Sto se tice Thiaga, opet kazem prerano je donositi zakljucke,ali jedno je sigurno 20 milki za onakvog talenta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Consigliere je napisao/la:Barcelona.
Ovaj njihov potez granici sa ludoscu Pereza kada je prodao Makelelea.secer je napisao/la:ovi katalonci stvarno nisu normalni.![]()
pa dzis ba prodat nakog igraca![]()
tiago je igracina koja ce biti veliko pojacanje za bayern.
jaooo, jedva cekam pocetak sezone.![]()
jos kad bi insan znao ko ce igrati u prvoj postavi...
Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakvog smo igrača uzeli ispred nosa Man Utd.Neprocjenjivo.
18:30 - sat1PEP je napisao/la:izzmace mi juce veliki dio tekme protiv HSV ,masala 4 komada u mrezi HSV nije lose nije lose ,kad je finale sa mechegladbahom satnica/
libje je napisao/la:18:30 - sat1PEP je napisao/la:izzmace mi juce veliki dio tekme protiv HSV ,masala 4 komada u mrezi HSV nije lose nije lose ,kad je finale sa mechegladbahom satnica/
Ti si sigurno i skoli dobijao sve keceve, pa te sada prenijelo na nick.111 je napisao/la:Vas dvojica ko da ste sa Marsa pali![]()
![]()
Nisu katalonci njega prodavali, niti su htjeli da ih napusti talentovani igrac u kojeg su uložili godine i godine truda...vec je hairlija obilato iskorisio glupu klauzulu i prvom prilikom se ufatio noge. Thiago je sam htio da ide, ne vjerujuci u svoj uspjeh u maticnom klubu i on je isforsirao bjeg u bavariju. Barca bila nemocna i morala pristati na transfer, a Bayern bi svakako platio klauzulu i da nije pristala na transfer....Pep je samo bio dodatni faktor koji je hajcao sa strane.
Pakaš izašao na mala vrata i šupkom zatvorio ista....a vi to tek sad skontali da je Thiago igracina![]()
ono kad tek pređe kod vas , tad je dobar
![]()
Tako ste i za Martineza pisali svojevremeno....soha, kloc, ašov, španska fosna, ovo ono, onda okrenuli plocu sa A na B stranu kad ste vidjeli da je momak zvijer od igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.