RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RodjeniiBrato » 20 jul 2013, 20:01

Sinoc je na TV1/RTM gost bio Tanovic i rekao je da u Mostar stize veliko pojacanje, extra igrac koji ce publiku vratit na stadion, navodno je sve dogovoreno i u ponedeljak, najdalje utorak ce izac u javnos ko je taj igrac... Sto se tice danasnje utakmice svaka cast momcima odigrali su za 10, samo imam malu primjedbu na Rasevica, to je skok igra, meni se ucinilo isto kao da ga je strah skocit i uzet loptu jer je igrac kraj njega digao nogu njemu do pasa, pa nece te udarir **** ga ti..
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 21 jul 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 jul 2013, 20:12

Koji bi to igrač mogao biti?Hajde nek neko postavi intrviju na forum.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 jul 2013, 22:21

Meni se Ramovic najvise svidio(fin gol dade) pa i Sevko je odigro veoma dobro,Ani dobar.Igman nije dorasto nasem domacinu,dva-tri puta dosli do naseg gola :) .Jos da nam je jednog dobrog veznjaka da uposljava brze igrace na krilima bili bi super(trenutno nasa vezna linija je po malo spora).Dino Hajdarevic ko avion na krilu,samo mu treba prava lopta.Vjerujem da ce mo biti tu negdje u vrhu ove godine(hocemo li ista osvojiti ne znam,bumo vidili)
Forza Velez
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 20 jul 2013, 22:25

RodjeniiBrato je napisao/la:Sinoc je na TV1 gost bio Tanovic i rekao je da u Mostar stize veliko pojacanje, extra igrac koji ce publiku vratit na stadion, navodno je sve dogovoreno i u ponedeljak, najdalje utorak ce izac u javnos ko je taj igrac... Sto se tice danasnje utakmice svaka cast momcima odigrali su za 10, samo imam malu primjedbu na Rasevica, to je skok igra, meni se ucinilo isto kao da ga je strah skocit i uzet loptu jer je igrac kraj njega digao nogu njemu do pasa, pa nece te udarir **** ga ti..
Mozes li reci u kojoj je tacno emisiji gostovao Tanovic,ili je opet neka loza.,za ovog extra igraca?

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 20 jul 2013, 23:19

Da možda mi ne dovedemo Balea. :lol:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 20 jul 2013, 23:24

Goodison je napisao/la:Da možda mi ne dovedemo Balea. :lol:
Nece u nas 100% mi dajemo 150m a tottenham trazi 170... :lol: :lol: :lol:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 00:09

Kakva je situacija u Velezu u upravi,igrackom kadru?sta ocekujete od naredne sezone rodjeni?
SLOBODA NAVIJAČIMA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 21 jul 2013, 01:04

Evo imate na VelezTV izvjestaj sa danasnje tekme! Sevko - bosanski Prilo :mrgreen:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jul 2013, 01:42

A Sevke i panenke :mrgreen:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 21 jul 2013, 01:44

Golmani: Oštraković, Bobić
Odbrana: Kazazić, Merzić, Mahinić, Zolj (moze takodjer igrat i na sredini terena), Hebibović, Pejić, Kodro, Zuhrić
Sredina: Marić, Zvonić, Majkić, Ramović
Napad/Krila: Letić, Jusufbašić, Rašević, Okić, Ćemalović, Hajdarević

P.S Kodro/Pejić/Zuhrić će igrati beka, a Letić ce na krilo, tako je barem bilo do sada u ovim pripremnim, a bit će i u sezoni 100%, e još se čeka to pojačanje koje je Ibro najavio kao "extra kvalitet, extra igrač", kao što je i Tanović u petak rekao na TV-u. Moje mišljenje je da je ova ekipa veoma dobra za ovu našu ligu i još kad dođe taj jedan igrač bit cemo još bolji. Mislim da je vrijeme za REZULTATSKI ISKORAK!

FORZA VELEŽ
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 21 jul 2013, 02:08

RodjeniiBrato je napisao/la:Golmani: Oštraković, Bobić
Odbrana: Kazazić, Merzić, Mahinić, Zolj (moze takodjer igrat i na sredini terena), Hebibović, Pejić, Kodro, Zuhrić

P.S Kodro/Pejić/Zuhrić će igrati beka, a Letić ce na krilo, tako je barem bilo do sada u ovim pripremnim, a bit će i u sezoni 100%, e još se čeka to pojačanje koje je Ibro najavio kao "extra kvalitet, extra igrač", kao što je i Tanović u petak rekao na TV-u. Moje mišljenje je da je ova ekipa veoma dobra za ovu našu ligu i još kad dođe taj jedan igrač bit cemo još bolji. Mislim da je vrijeme za REZULTATSKI ISKORAK!

