FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 20 jul 2013, 21:25

Polako sa pohvalama,rano je jos naseg Bayu toliko hvaliti :mrgreen:

Sto se tice Thiaga, opet kazem prerano je donositi zakljucke,ali jedno je sigurno 20 milki za onakvog talenta :o hvala Barca.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 jul 2013, 21:56

Joj ako budu onako peljali loptu kod svog sesnaesterca kad su pod pritiskom,opet ce mi zivci otici.
Koliko me to nerviralo kod Gaala samo...je'bes posjed ako su trojica oko tebe,napucaj je,doci ce opet.
#miasanmia

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 20 jul 2013, 22:57

Iako ove utakive nisu nikakvo mjerilo, moram reći da me je BAyern, a pogotovo Pep iznenadio.

Očekivajući tiki-taku, dobio sam iggru koja je dijelom kombinacija prošlogodišnje i pomenute igre. Kratki pasovi preovladavaju, nema napamet lopti, ponekad brza razmjena pasova su elemeti tiki take, te odbrana na centru. S druge strane, promjena strana, ubacivanja iz drugog plana, te igra glavom su elementi, kako vi kažete atomskog fudbala. Da se primjetiti da još to nije uigrano u potpunosti, ali i još neke druge promjene u odnosu na Bayern prošlih godina.

Prije svega, formacija nije ista. Ribery je u sredini, desno krilo Shaqiri, a lijevog nije ni bilo. Tu je preovladavao Lahm, koji je kao i Alaba znao sijeći u sredinu, za razliku kretnje uz liniju koja je prije mnogo ćešće bila prisutna. Iznenađujuće je bilo prisustvo dva napadača. Pizzaro je više bio u sredini, dok je MAndžukić više trčao, pa čak nekada i na lijevo krilo se izvlačio. Alcantara na Zadnjem veznom. To me itekako iznenadilo, mislim da bi naprijed punoviše doprinjeo. Međutim, nije bilo par standardnih prvotimaca pa se probala neka druga varijanta.

U drugom poluvremmenu bez napadača. Muller na špicu i odmah pogodak, kao i u utakmici protiv Schalke-a prije 2 godine kada je tu igrao nešto malo vremena mislim. Dalje, Robben nije često išao u ona karakteristična izvlačenja na lijevu nogu. Bilo je i toga, ali i driblinga kao protiv Barcelone, gdje je išao desno.

Više dodavanja, nema napamet ispucavanja, panike u odbrani, mada mi se nesviđaju ona igranja ispred 16 metara. Ono se protiv jačih ekipa može obiti od glavu, ali nadam da je Pep toga svjestan te će svesti to na minimum.

Da zaključimo, igra nije tiki-taka, kao što se možda moglo očekivati, nego neka kombinasija prošlogodišnje i pomenute igre. Thiago izvanredan, najavljuje da će biti odlično pojačanje i ono najvažnije Bayern ne staje, nema nezainteresovanosti, juri na pohod tripleta opet. KAko kažu, ako se po jutru poznaje dan, ili pripremama sezona, onda očekujte uspjehe.

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 20 jul 2013, 23:17

[youtube][/youtube]
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 20 jul 2013, 23:58

U nekim ranije objavljenim postovima sam napisao da ce Boa izgubiti mjesto u prvih 11,zbog napamet ispucavanja lopte al se mozda prevarim,ovo peglanje oko sesnaesterca je prava stvar tacno da protivnik ne osjeti paniku vec suprotno stabilnost i smirenost odbrane..
Gledajuci igru Baye znajuci da je ovo neka vrsta pripremnih tekmi i da nismo u najacem sastavu,odigrali smo odlicno, i vec bi se moglo naslutiti da ce Gusta biti zapostavljen jer ovakav Tiago ce izbaciti i Javia..
Pepu se smjesi uspjeh,preuzeo je savrsen Bayern al ipak on zeli nesto novo,reklo bi se spojiti Barcu i Bayu u jedno i uspjeti ce..

SRETNO NAM
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 jul 2013, 01:01

Bavarci moji vi ste vec sve fino napisali si spomenuli glede danasnje tekme, i ja ne bi mnogo da nas hvalim, ipak sve smo mi vec rekli i pokazali prosle sezone, a ove sezone samo nastavljamo.

Jedno je sigurno da cemo pravit mnogo mnogo prilika, sad je samo pitanje da li ce to nasi igraci iskoristavati, a znam da hoce, sto se tice odbrane mnogi misle da ce ona pokleknuti, ali vjerujte da ce biti na nivou od prosle godine 8-)

Sutra ocekujem isto super tekmu protiv Gladbacha i naravno, Thiago je majstor samo takav, ali necemo ga mnogo hvalit neka momak igra bez pritiska nek uziva, a tek Goetze a tek ostali.. joj sutiiiiii 8-) 8-)
FC Bayern !!!!!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 21 jul 2013, 01:48

Evo, ako ima neko da nije gledao utakmicu... :) Thiago! [youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 jul 2013, 01:52

Barcelona. :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jul 2013, 03:14

Consigliere je napisao/la:Barcelona. :lol:

:mrgreen:

Uspjeli su vratiti Pique-a i Fabregasa, a o ovome mogu samo da sanjaju. Ne mogu vjerovati da smo dobili takvog igrača za tako "male" pare.

