Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2009, 19:49

U ovog Dona Cire ista kultura kao i kod onog prave Cire. Samo sto kazu da je Ciro pravo sarmantan prema zenama, za ovog i ne bi bas reko :D Nego mislim da Ciro ceka i gleda hoce li dobit bolju ponudu da nakupi jos nesto love prije penzije. Ako ne, ostaje u Bosni, da se prosipa i nama soli pamet. Vratite nam Kodru!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 dec 2009, 19:53

don Ciro je napisao/la:
dr_arsla je napisao/la:Malo da smirim strasti..ovdje su se dobro napalili pojedini u odbrani i napadu na ciru..samo polako nema razloga da se pljujemo, jer vise manje svi zelimo dobro reprzentaciji a sta je najbolje za nju o tome se da pricati i diskutovati a ne psovati, vrijedjati, itd.

Interesuje me samo jedna, u stvari dvije cinjenice koje nikako nisu kompatibilne, naime po cjelom internetu pa i na samom sportsport.ba portalu statistike kazu da je 70 % za ostanak cire a 30% protiv...ovdje na forumu a i u mojoj okolini mi se cini situacija obrnuta...zelio bi da cujem vase misljenje..ne licno nego vase okoline, budite iskreni ako ste ljudi :)
Krajina je uz CIRU :mrgreen:
Ma ne bih bas reko da je sva Krajina uz Ciru.Zapravo bila je dok Ciro nije postao jedan veliki klovn,al to bi mu mogli nekako i oprostiti da nije poceo praviti cirkus i od nase repke,bez veze,bez ikakvog povoda poceo je uplicati i politiku u sve to,te Dodika i neki fantomski srpski lobi.Steta,zasto mu je to bilo potrebno.Ja vise nemam povjerenja u njega,nazalost takvih je sve vise i vise...
Od one emisije na tv-pinku ja sam definitivno digo ruke od njega,vidilo se da covjek nije iskren,ni na jedno pitanje nije dao konkretan odgovor,a izvuko se na iskustvo na kraju i opet on izadje kao kakav heroj. A oni momci u ocima naroda ispadose kao kakve p....ce.Steta!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2009, 19:55

Ne znam kako ce Krajina bit uz Ciru kad je javno psovao majku Nadarevicu. Od tad Ciru ne mogu nacrtanog.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 dec 2009, 19:56

Cartman je napisao/la:Ne znam kako ce Krajina bit uz Ciru kad je javno psovao majku Nadarevicu. Od tad Ciru ne mogu nacrtanog.
To je bilo onda poslije Turske.. je li tako?
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2009, 20:01

Lily je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam kako ce Krajina bit uz Ciru kad je javno psovao majku Nadarevicu. Od tad Ciru ne mogu nacrtanog.
Ma i prije, u Centralnom Dnevniku kod Senada. Nisam mogao vjerovat sta taj covjek govori velikom borcu Nadarevicu. I tu je pokazo kakav je lik, reko je da ga nikad vise nece zvat, i onda kad je vidio da ne moze bez Safeta zove ga. Sreca nasa pa Safet voli ovu drzavu pa je prihvatio. Vecina ne bi...

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 dec 2009, 20:04

Cartman je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Ma i prije, u Centralnom Dnevniku kod Senada. Nisam mogao vjerovat sta taj covjek govori velikom borcu Nadarevicu. I tu je pokazo kakav je lik, reko je da ga nikad vise nece zvat, i onda kad je vidio da ne moze bez Safeta zove ga. Sreca nasa pa Safet voli ovu drzavu pa je prihvatio. Vecina ne bi...
Ovo stvarno nisam znala.. Ciro je sada u mojim ocima dno dna.. Kao osoba.. O njegovim trenerskim vjestinama ne zelim raspravljati.. On je odlican trener a pogotovo motivator.. Ali ako ti nisi dobra osoba :| .. Pa ko ce takvu licnost uvazavati??
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 20:05

