FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

19sioux89
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 19sioux89 » 20 jul 2013, 23:01

Posle toliko razocarenja zadnje 3-4 godine vi opet optimisticni,svaka vam cast :D
Samo ne znam kako mozete svake godine isto pricat:"sloboda glavni favorit","samo trebamo da ovjerimo ulazak u PL","prosetacemo se ligom" itd... J.ebali vas hoteli i busevi valja opet istrcat na one njive i borit se za svaki bod,a posle prvog poraza opet ide prica kako niste nista napredovali od prosle sezone,kako vas svi potkradaju... a to jedva cekam :twisted:
14/88

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 20 jul 2013, 23:09

Ne pratiš situaciju, mnoge stvari su se promijenile i optimizam je opravdan. Toliko!

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 20 jul 2013, 23:31

Niko nije rekao " E mi ove godine ulazimo u PL jer smo najjači,jer smo Sloboda i slično" (kao prošle godine),nego raja jednostavno piše kako je situacija bolja nego u zadnjih par godina.Dosad u ovo vrijeme nismo imali ekipu,imali smo milion problema kojih sad nema pa možemo sebi dopustit taj luksuz da pričamo o autobusima,hotelima i slično :mrgreen: A ako je istina to za bus strašna ideja :) trebali bi onda i mi navijači pogurat to,slično kao Red Army.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 20 jul 2013, 23:35

19sioux89 je napisao/la:Posle toliko razocarenja zadnje 3-4 godine vi opet optimisticni,svaka vam cast :D
Samo ne znam kako mozete svake godine isto pricat:"sloboda glavni favorit","samo trebamo da ovjerimo ulazak u PL","prosetacemo se ligom" itd... J.ebali vas hoteli i busevi valja opet istrcat na one njive i borit se za svaki bod,a posle prvog poraza opet ide prica kako niste nista napredovali od prosle sezone,kako vas svi potkradaju... a to jedva cekam :twisted:

vidim pazljivo pratis desavanja u i oko bosanskog giganta , svaka cast !! :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jul 2013, 00:33

19sioux89 je napisao/la:Posle toliko razocarenja zadnje 3-4 godine vi opet optimisticni,svaka vam cast :D
Decko moj, zao mi sto ti moram reci, iz aviona se vidi tvoja ljubomora, nisam ti to mislio reci, ali da znas, sad i u buduce, Sloboda je za vas gigant, misaona imenica, sve sto bi voljeli imati a nemate, to smo mi, pokret, nesto sto nikada neces shvatiti, a to neces nikada skontati, to je tradicija, to je ljubav, na tvoju zalost.....mogu ti roman ovdje napisati, ali djaba.....
🔴⚫️

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 jul 2013, 00:42

Kad radnički počne da gubi bodove i krene laganini da tone na tabeli,sve više će šugavica a možda i koševo da ima navijača iz lukavca.
Pobjeda je bolja od orgazma!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 jul 2013, 00:59

Gorki je napisao/la:Kad radnički počne da gubi bodove i krene laganini da tone na tabeli,sve više će šugavica a možda i koševo da ima navijača iz lukavca.
I ovako se samo skupe kad dolazi Sloboda u lukavac ili kad radnicki gostuje u Tuzli ;)..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 21 jul 2013, 01:11

harry_90 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Kad radnički počne da gubi bodove i krene laganini da tone na tabeli,sve više će šugavica a možda i koševo da ima navijača iz lukavca.
I ovako se samo skupe kad dolazi Sloboda u lukavac ili kad radnicki gostuje u Tuzli ;)..
I Fukare su najbrojnije u prosloj sezoni bile bas na ove dvije utakmice ;) a ostale utakmice po 150 - 250 na Tusnju i po 15 - 60 na gostovanjima
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 jul 2013, 02:13

malo si se zajebo! najvise navijaca u protekloj sezoni je bilo na utakmici protiv Bratstva ;)
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jul 2013, 02:35

kome se ba vi objasnjavate...vidite da su im koksara i soda mozak saprale...ta napacena omladina iz ovog bosanskog gradica i nema se cemu radovat nego propasti drugog...ono doslo ovdje nesto komentarisat...pa Sloboda ovakva raspala ode na onakve pripreme i onakav smjestaj...a oni nek trckaraju po onom nazovi pomocnom stadionu...ondje tacno nogu slomit....5 najboljih igraca bi im sutra u Slobodu preslo samo zbog onakvih priprema..ono naslo nekog prozivat :lol: :lol:...jednom sam im napisao...mi i kad bi se ugasili njima bi 3 do 4 vijeka trebalo da nas stignu u bilo cemu...zao mi samo caspera i par regularnih momaka
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 21 jul 2013, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 21 jul 2013, 02:36

