BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Koje je to pojacanje, van..germany..bundeslige..kako je watzke izjavio??
Ne spominju oni ali spominjete "vi" ovdje na forumu...i to svaki dan ista pricaeffe_sa je napisao/la:Uprava Bayerna je rekla da se nada da će Lewa doći narednog ljeta i ne spominju više transfer ovog ljeta. Naravno da ima tu i mudre igre, kockanja....

Eto nek' mu je i obecao...to nikako ne znaci da ga je trebao pustiti za 5 miliona eura da predje u Bayern samo zato sto on tako zeli.Postoje valjda neke stvari koje se trebaju ispostovati.effe_sa je napisao/la:Druga stvar, vrlo vjerovatna, Watzke ga je izradio, najvjerovatnije je da mu je obećao da može napustit klub i preći u Bayern ovog ljeta, a onda odjednom kad je došla ljetna pauza, pogazio riječ.
Pa kako ste se poceli razbacivati nece me cuditi da kupite jos 2 napadaca a ne samo Lewu.effe_sa je napisao/la:E sad ja ne ulazim u to dal je on potreban i koliko Bayernu, ja sam o tome prije govorio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izvire ljubomora iz tebe a pojedini forumasi predstavljaju olicenje licjemerstva pricajuci neistine oko najveceg Njemackog talenta.adnan24 je napisao/la: Pa kako ste se poceli razbacivati nece me cuditi da kupite jos 2 napadaca a ne samo Lewu.
Sto se Lewe tice, tog Bayern ako bude trebao dovesce ga sad na ljeto i to za cijenu koja nece premasiti 20 miliona iako je isti u posljednjoj godini ugovora (neki portali su prenijeli informaciju da je bila ponuda na stolu od oko 25 miliona) ali s obzirom na to da on u Europskom prvaku trenutno nema mjesta na njega ce se cekati naredno ljeto kada Pizzaru istekne ugovor.
Kako god i koliko god vi mislili da dobijate ovim potezom zadrzavanjem Lewe protiv njegove volje, lazete sami sebe, jer je svima jasno da niti jedan klub ne bi odbio 20 miliona za nezadovoljnog igraca a da je jos u zadnjoj godini ugovora.
Zivi bili pa vidjeli kako ce se situacija dalje razvijati i zelim vam srecu u narednoj sezoni, da opet pokupite svo moguce srebro.
Nizi stalez!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako cu biti ljubomoran onda cu biti na partije Bayerna iz prosle sezone a ne na ovu novu Barcelonu koju pravi Guardiola.Omerbavarac je napisao/la: Izvire ljubomora iz tebe
Omerbavarac je napisao/la:Kako god i koliko god vi mislili da dobijate ovim potezom zadrzavanjem Lewe protiv njegove volje, lazete sami sebe, jer je svima jasno da niti jedan klub ne bi odbio 20 miliona za nezadovoljnog igraca a da je jos u zadnjoj godini ugovora.

Izvire ljubomora iz tebe.Omerbavarac je napisao/la:Nizi stalez!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam bolje od njega jer ja nisam clan kluba ali zdrav razum mi kaze da gubitak finansijske injekcije u vidu ogromnih 20 miliona moze biti koban po klub koji se iz pepela digao tek prije nekoliko godina. Nadam se da ti je sad jasno zasto ste nizi stalez.adnan24 je napisao/la: Eto ti znas bolje od Watzke-a sta je dobro za Borusiju...covjek ako ostane bice prvi strijelac Bundeslige.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Weidenfeller poklonio Gladbachu finale u posljednjem minutu utakmice. Umjesto da izbije loptu on ceka da do nje dodje Raffael koji mu istu oduzima i zatim on pravi prekrsaj i sudija pokazuje na 11 metara.
Inace Dortmund je bio bolji i konkretniji i imao kvalitetnije prilike, ali eto nije im se dalo da upisu pobjedu.
Inace Dortmund je bio bolji i konkretniji i imao kvalitetnije prilike, ali eto nije im se dalo da upisu pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Weidenfeller u stilu Bandovica
Poraz od Gladbacha 1-0 u posljednjoj sekundi utakmice.
Nisam bas sve pratio ali vidio sam precku Reusa,100% sansu Hofmana i jedan dobar udarac iz vana Sahina...ne znam da li je bilo jos nekih prilika ali cini mi se da je BvB bio nesto bolji protivnik u Gladbachu.