Cartman je napisao/la:U ovog Dona Cire ista kultura kao i kod onog prave Cire. Samo sto kazu da je Ciro pravo sarmantan prema zenama, za ovog i ne bi bas reko :D Nego mislim da Ciro ceka i gleda hoce li dobit bolju ponudu da nakupi jos nesto love prije penzije. Ako ne, ostaje u Bosni, da se prosipa i nama soli pamet. Vratite nam Kodru!
e moj sine...jer ti stvarno mislis da je to zena..jes al neka brkata :mrgreen: a znas ono bolje ostati samac nego biti u braku sa brkatom :lol: :lol:Ciro je kralj covijek ima ponuda al ce ostati u BOSNI u prkos svima i skupa sa ovim kvalitetom momaka u repki na EURO..naravno opet govorim nasa odbrana je jedna od najslabijih u EUROPI al skrpit cemo se nekako sa trudom sredine..klfk.su duge kartona puna vreca za odbranu pogotovo kad je to ime BOSNA I HERCEGOVINA sudije ih bacaju kao iz vrece :lol: a Spahic,Safet...tesko da mogu odigrati svih 10 tekmi..zato smo sijebani u odbrani..takdojer bekovi kojih nemamo...zato samo jedan iskusan trener moze sa ovom grupom da ide na EURO..svaka cast DZEKI,MISKE,SEJO,PJANICU,VEDO,IBRO...sa vasim golovima mozemo na EURO..al sa dobrim trenerom sigurno koji ce odbranu motivrati izvuci iz nje maksimum..njegovi pomocnici su isto vazan faktor..mislite li samo da je KODRO resenje jer je LEGENDA BH FUDBALA..jos on u REAL SOCD.je trener 2 tima..i uci se tom poslu..a onda se nadje lik kaze kako GUARDIOLA :lol: pa jeli BH repka :mrgreen: ima mozda igrace kao Barca i odbranu sto je po meni najvaznije..voleo bi da imamo 3 igraca koja igraju priblizno kao npr.Miske,Pjana,Sejo..odveo bih i KODRO na EURO :mrgreen: **** te CIRO se sa Safetom bocio u Zagrebu...da je Safet veliki igrac ko sto se govri on bi igrao makar u HANNOVERU..a ne tamo nekom KYASERI :mrgreen: :mrgreen: cast Spahicu koje sam cijenio uvijek al ni on nije igrac koji bi igrao u nekoj od repki HRVATSKA O SRBIJA..bio bi im 6,7 igrac za klupe u odbrani..al igra covijek sa srcem za repku i ja ga volim :!: CIRO CIRO CIRO

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 dec 2009, 20:06

Cartman je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Nemojte pretjerivati,jeste bio ljut na Nadarevica i na njega je svaljivao krivicu,ali to da mu je javno psovao mater je malo preuvelicano...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 dec 2009, 20:07

don Ciro je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Evo Hadzibegic preuzo Bastiju :lol: :lol: jedan po jedan kandidat da zamijeni CIRU odpada..ma njima je BOSNA svima zadnja opcija kao i nekim igracima :lol: zato CIRO mora da ostane selektor nasom A-tima
Ne druze, nego ovako reci, zato sto Ciroguza nece niko, zato ce ostati selektor naseg tima, i dalje ce nas zavijati u poraze. Ko ce bolan, jednog obicnog sarlatana, lopova, lavoza, pa i glumca postaviti za trenera, osim BIH? :roll:

Ovaj covjek je za Ciru gospodin, isto kao i drugi nasi ljudi sto rade vani.
Daj mali sram te bilo..kako je bio tuzan nakon poraza od Portugala i svaku je tekmu srcem zelio da dobije i ti nasao se pametan..gdije je taj gosp.Susic,Hadzibegic,Halilhodzic..nijednu tekmu nisu bili na BH stadionima kako repka igra..ispravi me ako grijesim..bice nece zbog saveza... :lol: :lol: eh da je do saveza sve nebi bilo ni navijaca ni Barbareza..ni igraca :mrgreen: jadni su ovi sto samo CIRU udraju kao glumca lazova starca..SRAM VAS BILO...CAST POJEDINCIMA..HVALA CIRO...ZAVISNOST JE NAJGORA BOLEST
Kol'ko ti je godina veliki??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 dec 2009, 20:10

don Ciro:

"Budala uvijek nalazi još veću budalu koja mu se divi."
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 09 dec 2009, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 dec 2009, 20:10

don Ciro je napisao/la:
Cartman je napisao/la:U ovog Dona Cire ista kultura kao i kod onog prave Cire. Samo sto kazu da je Ciro pravo sarmantan prema zenama, za ovog i ne bi bas reko :D Nego mislim da Ciro ceka i gleda hoce li dobit bolju ponudu da nakupi jos nesto love prije penzije. Ako ne, ostaje u Bosni, da se prosipa i nama soli pamet. Vratite nam Kodru!
e moj sine...jer ti stvarno mislis da je to zena..jes al neka brkata :mrgreen: a znas ono bolje ostati samac nego biti u braku sa brkatom :lol: :lol:Ciro je kralj covijek ima ponuda al ce ostati u BOSNI u prkos svima i skupa sa ovim kvalitetom momaka u repki na EURO..naravno opet govorim nasa odbrana je jedna od najslabijih u EUROPI al skrpit cemo se nekako sa trudom sredine..klfk.su duge kartona puna vreca za odbranu pogotovo kad je to ime BOSNA I HERCEGOVINA sudije ih bacaju kao iz vrece :lol: a Spahic,Safet...tesko da mogu odigrati svih 10 tekmi..zato smo sijebani u odbrani..takdojer bekovi kojih nemamo...zato samo jedan iskusan trener moze sa ovom grupom da ide na EURO..svaka cast DZEKI,MISKE,SEJO,PJANICU,VEDO,IBRO...sa vasim golovima mozemo na EURO..al sa dobrim trenerom sigurno koji ce odbranu motivrati izvuci iz nje maksimum..njegovi pomocnici su isto vazan faktor..mislite li samo da je KODRO resenje jer je LEGENDA BH FUDBALA..jos on u REAL SOCD.je trener 2 tima..i uci se tom poslu..a onda se nadje lik kaze kako GUARDIOLA :lol: pa jeli BH repka :mrgreen: ima mozda igrace kao Barca i odbranu sto je po meni najvaznije..voleo bi da imamo 3 igraca koja igraju priblizno kao npr.Miske,Pjana,Sejo..odveo bih i KODRO na EURO :mrgreen: **** te CIRO se sa Safetom bocio u Zagrebu...da je Safet veliki igrac ko sto se govri on bi igrao makar u HANNOVERU..a ne tamo nekom KYASERI :mrgreen: :mrgreen: cast Spahicu koje sam cijenio uvijek al ni on nije igrac koji bi igrao u nekoj od repki HRVATSKA O SRBIJA..bio bi im 6,7 igrac za klupe u odbrani..al igra covijek sa srcem za repku i ja ga volim :!: CIRO CIRO CIRO
Uh,da i ti nisi jedan od Cirinih sinova. Probudi se sine!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 20:15

Cartman je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Cuj psovao mu mater..mislis u Zagrebu :mrgreen: aje sine kad je to bilo..ti tek sada vidio..pa vijeruj vecina je uz Ciru..volimo Nadarevica i Ibru jer su nasi ljudi iz Krajine mada negledamo to tako..al i uz CIRU..CIRO je njemu i svim igracima u Zagrebu znao da opsuje na treningu..a to da je Safet zaigrao opet za BOSNU daje molim te nemas pojma zna on sam koliko mu igranje u repki daje plusova..i da je otisao na SP imao bi ponuda vise..a imat ce ih vijerujem da ce ubrzo otici iz TURSKE u neki klub kao sto je Spaha uradio i tamo vise napredovati..

CIRO JE MAJSTOR PLJUJTE KOLIKO HOCETE..ZAVIDNICI JEDNI..VRATITE MUZURA NEKA VODI REPKU PA CE TE GOVRT BIO JE 25...aha pa onda spao na 72 gubio bodove na KOsevu protiv tzv.Moldavije..Madjari ga odresili pa NORWEY :lol: :lol: a isti ove igrace imao.. ostavio i pali opet u KAPU 4 :lol: :lol: a kad je prezo BH je bila u kapi 3 u onoj grupi..CIRI TREBA KAPU SKINITI I PUSTITI DA RADI COVIJEK..

