Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
I onda mi rekose da ces u Arsenal ili Real

nije isto jer ti nisi bivsi profesionalni bokser...OTNYS_YNWA je napisao/la:Cuj savjetuju Rodgersa. To je isto kao da ja savjetujem Adnana Catica da vise udara lijevim dlanom.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Imamo Rodgersa i komitet pa nek vode racuna o pojacanjima, sugestije tih legendi Liverpoola koji su jedno vrijeme prozivali Rodgersa kako treba stariji igraci vise da igraju su po meni bespotrebni. Za Gomeza mi je smijesno, mislim da ne postoji osoba koja moze garantovati kako ce Liverpool ikada ganjati klasicnog napadaca.
__

Zastava, koju su u cast velikog borca za istinu o Hilsborough-u Anne Williams, a koja je i sama izgubila petnaestogodinjeg sina Kevina u nesretnom dogadjaju, napravili i prezentirali na utakmici sa Liverpoolom navijaci LFCa iz Indonezije, bit ce prebacena na Anfield. Zaista prelijep gest redsa sa dalekog istoka. Sada ce imati priliku da svoje remek djelo gledaju na Anfiledu kada bude igrao njihov voljeni klub.
__

Zastava, koju su u cast velikog borca za istinu o Hilsborough-u Anne Williams, a koja je i sama izgubila petnaestogodinjeg sina Kevina u nesretnom dogadjaju, napravili i prezentirali na utakmici sa Liverpoolom navijaci LFCa iz Indonezije, bit ce prebacena na Anfield. Zaista prelijep gest redsa sa dalekog istoka. Sada ce imati priliku da svoje remek djelo gledaju na Anfiledu kada bude igrao njihov voljeni klub.
Liverpool da je sada kupio Gomeza, mi se ne bi sikirali za odlazak Suareza. Gomez bi koštao 16 miliona eura a ako Liverpool proda Suareza, tek tada nastaju problemi. Prvi jer je ostalo 27 dana do prve utakmice Premiershipa, drugo jer su većina dobrih napadača kupljeni i treće klub za koji igra napadač kojeg Liverpool bude tražio, tražiće puno više para nego obično. Bojim se da nam se ne ponovi slučaj Carrol.
Eno Napoli hoće Damia i daje 24 ili 25 miliona a klub neće d ga proda za te pare jer znaju da su ovi naplatili 64 miliona za Cavanija. Kad su ovi mogli musti, hoće i oni. To je nama isto uradio Ashley jer je znao da smo naplatili 50 miliona funti za Carrola.
Ne kažem da bi Gomez uspio u Liverpoolu ili slično, ali smo već trebalo dovesti napadača jer svako zna da Suarez ide. Nije u pitanju samo Gomez, nego bilo koji drugi kvalitetni napadač ( Aubemeyang, Bony, Benteke, Yilmaz, Higuain ... ).
Eno Napoli hoće Damia i daje 24 ili 25 miliona a klub neće d ga proda za te pare jer znaju da su ovi naplatili 64 miliona za Cavanija. Kad su ovi mogli musti, hoće i oni. To je nama isto uradio Ashley jer je znao da smo naplatili 50 miliona funti za Carrola.
Ne kažem da bi Gomez uspio u Liverpoolu ili slično, ali smo već trebalo dovesti napadača jer svako zna da Suarez ide. Nije u pitanju samo Gomez, nego bilo koji drugi kvalitetni napadač ( Aubemeyang, Bony, Benteke, Yilmaz, Higuain ... ).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa dobro, polako, vjerovatno je vec sada gotov taj uzi spisak igraca koji ce zamijeniti Suareza. Nije sad iskljuceno da ostane, pridruzio se timu, vidjecemo 

Skauti su danas u Melburnu I podnose izvjestaj o igracima koje su pratili. Treba ocekivat imena u narednih par dana.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pozdrav svima, nije me bilo dugo na forumu i vidim nisam skoro pa ništa značajno propustio, osim dvije prijateljske utakmice. Drago mi je što je Sterling nastavio dominirati kao i prije.
Poseban pozdrav za redsa, beykopitesa, riza, carla, feru, zodiaca i jimmya.

Isti Robinho.

Poseban pozdrav za redsa, beykopitesa, riza, carla, feru, zodiaca i jimmya.

Isti Robinho.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Do terena ,oranice.
i nargile sa tribinaZodiac je napisao/la:Do terena ,oranice.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sve se nema, a naši ameri hoće da daju nekom njihovom bejzbolašu 100 miliona na pet godina 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
United 83 000 u sydneyu.
Chelsea pokusava besplatnim ulaznicama popunit stadion.
A za nasu tekmu u Melburnu vec otislo 100 000 ulaznica.
CLASS
Chelsea pokusava besplatnim ulaznicama popunit stadion.
A za nasu tekmu u Melburnu vec otislo 100 000 ulaznica.
CLASS
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jose Mourinho has issued a hands off warning to Liverpool over Ryan Bertrand.
Liverpool have been told Ryan Bertrand is not for sale.
Bertrand said: "I've been on loan four or five times but you now I'm going to spend some time back at the club and see what happens.
"Obviously I want to be the No.1 left-back and when that time comes it will happen
Liverpool have been told Ryan Bertrand is not for sale.
Bertrand said: "I've been on loan four or five times but you now I'm going to spend some time back at the club and see what happens.
"Obviously I want to be the No.1 left-back and when that time comes it will happen
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- donCorleone1892
- Kontakt:
Brendangaston je napisao/la:http://www.dailymotion.com/video/x5rjvw ... evOgNLxqaI
Watching this, when suddenly 4.21![]()
![]()

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sef vreba iz pozadine. 

uz ulaznicu šišu dobiješOtelo je napisao/la:i nargile sa tribinaZodiac je napisao/la:Do terena ,oranice.

imaju jos nekih desetak dana da se zezaju al onda bi stvarno trebali dovesti pojacanja koja su najavili il cemo opusteno gledati jos jednu sezonu engleske lige. treba dovesti igrace bar nesto prije pocetka sezone da se malo uigraju do prve utakmice.
You are someone else I am still right here
Mora da se u Melburnu vutra dijeli 

Pa gdje si ti oči moje lijepe? Nema te 100 godina?Pozdrav svima, nije me bilo dugo na forumu i vidim nisam skoro pa ništa značajno propustio, osim dvije prijateljske utakmice. Drago mi je što je Sterling nastavio dominirati kao i prije.
Poseban pozdrav za redsa, beykopitesa, riza, carla, feru, zodiaca i jimmya.![]()
Baš je lijepo kod nas na temi, uvijek ima vatrometa, ali onog prirodnog. Svi pucaju u nebesa, niko u privatnost.
Nije samo Raheem odigrao odlično, bio je tu i jedan momak sa brojem 14 kojem, vjerovao ili ne, nakon dvije odigrane utakmice još uvijek niko nije ništa opsovao.

P.S. Tottenham dovodi Chadlija iz Twentea.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.

Koliko god srao u zadnje vrijeme i dalje mi je toliko zao kad vidim ovaj pogled kad shvati da niko nece da slavi sa njim

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.