Nisam bas sve pratio ali vidio sam precku Reusa,100% sansu Hofmana i jedan dobar udarac iz vana Sahina...ne znam da li je bilo jos nekih prilika ali cini mi se da je BvB bio nesto bolji protivnik u Gladbachu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prosvijetli nas dobri covjece!Omerbavarac je napisao/la:pojedini forumasi predstavljaju olicenje licjemerstva pricajuci neistine oko najveceg Njemackog talenta.
Napisi mi na temi Bl-a (da ovde ne spamamo) sta sam krivo/pogresno rekao u vezi jude i ako mi ponudis validne argumente da sam u necemu pogrijesio, ja se odjavljujem sa foruma!
Zivio i kapu nakrivio, visi stalezu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
milioneri nepise vam se dobro ove sezone ,bayern je hiljadama svjetlosnih fodina ispred.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
i milionima eura takodjer, pa ako je trgovina ogledalo uspjeha onda jesu ispredPEP je napisao/la:milioneri nepise vam se dobro ove sezone ,bayern je hiljadama svjetlosnih fodina ispred.

U svakom pogledu ,igracki ,administrativno ,finacijski,historijski dakle u svakom pogledu ,miljama i miljama svjetlosnih godina ispred BVB.Ko BVB lafo ne bi kupovao skuplje bolje kvalitetnije igrace da imaju ali nemaju .1909 je napisao/la:i milionima eura takodjer, pa ako je trgovina ogledalo uspjeha onda jesu ispredPEP je napisao/la:milioneri nepise vam se dobro ove sezone ,bayern je hiljadama svjetlosnih fodina ispred.

- Centre forward
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=69&t=5209" onclick="window.open(this.href);return false;
Načinit' nešto slično, jer ovo vodi u nedogled. Teme se kvare kojekakvim glupostima hiljadu puta ispisanim, još kad se upecaju neki sa strane koji pružaju lažnu podršku i jednima i drugima, a znaju oni koji su, onda se gubi svaki smisao
Načinit' nešto slično, jer ovo vodi u nedogled. Teme se kvare kojekakvim glupostima hiljadu puta ispisanim, još kad se upecaju neki sa strane koji pružaju lažnu podršku i jednima i drugima, a znaju oni koji su, onda se gubi svaki smisao

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
mi smo pokazali i dokazali da se bez 7-8 super zvijezda svakoj ekipi tresu gace s nama na megdanu, dok vama ne znam kako bi to uspijevalo jer se i ne sjecam kad je Bayern bio u slicnoj situaciji (da sezonu pocnu sa omladinskim pogonom ; )PEP je napisao/la:U svakom pogledu ,igracki ,administrativno ,finacijski,historijski dakle u svakom pogledu ,miljama i miljama svjetlosnih godina ispred BVB.Ko BVB lafo ne bi kupovao skuplje bolje kvalitetnije igrace da imaju ali nemaju .1909 je napisao/la:i milionima eura takodjer, pa ako je trgovina ogledalo uspjeha onda jesu ispredPEP je napisao/la:milioneri nepise vam se dobro ove sezone ,bayern je hiljadama svjetlosnih fodina ispred.![]()
![]()

