Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima li istine u ovome da zelite Ben Arfu?(koji mediji prenose, nikad necemo znati tacno
) Po meni je odlican igrac, povrede ga yebu, al je igracina.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Defanzivac je pa zato ja pisem Nesta. Da Bogdo hoce biti k'o italijan ( Ovaj mojkarlovacko je napisao/la:Meni vise na Aquilanija lici sa onim frizom .OTNYS_YNWA je napisao/la:
A Kelly ko Nesta![]()

- youngredcomps
- Kontakt:
trebalo ga je malo "dodtjerati" pa ne bi vise dolazili radi skrecanja paznjeZodiac je napisao/la:Pojave se namjerno debili samo da budu u centru paznje,sumnjam da je uopste Unitedov fan.OTNYS_YNWA je napisao/la:I prosle godine je bila ista situacija, samo je onaj 'Djavo' gore prosao
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- reds_forever
- Kontakt:
Iskreno govoreci, mozda bi ovo mogla biti neka naznaka nesto bolje sezone, jer smo prethodnih godina bili poprilicno losi u ovim pripremnim utakmicama... Vidjecemo kako ce se stvari dalje odvijatifera je napisao/la:sudeci po prve dvije utakmice idemo na titulu ove sezone![]()
manchester ce ispasti iz lige

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ma ne znaju ovi ba nista njima je to sve isto manchester, liverpool... sve crvenkastoZodiac je napisao/la:Pojave se namjerno debili samo da budu u centru paznje,sumnjam da je uopste Unitedov fan.OTNYS_YNWA je napisao/la:I prosle godine je bila ista situacija, samo je onaj 'Djavo' gore prosao

You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
Ma mali svjestan da mu je scum u Australiji, pa da upotpuni vrijeme 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@reds_forever, al' smo poceli i sa pogadjanjem OKVIRA gola 

Cekam kada ce se neki pojaviti i u dresu Evertona al haman da to nije infera je napisao/la:ma ne znaju ovi ba nista njima je to sve isto manchester, liverpool... sve crvenkastoZodiac je napisao/la:Pojave se namjerno debili samo da budu u centru paznje,sumnjam da je uopste Unitedov fan.OTNYS_YNWA je napisao/la:I prosle godine je bila ista situacija, samo je onaj 'Djavo' gore prosao

I sta je sa onim stadionom njihovim nekakva magla jbt ne vide se tribine uopste još na onom djelu gdje su redsi bili pirotehnika koristena i opet se jedva vidi

ma rijetko gdje u svijetu ima ljudi sto znaju za taj evertonZodiac je napisao/la:Cekam kada ce se neki pojaviti i u dresu Evertona al haman da to nije infera je napisao/la:ma ne znaju ovi ba nista njima je to sve isto manchester, liverpool... sve crvenkastoZodiac je napisao/la: Pojave se namjerno debili samo da budu u centru paznje,sumnjam da je uopste Unitedov fan..
I sta je sa onim stadionom njihovim nekakva magla jbt ne vide se tribine uopste još na onom djelu gdje su redsi bili pirotehnika koristena i opet se jedva vidi.

magla od nargile
magla od nargile

Trebalo bi ostaviti onog Osamu bar je ispao nesebican i asistirao Rahimu ,a mogao je ono i on zakucati bolje prodati Downinga a uz to i nevidljivi ima vecu platu.
slazem se, downing je trebao biti špijun zna covjek da se uklopi u masu i sakrijeZodiac je napisao/la:magla od nargile![]()
Trebalo bi ostaviti onog Osamu bar je ispao nesebican i asistirao Rahimu ,a mogao je ono i on zakucati bolje prodati Downinga a uz to i nevidljivi ima vecu platu.

- reds_forever
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:@reds_forever, al' smo poceli i sa pogadjanjem OKVIRA gola
Eto, taman jos 3-4 godine da se uvjezbamo

[youtube][/youtube]
Steve Nicol napao Rodgersa što nije doveo Gomesa, Goblear savjetuje Rodgersa da dovede tandem Toby Eriksen iz Ajaxa.
Steve Nicol napao Rodgersa što nije doveo Gomesa, Goblear savjetuje Rodgersa da dovede tandem Toby Eriksen iz Ajaxa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jos kad bi frizuru promjenioHenderson je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cuj savjetuju Rodgersa. To je isto kao da ja savjetujem Adnana Catica da vise udara lijevim dlanom.
Sule sletio u Australiju . Vjerovatno ce malo igrati sljedecu tekmu . Nadam se da ce se sad uozbiljiti i da ce reci ne idem nigdje

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da li ce ga biti stid kada pogleda sve saigrace i trenera nakon svih izjava i sranja koja je pricao po intervjuima? E to me zanima.
Reci ce greska u prevodu , nisam ja nikad molio Real Madrid il' Arsenal il' bilo koji tim da me kupi . Ja volim Liverpool, moja kci se zove DelfinaOTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ce ga biti stid kada pogleda sve saigrace i trenera nakon svih izjava i sranja koja je pricao po intervjuima? E to me zanima.

Ma dobro bilo je svasta ali dosta toga vjerujem i nije istina,napumpaju ti mediji za sekundu,to je samo realna slika sportskih medija.
"You'll Never Walk Alone"

Sin predsjednika Indonezije kaže da mu se ostvario najveći san jer se slikao sa Gerardom.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.