Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Jesmo li igrali neke pripremne tekme?
- IlCapitano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;gojzerica je napisao/la:Jesmo li igrali neke pripremne tekme?
Vrhunac je na 11:30.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jesam li samo ja dojma da ovo nije dovoljan broj kvalitetnih utakmica za početak sezone, samo jedna prijateljska protiv amatera i onda Trofeo TIM?!
Potom ide američka turneja u kojoj hoćemo odigrati 4 kvalitetnije utakmice i to je to od ozbiljnijih mečeva, uz vjerovatno trofej Berlusconi.
Nekako sam stava da treba da se zakaže još neki meč sa ekipama slabije kvalitete jer ovo nije dovoljno utakmica kada uzmemo u obzir da tek treba da stignu reprezetativci krajem mjeseca, a bliži se superkup u kojem ćemo po svemu sudeći vidjeti izmiksan tim, tj. igrače koji od početka treniraju.
Potom ide američka turneja u kojoj hoćemo odigrati 4 kvalitetnije utakmice i to je to od ozbiljnijih mečeva, uz vjerovatno trofej Berlusconi.
Nekako sam stava da treba da se zakaže još neki meč sa ekipama slabije kvalitete jer ovo nije dovoljno utakmica kada uzmemo u obzir da tek treba da stignu reprezetativci krajem mjeseca, a bliži se superkup u kojem ćemo po svemu sudeći vidjeti izmiksan tim, tj. igrače koji od početka treniraju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jeste mali broj utakmica, a mislim da je i taj Berlusconi kup odgođen za ovu sezonu, ili mi nećemo igrati na njemu. Nigdje nisam vidio u najavama da ima i ta utakmica. Ima utakmica protiv Primavere nakon Amerike, i to je generalka pred superkup. Ali treba uzeti u obzir da ove godine prvenstvo počinje malo ranije zbog SP u Brazilu naredne godine, tako da je i zbog toga razumljiv manji broj utakmica.
A što se tiče Matrija i trening utakmica on je i prošle godine bio najbolji napadač u tim utakmicama, ali kad krene sezone i u normalnim utakmicama nije ni blizu toga, te utakmice nisu nikakvo mjerilo.
A što se tiče Matrija i trening utakmica on je i prošle godine bio najbolji napadač u tim utakmicama, ali kad krene sezone i u normalnim utakmicama nije ni blizu toga, te utakmice nisu nikakvo mjerilo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mislim da je Conte sa namjerom stavio mali broj prpiremni utakmica zbog Reprezentativaca jer u toku sezone ce odigrati puno utakmica tako da nema potrebe da ih zamara previse pripremnim tekmama

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej@ sad pogleda ovu sliku kontam boca zestice na stolu a ono maslinovo ulje

- IlCapitano
- Kontakt:
Ja stvarno mislim da ce njega conte odmah gurnuti u vatru i stavljati u prvu postavu.
I njega i Carlitosa. Stvarno se nadam da ce ipak barem malo opravdati broj na ledjima koji nosi veliku odgovrnost.
Nakon odlaska Jovetica u Man City mislim da je to definitivno sto se tice napada. Sad se nadam da ce za pocetak otici bar jedan napadac,6 je bas previse.
Neznam sto al i ja u matrija vjerujem,ipak je Q najveci visak meni se cini,sve oko 10 mil. je odlicno,jer ipak ni on ne postaje mladji.
Vidim na topicu Serie A mnogi se nadaju da ce se milan ili napoli ukljuciti u borbu za scudetto. Joj,da nisu subjektivni shvatili bi kako se grdno varaju
Ljudi sve smo jaci
I njega i Carlitosa. Stvarno se nadam da ce ipak barem malo opravdati broj na ledjima koji nosi veliku odgovrnost.
Nakon odlaska Jovetica u Man City mislim da je to definitivno sto se tice napada. Sad se nadam da ce za pocetak otici bar jedan napadac,6 je bas previse.
Neznam sto al i ja u matrija vjerujem,ipak je Q najveci visak meni se cini,sve oko 10 mil. je odlicno,jer ipak ni on ne postaje mladji.
Vidim na topicu Serie A mnogi se nadaju da ce se milan ili napoli ukljuciti u borbu za scudetto. Joj,da nisu subjektivni shvatili bi kako se grdno varaju

