FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirzatele » 21 jul 2013, 12:53

AvantiSignora je napisao/la:Hocel biti gdje prenos u utorak??
BHT1

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 21 jul 2013, 12:54

MrRiccoli je napisao/la:ja zbog iftara odoh na istok :)
sto da cujes kad top opali :P... ma ide lagano flasica vode i sendvic na brzinu i jug ludnica aBd...[/quote]
:D ma jok ja razmotam pitu pa mi treba širine

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 21 jul 2013, 12:55

nije jos odluceno, sad kako stvari stoje nece, ali ako bude bice obavjestennje na zvanicnoj stranici kluba
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2013, 12:56

Okupljanje Manijaka za utakmicu protiv Plzena je u 18,30 sati na platou kod mosta Suade Dilberović. Polazak kortea prema Koševu je planiran za 19 sati!

I još jednom napomena, dogovor grupe je da se ništa ne pali od pirotehnike.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 21 jul 2013, 12:59

mirzatele je napisao/la:
BHT1
Nemaju oni uslova za prenos jedna kamera nije hd kad gledaš utakmicu sve to beze izgleda kako je lijepo na face tv bilo ma svaku travčicu vidiš-.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 21 jul 2013, 13:00

corleone87 je napisao/la:Okupljanje Manijaka za utakmicu protiv Plzena je u 18,30 sati na platou kod mosta Suade Dilberović. Polazak kortea prema Koševu je planiran za 19 sati!

cudi me da nije ispred stadiona Grbavica, mislim radi raje jer dok sad dodje do svakog da je na platou kod mosta Suade Dilberović... Tako radi najbolja grupa, opekli smo se jednom dobro i dosli pameti hvala Bogu...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jul 2013, 13:01

corleone87 je napisao/la:I još jednom napomena, dogovor grupe je da se ništa ne pali od pirotehnike.
Samo budali to moze pasti na pamet, koliko smo novca uzeli klubu u nasoj ligi radi toga jos nam samo treba da placamo UEFA-ni kazne koje su ogromne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 21 jul 2013, 13:02

corleone87 je napisao/la:Okupljanje Manijaka za utakmicu protiv Plzena je u 18,30 sati na platou kod mosta Suade Dilberović. Polazak kortea prema Koševu je planiran za 19 sati!

Gdje ćete tako rano utakmica u 21,00 počinje pa dovoljno pola sata ili 45 minuta pred utakmicu ?

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 21 jul 2013, 13:02

MrRiccoli je napisao/la:ja zbog iftara odoh na istok :)
sto da cujes kad top opali :P... ma ide lagano flasica vode i sendvic na brzinu i jug ludnica aBd...[/quote]

Valjda ce dopustiti da se unese neki sendvic i "dvojni c" na jug jer fakat nemoze se cekati iftar pa tek onda uci na tribinu.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 jul 2013, 13:03

Radmilo je napisao/la:

Gdje ćete tako rano utakmica u 21,00 počinje pa dovoljno pola sata ili 45 minuta pred utakmicu ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 jul 2013, 13:03

Radmilo je napisao/la:

Radmilo kralju da te nema trebalo bi te izmisliti hahahahahaha

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2013, 13:05

Joj kralja :lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2013, 13:05

Radmilo je napisao/la:

Jesi ti dobar,kakvih pola sata pred utakmicu,znas ti koliki ce to korteo biti,treba to organizovati,od policije do nas samih.Samo i meni je zacudo bilo sto se okuplja kod mosta Suade Dilberovic ali nema veze.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 jul 2013, 13:11

corleone87 je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:

Jesi ti dobar,kakvih pola sata pred utakmicu,znas ti koliki ce to korteo biti,treba to organizovati,od policije do nas samih.Samo i meni je zacudo bilo sto se okuplja kod mosta Suade Dilberovic ali nema veze.
ja mislim da je razlog jer je zatvoren onaj most preko kojeg se inace ide do vilsonovog
FKŽ !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 21 jul 2013, 13:13

Samo nam treba još kakav jak i stamen štoper koji ima vijuge i koji konta tu poziciju, ovaj kerla je rupa tu sad trenutno nikako dečko da se dohaviza, pa kad mi oni liječnici našeg kluba kažu mozak mu ko u pileta moš mislit.

prijatelj
Kontakt:

Post Postao/la prijatelj » 21 jul 2013, 13:15

Radmilo je napisao/la:Samo nam treba još kakav jak i stamen štoper koji ima vijuge i koji konta tu poziciju, ovaj kerla je rupa tu sad trenutno nikako dečko da se dohaviza, pa kad mi oni liječnici našeg kluba kažu mozak mu ko u pileta moš mislit.
Dok je lopta u zraku nasi stoperi su u rangu Engleza, cim lopta padne na zemlju nastaje panika :mrgreen:

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 21 jul 2013, 13:20

Prodaju li se karte danas na skenderiji i u ferhadiji?
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jul 2013, 13:21

Kako cesto govorimo za reprezentaciju "historijska" utakmica, e ova je za Zelju bas historijska. Nakon rata da se konacno napavi iskorak. U slucaju prolza ako Bog da, igrat cemo protiv mnogo lakseg protivnika ali ne i naivnog.

Pa zamisli te da prođemo HJK/Kalju, znaci akutomatski smo u gupama EL, a u play-off neka nam dođe ko god hoce.

Samo nam malo srece treba. :P
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 21 jul 2013, 13:23

Elegant je napisao/la:Kako cesto govorimo za reprezentaciju "historijska" utakmica, e ova je za Zelju bas historijska. Nakon rata da se konacno napavi iskorak. U slucaju prolza ako Bog da, igrat cemo protiv mnogo lakseg protivnika ali ne i naivnog.

Pa zamisli te da prođemo HJK/Kalju, znaci akutomatski smo u gupama EL, a u play-off neka nam dođe ko god hoce.

Samo nam malo srece treba. :P
to su cifre milionske ako prođemo ovo, samo da je proć ovo je najteža prepreka.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 jul 2013, 13:25

mumin je napisao/la:Prodaju li se karte danas na skenderiji i u ferhadiji?
Prodaju, ja evo sad uzeo na Skenderiji... Ne brinite za karte... Ima ih.. AL' opet dva dana je do utakmice, a potraznja je velika, pa ako ste u mogucnosti uzmite sto prije, da ne izvisite na dan utakmice.... Jug ce sigurno nestati.... Osim onog dijela koji se mora prodavati ispred stadiona, a i te ce brzo se prodati...

I ni u kom slucaju ne uzimajte od ulicnih prodavaca, s obzirom na to kako su karte uradjene, skenirati ih je presmjesno i mogu izgledati cak autenticnije od originala....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.