Al kako samo Dortmund dobro posluje. Proda onog malog debelog, a za manje novca dovode dva bolja igraca od njega. Svakako vec imaju Reusa, koji je vjerovatno najbolji igrac lige.
Jedino mi nije jasno sto ne puste Levatinu. Glupo je ostati bez nekih 20 miliona, a i svakako tesko da ce on ikada odigrati dobro kao prosle sezone.
Jedino mi nije jasno sto ne puste Levatinu. Glupo je ostati bez nekih 20 miliona, a i svakako tesko da ce on ikada odigrati dobro kao prosle sezone.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
1909@
o kakvim ti superzvjezdama pricas covjece ,superzvjezde su mesi ,ronaldo,ljudi koji imaju nesto nadprosjecno u odnosu na ostale fudbalere iza kojih je vec decenija uspjesnog dokazivanju i uspjeha koji su osvojili sve sto se dalo osvojiti ,Bvb dvije sezone osvoji BL i kup i odma se dize u nebeske visine ,Ok dosli ste do finale prosle sezone kako ste dosli,grupna faza svaka cast i osmina finala i ako nije bio Bog zna kakav protivnik ,sve do malage gdje nevidjeni sdaekatul fitr presudio u vasu korist ,dalje real nikakav prosle sezone prosao na guzove zahvaljuci onome turchiss manu ,i to je to ali ste onda naisli na tim koji vas je prosle sezone potukao na svim poljima do nogu i cak vas udario gdje najvise boli uzeo vam igraca koji je trebao nositi BVb u budcnosti i tako pokazo svoju velicinu u odnosu na majorizovani klub zvani BVB,koji misli da je veliki klub ,ali to nikada nije bio niti ce ikada biti ,veliki se ne postaje preko noci .
Sto se tice buducnosti,na osvnu postojeceg stanjebayerna infrastrukture,igrackog kadra koji ima malo je reci blistavu buducnost,tiago ,javi,kros,muler itd...a vec su toliko prosli i skusili ,finacijskog stanja,administracije moze se zakljucit i osjetiti nadolazeca apsolutna dominacija bayerna kako u njemackom sampionatu tako i dobrim djelom i u evropi.
o kakvim ti superzvjezdama pricas covjece ,superzvjezde su mesi ,ronaldo,ljudi koji imaju nesto nadprosjecno u odnosu na ostale fudbalere iza kojih je vec decenija uspjesnog dokazivanju i uspjeha koji su osvojili sve sto se dalo osvojiti ,Bvb dvije sezone osvoji BL i kup i odma se dize u nebeske visine ,Ok dosli ste do finale prosle sezone kako ste dosli,grupna faza svaka cast i osmina finala i ako nije bio Bog zna kakav protivnik ,sve do malage gdje nevidjeni sdaekatul fitr presudio u vasu korist ,dalje real nikakav prosle sezone prosao na guzove zahvaljuci onome turchiss manu ,i to je to ali ste onda naisli na tim koji vas je prosle sezone potukao na svim poljima do nogu i cak vas udario gdje najvise boli uzeo vam igraca koji je trebao nositi BVb u budcnosti i tako pokazo svoju velicinu u odnosu na majorizovani klub zvani BVB,koji misli da je veliki klub ,ali to nikada nije bio niti ce ikada biti ,veliki se ne postaje preko noci .
Sto se tice buducnosti,na osvnu postojeceg stanjebayerna infrastrukture,igrackog kadra koji ima malo je reci blistavu buducnost,tiago ,javi,kros,muler itd...a vec su toliko prosli i skusili ,finacijskog stanja,administracije moze se zakljucit i osjetiti nadolazeca apsolutna dominacija bayerna kako u njemackom sampionatu tako i dobrim djelom i u evropi.

- gerdmuller
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Al kako samo Dortmund dobro posluje. Proda onog malog debelog, a za manje novca dovode dva bolja igraca od njega. Svakako vec imaju Reusa, koji je vjerovatno najbolji igrac lige.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Figo se kod tog transfera nista nije pitao, radio je samo sto mu je govorio menadzer i thrid party koji je stojao iza njegovog ugovora.To je tada bio najskuplji transfer u istoriji fudbala.Iza vecine tih transfera gde dolazi do prelaska igraca iz jednog kluba u drugi gde su ta dva kluba konkurenti za titulu, moze se reci da to nisu cista posla.proFCB je napisao/la:
Nije Figo presao iz Barce u Real... nije ni Tevez iz UTD u City,ne spominje se sad ni prelazak Roney u Chelsea...
Tevez je bio pozajmljen Junajtedu, a imao je ugovor sa Vest Hemom.Relaciju Tevez-Ferguson ne bih ovde zeleo da objasnjavam.
Omerbavarac je napisao/la: Sto se Lewe tice, tog Bayern ako bude trebao dovesce ga sad na ljeto i to za cijenu koja nece premasiti 20 miliona iako je isti u posljednjoj godini ugovora (neki portali su prenijeli informaciju da je bila ponuda na stolu od oko 25 miliona) ali s obzirom na to da on u Europskom prvaku trenutno nema mjesta na njega ce se cekati naredno ljeto kada Pizzaru istekne ugovor.
Kako te nije sramota da ovako nesto izjavis?U rangu je sa tvojom izjavom pre neki dan vezano za Eriksena i Leverkuzen.Jedan Pizaro koji je prosle godine bio treca opcija u napadu, sada da odjednom bude ispred najboljeg strelca Bundeslige.
+1Centre forward je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=69&t=5209
@PEP
Ko je ovde pricao da je Borusija veliki klub zivota ti?Niko ovde nije bio prepotentan da o tome prica.Trenutno su stepenicu-dve ispod evropske elite, a da bi tu dospeli trebaju da budu konstantni u vrhu u narednih desetak i vise godina sto je tesko ostvarivo kada se uzmu u obzir uslovi koji vladaju u nemackom fudbalu.Jednu vecu gresku napravis konkurencija ce te stici i pad je neminovan.Po nekom mom shvatanju veliki klubovi su:Real, Barselona, Junajted, Liverpul, Arsenal, Milan, Bajern, Juventus, Inter, Celzi, Porto, Benfika i Ajaks.Sa izuzetkom Celzija i Arsenala koji su se tu probili u skorije vreme, ostali klubovi su pisali istoriju fudbala.Nijedan drugi klub u Evropi ne zasluzuje da ima epitet veliki sem ovih koje sam nabrojao.
Ma ti si sad htio biti previše realan. Za par nabrojanih ok, ali ovde si nabrojao i one koji su jako davno osvajali Ligu šampiona i to u onom formatu dok je bila Kup šampiona (primjer Benfica), a Arsenal je nikad nije osvajao.DrDule je napisao/la:Jednu vecu gresku napravis konkurencija ce te stici i pad je neminovan.Po nekom mom shvatanju veliki klubovi su:Real, Barselona, Junajted, Liverpul, Arsenal, Milan, Bajern, Juventus, Inter, Celzi, Porto, Benfika i Ajaks.
Borussia je igrala 2 puta finale Lige šampiona (govorim i o novom formatu baš), te jednom i osvojila. Prema tome mora se svrstavat u velike klubove, samo u širem smislu. A ono sad zna se koji ih je 5-8 klubova najvećih svih vremena, s obzirom i na tradiciju i na ono što u sadašnjosti ili bližoj prošlosti pokazuju. A gore si i nabrojao par takvih