Dirigent samo takav. Jedva čekam da ga vidim sa Bastianom i Javijem.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 jul 2013, 04:11

Prejaki ste :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 jul 2013, 09:35

ovi katalonci stvarno nisu normalni. :P
pa dzis ba prodat nakog igraca :roll:
tiago je igracina koja ce biti veliko pojacanje za bayern.
jaooo, jedva cekam pocetak sezone. 8-)
jos kad bi insan znao ko ce igrati u prvoj postavi... :mrgreen:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 jul 2013, 09:43

secer je napisao/la:ovi katalonci stvarno nisu normalni. :P
pa dzis ba prodat nakog igraca :roll:
tiago je igracina koja ce biti veliko pojacanje za bayern.
jaooo, jedva cekam pocetak sezone. 8-)
jos kad bi insan znao ko ce igrati u prvoj postavi... :mrgreen:
Ovaj njihov potez granici sa ludoscu Pereza kada je prodao Makelelea. :mrgreen:
#divovi

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 21 jul 2013, 10:26

Vas dvojica ko da ste sa Marsa pali :lol: :mrgreen:
Nisu katalonci njega prodavali, niti su htjeli da ih napusti talentovani igrac u kojeg su uložili godine i godine truda...vec je hairlija obilato iskorisio glupu klauzulu i prvom prilikom se ufatio noge. Thiago je sam htio da ide, ne vjerujuci u svoj uspjeh u maticnom klubu i on je isforsirao bjeg u bavariju. Barca bila nemocna i morala pristati na transfer, a Bayern bi svakako platio klauzulu i da nije pristala na transfer....Pep je samo bio dodatni faktor koji je hajcao sa strane.
Pakaš izašao na mala vrata i šupkom zatvorio ista....a vi to tek sad skontali da je Thiago igracina :lol: :lol: ono kad tek pređe kod vas , tad je dobar :mrgreen:
Tako ste i za Martineza pisali svojevremeno....soha, kloc, ašov, španska fosna, ovo ono, onda okrenuli plocu sa A na B stranu kad ste vidjeli da je momak zvijer od igraca.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 jul 2013, 11:34

izzmace mi juce veliki dio tekme protiv HSV ,masala 4 komada u mrezi HSV nije lose nije lose ,kad je finale sa mechegladbahom satnica/
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jul 2013, 11:35

[youtube][/youtube]

Kakvog smo igrača uzeli ispred nosa Man Utd.Neprocjenjivo. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 jul 2013, 11:38

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kakvog smo igrača uzeli ispred nosa Man Utd.Neprocjenjivo. 8-)

momacki nema sta za dva nolj ;) 8-) tiago oko sokolovo.

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 21 jul 2013, 11:39

PEP je napisao/la:izzmace mi juce veliki dio tekme protiv HSV ,masala 4 komada u mrezi HSV nije lose nije lose ,kad je finale sa mechegladbahom satnica/
18:30 - sat1
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 jul 2013, 11:41

libje je napisao/la:
PEP je napisao/la:izzmace mi juce veliki dio tekme protiv HSV ,masala 4 komada u mrezi HSV nije lose nije lose ,kad je finale sa mechegladbahom satnica/
18:30 - sat1

DANKE 8-)

Nego dje li nam je Amidza ,amidza jesi ziv de nam koju prozbori.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jul 2013, 11:45

Šteta što žutalji neće biti u finalu, gledam jučer Waidenfelera pa lik namjerno napravi penal jer nemaju damu za megdan sa Bayernom. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 jul 2013, 11:59

111 je napisao/la:Vas dvojica ko da ste sa Marsa pali :lol: :mrgreen:
Nisu katalonci njega prodavali, niti su htjeli da ih napusti talentovani igrac u kojeg su uložili godine i godine truda...vec je hairlija obilato iskorisio glupu klauzulu i prvom prilikom se ufatio noge. Thiago je sam htio da ide, ne vjerujuci u svoj uspjeh u maticnom klubu i on je isforsirao bjeg u bavariju. Barca bila nemocna i morala pristati na transfer, a Bayern bi svakako platio klauzulu i da nije pristala na transfer....Pep je samo bio dodatni faktor koji je hajcao sa strane.
Pakaš izašao na mala vrata i šupkom zatvorio ista....a vi to tek sad skontali da je Thiago igracina :lol: :lol: ono kad tek pređe kod vas , tad je dobar :mrgreen:
Tako ste i za Martineza pisali svojevremeno....soha, kloc, ašov, španska fosna, ovo ono, onda okrenuli plocu sa A na B stranu kad ste vidjeli da je momak zvijer od igraca.
Ti si sigurno i skoli dobijao sve keceve, pa te sada prenijelo na nick. :lol:
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.