pun stadion nekih pola sata prije tekme.
Što se satava tiče, ne znam za vas, ali meni je drago što će (ako će) zaigrati Ara od početka umjesto Selimovića.
Brži je i bezobrazniji (u pozitinom smislu), baš onakav kakav nam treba u ovakvoj tekmi.
Zeljković ili Benjo, meni je svejedno. Koji god da zaigra opravdano će biti.
Prvi ima jednu fantastičnu tekmu iza sebe dok drugi ima 2-3 sezone koje su bile sasvim solidne i normalno je da u tako velikom broju tekmi ima oscilacija tj. odličnih i katastrofalnih izdanja.
Kerla je dobar u skoku i zračnim duelima, a ovima se igra skoro pa bazira na centaršutevima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DamirM
Kontakt:

Post Postao/la DamirM » 21 jul 2013, 15:30

Ostalo je još vrlo malo karata....požurite sa kupnjom još danas...

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 21 jul 2013, 15:30

karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 21 jul 2013, 15:33

Jug ce otic brzo i iz razloga sto ce oni sa godisnjim imat dzabe ulaz.
jednom pitar-uvijek supak

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2013, 15:34

Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu

Potcijenjuju ljudi odbice im se o glavu. ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 21 jul 2013, 15:37

mentalitet87 je napisao/la:Jug ce otic brzo i iz razloga sto ce oni sa godisnjim imat dzabe ulaz.
Ma kakve to veze ima. Nece biti jug godisnjih oko 300 to nije nista.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.