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Niko mozda toliko direktno kolko indirektno .DrDule je napisao/la:@PEP
Ko je ovde pricao da je Borusija veliki klub zivota ti?Niko ovde nije bio prepotentan da o tome prica.Trenutno su stepenicu-dve ispod evropske elite, a da bi tu dospeli trebaju da budu konstantni u vrhu u narednih desetak i vise godina sto je tesko ostvarivo kada se uzmu u obzir uslovi koji vladaju u nemackom fudbalu.Jednu vecu gresku napravis konkurencija ce te stici i pad je neminovan.Po nekom mom shvatanju veliki klubovi su:Real, Barselona, Junajted, Liverpul, Arsenal, Milan, Bajern, Juventus, Inter, Celzi, Porto, Benfika i Ajaks.Sa izuzetkom Celzija i Arsenala koji su se tu probili u skorije vreme, ostali klubovi su pisali istoriju fudbala.Nijedan drugi klub u Evropi ne zasluzuje da ima epitet veliki sem ovih koje sam nabrojao.
Napisao sam da ti klubovi imaju kakav takav kontinuitet i da imaju bogatu istoriju.Dortmund se cas pojavljivao, pa je nestao sa mape i tako par puta.Benfika je uvek tu u evropskom vrhu, ne mozes je svrstati u evropsku elitu gde izmedju ostalog spada i Bajern ali pravi zapazene rezultate u Evropi vec duzi niz godina.Takav slucaj nije kod Dortmunda.Arsenal i Celzi imaju vec duze od deset godina zapazene rezultate i to ih cini velikim klubovima sa ogromnom bazom navijaca.Ali ni oni po meni ne cine evropsku elitu.Treba tu da se po meni napravi niz godina da se prave konstantno dobri rezultati, a kao sto sam rekao u prvoj recenici Dortmund-a cas su tu, pa cas nisu.Po meni su svi ti klubovi koje sam nabrojao iznad Borusije i treba tu par stvari da se promene da bi mogao da bi mogli da se ti klubovi stave u istu ravan.effe_sa je napisao/la: Ma ti si sad htio biti previše realan. Za par nabrojanih ok, ali ovde si nabrojao i one koji su jako davno osvajali Ligu šampiona i to u onom formatu dok je bila Kup šampiona (primjer Benfica), a Arsenal je nikad nije osvajao.
Borussia je igrala 2 puta finale Lige šampiona (govorim i o novom formatu baš), te jednom i osvojila. Prema tome mora se svrstavat u velike klubove, samo u širem smislu. A ono sad zna se koji ih je 5-8 klubova najvećih svih vremena, s obzirom i na tradiciju i na ono što u sadašnjosti ili bližoj prošlosti pokazuju. A gore si i nabrojao par takvih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.