ma dobar je modric... da ne kazem odlican

, da vrijedi 35 miliona .. bas i ne mozda je zbog toga precijenjen.. Moje misljenje da je Mourinho izgubio primeru upravo zbog forsiranja Modrica na pocetku sezone a stavljanja na klupu Ozila koji je prethodnu sezonu bio najbolji asistent u ligi 5tice. Sto se tice drugog dijela sezone i ćevapcica, izuzev par utakmica bio je talaska, pozitivna stvar je sto je trcao non-stop za loptom.. Neznam sto ja sam njega najvishe vidio na poziciji Kedire, nekako mi je on najslabija karika dok mi drugovi sugerisu da Kedira radi nevjerovatan posao za real, ja ga ne vidim .. mozda me to zajj i konta Modrica al eto haj.
Takodje bi naveo i Dzeku kao precijenjenog igraca, realna cijena mu je 20 milionchica preko toga je dibilizam. Modric moze proci za 25. Ovaj mali Jovetic isto nevrijedi 30 miliona. Sto se tice Lovrena i 10 miliona.. on mi je odlican odbrabeni igrac, samo covjek ima peh.. ugl ok je

. I nezz nepada mi vish niko na pamet .. Mandzukicevi 10 miliona se isplatilo. Malom Kovacicu kapa dole, ocekujem puno od Jedvaja, srbe nepratim.. ( eto jedan romancic ) xD