Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

qurle
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la qurle » 19 jul 2013, 16:55

ma dobar je modric... da ne kazem odlican :P, da vrijedi 35 miliona .. bas i ne mozda je zbog toga precijenjen.. Moje misljenje da je Mourinho izgubio primeru upravo zbog forsiranja Modrica na pocetku sezone a stavljanja na klupu Ozila koji je prethodnu sezonu bio najbolji asistent u ligi 5tice. Sto se tice drugog dijela sezone i ćevapcica, izuzev par utakmica bio je talaska, pozitivna stvar je sto je trcao non-stop za loptom.. Neznam sto ja sam njega najvishe vidio na poziciji Kedire, nekako mi je on najslabija karika dok mi drugovi sugerisu da Kedira radi nevjerovatan posao za real, ja ga ne vidim .. mozda me to zajj i konta Modrica al eto haj.

Takodje bi naveo i Dzeku kao precijenjenog igraca, realna cijena mu je 20 milionchica preko toga je dibilizam. Modric moze proci za 25. Ovaj mali Jovetic isto nevrijedi 30 miliona. Sto se tice Lovrena i 10 miliona.. on mi je odlican odbrabeni igrac, samo covjek ima peh.. ugl ok je ;). I nezz nepada mi vish niko na pamet .. Mandzukicevi 10 miliona se isplatilo. Malom Kovacicu kapa dole, ocekujem puno od Jedvaja, srbe nepratim.. ( eto jedan romancic ) xD

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 20 jul 2013, 20:40

Mandzukic.
Unico amore sei!
❤️🖤

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 20 jul 2013, 20:43

Citava Hrvatska repka je precijenjena, dizu ih u zvijezde a ustvari su prosjecna ekipa.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 20 jul 2013, 20:45

Ja sam ozbiljan. Da je Mandzukic bosnjo moje misljenje bi opet ostalo isto.
Unico amore sei!
❤️🖤

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 jul 2013, 20:54

Svijet od Hrvata ocekuje novog Sukera, Bobana, Prosineckog, Asanovica, ... Zato i imaju astronomske cijene, a samo nakon jednog dobro rezultata. Kada tu dodate menadzera kao sto je Mamic, sve postaje precijenjeno ...

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 jul 2013, 21:03

Tako slaba i precjenjena reprezentacija medu top 10 reprezentacija svijeta tačnije 8. a do prije mjesec dana 4.

a tako moćni bosanci će po prvi puta vidjet natjecanje i to jer su dobili ultra slabu grupu,al bitno je da pjanić nije precjenjen ili džeko :D

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 20 jul 2013, 21:13

Ovako Mandzukic nema tehnike, nema brzine, gotovo svi njegovi golovi su dati na prazan gol sa 5m.
Modric- Placen 40mil za 4 asistencije, jel?

Ma nikako nisu precijenjeni. Stfu.
Unico amore sei!
❤️🖤

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 jul 2013, 21:27

Rosicky je napisao/la:Tako slaba i precjenjena reprezentacija medu top 10 reprezentacija svijeta tačnije 8. a do prije mjesec dana 4.

a tako moćni bosanci će po prvi puta vidjet natjecanje i to jer su dobili ultra slabu grupu,al bitno je da pjanić nije precjenjen ili džeko :D
Ciri i 98 zahvalite da ste tu gdje jeste ..

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 20 jul 2013, 21:43

samson je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Tako slaba i precjenjena reprezentacija medu top 10 reprezentacija svijeta tačnije 8. a do prije mjesec dana 4.

Ciri i 98 zahvalite da ste tu gdje jeste ..
Da tom trecem mjestu cemo zahvalit sto smo cca 10 godina u top10.

Da, svatko dize u nebo svoje igrace, ali nas najmanje imaju optuzivat bas vi. Dzeko, Pjanic i cuda sva moguca.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2013, 21:49

Džeko ne može nikako biti precijenjen igrač.
O Pjaniću se priča kao potencijalu i dalje, a ova sezone će mnogo toga pokazati.

Mandžukić nije ni blizu u Wolfsburgu bio ono što je Džeko.

