FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

autogol
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la autogol » 20 jul 2013, 19:53

Thiago opravdao ocekivanja i to je ono sto sam i trazio u danasnjem mecu s obzirom na kvalitet protivnika.Sutra je vec druga prica i bit ce puno zanimljivije :twisted:

MIA SAN MIA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 jul 2013, 19:53

Kupovina Thiaga je PUN POGODAK kako samo dijeli lopte. 8-)

S pola snage smo pomeli HSV a pravu tekmu očekujem protiv M'Gladbacha.

Btw jedva čekam da vidim Gotzea na terenu, kakva će ovo biti mašinerija uhh. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 20 jul 2013, 19:56

Saurman je napisao/la:Kupovina Thiaga je PUN POGODAK kako samo dijeli lopte. 8-)

S pola snage smo pomeli HSV a pravu tekmu očekujem protiv M'Gladbacha.

Btw jedva čekam da vidim Gotzea na terenu, kakva će ovo biti mašinerija uhh. 8-)
Našalili smo se malo sa HSV, no evo da budem prvi koji ce nesto iskritikovati :mrgreen: nervira me ono peljanje lopte kad golman izvodi loptu, daj ba napucaj je :D hahaha
Šalu na stranu, Bayo MOĆAN samo tako!!!
MIA SAN MIA!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2013, 19:57

Jao Boze, kako samo igraju. Ovo je bolje nego prosle sezone. 8-)
Koliko trke i zalaganja, koliko nedopustanja protivniku da razvije napad, pa igraci HSV-a bukvalno nisu mogli disati.

Inteligencije ne manjka, a ako je ista na to ukazalo onda su to ona dodavanja sa golmanom, koji usput ne znam da je jednu loptu ispucao, ne da Pep nista u prazno, samo konretni napadi, od svog gola, prema protivnickom. 8-)

Opet cu napomenuti da smo u Thiagu dobili jednog sjajnog igraca, pravog fantazistu, kojeg Bayern nema. Ribery, Robben, Kroos, Schweini... sve su to sjajni igraci, koji odisu kvalitetom ali ono sto ima Thiago nema jos nijedan igrac u Bayernu. Ta lucidnost u dodavanju i lakoca prenosenja lopte sa jedne strane na drugu je toliko zahtjevna a malac je taj sretnik koji je bogat tom carolijom. Hvala upravi i Pepu na ovom transferu. 8-)

Inace, Ribery uziva igrajuci igru kratkih dodavanja.

ATOMSKI FUDBAL I TIKA TAKA U JEDNOM!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2013, 19:57

Jučer sam napisao da očekujem između 3-5 gola i eto bila su 4 8-)

Shaqiri zakucao prvo poluvrijeme. Hvala Barci što je pustila tako jeftino Thiago, dirigent u veznom redu. Sjajna asistencija Piazarru koji fula 1 na 1. Kasnije majstorski do Ribery koji ima odličan pregled i dodaje Mandži za gol.

Sjajna igra u 2 poluvremenu, u prvom se hodalo osim Šaće.

Thiago 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 jul 2013, 19:58

Tika taku sam spomen'o onako više u afektu aludirajući na to da izlaze dva klasična napadača a ulaze krilo i Miler (koji je kompletan :D ), a naravno da nećemo da igramo taj klasični stil, nekad i ne donese rezultat pa dobiješ sedam komada slika . Thiago me oduševio fudbalskom inteligencijom, Mandžo danas indisponiran al ne brinem za Đilkoša nadoći će on, a uz to su još falili Basti, Noer, Javi, Gece i ministar odbrane Dante. Riberi odličan, ima ga svugdje na terenu, k'o da je igro nekakvog libera danas, u svakom slučaju odlična predstava.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 20 jul 2013, 20:00

Malo mi se nisu svidela ona dodavanja odbrane i golmana oko korner zastavica, al dobro. Korigovace se sve postepeno.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2013, 20:01

Nešto sam siguran da će nas neko napustiti. Prenatrpano je sve to u veznom redu.

Kroos izgubljen iako je zabio gol. Najgori igrač na terenu danas.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 jul 2013, 20:04

Dominantna igra i ocekivana pobjeda.Sutra napokon uzimamo i tu kantu :mrgreen: I jos samo jedna rijec:Thiago 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2013, 20:06

Neutral je napisao/la:
Vidi se da ga ne volis. Postis, nemoj grijesiti dusu. :mrgreen:

Kroosonja je bio odlican, puno lopti je zajedno sa Thiagom prenio na protivnicku polovinu, puno se otkrivao, dijelio pasove i na kraju poentirao sto je i sustina ove igre.