FORZA VELEŽ
Onako realno,koje mjesto bi zadovoljilo apetite Velezovih navijaca ove sezone?
Prvo bi svakako bilo najpozeljnije ali realno sta ocekujete?
Moja neka procjena je da cete tesko i medju prva cetri,ali ja nisam nikakav strucnjak :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 21 jul 2013, 02:32

arhimed89 je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Golmani: Oštraković, Bobić

FORZA VELEŽ
Onako realno,koje mjesto bi zadovoljilo apetite Velezovih navijaca ove sezone?
Prvo bi svakako bilo najpozeljnije ali realno sta ocekujete?
Moja neka procjena je da cete tesko i medju prva cetri,ali ja nisam nikakav strucnjak :mrgreen:
Zadovoljio bi nas ulazak u Evropu.
Danas nakon utakmice kad su se igrači pozdravljali sa navijačima, navijači su trazili od Ibre i igrača da se bore, da ginu za sveti dres, da daju 100% snage svaku utakmicu i da budu medju prve 4 ekipe, da izborimo više tu Evropu... Trener i igrači su obećali rezultatski iskorak, tj. Evropu, a nama ostaje nam da vidimo šta će biti iduće sezone. Realno, moje mišljenje je da ovi igrači mogu biti među prve 4 ekipe i još uz to kad dođe to "extra" pojačanje kako je najavio šef i direktor, to bi onda bilo extra, poklopile bi se sve kockice...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 jul 2013, 04:26

Prije 3 godine sam govorio da bez finansijski stabilnog i organizovanog Veleza nema buducnosti.
Rekao sam isto tako da treba vremena da se infrastruktura popravi u klubu da bi klub bio jak.
Nije mi smetalo to sto je Velez bio los, sve dok je klub bio stabilniji i organizovaniji.

Pretprosle godine sam rekao da je Velezu vrijeme da krene jer sam mislio da su sredjeniji nego sto su bili. Pred pocetak ove sezone sam rekao isto, a izgleda da i oni vjeruju da su spremni ovaj put. Rekao sam da ako vidimo veliki broj otpustenih igraca i veliki broj pojacanja, bice nesto. Ako se obistini to 'veliko' pojacanje u ponedeljak, to ce biti 4 pojacanje i dokaz da Velez zeli iskorak.

Velez bez dugova, sa boljom organizacijom, boljim sponzorima, sa pripremama po Evropi, sa raznim iskoracima koje smo imali, sigurno koraca naprijed. Dolaze nam bolje sezone.

Da li cemo ove sezone izaci u Evropu? Ne znam. Bitno je da pokusamo.
Ako pokusamo 3 puta, 2 od 3 cemo izac u Evropu sigurno.

Molio bi raju da ne stvaraju euforiju i pritisak i sebi i igracima. Bitno je da Velez napreduje. A sve dok napreduje, do se dug smanjuje, Evropa je nasa sad ili za par godina. Mi samo mozemo odnemoci ako kreiramo pritisak i zahtjevamo Evropu. Ibro i Co. ce je puno lakse izborit bez pritiska.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 21 jul 2013, 07:35

Alo,htio bi znati gdje je Semir Tuce :roll: ,jel ostao zivjeti u Švicarskoj,ima li ga po Mostaru...
Koja igračina,koji šut,koji dribling...
mislio sam da će sa onim talentom završiti u nekom evropskom gigantu,a ne u Luzernu,šteta... ;)
Doktor baluna...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 21 jul 2013, 08:08

Cekam ko ozeblo sunce da se iznese ko je taj misteriozni igrac. Sumnjam da bi Tana beze baljezgao i lagao nesto tako veliko da nije istina. Na nama je da cekamo i pripremamo se za Slaviju jer treba odmah prvenstvo otvoriti sa pobjedom ali kad smo mogli cekat 20 godina mozemo i 2-3 dana.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jul 2013, 08:17