Modrić kao igrač nije precijenjen, no Real kao ekipa plaća uvijek više za igrača nego što on to i vrijedi. Luka je među boljim veznjacima na svijetu.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 20 jul 2013, 21:55

Neutral je napisao/la:Džeko ne može nikako biti precijenjen igrač.
O Pjaniću se priča kao potencijalu i dalje, a ova sezone će mnogo toga pokazati.

Mandžukić nije ni blizu u Wolfsburgu bio ono što je Džeko.

Modrić kao igrač nije precijenjen, no Real kao ekipa plaća uvijek više za igrača nego što on to i vrijedi. Luka je među boljim veznjacima na svijetu.
Jes zato se i vise puta na ovoj temi spomenulo kako je bolji od Modrica :roll: :lol:
RIP CITY!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 20 jul 2013, 21:58

Da vam nije Mamica **** bi vecina igraca igrala gdje danas igra.
Unico amore sei!
❤️🖤

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 20 jul 2013, 22:19

AjsKjub je napisao/la:Da vam nije Mamica **** bi vecina igraca igrala gdje danas igra.
:lol: :lol: :lol: :lol:
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jul 2013, 22:22

Mandzukić precijenjen.slika
samson je napisao/la:Svijet od Hrvata ocekuje novog Sukera, Bobana, Prosineckog, Asanovica, ... Zato i imaju astronomske cijene, a samo nakon jednog dobro rezultata. Kada tu dodate menadzera kao sto je Mamic, sve postaje precijenjeno ...
Menadzera kao Mamić?Ne kužim.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 jul 2013, 22:24

SiamoNoi je napisao/la:Mandzukić precijenjen.slika
samson je napisao/la:Svijet od Hrvata ocekuje novog Sukera, Bobana, Prosineckog, Asanovica, ... Zato i imaju astronomske cijene, a samo nakon jednog dobro rezultata. Kada tu dodate menadzera kao sto je Mamic, sve postaje precijenjeno ...
Menadzera kao Mamić?Ne kužim.
Sto ne kuzis? Menadjer, mesetar, mutikasa, .. Kako ti se svidja ..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jul 2013, 22:26

Ne kužim jesi to mislio reć da je Mamić uspješan menadzer ili šta?
Mutikaša to svakako.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 jul 2013, 22:29

SiamoNoi je napisao/la:Ne kužim jesi to mislio reć da je Mamić uspješan menadzer ili šta?
Mutikaša to svakako.
Hoces reci da nije? Sto se same prodaje igraca tice, ravnog mu nema u radijusu X kilometara ..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jul 2013, 22:31

Naravno da nije.Jedna od većih zabluda.
A i samo uspješna prodaja igrača nije dovoljna da bi nekoga nazvali dobrim manadzerom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2013, 23:03

Pjanić je igrao u Lyonu i rušio je Real, kasnije je prešao u Romu dok je Luka igrao u Dinamu, te jednu sezonu u Totenhhamu gdje je postigao 3 gola i imao je mesečini 9 asistencija. Uspoređuju se sa godinama tj. kakav je Luka bio tada igrač.

Naravno da je sada igračina samo takva i u Dinamu je bio jako kvalitetan, no Pjanić je neosporan talent i ove sezone će to sigurno aBd pokazati.

Nije Mandžukić precijenjen, to je davno rečeno. Da jest, ne bi igrao u Bayernu.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 20 jul 2013, 23:18

Džeko je bolji od Mandžukića , samo nerealan može da tvrdi da nije. Time, također, i nije precijenjen. Nadalje, Mandžukić nema tehnike, ali momak ima borbenost i takvih igrača nikad dosta, ali da je sad igračina, nije.

Modrić nikako nije preplaćen , bolji je zasad od Pjanića, a da li će biti tako i u budućnosti, odnosno hoće li Pjanić igrati na istom ili višem nivou od Luke to ne možemo reći. Hrvatski mediji prenapucavaju malo više Modrića, ali i mi naše također. Mediji sve malo više glorificiraju igrače svojih zemalja te daju jednu sliku i predstavljaju ih na većem nevou nego što jesu. Za Pjanića se interesuje pola Europe, također i za Džeku, o Modriću i Hrvatskim talentima i reprezentativcima također suvišno govoriti i sl.

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.