Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

soxx
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la soxx » 20 jul 2013, 23:21

Ima li istine u ovome da zelite Ben Arfu?(koji mediji prenose, nikad necemo znati tacno :D ) Po meni je odlican igrac, povrede ga yebu, al je igracina.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jul 2013, 23:22

karlovacko je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
A Kelly ko Nesta 8-) :mrgreen:
Meni vise na Aquilanija lici sa onim frizom . :D
Defanzivac je pa zato ja pisem Nesta. Da Bogdo hoce biti k'o italijan ( Ovaj moj :mrgreen: )

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 20 jul 2013, 23:24

Zodiac je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:I prosle godine je bila ista situacija, samo je onaj 'Djavo' gore prosao :mrgreen:
Pojave se namjerno debili samo da budu u centru paznje,sumnjam da je uopste Unitedov fan.
trebalo ga je malo "dodtjerati" pa ne bi vise dolazili radi skrecanja paznje
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jul 2013, 23:42

fera je napisao/la:sudeci po prve dvije utakmice idemo na titulu ove sezone :mrgreen:
manchester ce ispasti iz lige
Iskreno govoreci, mozda bi ovo mogla biti neka naznaka nesto bolje sezone, jer smo prethodnih godina bili poprilicno losi u ovim pripremnim utakmicama... Vidjecemo kako ce se stvari dalje odvijati :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jul 2013, 23:43

Zodiac je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:I prosle godine je bila ista situacija, samo je onaj 'Djavo' gore prosao :mrgreen:
Pojave se namjerno debili samo da budu u centru paznje,sumnjam da je uopste Unitedov fan.
ma ne znaju ovi ba nista njima je to sve isto manchester, liverpool... sve crvenkasto :mrgreen:
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jul 2013, 23:50

Ma mali svjestan da mu je scum u Australiji, pa da upotpuni vrijeme :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jul 2013, 23:52

@reds_forever, al' smo poceli i sa pogadjanjem OKVIRA gola :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 jul 2013, 23:55

fera je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:
ma ne znaju ovi ba nista njima je to sve isto manchester, liverpool... sve crvenkasto :mrgreen:
Cekam kada ce se neki pojaviti i u dresu Evertona al haman da to nije in :D .

I sta je sa onim stadionom njihovim nekakva magla jbt ne vide se tribine uopste još na onom djelu gdje su redsi bili pirotehnika koristena i opet se jedva vidi :lol: .

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jul 2013, 23:56

Zodiac je napisao/la:
fera je napisao/la:
Zodiac je napisao/la: Pojave se namjerno debili samo da budu u centru paznje,sumnjam da je uopste Unitedov fan.
Cekam kada ce se neki pojaviti i u dresu Evertona al haman da to nije in :D .

I sta je sa onim stadionom njihovim nekakva magla jbt ne vide se tribine uopste još na onom djelu gdje su redsi bili pirotehnika koristena i opet se jedva vidi :lol: .
ma rijetko gdje u svijetu ima ljudi sto znaju za taj everton :mrgreen:
magla od nargile

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 jul 2013, 23:59

magla od nargile
:mrgreen:

Trebalo bi ostaviti onog Osamu bar je ispao nesebican i asistirao Rahimu ,a mogao je ono i on zakucati bolje prodati Downinga a uz to i nevidljivi ima vecu platu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jul 2013, 00:01

Zodiac je napisao/la:
magla od nargile
:mrgreen:

Trebalo bi ostaviti onog Osamu bar je ispao nesebican i asistirao Rahimu ,a mogao je ono i on zakucati bolje prodati Downinga a uz to i nevidljivi ima vecu platu.
slazem se, downing je trebao biti špijun zna covjek da se uklopi u masu i sakrije :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 jul 2013, 00:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:@reds_forever, al' smo poceli i sa pogadjanjem OKVIRA gola :mrgreen:

Eto, taman jos 3-4 godine da se uvjezbamo :lol:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jul 2013, 00:59

[youtube][/youtube]

Steve Nicol napao Rodgersa što nije doveo Gomesa, Goblear savjetuje Rodgersa da dovede tandem Toby Eriksen iz Ajaxa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jul 2013, 01:19

Henderson je napisao/la:[youtube][/youtube]

Steve Nicol napao Rodgersa što nije doveo Gomesa, Goblear savjetuje Rodgersa da dovede tandem Toby Eriksen iz Ajaxa.
Jos kad bi frizuru promjenio :? :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jul 2013, 01:41

Cuj savjetuju Rodgersa. To je isto kao da ja savjetujem Adnana Catica da vise udara lijevim dlanom.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 jul 2013, 01:42

Sule sletio u Australiju . Vjerovatno ce malo igrati sljedecu tekmu . Nadam se da ce se sad uozbiljiti i da ce reci ne idem nigdje :) :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jul 2013, 01:44

Da li ce ga biti stid kada pogleda sve saigrace i trenera nakon svih izjava i sranja koja je pricao po intervjuima? E to me zanima.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 jul 2013, 01:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ce ga biti stid kada pogleda sve saigrace i trenera nakon svih izjava i sranja koja je pricao po intervjuima? E to me zanima.
Reci ce greska u prevodu , nisam ja nikad molio Real Madrid il' Arsenal il' bilo koji tim da me kupi . Ja volim Liverpool, moja kci se zove Delfina :D :D

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 21 jul 2013, 02:24

Ma dobro bilo je svasta ali dosta toga vjerujem i nije istina,napumpaju ti mediji za sekundu,to je samo realna slika sportskih medija.
"You'll Never Walk Alone"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jul 2013, 02:25

slika

Sin predsjednika Indonezije kaže da mu se ostvario najveći san jer se slikao sa Gerardom.
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.