Ukomponovace se to sve vremenom, za ovo do sad priprema je to sve odlicno. Ne smijem ni pomisliti sta ce tek biti tamo u oktobru. 8-)

Volio bih vidjeti odnos dodavanja danasnje utakmice i jedne od najboljih utakmica prosle sezone, imam osjecaj da smo u ovih sat vremena izmijenjali vise pasova nego u jednoj takvoj proslosezonskoj utakmici. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 jul 2013, 20:06

Saurman kaže kako Thiago dijeli lopte, a ja samo da dodam kako je kontroliše, iznosi, vlada njom, na jedan fantastičan način. Da je sjajan igrač znali smo svi koji smo ga bar malo pratili, ali je danas potvrdio da se brzo i uklapa u ovu ekipu, tako da je to sjajno.

A i Ribery nastavlja s čarolijom, kakav osjećaj onako asistirat Mandži...... ;)
Dobro je ovo izgledalo, i nije bilo puno tika-take....A ono što mi se sviđa, što se i dalje koristi to oružje visokih lopti, pa tako ga je Muller uvalio. Dobro ovo izgleda.

Sad najveći problem kako posložit ekipu, svi briljiraju, imam osjećaj svi mogu jednako odigrat u prvih 11. Nevjerovatna konkurencija i to će sada biti najveće muke.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 jul 2013, 20:07

Neutral je napisao/la:Nešto sam siguran da će nas neko napustiti. Prenatrpano je sve to u veznom redu.

Slazem se.Ali,uzmimo u obzir da je dugo bio ozlijeđen,trebat ce mu vremena da se vrati u formu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2013, 20:08

Kako Thiago provuče loptu kroz nogu protivniku :)

Igrač koga sam odmah zavolio iako sam sumnjičav bio što se tog transfera tiče radi gomilanja igrača.

21 milion, seriously :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Danke Barceloni.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 jul 2013, 20:12

Neko mora da strada, vazda tako bilo, možda to bude i Gotze :mrgreen: . Nego kad se vraća nesudjeni kapiten žutalja ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2013, 20:25

Neko je spominjao odlazak Shaqirija? :lol:
Pa taj ce biti jedan od glavnih igraca u Pepovom sistemu.

Danas je izdominirao svoje cuvare. Snaga + brzina = uspjeh. 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 jul 2013, 20:37

Po meni ovoj ekipi fali jedan rasni strijelac koji će nemilice trpati mreže jer fkt stvaramo veliki broj šansi koje ne iskorištavamo, npr danas Pizza fula 1 na 1 pa onda 2x puca u Drobnya sa 3 m na kraju Boa zakucao loptu.Mandžo imao par šansi a gol koji je postigao je plod genijalnosti Riberya.

Ulazak Mullera u špic je odmah urodio golom nadam se da će ga Pep što više forsirati kao napadača jer je objektivno bolji od Mandže i Pizze.

S obzirom da smo ove godine potrošili 37 mil na Gotzea a transfer Thiaga smo pokrili novcem od Gomeza mislim da je ostalo love za jednog dobrog špica.Jbg postao sam pohlepan. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2013, 20:54

Taj špic je trebao biti Robert, no kako on najvjerovatnije dolaze sljedeće sezone aBd, Bayern neće više nikoga dovoditi. Može Muller igrati u napad, a i Gotze, šta fali. Mandžo će da trpa, kad drugi neće :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 jul 2013, 21:01

Jedva cekam da vidim Gotzea i Thiaga u nekim malo boljim tekmama. Nekako mi ovaj bayern izgleda drugacije nego prijasnjih. Ni sam ne znam sto.

Upalio sam malo sat 1 i vidio Thiagov pas i pokusaj loba pizzara. :mrgreen:

Jos mjesec ipo protiv Chelsea :D

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 20 jul 2013, 21:16

Thiago talent žešći, pun pogodak! Mislim da ce biti jedna od jacih karika Pepove ekipe... Danas tekma, heh, rutinski, tipicno za Bayern, naravno... sve već rečeno što bi rekao, dobro je Neutral rekao, da cemo ih natrpati barem četiri komada, pa tako sam opimistican mozda istim rezultatom i Mgladbach ;)
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2013, 21:20

Ako budu isti igrači na terenu kao danas čisto sumnjam da ćemo ih tako lahko dobiti. Gladbach mi djeluje dosta ozbiljnije nego HSV.

Još im danas nisu igrali 2-3 igrača.

Dobiješ 4:0, a odigraš meč bez pravog destruktivca. Pomalo sam šokiran bio kada sam vidio taktiku, Pizarro u prvih 11 :mrgreen:

Šta znaš, možda baš i Schweini i Thiago budu igrali kao dva veznjaka, a na ceneru Ribery ili Gotze. Jedva čekam početak sezone pa da vidim kako će to sve aBd izgledati.

I ostaje pri svojoj, neko će Bayern napustiti.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.