CroUltras je napisao/la:Alo,htio bi znati gdje je Semir Tuce :roll: ,jel ostao zivjeti u Švicarskoj,ima li ga po Mostaru...
mislio sam da će sa onim talentom završiti u nekom evropskom gigantu,a ne u Luzernu,šteta... ;)
U Svicarskoj je trenira djecu.Realno po kvalitetu tada on je bio za puno bolje timove nego sto je Luzern,ali ga je malo i povreda s j e ba la .(plus toga da je zivio sportski i marljivo treniro ko recimo Zlatko Vujovic gdje bi mu bio kraj,a isto vazi i za Baku)Onakvi igraci se rijetko radjaju.Sretan sam sto sam bio prisutan u mnogim njegovim utakmicama i uzivao u majstorijama
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 21 jul 2013, 08:38

rodjak je napisao/la:
CroUltras je napisao/la:Alo,htio bi znati gdje je Semir Tuce :roll: ,jel ostao zivjeti u Švicarskoj,ima li ga po Mostaru...
U Svicarskoj je trenira djecu.Realno po kvalitetu tada on je bio za puno bolje timove nego sto je Luzern,ali ga je malo i povreda s j e ba la .(plus toga da je zivio sportski i marljivo treniro ko recimo Zlatko Vujovic gdje bi mu bio kraj,a isto vazi i za Baku)Onakvi igraci se rijetko radjaju.Sretan sam sto sam bio prisutan u mnogim njegovim utakmicama i uzivao u majstorijama
Hajde neka je ziv i zdrav,sjećam se da su u ono vrijeme usporedjivali Mitra Mrkelu iz Zvezde i Semira Tucu koji je bolji igrač - nigdje veze,taj Mrkela nije mu bio u stanju ni kopacke cistiti :lol:
Raja ga je obozavala,kao i Baku Sliskovica-Zlatko Vujovic se proslavio na račun Sliškovićevih majstorija,
talenta su imali za pet igrača,ali nocni zivot,provod,piće,zene,kocka su učinili svoje...
Zadnja izmjena: CroUltras, dana/u 21 jul 2013, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
Doktor baluna...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 jul 2013, 09:48

Upravo sam saznao da je netacna informacija da je Tanovic najavio neko veliko pojacanje.
Navodno,o je prica koja se prosirila s fejsbuka. I nije tacna.

To ne znaci da hoce ili nece biti dodatnih pojacanja - samo znaci da to neko misterijozno pojacanje o kojem se prica nije najavljeno ni na kakvoj emisiji. I vjerovatno je supljak.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jul 2013, 09:49

CroUltras je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Hajde neka je ziv i zdrav,sjećam se da su u ono vrijeme usporedjivali Mitra Mrkelu iz Zvezde i Semira Tucu koji je boji igrač - nigdje veze,taj Mrkela nije mu bio u stanju ni kopacke cistiti :lol:
Raja ga je obozavala,kao i Baku Sliskovica-Zlatko Vujovic se proslavio na račun Sliškovićevih majstorija,
talenta su imali za pet igrača,ali nocni zivot,provod,piće,zene,kocka su učinili svoje...
Tada smo skandirali
OJ MRKELA TI SI TELE Za TEBE JE TUCE PELE
cuj Mrkela :lol: ,da je igro u manjem klubu ne bi se primjetio uopste

P.S.Kad je Tuce dosio u Luzern,sljedece godine tim moro prosirivati stadion jer nisu svi mogli stati kolika je navala bila ,a do tada tribine bile skoro prazne :lol: U nevrijeme ga povreda sjeba kad je bio na vrhuncu
Beogradjani su ga volili nazvati " Semir iz Svemira"

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 jul 2013, 09:57

MostaracVelezovac je napisao/la:Upravo sam saznao da je netacna informacija da je Tanovic najavio neko veliko pojacanje.
Navodno,o je prica koja se prosirila s fejsbuka. I nije tacna.

To ne znaci da hoce ili nece biti dodatnih pojacanja - samo znaci da to neko misterijozno pojacanje o kojem se prica nije najavljeno ni na kakvoj emisiji. I vjerovatno je supljak.
:lol: :roll: E svasta,ko je ono proturio tu vijest na ovaj forum,molim da se obrati javnosti :lol:
Bola ili recite da je vijest neprovjerena ili nemojte nista pisati,bolje nego se blamirati :roll: .I ja cujem milion prica ali ih ne iznosim dok ih ne provjerim i kad to ucinim vidim da su iz "Feiceva News" naklapanja :)

FORZA VELEZ

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.