Ljudi sve smo jaci

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- Trequartista
- Kontakt:
Ogbonna će biti spektakularan defanzivac, on i Bonucci će uz Chiellinija biti neprelazan tandem, jedva čekam da ih vidim.
Realno, strašno smo se pojačali, jedva čekam ove pripremne utakmice.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
Realno, strašno smo se pojačali, jedva čekam ove pripremne utakmice.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Po mogućnosti da se ne odaziva na prezime Zuniga.
Dosta je što nemamo beka kako treba i ne treba nam dešnjak koji je priučen da igra lijevo.
Dosta je što nemamo beka kako treba i ne treba nam dešnjak koji je priučen da igra lijevo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Haman stize Biabiany
uvijek mi moramo nekog polovnjaka dovest, nako da nas ima sta nervirat, Marotta style.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Juventus F.C.
Uopće nije loš igrač, gledao sam ga malo, dosta je napredovao pod Donadoniem.
Najbrži igrač u ligi, a igra po desnoj strani, ono sto nama treba, posebno se sjećam meča Parma-inter gdje je pravio budalu od Juana Jesusa.
Fin igrač, mlad i potreban za promjene formacije.
Ali, problem je što bi 50% Marronea išlo Parmi, a nije mi jasno zašto se momak po svaku cijenu pokušava otjerati kada ima prostora za njegov ostanak, šteta, samo mi igrače od 23 godine šaljemo na posudbe.
A i Tuttosport je objavio tako da treba uzeti sa rezervom, ali priča se o ovom transferu već neko vrijeme, ja sam pisao o tome.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Najbrži igrač u ligi, a igra po desnoj strani, ono sto nama treba, posebno se sjećam meča Parma-inter gdje je pravio budalu od Juana Jesusa.
Fin igrač, mlad i potreban za promjene formacije.
Ali, problem je što bi 50% Marronea išlo Parmi, a nije mi jasno zašto se momak po svaku cijenu pokušava otjerati kada ima prostora za njegov ostanak, šteta, samo mi igrače od 23 godine šaljemo na posudbe.
A i Tuttosport je objavio tako da treba uzeti sa rezervom, ali priča se o ovom transferu već neko vrijeme, ja sam pisao o tome.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
#MaxOUT
#MaxOUT
Biabiany je ograničen igrač koji samo zna trčat'. Apsolutno nepotreban.
Ako neko ima link Juventus tv-a molim da postavi, hvala.
EDIT: Marco Motta has been really impressing Conte in the pre-season ritiro at Chatillon & has earned a call-up to Juve's U.S tour.

EDIT: Marco Motta has been really impressing Conte in the pre-season ritiro at Chatillon & has earned a call-up to Juve's U.S tour.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Marchisio je napisao/la:Biabiany je ograničen igrač koji samo zna trčat'. Apsolutno nepotreban.
EDIT: Marco Motta has been really impressing Conte in the pre-season ritiro at Chatillon & has earned a call-up to Juve's U.S tour.![]()
![]()
Pf.... Motta hahah

Max Allegri
- AvantiSignora
- Kontakt:
Đe ste trollero
..
Pratio sam sva desavanja i jedva cekam pocetak sezone.. Vidim da se Liorente dobro poklapa bit ce to extra pojacanje..
Vidim da se Motta preporodio

Pratio sam sva desavanja i jedva cekam pocetak sezone.. Vidim da se Liorente dobro poklapa bit ce to extra pojacanje..
Vidim da se Motta preporodio

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.