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 20:18

Lily je napisao/la:don Ciro:

"Nekima je sve crno,a takvih ima puno u BIH"...zato sutite ste zavidni jer vidite uspijeh :mrgreen: BOSNA NAPRIJED NAPRIJED U PRKOS SVIMA

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 dec 2009, 20:19

don Ciro je napisao/la:

"Nekima je sve crno,a takvih ima puno u BIH"...zato sutite ste zavidni jer vidite uspijeh :mrgreen: BOSNA NAPRIJED NAPRIJED U PRKOS SVIMA
Da li si ti shvatio sta ovo znaci?.. izgleda da nisi.. :roll:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 dec 2009, 20:21

Ma i prije, u Centralnom Dnevniku kod Senada. Nisam mogao vjerovat sta taj covjek govori velikom borcu Nadarevicu. I tu je pokazo kakav je lik, reko je da ga nikad vise nece zvat, i onda kad je vidio da ne moze bez Safeta zove ga. Sreca nasa pa Safet voli ovu drzavu pa je prihvatio. Vecina ne bi...[/quote]
Cuj psovao mu mater..mislis u Zagrebu :mrgreen: aje sine kad je to bilo..ti tek sada vidio..pa vijeruj vecina je uz Ciru..volimo Nadarevica i Ibru jer su nasi ljudi iz Krajine mada negledamo to tako..al i uz CIRU..CIRO je njemu i svim igracima u Zagrebu znao da opsuje na treningu..a to da je Safet zaigrao opet za BOSNU daje molim te nemas pojma zna on sam koliko mu igranje u repki daje plusova..i da je otisao na SP imao bi ponuda vise..a imat ce ih vijerujem da ce ubrzo otici iz TURSKE u neki klub kao sto je Spaha uradio i tamo vise napredovati..

CIRO JE MAJSTOR PLJUJTE KOLIKO HOCETE..ZAVIDNICI JEDNI..VRATITE MUZURA NEKA VODI REPKU PA CE TE GOVRT BIO JE 25...aha pa onda spao na 72 gubio bodove na KOsevu protiv tzv.Moldavije..Madjari ga odresili pa NORWEY :lol: :lol: a isti ove igrace imao.. ostavio i pali opet u KAPU 4 :lol: :lol: a kad je prezo BH je bila u kapi 3 u onoj grupi..CIRI TREBA KAPU SKINITI I PUSTITI DA RADI COVIJEK..[/quote]

Ciri se treba sportski zahvaliti za sve ucinjeno do sada,Ovo je Cirin maksimum,procitan je do kraja,nema nam nista novo ponuditi,covjek je jednostavno prestar,ne zelim da ga diskrimisem zbog njegovih godina ali...
Ali ipak mozda i nebi bilo dobro da sad ode dok se ne promijene neke stvari u savezu...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 dec 2009, 20:22

Lily je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:

Da li si ti shvatio sta ovo znaci?.. izgleda da nisi.. :roll:
Lily, meni oci ispadose dok citam sta nam ovo Don hoce da kaze, al neMere nema sanse. Nema nikakve poente :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 09 dec 2009, 20:23

:lol: :lol: Prvo nisi interesantna..drugo vidis da je ovo tema o CIRI..napravis temu.."KRITIKE NA CIRU HAJMO RAJA" pa neka ti se pridruze takve osobe kao ti..nemoras da udras svaku covijece pa tebi je sve crno de skini te naocale :lol: :lol: 8-)a tebi ako oci nisu vec ispale onda neznam sta da kazem ti..ocigledno je da si vrlo zavisan jer nikad neces uspijeti nsita u zivotu osim biti negativan lik :lol: jesi sad svatio..kratko i jasno...CIRO JE MAJSTOR

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 09 dec 2009, 20:29

Adinjo je napisao/la:
Lily, meni oci ispadose dok citam sta nam ovo Don hoce da kaze, al neMere nema sanse. Nema nikakve poente :mrgreen:
Ah.. vidim i ja.. ma ne zelim vise diskutovati s osobom koja ne zna osnove gramatike.. :D ;)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 dec 2009, 20:30

Don Ciro,evo ti dida Cire na BHTV-u,komentira utakmicu...izvoli pa ga gledaj.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2009, 20:31

Ciro majstoreeeeeeeeeeeee
Za rucak sarma jeeeeeeeeeeeeee :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.