Skver je napisao/la:
Decko moj, zao mi sto ti moram reci, iz aviona se vidi tvoja ljubomora, nisam ti to mislio reci, ali da znas, sad i u buduce, Sloboda je za vas gigant, misaona imenica, sve sto bi voljeli imati a nemate, to smo mi, pokret, nesto sto nikada neces shvatiti, a to neces nikada skontati, to je tradicija, to je ljubav, na tvoju zalost.....mogu ti roman ovdje napisati, ali djaba.....
Nismo mi ljubomorni mi smo impresionirani jednom takvom sportskom velicinom kao sto je SLOBODA SLOBODA ( moro sam napisat dvaput jer je to tolki klub da je malo napisati jednom to ime). Taj gigant ne samo u evropskim okvirima nego i svjetski poznat klub sa milionima navijaca koji svoju ljubav svakodnevno pokazuju a posebno na utakmicama gdje ih se obicno skuplja i vise od stotinu kada im igra voljeni klub. Taj pokret koji traje vec stoljecima koji se posebno ogleda u najvjernijim navijacima fukarama kojih nekad bude i preko 67. Klub sa nebrojeno osvojenih titula sto kupa sto prvenstava koji je sa ponosom predstavljao BiH u evropskim takmicenjima i redovno dolazio minimum do polufinala.
To je tolika ljubav da ne treba pisati roman nego ciklus knjiga u barem 4 toma i par dzerija. Da li da se pise o tome da su najveca nadanja da ce broj clanova udruzenja navijaca dosegnuti 500 iako je tek na brojci 200. Ili da
pisemo o tome da se klub skoro ugasio i da nije bilo covjeka, iz Tuzli omrazene istocne Bosne sada bi bio rahmetli FK. Ne znam stvarno odakle bi covjek krenuo ipak je to ljubav tradicija uspjesi jednom rjecju gigant. Cak sta vise prvo je bila rijec sloboda pa su onda ustanovili ekvivalent gigant. Zaista ste sretnici svi vi koji imatu tu cast i srecu i naravno privilegiju da navijate za slobodu. Steta sto smo svi mi ostali smrtnici i naravno seljaci se morali da zadovoljimo da navijamo za neke klubove ako se uopste mogu nazvati tako tipa Radnicki, Gradina Iskra pa i ovima sto navijaju za Sarajevo Zelju Velez. Ipak je samo jedna Sloboda.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jul 2013, 02:39

solvay je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Nismo mi ljubomorni mi smo impresionirani jednom takvom sportskom velicinom kao sto je SLOBODA SLOBODA ( moro sam napisat dvaput jer je to tolki klub da je malo napisati jednom to ime). Taj gigant ne samo u evropskim okvirima nego i svjetski poznat klub sa milionima navijaca koji svoju ljubav svakodnevno pokazuju a posebno na utakmicama gdje ih se obicno skuplja i vise od stotinu kada im igra voljeni klub. Taj pokret koji traje vec stoljecima koji se posebno ogleda u najvjernijim navijacima fukarama kojih nekad bude i preko 67. Klub sa nebrojeno osvojenih titula sto kupa sto prvenstava koji je sa ponosom predstavljao BiH u evropskim takmicenjima i redovno dolazio minimum do polufinala.
To je tolika ljubav da ne treba pisati roman nego ciklus knjiga u barem 4 toma i par dzerija. Da li da se pise o tome da su najveca nadanja da ce broj clanova udruzenja navijaca dosegnuti 500 iako je tek na brojci 200. Ili da
pisemo o tome da se klub skoro ugasio i da nije bilo covjeka, iz Tuzli omrazene istocne Bosne sada bi bio rahmetli FK. Ne znam stvarno odakle bi covjek krenuo ipak je to ljubav tradicija uspjesi jednom rjecju gigant. Cak sta vise prvo je bila rijec sloboda pa su onda ustanovili ekvivalent gigant. Zaista ste sretnici svi vi koji imatu tu cast i srecu i naravno privilegiju da navijate za slobodu. Steta sto smo svi mi ostali smrtnici i naravno seljaci se morali da zadovoljimo da navijamo za neke klubove ako se uopste mogu nazvati tako tipa Radnicki, Gradina Iskra pa i ovima sto navijaju za Sarajevo Zelju Velez. Ipak je samo jedna Sloboda.
odlicno..vidis da si skonto..sjedi 5..vidis kolka je tvoja ljubav prema SLOBODI cim si se u 3 ujutro registrovao na neki forum da bi roman o njoj napisao...svaka cast..ovo je pravi zaljubljenik...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 21 jul 2013, 02:51

fukaratz je napisao/la:malo si se zajebo! najvise navijaca u protekloj sezoni je bilo na utakmici protiv Bratstva ;)
Mislio sam samo na Fukare ;) evo nije mi bilo mrsko naci slike tribine sa tih utakmica
slika i
slika
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 21 jul 2013, 03:44

**** mi navijamo samo za Slobodu vi za vise klubova.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 21 jul 2013, 04:08

Skojevski je napisao/la:**** mi navijamo samo za Slobodu vi za vise klubova.
Tako je u cijelo svijetu, svi navijajo za lokalni klub plus jedan veliki....Pozzz

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jul 2013, 04:12

svega mi, znao sam da će se pokrenuti čitava lavina nakon što je @ Rudarska 2, napisao onaj post .. pa kako vam nije dosta?! nemate predstavu koliko to iritira, koliko to kvari temu i povraća mi se od sve te rasprave ovdje .. to jednostavno tjera one koji žele normalnu diskusiju, a vi pravite svoje sijelo .. imate PP, pa se tamo podbadajte koliko hoćete jebt

taman prestale Gračanlije, tj. par debila, a došli ovi iz Lukavca .. a vi im dajete povod za raspravu ili nastavljate istu :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 jul 2013, 08:20

Hajde ba neka ovih padobranaca, malo da se zabavimo dok su pripreme, da nam brze vrijeme prodje :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 jul 2013, 10:12

TUGA,JAD i ČEMER
Manijaci Lukavac
[youtube][/youtube]

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 21 jul 2013, 10:25

harry_90 je napisao/la:
:roll:
1921
1989

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 jul 2013, 10:50

VolimRadnicki je napisao/la:
:roll:
Nemoj valjat očima kao da ti je čudno,to ti je čista istina.Čast vama pojedincima kao što neko od nas reče,ali 99% lukavca ne može ni Tuzlu ni Slobodu,tako da.. ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.